Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az este kapcsolgattam az orosz csatornákat, 70
%-ban ilyen havas utak, karambolok volt a téma, meg balaesetek, volt egy olyan is hogy a zebrán jött át egy robogós, aztán jött egy kamion a másik irányból kitette az indexet és ahogy fordult végigmemnt a robogóson, ha a youtubon megtalálom linkelem.

w77d
ez hülyeség, amikor a vonat jön, még araszolgat oldalra, sehova sincs beragadva... meg hát akinek a lába beragad valahova, az megpróbálja kiszabadítani magát , nem könyököl és várja a halált. Mondom amikor megjelent az elsõ videó, akkor azt írták rá, hogy értelmi fogyatékos volt az ürge és nem fogta fel mit csinál.

milk4
"The man was trying to cross the tracks. He had climbed down the platform when a Metro train was approaching. He lost his balance and his legs got entangled between the tracks and the platform slab. The train driver applied the brakes but it was too late."

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Az igen. <#wow2>

w77d
Egy másik oldalon volt egy leírás, miszerint egy értelmi fogyatékos volt az ember, poénra vette az egészet.

Adaaam
Ez mégis mit akart? Ha már öngyilkos akart lenni akkor miért nem feküdt le a sínre? Ha meg nem, akkor meg miért áll csak úgy ott amikor simán átmehetett volna a másik oldalra, vagy elõre szaladhatott volna ahol nem ütik el?

everything's better with music

matyi0323
Feltételezem közelebb is van/volt rendõrség.
Nem, nem fizettem volna, de úgy gondolom ha minden szarra van pénz, akkor ilyenekre is juthatna.
A TEK csak egy példa volt. Nem hiszem, hogy nem akadt volna a közelben "5" rendõrautó vagy motor, hogy odamehessen.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Nohab
S szerinted mennyi idõ kellett volna, hogy lejöjjenek Pestrõl? A kiszállási díjat is te fizetnéd?

Támogatnám Weed ötletét, csak azzal meg az baj, hogy utána be lenne állítva a Hummeres valami vétlen áldozatnak. Majd pörögnének a hülyék a rendõri túlkapás miatt.
Effe88
Van több megoldás is ami nem jár a fényezés szétbaszásával (PDR smart / WPT smart, vákum), de ha jól tudom ezeket kisebb horpadásokra szokták alkalmazni mint például a jégkár, a nagyobb horpadásokat pedig kitteléssel javítják. Persze nem biztos hogy így van, de nem hiszem hogy ez szervizfüggõ lenne, inkább pénztárca. A videón lévõ autó pedig hátul is totálba javítva volt, valószínûleg balesetes és nem kellett mérlegelni.

hondash3
Ide se vinném az autómat. 😊
Ezt, a fényezés barmolása, kittelés nélkül ki lehetett volna javítani gyönyörûen.

The Power of Dreams

matyi0323
naja. ilyenkor hol van a TEK? az egyetemre kimennek két petárda miatt.. ez a vicces.
sokan utálnak már, de most is csak azt mondom, hogy ha a trafikhoz mindig van x száz rendõr, akkor ilyen esetben is egybõl ki lehetne küldeni õket, nem bénázni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pont ennek az amatõri bénázásnak köszönhetõen halt meg az szerencsétlen ember.Többször végignéztem a videót, de nem tudom hova tenni.Ha megfigyelitek semmi különös esemény nem volt addig, mig a hátsó oda nem szaladt.

W77d nek van igaza, arráb bevárni õket pár egységgel, addig csak menni kellet volna utánuk, nem elé állni.

Effe88
nem a rendõrség a hibás
de szerintem akkor is amatõr módon jártak el
full bénán
bár túl sok filmet nézekXD

w77d
Gyerekek egy dolog a biztos. Nehogymár a rendõrség legyen a hibás azért, mert egy aljas féreg nem állt meg... Hová tart a világ, ha már a rendõrt megbasszák mert intézkedik egy tetû ellen?

Tele van a net ilyen hülyeségekkel, hogy miért lõttek rá szegényre meg hogy miért akarja minden áron megállítani. Egy dolgot csináltak rosszul a rendõrök: azt kellett volna, hogy 5 percig követni, majd rádión beszólni, hogy 2-3 egységet küldjenek ki egy kilométerrel elé.. amikor odaér akkor mindenki tûz és szitává lõni...

Effe88
hát ott voltak a motoros zsaruk is, üldözték már egy idejeXD
csak le esne, hogy megakarnak állítani
nem tudom mi a rákos gecis faszt kell okoskodni mindenkinekXD
de folytassad mégXD

Szabi
és ha egy civil autó beáll eléd keresztbe az úton és elkezd lövöldözni akkor te megállsz neki ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Annyiba igaza van hogy kocsival kellet volna elé állni, nem motorral.

Effe88
Effe88
ne offolj!

desigo
ne személyeskedj...
Effe88
jól van tökike😊

RatBaG
így is mondhatta volna Carlos...

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
túl sok filmet nézel.

Þór vígi þessi rúnar

Effe88
amatõrök
a civil rendõrnek meg kellett volna elõzni a hummerest, majd keresztbe megállni, kiszálni egy két figyelmeztetõ lövés az égbe és ráfogni a sofõrre, felszólítani, hogy száljon ki, feküdjön a földre stb...
hihetetlen lúzerek ezek a magyar rendõrök

A hummeres egyébként honnan tudhatta a civil kocsirol, hogy rendõrkocsi, benne rendõrrel?Biztos megprobálta leszoritani az meg visszaszoritott.Csak is igy sérülhetett meg a civil jármü.

Újabb videót közölt a bécsi Kurier az apátfalvai rendõrmotoros-gázolásról. Ezt a felvételt is a német terepjárókonvojban haladó autóból készítették. A szemtanú szerint a rendõrök bosszúból cselekedtek: az intézkedõ rendõrmotoros nemcsak paprikasprayvel fújta le a konvoj élén haladó Hummer vezetõjét, Thomas B.-t, hanem azután is több lövést leadott rá, amikor már kirángatták autójából és feltartott kézzel állt.

A négy autóból álló konvoj Romániából lépett be Magyarországra. Egy traffipax-ellenõrzõ pontnál gyorshajtás miatt intézkedtek a rendõrök. A Hummer sofõrje kifogásolta a helyszíni bírságot. A konvoj tovább haladt, majd találkoztak egy civil rendõrautóval, amelyre a férfi ráhúzta a Hummert, és kárt is okozott az autójában, sõt be is mutatott a rendõrnek. A civil rendõr erõsítést kért, ekkor jelent meg a két motoros rendõr.

Apátfalván állították meg a Hummert. Az egyik motoros elé állt, a másik motorjáról leszállva az autó ablakához ment. Egy az esetrõl megjelent korábbi videó alapján szemtanúk azt állították, hogy a rendõr paprikasprayt fújt be a Hummer ajtaján. Ezt a magyar ügyészség azzal cáfolta, hogy a terepjáró összes ablaka zárva volt. A szemtanú ugyanakkor most azt állítja: "úgy látszott, hogy a rendõr sprayt fújt be", de Thomas B. közben megnyomhatta az elektromos ablakemelõt. Thomas B. ügyvédje szerint a Hummer vezetõje az arcába kapott spraytõl nem látott semmit, pánikba eshetett, majd rálépett a gázra és ekkor gázolta el az elõtt álló rendõrmotorost.

A videó szerint a kocsiból kiszállított Thomas B. már feltartott kézzel áll, amikor az intézkedõ rendõr több lövést is lead felé. A motorzaj miatt alig hallatszik, mi történik a helyszínen, de a videót kommentáló szemtanú összesen 14 lövést számolt össze.

Az is látható, hogy Thomas B. lehajol az úton mozdulatlanul fekvõ rendõrmotoroshoz és segíteni akar neki, de elrángatják onnan. Késõbb, amikor már a rendõrök a földre fektetve tartják, a videó tanúsága szerint Thomas B. azt kiabálja angolul, hogy help him, segítsetek neki.

Az úton megálló kamionosok és autósok is megpróbálnak odamenni a földön fekvõ rendõrhöz, de az intézkedõ járõrök elküldik õket. A szemtanú szerint legalább 10-15 perc is eltelik, amíg az elsõ orvosi segítség megérkezik.

Az Apátfalván elhunyt 35 éves rendõrhadnagyot, Kenéz Imrét hõsi halottá nyilvánították, és október 26-án helyezték örök nyugalomra. Temetésén több ezren vettek részt Szegeden.

index.hu

Addig nem is volt semmi gond mig oda nem szaladt az egyik, kérdés, akkor mit történt?Ha elakart menekülni akkor miért zuzott le az utról, elgázolva a másik rendõrt, másik rendõr miért állt elé?Ugy sem tudja utját állni ha meglépne, hanem ez történne ami történt, ha menekülni akart és el akarta ütni szerencsétlen rendõrt miért állt meg?, felröppent hogy valamivel lefujták, ezt cáfolták.Eléggé keszekusza ez az egész ügy.

De emlékeztek 2006 ban viperával verték a tüntetõket, ezt is tagadták, akkor is, mikor több videó is van róla, olyan hogy elejtik is az eszközt.

Effe88
milyen szerencsétlen egy társaság ez a rendõrség

desigo
Megjelent a teljes videó a hummeres rendõrgázolásról

link

Durva,hogy nem is próbálnak segíteni szerencsétlen rendõrön,csak fekszik ott mint egy darab fa.
whiskeyman
engem nem zavar, csak megkérdeztem...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

A #20405 példáján feltételeztem hogy van akit itt nem csak az autók törése érdekel, hanem esetleg a javítás menete is. De ha fatális hibát követtem el, megkérném a házigazdát hogy törölje az elõzõ hozzászólásom.

whiskeyman
ezt miért is ide?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Effe88
most ezt nem vágomXD
ott a csekk:S:SS:S:

pajti
<#ijedt>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én is kitaláltam egy kis cipelnivalót drága "képviselõinknek" .

PetruZ
Á, cipeld magaddal majd a szerzõdést is. Egyébként ezt az egészet nem értem, maga a rendszám is tanúsító eszköz, mi a fenének kell még csekk/cetli is mellé?
A kormány megint alkotott:

Ellenõrzi a rendõr a kgfb-szerzõdést is a közúti ellenõrzéskor

A KRESZ ugyanakkor kiegészül azzal az elõírással, hogy a közlekedésben csak olyan jármûvel szabad részt venni, amelynek van érvényes kötelezõ felelõsségbiztosítása.

Egy másik jogszabály-tervezet a kgfb-törvényt módosítja. Eszerint az ellenõrzõ hatóság a kgfb-szerzõdés meglétét elektronikus úton, a kötvény-nyilvántartóból kérdezi le. Az is bekerült a törvénymódosító tervezetbe, hogy a jármû üzemben tartója köteles a kgfb-szerzõdés meglétét tanúsító eszközt átadni az ellenõrzõ hatóságnak. Külön rendelet rögzíti majd, hogy mi lehet ez az eszköz.

- MTI -

Szerintetek mi lehet az az eszköz? 😄D Csekk nem lesz elég?

PetruZ
Ja, úgy néz ki, egy motoros banda tagja volt.
Norbi1990
Mekkorát mentett a kamerás <#wow1>
Ulvar
Bátor és kibaszott ostoba emberek ezek a ruszkik. Láttam már cifrább balesetet ami szintén arra ment ki hogy csaljanak.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Miután eltemették?

Ulvar
Mennyit fog kaszírozni a biztosítón.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ilyenkor a megforduló autó vezetõje mit gondol?!?!?!

bakkerman
a szívem szakad meg amikor egy ilyen gyönyörût autót látok,ahogy éppen meghúzzák...<#shakehead>

#20628: Na ezt én sem értem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!