Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
legjobb hozzászólás ytn..
"The police siren sounds like a toy gun."<#idiota>

SpeedXHUN
jó zene,tudják mik a jó autók :P:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SötétBarom
Most komolyan, az a golf legendásan szemétrevaló. Ha meglesz az MX5, az tuti, hogy egyszer elviszem ide. :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gordon 24
Aki ide bemegy ezt vállalja. Mindenki tudja, hogy meg lehet a baj. Plusz kb 4 a4-es lapot íratnak alá veled:))

Nem beképzeltség ez. Egyszerûen sok, nem jön össze. Azt ne higgyük, hogy õk most mennek itt elõszór:) Ismerik pontosan mit tudnak mit nem.. Ez van.

Downhill!!

Nem is a hiba lehetõségtõl tartok, hanem mint hogy a videóban is a 3-as VR6-os Golf is elf*sta magát és víz meg kiömlik a pályára. A motoros se tudta, hogy csúszik és el is perecelt. Inkább az tántorít el, hogy ott bármi történhet, ön hibán kívül.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A világ egyik leggazdagabb országa, és ilyen ótvar szarokkal közlekednek még mindig a rendõrök. Vicc, az X5 még lyukas gumikkal is meglógott.

broman191
A minis meg a golfos azt sem tudta hol van, hová sikáljon a kormánnyal össze-vissza mielõtt becsapódtak a falba...jó hogy minden szerencsétlent beengednek, jól mehet a környék szerelõinek. :D Azért "a kanyarba bemegyünk gyorsan és csodálkozunk nem tudjuk bevenni csak a korláton csúszva" eset is elég sok volt, nem értem az ilyen embereket, miért nem dumálják meg valami tapasztaltabb arccal menjen elõttük aztán köröznek pár kört mögötte, körvonalazódik nagyjából melyik kanyarban mit lehet alkotni ésszerû határokon belül, aztán önállósítás...tanulságos esetek. :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ulvar
Mire való a szimulátor...pályát gyönyörûen meglehet tanulni, hogy mit milyen kanyar követ. Ezt a valóságban ha tudod fél siker. A többi rajtad múlik meg az autód felszereltségén.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem, a videóban szereplõk azt hitték hogy õk ettõl már pro versenyzõk. A tapasztalat és a beképzeltség nem egy és ugyan az.

Carlos
szerintem a videóban szereplõk is pont ugyanezt hitték.
Ismerem a pályát, mert szimulátorban már láttam, a kocsi meg az enyém.
Csak éppen a képességek hibádznak kicsit. :)

Þór vígi þessi rúnar

Hát ha ismered az autódat, a pályát, akkor már kevesebb a hibalehetõség.

Ide kimennék én is szívesen, csak félek, hogy így fogok én is járni :\ :D

http://www.youtube.com/v/IfHJCv_S6iI&version=3

PetruZ
Nézd már meg, hogy mire válaszoltam, thx. :) (Csak a videót egészítettem ki a hírrel.)
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

PetruZ
Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
úúúbazz :S

Oroszországban sok ! :)

desigo
Mennyi lehet az esélye,hogy melléd parkol le egy gép?
Ez nem kevéssel csúszott le a kifutóról, itt valaki kúrva nagyot tévedett...

Hát ez meg mi volt, KITT Turbo boost?

oroszok az utakon

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Csoda,hogy nem voltak rajta utasok...
(odaírhattad volna ,hogy mit linkelsz)
icetihi

youtube.com/user/icetihiii22

RatBaG
Русские на дорогах?
köszi, most már tudom mirõl szól majd a video... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Ott nem szoktam, azokat én is elítélem.
De leginkább várom mikor csukja össze a vasat:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

A sünök belekötnek, én meg abba ha valaki forgalomba csinálja :DD

matyi0323
Azért hangsúlyoztam, hogy üres, mindentõl távol esõ parkolóban :D gondoltam beleköt valaki :D

Te amuigy nem tudtad hogy aparkolokra kiemelt figyelmet szentelnek?<#vigyor4>

Egyszer valaki igy szórakozott a friss hóba elõbb majdnem nekem jött majd utána az árokba sikerült majdnem belemnnie.Aki kézifékezni akar az menjen olyan helyre.

milk4
Szerintem ezt az idióta illegál míting témát lehet szviccselni. Inkább videót/képet tegyetek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

matyi0323
Ja, igaz :) Így meg ha a közepénél megy ki, akkor valamiért úgyis le tudják húzni pár ezerrel.

Csak ugyanazt tudom mondani, hogy álszentségbõl a média se és a rendõrség se írja azt, hogy a tömeg érdekében, életük megmentéséért mennek/mentek ki, mert ilyenrõl szó nincs (sose volt, sose lesz)

desigo
Minek mennének oda?
Abból nincs pénz,nem úgy mint a traffipaxolásból...
matyi0323
Ja, meg jövõre nem lesz?! Ugye..?!
Remélem ezt õk maguk sem hiszik el..

matyi0323
Aha.. csak ha gugliznak 3 másodpercet, akkor kiderült volna, hogy évek óta megrendezik ezt, ugyanott. Ha annyira fuuu de nagyon életveszélyes akkor miért nem az elején ment ki 2 járõr? Mivel a guugli kidobja, hogy hol, mikor lesz a következõ "verseny".
De ez most milyen jól hangzik, hogy behajtottak x ezer forintot, mentve ezzel a tömeg életét.

Arrafelé is alkotnak azért, nem kell egy mutatványhoz alkesz orosznak lenni. <#hehe>

http://www.youtube.com/v/_dn7eCbV_TE?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_dn7eCbV_TE?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Feher Lupo azert daral rendesen :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti
Bármennyire is fura, de a hír köré épített felhajtást nem a média csinálta, hanem akik lereagálták. Különbözõ autós oldalak / blogok, és végül ti magatok. Ezt le lehetett volna szerintem úgy is reagálni hogy oké, ki nem szarja le, a köcsög újságíróknál most ez a "menõ" cikk, lépjünk tovább. Én magam részérõl annyit foglalkoztam ezzel az egésszel, hogy leszûrtem hogy az egyesült államokban valamivel magasabb a színvonal az illegális autóstalálkozók terén, vagy épp az oroszoknál, azt ennyi, nem kezdtem el háborogni.

icetihi
Szégyen ez a hozzáállás. Gyerekek. Szörnyûek vagytok, kifigurázzátok. Itt mindenki veszélyben volt. Oltári nagy veszélyben, akár meg is halhattak volna. Mind.
Utálom, hogy ennyi álszent barom vesz körül minket. Ez oltári nagy hírnek számít, mert húdeveszélyes, a közbiztonságunk meg a béka segge alatt, cégeket lehet bedobálni többmilliós tartozásokkal, következmények nélkül. Miez?? Igenis kell a cirkusz. És az ingyencirkusz méginkább. Ha kocc van? kit érdekel? Én spec nem láttam még "drifthalottat" (na jó kivéve arab drift).

youtube.com/user/icetihiii22

"Ezt követõen a rendõrök a helyszínen maradtak, az illegális verseny abbamaradt, de a tömeg nem oszlott fel.
Egy óra elteltével egy személygépkocsi kivágódott a tömegbõl, és forgolódni kezdett, majd megpróbált elmenekülni a rendõrök elõl."

Forgolódni kezdett !! A kúrva mindenit neki ! <#hehe> <#eljen>

SimaSuna
a 2 összekoccant autó elintézte egy pacsival a dolgot, ha jól olvastam....nagy anyagi kár nem keletkezett...+ az 1ik már így is törve volt...