Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/user/icetihiii22
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nyilván nem mindegyik szar
de egy 15-20 millás a6-tól elvárható lenne, hogy kinyiljanak a légzsákok, meg a kormány ne szakadjon ki
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ez nem túl jó reklám az audinak😄
légzsákok nem nyíltak ki😄 viszont a kormány keszakadt<#taps>#taps>
ódi
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nagyon jo!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A probléma igazi forrásai egy bazi nagy teremben szoktam csücsülni néha ilyen patkó alakú felállásban...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Odafent a fejekben kellene rendet tenni...
On: még meleg:
Azon szoktam felháborodni, hogy mindig nyilatkozzák tél elõtt, tél elsõ napjaiba azokat az überidióta dumákat.
Ha mindenki hallgatna és úgy lenne hó egy szót se szólnék.
De ahogy mondtam már, én nem bántom õket, mert hatalmas meló van ilyenkor és ezekrõl amúgy se Jóska tehet, aki lapátol vagy ül az ifába és szórja a sót.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ilyet is rakhatnának ki vagy valami más változatot, mert ezt is lopják, mint ebben az országban minden mást!
http://www.pecsma.hu/hirzona/mar-a-hofogokat-is-lopjak/
Downhill!!
Sokminden el van tusolva, csak a szart adják..
Mindenki tudja, hogy holnap nálunk is ilyenek lesznek az utak. Aznap amikor a hó esik Ausztriában, Olaszországban, Oroszországban is vannak, járhatatlan utak elzárt települések.
2 nap múlva nálunk sem lesznek. Ennyi. Ezt a média meg a sok buta ember fújja fel ennyire. Dolgoznak a hó tolok és szerintem elég jól végzik a munkájukat.
Downhill!!
Elõbb egy hosszú és ízes káromkodást hallhattunk, amit idegen nyelvre képtelenség lefordítani, mivel szerepelt benne különbözõ rokonsági fokú ember, állat, hótoló, vállalatcsoport és még lábbeli is és a fordítás nehézségét az adja, hogy a felsoroltak mind nemi kapcsolatot létesítettek a Mindenhatóval. A folytatás azonban már nem bonyolult: "Hol vannak a kib*ott prizmák? Egy sincs! Honnan a f*-ból tudja itt bárki, merre van az út, ha nem idevalósi? Kivágták a fákat, bokrokat, a hó belepte az árkot, hát ***" - és ismét kiderült, kinek kivel kellene és mit csinálnia. No és kedves Olvasónk, rájött már, mi van az osztrákoknál, ami nálunk nincs? Hát pl. a magas, prizmás pálcák, amik hófúvásban és méteres hótakarónál is jól látszanak.
És neki van igaza!Kivágtak mindent az ut mellõl, fákat bokrokat, a tévébe meg bemondják nagy hófuvás meg a kurvaanyjuk, az összes hektár földrõl meg aszél felhordja a havat, minden évben ezt csinálja a rohadt média.
Egy felsõoktatást elvégzett ember ( nem egy mai, aki 30 félév alatt elvégez egy szakot, hanem egy 45 éves értelmes ember) meg tud írni egy ilyet. Rengeteg pályázatíró kis picsát láttam már, nem kell õket miniszter asszonynak képzelni.
Nem felvágásból, de muterom (aki tanár) rengeteget írt már, mert idejönnek az idióta pályázatírók és szarnak bele, hogy milyen lesz, csak írnak valamit, úgyis megkapják utána a X Ft jutalmat, de kb fingjuk nincs az egészhez..
Ettõl még én sem tartom akkora értékteremtõ munkának a pályázatírást, de eltartunk több politikust több pénzért, akik még ennyit se tesznek talán.
youtube.com/user/icetihiii22
"Ismét nagy kört tettünk meg autóval a hókáoszban Vas megyében. Átruccantunk Ausztriába és videón is megmutatjuk, mit tapasztaltunk."
Ausztria :

múlthéten ( mikor volt az a pár cm hó, nem tudom már melyik nap pontosan, lényegtelen) lapátolom a havat, aztán az utcánkban..kis mellékutcán lakunk, szerencsére általában nyugodt környék.. egy idióta fasz a 10cm havon egy toruan után összekötve 2 szánkót húzott, összesen vagy 8 gyerekkel.. 10-12 évesek lehettek.. de vagy 60-al.az oké, hogy viszonylag nincs forgalom itt, de bármiért fékezni kell elhiszem, hogy a kocsit megfogja a sok 3 betûs fos, de a 2 szánkó úgy belerongyol a lökösbe, hogy az csak na.. erre az volt a bonusz hogy a 3. fordulótól mekzdedett cikázni jobbra-balra, hogy mozogjon a szánkó.
szívem szerint bekúrtam volna a hólapátot a szélvédõjén, hogy mi a faszt csinál. aztán késõbb kiderült, hogy a drága pap bácsi hittanon órán elvitte szánkózni a gyerekeket.. a PAP aki elvileg értelmes. ( mondjuk én világ életemben utáltam õket, egyik legmocskosabb faj, de ez már mellékes )
közben a kocsmába jöttek ilyen pepsis kamionok meg hasonlók, vártam mikor megy valamelyik szánkón a 10 tonnás dög
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ez legalább elindult.
Þór vígi þessi rúnar