37102
  • SötétBarom
    Nekem nem kifejezetten tűnt ez tervszerűnek.. :D
  • Susarc
    mi volt a terv? kurvagyorsan jött és marha alacsonyan
  • Misuka963
    Beszarás
  • Szabi #24254
    "The Captain and a Paramedic lost their lives - the Co-Pilot survived with minor injuries."
  • Misuka963
    Kiskanállal szedték össze szerencsétlent :(
  • Szabi #24252
  • RatBaG #24251
    jobb minőségben

• Nohab
    Plane crashes into dragstrip at Akureyri, Iceland August 5 2013
  • Misuka963
    Nem csodálkozok rajta.Én is Bakti vagyok és tele ez a kurva kisváros ilyen tetves cigókkal
  • sovatalevi
    Értem..Hát,nálunk még azvan :D
  • w77d
    ma már sehol sincs a CB-s rendelés. Azon kell leütni a rendelést, majd utasfelvétel után ott kell megadni azt is, hogy hová mennek.
  • milk4
    Arra küldik ki a címeket.. tök fölösleges, a régi rádiós megoldás is jó volt.
  • sovatalevi
    Taxiba minek tablet? :D
  • milk4
    A taxikból meg a tabletet amit kötelezővé tettek. Faterom autójából is kilopták és csak kb 40 másodpercre hagyta egyedűl az autót.
  • st3v3
    Már az akksikat is lopják.
  • KaBuTo666
    Azért kell két NEM átlátszó zacskót tartani az autóban, jól jöhet még.
  • Alien69
    Mert elhallgatták, hogy a seprűjét ellopták a rendőrök, a vasorrát meg a színesfém tolvajok. Hát persze, hogy leállt stoppolni, szegény néni. 53 évesen már veszélyes gyalog haza menni, ugyebár.
  • st3v3
    Leetigazad van.Én eddig 3x láttam szemrevaló ribancot, a többi okádék.
  • KaBuTo666
    Mert ez kurvára csúnya prosti volt.
  • st3v3
    Off:

Ezen mi a hir?
    Újabb prostituáltat fogtak Baktalórántháza mellett

Bármikor látni ott nem egyet, nem kettőt.
  • milk4
    120
  • Norbi1990
    130 a határ ott is?
  • milk4
    Ilyet sem láttam még itt Belgiumban, főleg azért mert 129kmh-nál már bűntetnek(ha rendőr állít meg akkor kötelező helyszínen fizetni vagy a rendőrök szépen elveszik az autód amíg nem fizetsz) eléggé borsósan, másrészt a biztosítás jó drága.
  • fs9pilot
    Persze, én tudom, ott is a gyökerekre értettem. :) Csak az általánosítást nem bírom...
  • Varenga
    Na! Azért a Hondásokat se basztassuk, igaz ott is vannak gyökerek de tisztelet a kivételnek a legtöbb kultúrált. ;) (nyócezret meg azért forog, mert így lett tervezve...)
  • Versace26
    Nevetséges vagy!
  • breslauer
    és szerinted ki akar gazdag lenni? a gazdagság a legnagyobb nyomor.
    az meg miért baj hogy segélyen élek? igen, felvállalom, nem szégyellem.
    max úgy lenne ilyen kocsim, ha valaki adna nekem egyet, egy ilyen szuper kocsit, mondjuk egy 2006-os Sport Jaguárt.
    Akkor fognám és nekivezetném a kocsmafalnak, aztán kiszállnék két sörrel a kezemben és jót nevetnénk a cimboráimmal a gazdag paraszton, hogy ideadott nekem egy luxusautót.
  • Norbi1990
    Nekem nem kell mondani. Tudom nem minden BMW-s köcsög, nekem inkább a nagy városi terepjárósok a mumusok.
  • Versace26
    Ez nem azt jelenti,hogy egy balfasz vezette,hogy akkor a bmw
    tulaj mind ekkora f... Itt mindegy milyen kocsiba ülsz,az számit milyen ember vezeti..

ˆ breslauer
    Nem kezded még unni az irigységed? Kicsit gusztustalan ahogy rávagy állva arra hogy ha bmw,akkor az csak köcsög lehet,és azzal ki kell b*szni.. Szerintem vagy fogyatékos,vagy segélyből élsz,aki irigy minden emberre akinek valamivel több lett az életedbe,de hid el ezek azok az emberek,akiknek annyi is fog maradni,mert nem magára öszpontosít,hogy valamire vigye,hanem a másikkal...Meg is érdemled..
  • Norbi1990
    Tessék Facebookos videó, máshol nem kerestem még, hogy fent van-e.
  • fs9pilot
    Én sem tudtam megállni, hogy ne szóljak ehhez hozzá. Mármint a BMW témához. Látom, itt is vannak olyanok akik kiszemelték maguknak ezt a márkát, és akkor rá kell ugrani, mint h*lyegyereknek a Xanaxos dobozra... Soha nem értettem, és talán nem is fogom, hogy MIÉRT a BMW-t kell állandóan kiszemelni, és minden áron b*sztatni, kb. mint ha fizetnének érte. Mert ugyebár a csodálatos Audi / Mercedes az korrekt, sosem hibáznak, sosem veszélyeztetnek, azt csak megfontolt emberek hajtják. Persze! 10 kéz nem lenne elég hogy megszámoljam azokat az eseteket, ahányszor audis/mercis csinált balesetet, vagy idézett elő balesetveszélyt, ellentétben a BMW-vel. Megsúgom, és nem hazugság, 10-ből 9 alkalommal BMW engedett át a zebrán!! Én is BMW-s vagyok, tulaj, és rajongó egyben. Lehet engem is szidni, de én meg az olyan embereken röhögök, akik irigységből nézik le a márkát. Ami mögött vannak évek, presztízs, biztonság, kényelem. A rizsrakétás (honda és társai) vérjanikákat miért nem szidják sehol? Mert az hűdefaja' amikor már 8 ezres fordulaton tilt az a szerencsétlen, majd szét szakad, rezonál az egész kasztni, de az patent. Ők is csodásak ugye? ... hogy állandóan a BMW-t kell szidni. Röhej... De unom már.

Ugyanúgy lehet taigetosz pozitívnak lenni Swiftel, vagy akármivel, nem értem tényleg hogy miért mindig a BMW...
  • pedobear
    Ha már mondtad akkor linkeld! ne hülyéskedj velünk!
  • Alien69
    Csak szeretnéd annyival megúszni! Ha elgázolnak, akkor bakhatod a zebrádat! Régebben az asszony nagyon "kockán" közlekedett gyalogosként. Pl csak ZÖLD lámpánál volt hajlandó elindulni. Nem értette meg, hogy nem a lámpa színe a mérvadó. Ha nem jön autó, SOKKAL biztonságosabb, még a piros lámpán is át menni. De, "szerencsére" egyszer meg mutatta az "Élet", és kb felfogta. Jött 2 kecseg (forgalmas út szakasz, Kerepesi út, este), száguldoztak, ami jól látható volt. Váltott a lámpa, és ha lelépünk a zöld ellenére, az első kecseg biza elgázolt volna! Igaz "csak" egy kicsit kb félig csúszott be a zebrára, de ugye ez engem nem érdekel. Azóta elfogadja az asszony is, hogy akkor KELL átmenni, ha nem jön egy autó sem. Persze, akkor sem lassan, mert ugye jöhet autó 200-l is akár.
  • pedobear
    Ilyen "gyengébbeket" inkább mellőzd itt
  • Willi Betz
    Lényegében neked az a bajod,hogy irígy vagy,mert neked régebbi kocsid van. Csak erről nem az tehet aki újban ül,hanem te magad. Meg ha már itt tartunk nekem egy 12 éves Omegám van,akkor én is gazdag paraszt vagyok,mert egy új korában 14 milliós autót használok? Elég fura felfogás...
  • SpeedXHUN
    Micsoda izgalmas életet élsz
  • breslauer
    jól beszélsz! én is így szoktam de csak ha látom, hogy valami német csodaszekér jön, pl BMW, akkor csak lenézek és megyek át, és hallom ahogy horzsolódik a fékbetétje, olyankor röhögök magamba, hogy hadd kopjon a gazdag paraszt fékje.
    de ha látom, pl egy csóró suzukis jön akkor megvárom hogy elmenjen.

• matyi0323
    Én is megállok zebránál.
    Gyalogosként ( ami az én hibám ) meg szétnézés nélkül lépek a zebrára, mert úgy vagyok vele, hogy "az az enyém". Rengeteg satufék volt már meg anyázás, de olyankor simán csak mondom, hogy zebra van haver.. Persze majd lehet egyszer a motorháztetőn végzem
  • Carlos
    En meg fordos koca vagyok.
    Pl megalltam a zebranal hogy atengedjem a gyalogost. Egyszercsak puff lendulok elore. Na mondom fasza. Kiszallok, semmi extra csak nekemjott 20al. Obegat, hogy mifaszer allok meg a fout kozepen. Mondom ember zebra! Erre o leszarja miert allok meg. Mondom ezt abba lehet fejezni ha nem akarja hogy rendort hivjak es akkor lehet fujkalni a szondat meg magyarazkodni hogy miert all ki az autom seggebol a szaros opelja. Erre megenyhult, hat o nem ugy gondolta oldjuk meg. Mondom oke, egy huszas es mehetunk a dolgunkra. Aszongya ok. Mentunk a dolgunkra, a szomszed karosszerias gyerek kikalapalta a dolgokat egy sorert es annyi. ;-)
  • milk4
    Németországban mostmár villogás helyett végig fényszórót kapcsolnak azt szevasz? Tegnap tele volt az ilyen barmokkal az út. Autópályán este leejtős és kanyargós szakaszon 160-180kmh-es sebességnél tiszta életveszély az egész, kanyarokat így is nehéz látni + visszapillantó tükör meg kisüti a szemed.

Amúgy még hozzátenném, hogy a legtöbb ember inkább saját magába nézzen. Én egy "audis köcsög" vagyok elvileg. Tempomat 140kmh-ra betéve, mögöttem senki és mégis féktávon belűl jön ki elém és még csodálkozik hogy a seggébe mászok. Ha van 3. sáv és látom hogy gyorsabb az előtte lévőnél, akkor még azelőtt sávot váltok mielőtt ő még indexelne. Nálam az index, körülnézés és a megköszönés nem opcionális. Illetve zebránál általában én vagyok az első aki megáll és én vagyok az aki megáll egy forgalmas úton, hogy beengedje azt a 1-5autót aki már 5perce vár.

#24145 :"Azért egy pitbull hamarabb neked ugrik (és harap meg életveszélyesen), mint egy vizsla, vagy uszkár. Ilyen a természete, tény."

Igen, de egy értelmes ember utána néz, hogy milyen faj milyen ösztönökkel rendelkezik és hogy hogyan lehet kinevelni ezeket az ösztönöket. Ezt ajánlom neked megnézni. Ugyanúgy amikor az ember vesz egy autót, utána néz hogy hány lóerős, stb és amikor a volán mögé ül, akkor ő dönti el, hogy mit csinál a sok paripával.

(Tudom förtelmesen a fogalmazásom, már jó pár éve külföldön élek.)