Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
KATT
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
éjszaka történt, elméletileg senki nem sérült meg
"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
azért mostanában egyre többen halnak meg.. vagy csak többrõl tudunk, ez ugye vitatott, de régen nem volt ennyirõl hír. vajon a dopping az oka?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Made in romania <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ezt többször el kellett olvasnom,hogy megértsem xDD
22 évesen de szép mutatvány <#nevetes1>#nevetes1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
everything's better with music
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A daru letört, egy darabját megtalálták a földön, a többi jelenleg is lefele csüng az épület tetejérõl, a helikopter a földre zuhant - írja a BBC.
Szemtanúk arról számoltak be, hogy törmelék borítja a környéket, egy, a helyszínen készült amatõr videón pedig az látható, hogy az utcán hosszú lángcsóvákat húzott a lezuhanó helikopter.
A Twitteren közzétettek egy amatõr fotót, amelyet egy környékbeli ház emeletérõl készítettek. A fotó tanúságra szerint megállították a forgalmat az érintett utcán, ahol jól láthatóan lángol valami - vélhetõen a lezuhant helikopter darabjai.
A baleset részleteirõl egyelõre nem sokat tudni. A környéken nagy füst gomolyog, a vastag füstoszlop messzirõl is jól látható. A mentõsök és a tûzoltók a helyszínen vannak.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ja, én fogalmaztam rosszul.. büntetésre gondoltam én is, csak valamiért a betiltás jutott eszembe.
de lényeg a lényeg, még pár dolog, amiért lehúzhatnak a rohadékok pár tízessel..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majd elotte jobb lesz zsebre rakni.
mert, ha cigizni nem lehet majd, akkor kamerázni miért lehessen