37102
-
#23856 mert ha valami brutálisan lángol és az egész utca tele van a törmelékeivel akkor nem mész oda berobbanni fölöslegesen..
több híroldalon van/volt kép az oltás utáni állapotokról.. nem a tűzbe haltak bele, ahogy mondani szokás, élettel össze nem egyeztethető sérüléseik voltak.. -
W aWaW Wah #23855 aki ilyenkor elsőként ér a helyszínre miért nem fut oda és húzza ki a testeket az autóból, vagy kezdi el oltani? -
#23854 Isten nyugosztalja :( -
#23853 amikor telibekapták a fát majd rápördültek az oszlopra már kettészakadtak az autóval együtt :( -
#23852 :(
Nem hiszem, hogy az úgy rendben volt biztonsági szempontból. -
#23851 nem csoda, hogy azonnal lángra lobbant a kocsi, pont egy gázcsonkot vertek telibe szerencsétlenek :(
-
#23850 igen, én is erre tippelnék :( -
#23849 Akkor hatásosan akartak megérkezni(filmbéli módon). -
#23848 Paul Walker dead at 40: 'Fast and Furious' star killed in fiery car crash
A cikk végén lévő videót az esethez elsők közt odaérők készítették telefonnal, akkor még égett az autó. -
#23847 most olvastam, hogy párszáz méterre történt a baj attól a helytől, ahol várták őket :( -
#23846 pár perccel a halála előtt készült egy röpke felvétel:
-
#23845 Okoskodni lehet,de meg kell hagyni,hogy nagy karakter volt a filmjeiben :) R.I.P :( -
#23844 45 mérföld volt a határ.
Az egyik videóba egy olyan oszlop volt kidöntve. -
#23843 Itt nem volt zöld háttér(greenscreen)! -
#23842 áá keresztbe tört az autó, ráadásul pont velük egy vonalban érkezett a fa. Azonnal meghaltak... -
#23841 Azt olvastam, hogy 45 km/h limites környék volt, de legalább százzal mentek, jókora guminyom van. A másik fura dolog, hogy az ütközés után a kocsi azonnal kigyulladt. Lehet, hogy túlélték volna súlyos sérülésekkel, de esélyük sem volt kimászni a roncsból.
-
#23840 Szerencsétlenek jól elintézték az autót és magukat is.
Itt nem volt lezárt útszakasz és ellenőrzött körülmény mint a filmekben.
A villanyoszlop nem kímél kivéve ha Krazzal vagy.
RIP -
#23839 Zoci...ne legyünk már komolytalanok. Én beülök valaki mellé, akkor nem bízok meg 100%ig benne, és nem hagyom hogy település részen 100 felett repesszen, mert itt tuti volt ilyen tempó. A srác BTW amatőr autóversenyző volt, ha jól értelmezem a cikket. Fogta volna bazd haverjának megmondja hogy gyere el holnap a szomszédos versenypályára, mert amcsik kb. fossák a pályákat, és ott nyomjuk ki a lelkét ennek a szarnak. És bár lehet úgy hal meg mint szegény Sean Edwards, de legalább mások életét nem teszik ki veszélynek, és nagyobb a túlélési esélyük....na jó mindegy kár erről papolni, hülyék voltak, és szomorú... -
#23838 csak ugye nem ő vezetett.
ez kb olyan mint az ukrán BMW-s..nem ő vezetett, meghalt :/ -
#23837 Hát ők se 80al mentek. Lehetsz te híres ember, az út attól még nem lesz versenypálya... -
-
#23835 kép -
#23834 'Fast and Furious' actor Paul Walker dies in car crash -
#23833 Egy kis off :D
E videó láttán és az elején ami van, eszembe jutott, mikor még régen gyerekek voltunk, volt egy lenyuzott bmx em, a letört csengő helyére pont felpasszolt rá egy korabeli tetrispont igy mint a a videó elején a telefon, ott villogtam vele, hogy nyomkövetőm van meg mittudomén, igaz addig mig fel nem borultam, aztán szarrá tört. :D De akkoriba, hol volt mobiltelefon, gps? :DDDDD -
#23832 Kicsit elbambulhatott vagy nem tudom hogy mit csinált,pedig már meg akart állni szerencsétlen de nem jött be neki,elkapta a MAN szerelvényt
Petruz: Az a BTR tényleg jól elkapta őket -
#23831 A nagy BTR a végén durva. -
#23830 "Jááj more, há vák a szemed? "
:D
-
#23829 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=G_ZjhsfdPZY]Car Crashes Compilation #157[/URL] -
#23828 Még több vízjelet. -
#23827 lezúzott LaFerrari
-
#23826 http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/11/29/nem_fogja_elhinni_hogy_ezt_tulelte/ -
#23825 ez aztán munka. azért jutott a kocsikra is rendesen :) -
#23824 Mint ahogy a képzeletbeli hegyek alá is alagutakat csináltak :D -
#23823 Ez szerintem árut vitt a dohányboltjába, 2/3 ad előtt és elmult 8 év előtt nincs akadály :D -
#23822 off sószórás orosz módra :D
http://index.hu/indavideo/auto.video/Soznak_az_oroszok -
#23821 http://index.hu/belfold/budapest/2013/11/28/a_nap_parkolomuvesze/ -
#23820 LEleményesek -
Nem hummer :D -
#23818 Ez kemény
Halálra gázoltak egy 23 éves lányt Vác belvárosában. A lány két barátjával a zebrán akart átmenni, de egy autós fékezés nélkül elütötte. A sofőrről kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, mert azt már korábban elvették tőle. Mégis szabadon engedték a rendőrök. Többen azt mondták, hogy azóta is látták a férfit kocsit vezetni. -
#23817 így van... Magyarországon magasan a legkárosabb lap a blikk, én pl be is tiltanám.