37102
-
http://www.langlovagok.hu/kepek/8017_bmw-csavarodott-a-fara-a-81-es-fouton -
#23936 Vagy csak simán olvasd el ezt. -
#23935 nagyon nem, mert az vízvezeték aminek nekimentek.
de ezt már leírták egy pár helyen. -
Susarc #23934 valami gázelosztó csőnek mentek neki azért robbantak -
Susarc #23933 Ruttner Gyuri?:P:) -
#23932 ügyvéd lett öngyilkos
-
#23931 lehet papiron volt az a biztonsági uveg, mint hagyó idelyén hélégbefuvó volt a fütés.
-
Coral Springs #23930 Nem baleset, viszont kurvára felháborít. Legszívesebben visszavezetném a középkori büntetéseket, egy ilyenért kézlevágás lenne a minimum.
Még ki se rakták, már kilőtték a Futár-kijelzőt. -
#23929 reméljük eszméleténél nem volt -
#23928 gondolom az anyósülésen, nem tudott a vízvezetéktől kiszállni... - bár csak felvetés. -
#23927 a boncolás szerint Rodas az ütközésbe már belahalt, Paul viszont élve égett meg :( -
#23926 -
Coral Springs #23925 Nem osztom ezeket az elméleteket, bár kétség kívül fura, hogy lehet egy ilyen úton halálos autóbalesetet szenvedni. -
chilisos #23924 újabb összeesküvés-elmélet Paul Walker halálával kapcsolatban... -
#23923 Aki a képen van megsérülve,még csak nem is hasonlít szegényre :/
Nyomorék a média,ennyi :( -
#23921 HÁT HA ÉL AMIT, KÉTLEK, AKKOR ROPI NÉGERKÉNK JÁR KEL WÓKER. -
#23920 hülye állatok.. és akkor hol van? miért akar eltűnni? nem is érdemes foglalkozni vele... -
#23919 már mondhatni "unalmas ez a felfújt média...
jönnek az összeesküvés elméletek...
mint ez -
P.W - nem halt meg. -
#23918 Fogyóeszköz -
#23917 -
#23916 Jó Isten,mekkora robbanás volt már.Nem semmi. -
#23915 Nem valami sokminden látszik a fáktól.A térfigyelő is felvette Paul Walker autóbalesetét -
#23914 Ezért utálom a sajtót.Mindenki mást magyaráz mint Boda,még ők se tudják biztosra az igazat.Hagyják már békében nyugodni szerencsétleneket :( -
#23913 Eddig a kormanyszervo olaj folyt el. Mostmar a gumi? -
Coral Springs #23912 De elvileg nem megcsúsztak, hanem kilyukadt a gumi, és ez okozta a balesetet. Ezt pedig folyamatos, egyirányú terhelés mellett el tudom képzelni nagy sebességnél egy kanyarban. Az más kérdés, hogy egy sportautón olyan gumi kéne hogy legyen, ami bírja a kiképzést. -
#23911 Nem túl korrekt,hogy mindenki mond mindent,mindenki hivatkozik valakire.
Inkább lenne teljes hírzárlat.Vicc amit művel a média. -
kisbesi #23910 pont ezt néztem én is, tele van a beton ezekkel a fura fémkörökkel vagy mik ezek, biztos csúszhat rajta a gumi -
#23909 megmutatta Paul-nak az új járgányt az épülete körüli úton
az a sok fényvisszaverő cucc vajon mennyire csúszhat ? -
#23908 Na de onnan indultak és csak úgy mentek egy kört? azt hittem valami másik rendezvényre mentek onnan, először az volt a hírekben. Most meg máshol olvasom, hogy az AE telepen ott volt a lánya is. Így viszont egyértelmű, hogy vissza akartak menni, csak nem akarta ott hagyni a lányt. Ejj a lényeg, hogy nagyon nagy kár volt ez a kis élménytúra :S -
#23907 "Paul Walker és Roger Rodas alig néhány méterre volt attól az autószalontól, ahol Rodas fia és családja várta őket, a kocsi a szemük láttára csapódott egy oszlopnak, majd egy fának, és kapott lángra azonnal. A gyermek kétségbeesetten futott a kigyulladt roncshoz, hogy apját és barátját megpróbálja kihúzni, de már nem volt esélye.
Rodas kisfia látta a balesetet, átugrott a kerítésen, és a kocsihoz szaladt, mintha ki akarná húzni az apját és Walkert a tűzből, mondta az egyik szemtanú, aki azt is elmondta: Walker egy gyerekkori barátja, Nute is a közelben tartózkodott, az elsők között ért oda egy poroltóval, de már nem tehetett semmit. A két férfi a felismerhetetlenségig összeégett, a kórbonctanon még tegnap sem tudták megállapítani, melyik holttest kié." -
#23906 most minek tetted be ezt a képet? Szerintem mindenki tudja hogy néz ki egy 2005-ös piros Carrera GT. -
#23905 2005 Carrera GT -
#23904 Végre ez így tökéletes. Hm.. lehet h nem voltak egyedül az úton, ekkora tempónál elég csak egy nagyon picit meglökni a másik autót (főleg kanyarban) már csúszik is és pont ilyen guminyomok maradnak utána. Írták is, hogy valakivel versenyezhettek. -
#23903 nem furcsa, mindig a belső ívre csapódnak az autók ha kitörik a hátulja... -
#23902 Szerintem a kanyar felől jöttek, kisodróttak. -
#23901 https://maps.google.hu/maps?q=Hercules+St+Santa+Clarita,+CA+91355,+Egyes%C3%BClt+%C3%81llamok&ie=UTF8&ll=34.453369,-118.579152&spn=0.015181,0.01929&client=opera&oe=UTF-8&hnear=Hercules+St,+Santa+Clarita,+California+91355,+Egyes%C3%BClt+%C3%81llamok&gl=hu&t=m&z=16&layer=c&cbll=34.453404,-118.579056&panoid=j6cKcUc3jDx7-WOi9YRbkA&cbp=12,165.21,,0,18.98
Ez a Walker gyerek se gondolta, hogy ez a gázcsonk lesza végzete. -
kisbesi #23900 Hát lehet, ezt azt hiszem, csak ők tudták. De akkor valóban furcsa, hogy az út jobb oldalán állt meg a roncs. -
#23899 vissza vonom, mégis csak az emelkedős jobbos kanyarból kellett jönniük a fa dőlése miatt. Viszont akkor nem értem az útvonaltervet. Csak egy kört mentek a raktárpark körül és vissza mentek volna? -
#23898 nem értem miért találgatnak össze vissza, a környék tele van ipari kamerákkal, csak meg kéne nézni őket.. -
#23897 A CNN szerint gyorsulási verseny volt.