37102
-
#23896 másik irányból jöttek, bal kanyarba sodródtak bele... a parkoló ahonnan indultak a Constellation Road - Alta Vista Ave kereszteződésben van, így onnan kellett jönniük. A törmelékek is ezt támasztják alá, hiszen azoknak ütközés után tovább kellett repülnie. -
W aWaW Wah #23895 ez tényleg jó kis út a végén az útnak látszanak is a guminyomok, hogy szoktak ott versengeni.
Kár h itt nincsen ilyen jó vonalvezetésű útszakasz ilyen jó minőségben. -
kisbesi #23894 Hercules St
Santa Clarita, CA 91355, Egyesült Államok -
#23893 google maps-on hol van ez a hely, vki tudja? -
kisbesi #23892 Amúgy valakinek van valami ötlete, tippje, hogy hogyan pördült be oda az autó. A kanyar felfele jobbra ível, tehát azt jelenti, hogy balra kellett volna kicsúsznia ,nem? Hosszú és nem annyira enyhe a kanyar, főleg ha az ember több mint 100-al halad keresztül rajta. -
#23891 El se tört. Ha eltörik a fél városrész leég.
-
#23890 jó egy gázcsonk van ott, persze a kijavitott -
#23889 ..... :(
-
#23888 Nagy sebességnél bármi lehetett és nem 100 al mentek. -
#23887 Lehet hogy műszaki hiba is közrejátszott a balesetben. -
#23886 http://auto.indavideo.hu/video/Az_ukran_tuntetok_nem_szorakoznak
Még nem tudják miért tüntetnek annyira. -
#23885 Áramkimaradást okozott a brutális baleset -
Coral Springs #23884 Még mindig nem tudom elhinni, nem kellett volna beszállnia. A BMW -s drifter csávó is úgy halt meg hogy nem ő vezetett, geci ez az élet. -
#23883 Há :D és milyen igazam volt a greenscreenel, ezt a videót még nem láttam, tehát csak ugy irtam, hogy biztos ugy vették a jeleneteket és valóban, az egyik hiroldalon van a baleset képeivel.
-
#23882 Namost, abban az autóban már TUTI nem volt test. Ha be is voltak kötve, rég egy másik helyen voltak. Az adott darab, ami a fa körül van, az minimum 90 km/h-val csapódott be, ergo, az első ütközés ennél jóval nagyobb sebességnél történt. (vannak videók, ahol látható, hogy egy átlag autónál kb a 90, ahol már nagyon bejön egy fa/oszlop). Tehát, előbb ketté szakadt az autó. A benne lévők ebből következően kb akkor élhették volna túl, ha taxival mennek. -
#23881 Ha már váci út:A baleset szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt
-
#23880 csalóka a kép, a fa mellette van
-
#23879 Igen, le vannak takarva a szarrá égett holttestek. Nem vágom ezzel mit akartál mondani. -
#23878 egyénként még a fa is az utastérbe került
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23877 nem azt mondom hogy meg lehetett volna menteni, hanem hogy legalább úgymond a méltóságát meg lehetett volna őrizni azzal hogy nem hagyják szénkockává égni. 6-7 éve én ott voltam a Váci úton, amikor a Fiat Bravo kettészakadt az oszlopon, a srác ott is azonnal meghalt de legalább emberféle maradt, nem szakadt darabokra és nem porladt el, el tudták normálisan temetni a szülei. Tehát az hogy szétszakadt a kocsi még nem jelenti azt, hogy cafatokká váltak a bent ülők. -
#23876 Van már valamelyikőtöknek autós kamera? -
#23875 most remélem ezt nem gondoljátok komolyan.. nem a tűzoltók vágták szét így a járgányt.. és szinte biztos, hogy nem csak az autó szakadt szét... :( -
W aWaW Wah #23874 hát itt tényleg nem nagyon lehetett volna segíteni, max ha elkezdik egyből oltani a környékről az emberek.
nagyon nagy szerencsétlenség, hogy pont ott volt a gázcsap is, meg a fa meg minden, ez így összejött, nagyon fura "véletlen" az biztos. -
#23873 én inkább úgy fogalmazok, hogy minél előbb el kellett volna kezdeni az oltást. a környéken biztos akadt volna valahol pár oltókészülék. -
#23872 nem tudom feltűnt-e, de szétszakadt az autó.. nem volt miből és kit kihúzni..
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23871 így van -
W aWaW Wah #23870 talán ha időben kihúzzák a testeket az arra járók videózás helyett, akkor könnyebb lett volna azonosítani őket. -
#23869 kamuznak.. rendőrségi jelentésben áll, hogy annyira összeégtek, hogy ha nem tudnák hogy Paul ült az anyósülésen, akkor nem lehetne megmondani hogy valószínűleg melyik melyik. Pár órája még a fogászati vizsgálatra vártak a közlemények szerint. -
#23868 Azon én is csodálkoztam hogy hogy, mivel a kocsi rendesen égett, a kép a daily oldaláról van. -
#23867 fake... több helyen írták, hogy csórikám úgy összeégett, hogy azonosítani is nehéz.. ezen a képen meg még a szakáll sem perzselődött le, tehát nem volt hőhatás. olcsó kamu.. -
#23866 szvsz fake..elvileg benn égett nem, akkor nem így kellene kinéznie..
-
#23865 De csak +18.Akinek..........ne nézze meg! -
#23864 reggel több oldalon is ilyen képekbe botlottam, azóta szerencsére törölték, bár igazából nem látszott semmi felismerhető
ilyen bazinagy kép volt a kocsi hátuljától fotózva és pár órával korábbról
állítólag rendszeresen szoktak a helyi vagányok arrafelé driftelgetni, hátha volt kamera az épület sarkán.. -
#23863 Roger Rodas -
#23862 Adott volt nekik a lehetőség de nem azt választották.
612 lóval mentek volna inkább ki lezárt pályára.
Ki volt egyébként a sofőr? -
#23861 a legjobb lett volna ha csak simán semmit sem vernek telibe :( -
#23860 te hol láttál ilyen képeket? -
#23859 Azért bármennyire is szomorú a történet mindenki jobban járt,hogy a gázcsapot verték telibe mint például egy babakocsit toló kismamát vagy épp egy fiatal görkoris lányt. -
#23858 Nem lehetett szép a látvány az biztos -
#23857 ott már barátom nem volt kit kihúzni.