37102
-
Nyiri #24057 Azért durva hogy nézve a ruszki videókat csak az jön le hogy a nagy százalékban a ruszkik aggresszívek, bunkók, türelmetlenek és következmény nélkül csinálnak mindent. Elég szomorú -
#24056 ezek tényleg nem normálisak
-
#24055 az uccsó videoban, az konkrétan elhajtott -
#24054 -
#24053 Azt irja a tökfejü:' Nem nehéz észrevenni, hogy ezek közt szinte egyáltalán nincs olyan, amely magyar utakon készült. " -
#24052 Kurva anyjukat!kitakarni mindent?Mikor azért vettem, ha legközelebb is megpróbálnak megölni, még a rendszámát is kinagyitva teszem fel a youtubra meg a képét ha látszik. -
#24051 Jól látom,hogy a bringás hátra se nézett? -
#24050 Azt irja a tökfejü:' Nem nehéz észrevenni, hogy ezek közt szinte egyáltalán nincs olyan, amely magyar utakon készült. "
A mulkor linelem már:http://www.youtube.com/watch?v=X127DNZSOdA -
#24049 kinek nincs még?már nekem is van :D -
#24048 Na a végére kitárgyaltátok, rohadt idegesitő az mikor a magyar embert, akinek tele van a hócipője , azt nácizzák, akinek olyanja van menjen az németoszágba, ott keresgéljen nácikat.
A cigányos story meg ugy volt, hogy jött a szokásos nincs egy cigid, tüzed,hány óra van az egyik próbált a zsebembe nyulni, annak elmartam nyakát, majd páran elővttek bicskákat, hogy engedjem el szépen a testvérkéjüket.Volt köztük egy tulkoros, mint valami falkavezér, az tudta ki vagyok, igy lintette a rokonait, hogy ne próbljanak meg hozzámnyulni,mert abból nagy baj lesz, majd ezután mindenki tovább ment.
Párat le tudtam volna verni, de bicskákkal túlerőbe esélyem se ett volna. D -
#24047 Régóta agyalok egy kamera beszerzésén, csak nem az autómba tenném, bár közúton is belefutok néha sz*rházikba, de van jobb terület is, ahonnan hetente lehetne "piacra dobni" a 10 perces gyűjteményvideókat . -
#24046 A letolós cikkhez már van kb 800hsz. Délután 2 órán át csak azokat olvastam, szerintem újat nem tudsz írni oda :D -
#24045 Ennél a cikknél nem lehet valahova vélemény írni ? Elég hosszú mondandóm lenne .. -
#24044 észre se vettem, hogy beelőztél.:D -
#24043 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/12/18/dashcam/
-
#24042 Aktualitások a TC-n: dashcam magyar szemmel és belső sáv használata. (A második cikkel nem igazán tudok egyetérteni...)
-
#24041 Valahol igazad van.Nekem egyszer egy okos ember mondta,hogy "Nem muszáj nácinak vagy skinheadnek lenni,elég embernek lenni,hogy utáld ezeket az állatokat"
Na de off vége :D -
#24040 Én a barátaimat nagyon megválogatom, nagyon kevés az akire azt mondom.
Nagyon jól ismerem a másik fajtát, a környéken elputrisotittak mindent, a falvakban az élet megállt vagy visszafejlődés tapasztalható. A régi parasztházak az enyészetté válnak (rendes magyar családok mennek tönkre), mert azokat a szemeteket támogatják és nem azt aki megérdemli és már több száz éve adózik a családja az országnak. Attól mindent elvettek a kommunizmusban, meg meg a cionista hulladékok szedik még az utolsókat... -
#24039 Nem csak naCzy :P -
#24038 3:42-nél azt a szerencsétlen autóst jól elgázolta a busz. Nem biztos, hogy életben maradt :( -
#24037 kár, hogy ez ma már nem működik, mert ha jól tudom a legtöbb trafi (nálunk) nem használ vakut ("éjjellátó")
pedig gondolom olcsóbb lenne, mint a blokkolók:D -
#24036 OFF:
nem kell skinheadnek lenni, hogy utálj valakit....
tudod elönt az epe, ha meglátom őket, 6-8 nagyszatyorral, bevásárolva, én meg azon gondolkodok, hogy milyen számlákat fizessek..
nekem meg kell venni a bérletet, és ha netán otthon hagynám, jön az ellenőr és perkálnom kell, ő meg csak leszáll...
védekeznek mert kisebbség, de nézz meg 1 fényképet, verekedős beállás mindenhol...
én dolgozok egy Wartburg áráért, ő semmit sem egy új BMW/Merciért...
Van roma barátom, roma munkatársam, tisztes, rendes...saját fajtájuk miatt ég a pofájukról a bőr..
ON:
vótmá?
-
#24035 Látom te is utálod ezeket a korcsokat.Amúgy skinhead vagy? :D -
Nyiri #24034 Az oroszok állatok nem emberek. Mindig kiderül -
#24033 És mi lett a cigányos eset vége? -
#24032 Azt csodálom, hogy senki nem ütött nekik vissza. Gondolom full részegeket könnyű verni. -
#24031 Utoljára mikor verekedésbe kerültem, ami nem most volt, arconbasztak, háttal elterültem, majd igy álltam fel.Azelőtt soha nem csináltam még csak hasonlót sem, csak filmen láttam, utána mikor próbáltam, nem jött össze, de hogy akkor, hogy sikerült, nem tudom, de lehet hogy csak a felhuzott pillanatnyi idegállapotomnak volt köszönhető. :D A gyereknek majdnem kitapostam a belét, azóta béke van, még jóba is vagyunk.Ha balhé van kerülöm, mert lehet ha megütnék egyet egyet ottmaradna.Mai világba meg sulyos testi sértés cimén le is sittelik az embert, ezért jobb a béke.De olyan is volt mikor éjszaka 20 cigány állt körbe hazafelé menet, na ezt se kivánom senkinek.20 -1 ellen :D -
#24030 Na ezt próbálták volna velem,kezét lábát eltörtem volna mindnek. -
#24029 oroszok
http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/igy-verd-at-a-traffipaxot-80157 -
Susarc #24028 3:53 nál szó szerint ömlik a földön végigvert gyerekből a vér.... -
Susarc #24027 oldaról,hátulról,többen,földön fekvő FEJÉT! is rúgják bazz!! GRATULA! a "legszebb" cigányok se csinálhatnák undorítóbban.....
ofc nem tudjuk az előzményeket,de ez nem normális így....:S -
#24026 -
#24025 -
#24024 Most nézem Kecskeméten a hajnalban kiégett új CLA Merciket egy telephelyen.
Nem túl szép látvány :/
-
#24023 a gyalogos gázolások nagyon durvák benne. főleg amelyik el is hajt gázolás után. -
#24022 A végén a biciklis :D
-
#24021 -
#24020 Az úgy onnan öröm lehetett kiszedni... -
#24019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#24018 Lopakodó Ferrari.. hol itt a probléma?