Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem beképzeltség ez. Egyszerûen sok, nem jön össze. Azt ne higgyük, hogy õk most mennek itt elõszór:) Ismerik pontosan mit tudnak mit nem.. Ez van.
Downhill!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ismerem a pályát, mert szimulátorban már láttam, a kocsi meg az enyém.
Csak éppen a képességek hibádznak kicsit. :)
Þór vígi þessi rúnar
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
köszi, most már tudom mirõl szól majd a video... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De leginkább várom mikor csukja össze a vasat:D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Csak ugyanazt tudom mondani, hogy álszentségbõl a média se és a rendõrség se írja azt, hogy a tömeg érdekében, életük megmentéséért mennek/mentek ki, mert ilyenrõl szó nincs (sose volt, sose lesz)
Remélem ezt õk maguk sem hiszik el..
De ez most milyen jól hangzik, hogy behajtottak x ezer forintot, mentve ezzel a tömeg életét.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Utálom, hogy ennyi álszent barom vesz körül minket. Ez oltári nagy hírnek számít, mert húdeveszélyes, a közbiztonságunk meg a béka segge alatt, cégeket lehet bedobálni többmilliós tartozásokkal, következmények nélkül. Miez?? Igenis kell a cirkusz. És az ingyencirkusz méginkább. Ha kocc van? kit érdekel? Én spec nem láttam még "drifthalottat" (na jó kivéve arab drift).
youtube.com/user/icetihiii22
Egy óra elteltével egy személygépkocsi kivágódott a tömegbõl, és forgolódni kezdett, majd megpróbált elmenekülni a rendõrök elõl."
Forgolódni kezdett !! A kúrva mindenit neki ! <#hehe>#hehe> <#eljen>#eljen>