Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olyan egyszerû megmozgatni azt a tömeget, konkrétan egy új hajót építenek köré.

pajti

Effe88
micsoda pörgések
jobb mint a hullámvasút

allah igazságos..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Roger6
Kemény vazeg, mint a bábuk, úgy röpködnek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
egyik esetnél sem volt kedvem fotózni...

Effe88
képt!

w77d
hehe XXD

Roger6
Ilyen logóval min csodálkozol? <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
Há bammeg mostanság vonzom a bajt a környezetemre az tuti...

Ez azért van mert bagolyból kaszás varjú lett belõled. Mivé letté' lujó ! A viccet félretéve a halál sose jó, fõleg ha szemtanú az ember. <#szomoru2>

w77d
Tegnap elég kemény esetek voltak az irodaház környékén. Délelõtt a szomszéd CBA-ban összeesett és meghalt egy srác, délután pedig egy nõt gázoltak félholtra a kocsim mellett... Át akart szaladni, de nem nézett körbe és a kocsim mögül kilépett. Egy érkezõ Peugeot úgy elkapta, hogy szaltót nyomott a levegõben. Ott feküdt vérzõ fejjel kicsavarodva a földön. És most kapaszkodjatok meg: 40 perc alatt ért ki a mentõ!!!

SimaSuna
ez oké. aláírom amit írtok..de most vagy összetörik egy másik autót vagy a balfasz módjára elüt egy családot..vagy karambol...
Ez azért nem ilyen egyszerû, lehet hogy több kárral jár a beavatkozás mint ha csak hagyják hogy saját magát törje össze. A pit manõvernek is meg van a helye és az ideje, na meg ezek a Fordok nem nagyon mennek nagyon 200 km/h -nál többet (a rendõrségi verzió se), talán tudna viszont leszabályoz a számítógép. A másik meg hogy hiába a V8 öregek már, az a Toyota sokkal nyomatékosabb autó ez látszik a videón is bõven.

Roger6
Nyilván akik ott vannak a helyszínen kicsit jobban tudják mit csinálnak, mint te a videón keresztül. <#zavart1>

SimaSuna
nyilván nem ezt írtam, hogy rpg-vel lõjjék le.
de számtalan olyan videót láttam, ilen üldözésbõl, hogy 1-1 keresztezõdésnél simán megpöckölhette volna a verdát..és 5perc alatt elkaphatták volna, ahelyett, hogy a barom a fél várost át nem vezette volna. 😊
Roger6
Ja, meg lõjék agyon is egybõl, RPG-vel, nem? Azért az rohadtul nem így mûködik, fõleg városon belül.

SimaSuna
sose értettem ezeket a fogdmegeket...V8as gép van alattuk, jópárszor kiforgathatták volna...nem 15percig fogócskáztak volna vele 😄
Roger6
Hát nem tudom, én biztosan elütöttem volna azt a gizda feketét. Persze könnyû innen beszélni a monitor mögül, tudom... <#whatever>

PetruZ
Az elsõ videó végén, a fékezés elõtt egy pillanatra mintha látszana alul egy fényszóró csillanás. Akinél a kamera volt, vszleg rávillantott, hogy kihajtott elé és lassan megy, ezt meg Ivánék rossz néven vették.
Na ez felüdülés volt a sok gyökér orosz idióta után 😄 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ilyen ködös, dzsuvás idõbe tolni kell neki. <#eljen>

pajti
pajti

Jók voltak az utviszonyok, nyomvályu tele vizzel.

Nagyon sebességnél supermen lesz a kocsibol.

http://www.haon.hu/fiatalember-halt-meg-a-hosszupalyi-uton/2148863

video

Azt irják "frontális volt az ütközés", nos ez us kisodródott a másik oldalba kapta.

A képekbõl itélve, egyik se ment lassan, a ferrari farral átsodrothatott a skoda elé, aminek a hátulja teljes egészében leszakadt.

NEEEEEE!!!

F355 😞 Az egyik legszebb Ferrari,erre osszetorik. Van rola valami info,hogy megis mi tortent?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Eléggé kulturált a közlekedés, a ruszkiknál elõbb utóbb vagy a menekülõ vagy a rendõr felkenõdött volna valahova 😄 Fõleg a lámpáknál. 😄DD

PetruZ
De a legjobb, hogy a végén elvesztik a nyomát, be is mondják a rádióban, erre elõkerül az összetört kocsi és a fickó. Lehet, hogy a másik rendõrtõl ijedt meg, ami látszik ott a keresztezõ úton. Mázli. 😊
Roger6
Ez kemény baszki. <#hawaii>

pajti

pajti
pajti
lol <#idiota>

RatBaG
azt az ostobenkó kurva mindenségit... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

bency
Azt szépen betolta...

:) Semmi okosság :P

Szabi
ehh -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Nem hát<#circling>

w77d
utólag rakták rá a hangot...egy biztonsági kamera nem képes hangot rögzíteni.

Arra én is figyeltem hogy az hogy?De a hirekben is volt van fent rola videó.Azt nem találom amit az este láttam, lehet nem rakták fel.

w77d
az elsõnél egy picit fail az utólag rászerkesztett hang... gumicsikorgás a hóban? XD