Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy óra elteltével egy személygépkocsi kivágódott a tömegbõl, és forgolódni kezdett, majd megpróbált elmenekülni a rendõrök elõl."
Forgolódni kezdett !! A kúrva mindenit neki ! <#hehe>#hehe> <#eljen>#eljen>
De fõleg leginkább ez a tót barom játssza az eszét.
http://www.hellring.com/
Pfff.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
engem már büntetettek meg télen kézifékezésért 10 ezerre xDD
valami nagyon kamu gyökér indokkal.. hogy veszélyzetettem a forgalmat vagy ilyesmi 😄 még akkor volt helyszíni bírság..
miközben egy sportcsarnok mögött 1kmre elzárva a forgalomtól egy tök üres parkolóban volt 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerencsére csak a lámpa bánta.
Az elképzelés : látványos megérkezés <#nevetes1>#nevetes1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
youtube.com/user/icetihiii22
Amúgy meg ha beülnél egy Ladás mellé, és látnád miket mûvelnek (nem csak rally-n), összefosnád magad 2 perc után. <#zavart1>#zavart1>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mondjuk a híradó manapság már a szánalom kategóriába tartozik..
De vicces, mert már volt jó pár "verseny" ott, a kutya nem foglalkozott vele
Ám voltam már ilyenen, a hangulat nem rossz. Persze mindenkinek más jön be.. Nem feltétlen csak helyi paraszt gyerkek élvezik ezt
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Megnézhetik vágatlanul az rtlhirek pont hun"
vagy az SG Balesetek topikban <#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nálam a buszos nyert, gyorsabban körbement mint a sok "driftelõs" 😄
a buszos viszont jó fej volt 😄
Ennyi marhát 😄D A rendõrség i gyors volt, a videó hossza alatt nem tüntek fel 😄
by debrecen
Tizenkét jármûvezetõt büntettek meg a rendõrök december 26-án este a Kishatár utcai körforgalomnál, ahol rendõrségi becslés szerint másfélezres tömeget vonzott egy illegális driftverseny.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64