37102
-
#23375 Szerintem nem utálja a románokat csak a román cigányokat :)
Na a cigányokat én is utálom ;) -
#23374 Te is,ha nem utálnád ennyire a románokat..:) -
st3ve #23373 Mibe , hogy a rokonoknak volt elsőbbségük? :D
-
#23372 Ezek hülyék komolyan -
#23371 Az ... szép.
-
st3ve #23370 A kocsit majd sugárzásmérővel kell felszerelni :D -
#23369 Az apjuk faszát,hát erre kell költeni a pénzt :/
Mindig a felesleges dolgokat találják ki. -
st3ve #23368 Ehhe mit szóltok?
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1316729771&no=54 -
#23367 Kedd este egy utánfutót vontató Suzuki közlekedett a 4-es főúton Nyíregyháza felől Nyírpazony irányába. Nyírpazony előtt ( 280-281-es kilométerszelvényben ) egy enyhén balra ívelő kanyarban a jármű jobbra letért az úttestről, majd az árokban a tetejére borult. A rakomány ( csemperagasztó és festék ) egy része kiborult.
-
#23366 Mályi és Nyékládháza között két autó frontálisan ütközött. A baleset következtében az egyik jármű vezetője, egy 42 éves egri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó négy utasát, köztük két gyermeket és a másik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték.
-
#23365 Összetört személygépkocsi és egy mentőautó Szolnokon, miután a Mátyás király út és a Thököly út kereszteződésénél ütköztek 2013. október 25-én. A balesetben hatan megsérültek.
-
#23364 Szerda este egy Audi közlekedett a 4-es főúton Újfehértó felől Nyíregyháza irányába. Információk szerint Császárszállásnál ( 264-265-ös km.szelvényben ) a vezető előzésbe kezdett, és eközben ütközött egy vele szemben közlekedő Yamahával.
Az ütközés után az Audi balra letért az úttestről és az árokba hajtott, ahol több tíz métert haladt, mielőtt megállt. A motorkerékpár első kereke kiszakadt, és a jármű kb. 40-50 métert csúszva a jobb oldali padkára vágódott. ( A két jármű az ütközés után egymástól kb. 100 méterre állt meg. ) A balesetben mindkét jármű vezető megsérült, de nem súlyosan. Őket a mentők kórházba szállították.
-
#23363 Délelőtt láttam a legyalázott elválasztót.
durva -
#23362 Köszönöm szépen -
#23361 Itt van bővebb infő,de csak annyit tudok,hogy délután. -
#23360 Besenyődnél kb. hány órakor volt ez a baleset mert én Bakti vagyok és szeretném tudni ha nem nagy gond ? :) -
RealCián #23359 Mindig akad pár fasz, aki ezerrel megy a ködben.
-
#23358 Tűzoltók dolgoznak az 1401-es számú úton, Győr és Győrújfalu között, ahol egy személyautó és két kamion ütközött 2013. október 22-én. A mentők két sérültet vittek kórházba.
-
#23357 Kedd délután egy Renault közlekedett Besenyőd, Fő utcán a település központja felé. Amikor a jármű a 41-es főúthoz ért, a vezető úgy akart egyenesen továbbhaladni, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról, Baktalórántháza felől érkező Volkswagennek, és elé hajtott.
A Volkswagen vezetője megpróbálta a kormányt balra húzni, de csak annyit ért el vele, hogy az ütközés már az úttest bal oldali részén történt. A VW a Reanult bal oldalának ütközött. A Volkswagen balra letért az úttestről és egyenesen felhajtott egy lakóház előtti magas földes részre. A Renault is szintén balra tért le, majd a jármű féloldalasan állt meg a földes rész és a padka között.
-
#23356 Jól birja a gyürődést a Logan :D
Más : Összetört járművek az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét határában 2013. október 24-én. Egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött a belső szalagkorlátnak, majd egy személygépkocsinak csapódott. A balesetben senki sem sérült meg.
-
#23355 Hmm nice car control, ez szép volt így viszont. -
#23354 Sokkal lassabb az eredeti, lejjebb megtalálod. -
#23353 #23347 -
#23352 Én érzem egy kicsit kamunak? Van esetleg videó felvétel az esetről? -
RealCián #23351 Itt látszik milyen sokat számított a helyes kormányfogás. -
#23350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23349 Belgiumban az egyik autópályán kidurrant menet közben egy kamion kereke. A jármű vezetője elvesztette fölötte az uralmat, és a szalagkorlátra préselt egy Mercedes-Benz E-osztályt sofőrjével együtt. Bármilyen hihetetlen a Mercedes vezetője karcolás nélkül úszta meg a balesetet.
-
#23348 Súlyos baleset történt kedd délután a Brassó megyei Szászhermány (Hãrman) és Farkasvágó (Lunca Câlnicului) között, a 11-es országúton. Egy szekeres miatt két teherautó frontálisan ütközött. A kamionok kigyulladtak, és az egyikben utazó kovásznai utas életét veszítette a lángokban.
A két egymás mögött haladó teherautó elé hajtó szekér miatt az első hirtelen lefékezett, a mögötte közlekedő kamion balra rántotta a kormányt, amikor egy faszállító teherautóval frontálisan ütközött. A két sérült sofőr kimenekült a fülkéből, de a 23 éves kovásznai utas beszorult a roncsok közé, és megégett.
-
#23347 -
#23346 Atya Úr Isten -
Susarc #23345 az fizeti az összes költségét élete végiag a csajnak....ha meghal "csak" a temetést! ezért ezek az agyatlan faszok inkább biztosra mennek egy ilyen baleset után,hogy MEGHALJON!!!!! az áldozat! nemnormálisak!! -
RealCián #23344 Micsoda balfasz sofőrök vannak Kínában, aki gázol és aki áthajt.
-
#23343 Kilökte az autóból az asszonyt, meghalt. -
#23342 de gondolom az út minőséget.
Lehet azt nézik, hogy mikor aszfaltoztak, akkor ellopták az anyagot és azt nézik hogy az xx lefektetett 1cm vagy annyise aszfalt mikor mállik szét végleg :D -
#23341 Változik az, romlik 1000 el. :D Én is látom őket beszélgetnek, kocsiba feküdnek, esznek isznak, lapátot támasztanak stb. :D LEgszivesebben bele raknám őket egy egy kátyuba.Ha csinálnak is vmit 1 kapirgál 7 nézi, kb mint a közmunka, csak ezek kapnak jármüvet. -
#23340 Nekem az lenne a tippem, hogy nekiment a fának, az meghajlott a kocsi odavágódott a hogyan aképen látni, más magyarázat nincs rá. -
#23339 -
http://www.vezess.hu/vezetunk/szornyautora_talaltak_kinaban/47571/# -
#23337 ujabban nem akarnak müködni a script kódok az oldalon
http://www.liveleak.com/view?i=39e_1284459183 -
#23336 Itt kocsiban robbant 18+