37102
-
st3ve #23416 -
st3ve #23415 A minap is le akartam fordulni, már messziről láttam a tükörben hogy jönnek mögöttem a hullaszállitók(románok vagy inkább romániai cigányok amikről már sokszor irtam jellemzően jobbkormányos angol mercik) ezért már jó előre kilöktem az irányjelzőt, ennek ellenére leelőztek ugy hogy én már álltam, mire a 4. is elhuzott. -
#23414 -
#23413 Kár ezért az A6-osért. -
st3ve #23412 Motoros hátulról
Ezen se segit már a szivmasszázs pedig küzdöttek rendesen
-
st3ve #23411 240Km/h val hajtott bele a kamionba Temesváron
Románoknál sincsen cenzúra mindent megmutatnak a baleset után. -
#23410 Pedig dudálnak is neki,hogy ne mennyen oda :) -
#23409 OZknál is van törés zúzás... -
st3ve #23408 fu geci azt a csajt a villamos........
-
#23407 Tragédia történt egy éjjeli törvénytelen autóverseny közben Dolj megyében. Hat fiatal próbálta ki pilótareflexeit szombaton a diszkóból hazamenet, amikor egyikük hídfőnek hajtott. Eredmény: az autó megsemmisült, egy utas meghalt és hárman életveszélyes állapotban kerültek a craiovai kórházba.
-
W aWaW Wah #23406 a belső tükör elsötétedik automatikusan úgyhogy szerintem nem eget rengető probléma, főleg úgy hogy még a hátsó szélvédő is kapott fóliát. -
#23405 És,ha a hátsó ablakot lesőtétited,méég jobb lesz :) -
#23404 Értem én.. De,engem kifejezetten nem vakit el ,ha csak simán hátulról besüt.Sőt,van amikor távolsági fényszóróval is követnek,na az zavaró. :) -
#23403 Milyen pöcök? (B Vectra és B Corsát használok)
Azért nem látok mert elvakít. Van olyan, hogy hiába hajolok el, még akkor is elvakít mert az egész utasteret bevilágítja a lámpa. Olyan mint amikor este bekapcsolod a kocsiban a fényt az utastérben.
Próbáld ki, nem fogsz kilátni semmit... -
st3ve #23402 Este nem szeretek menni, mert sok faszkalapnak elvakit totálra a lámpája, vagy fel van állittva, vagy utólag mókolt kinai xenon...A sünök ezt nem tudom miért nem raziázzák. -
#23401 igen, erre az a legjobb megoldás. Vagy át sem kell pattintani a komolyabb verdákon, mert ott automatikusan sötétedik. -
#23400 Hát,én eddig ahány kocsit vezettem egyiknek sem müködött az a funkciója :D Amugy,miért nem látsz tőle előre? Ha világitja a tükröt,van azon egy kis pöcök,azt állitsd át. -
#23399 persze lehet megpróbálni korrigálni, de nem kibaszni oldalra a faszba a kormányt. Én már kerültem így ki macskát, necces volt de a határértéken belül. -
st3ve #23398 Már velem is többször előfordult, hogy hiába ugy vagyok vele hogy inkább csapjam el(kutya, macska, , nyul), de van bennem egy reflex, mikor elém szalad valami, akkor én is huzok a kormányon. -
#23397 Miért nem lehet tenni ellene? Nem lehet lejjebb állítani a dőlését a lámpának? -
#23396 Nem tudsz mit tenni. Én is kistehert vezetek. Olyan magasan van a lámpája, hogy bevilágít az utastérbe. Írj a Peugeotnak:-) Vagy az éppen adott gyárnak. -
#23395 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a városba egyre több az olyan autó ami vakít a nem megfelelően beállított lámpájuk miatt. Legfőképpen a terepjárók és a teherszállító kisbuszok ilyenek, hogy mögém jönnek és fényárba úszik az egész utastér és nem látni semmit előre és hát ez nem valami jó érzés és balesetveszélyes is. -
#23394 Igy lehet nyil egyenes úton fejreállitani egy kocsit. -
#23393 körforgalomban borult... -
#23392 Lehet,valami nagy állatvédő volt :D Fingom sincs,miért tette.. Még jó,hogy nem balra rántotta,és jött volna valaki szembe. -
#23391 egy nyúl miatt?? nem normális a sofőr... -
#23390 Hétfő délután egy Peugeot közlekedett a 41-es főúton Rohod felől Baktalórántháza irányába. Információk szerint a 32-33-as km.szelvényben a jármű elé egy nyúl szaladt
A vezető félrerántotta a kormányt, a Peugeot jobbra letért az úttestről, fának ütközött, majd az árokban a tetejére borult. A balesetben ketten sérültek meg őket a mentők kórházba szállították. A mátészalkai rendőrkapitányság intézkedett a balesetben. A gépkocsit autómentő állította kerekeire, majd szállította el.
-
#23389 Október 25-én saját Beverly Hills-i háza előtt karambolozott David Beckham. A balesetben nem sérült meg sem a sztár, sem Brooklyn kisfia, a nyolcvanezer eurós Range Rover eleje és egy Acura szabadidő-autó oldala tört össze. A baleset ellenére nem kell buszozni a 38 éves klasszisnak, a minap egy McLaren 12C Spider sportkocsi volánja mögött látták.
-
#23388 -
#23387 hülye XXD -
#23385 sanyi, sanyikaaa... na ezeknél tuti volt bicska. -
#23384 Sokra menne amúgy is a pénzel miután meg lett nyomorítva :(
Viszont remélem nem csak ez a patkány hanem a többi is aki az autóban ült bent rohad meg a sitten. -
st3ve #23383 Még annyi, hogy a nő ügyvédje 1 millió euro kártéritést kér, szerintem esély nincs behajtani ezt a pénzt. -
st3ve #23382 Egy 3. oldaon kint van a képe is:
-
st3ve #23381 Na egy másik oldaon azt irják, hogy "az 54 éves nő csodával határos módon tulélte a balesetetet, állapota súlyos de van esélye a felépülésre."
A sofőr cigány volt, nem volt jogositványa és részegen vezetett. -
st3ve #23380 arról nem irtak szerintem, de mindjárt utána nézek, egyébként itt se nagyon sietett odafele senki sem segiteni. -
#23379 a néni meghalt? -
st3ve #23378 Jogositványa sem volt, az eset után elmenekültek a helyszínről.
http://www.opiniatimisoarei.ro/un-bmw-cu-numere-de-franta-a-accidentat-grav-o-femeie-la-lugoj-soferul-si-pasagerii-au-fugit-de-la-fata-locului/02/06/2013
-
st3ve #23377 Igy van- ezt a bmwt is egy retek vezette állitolag. -
st3ve #23376