Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes lehetett a földrõl nézni hogy mifene lehet ez 😄
"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kapaszkodó rendõr végig kitartott, respect. Szerintem a végére elfogyott a cipõtalpa.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hülye állat!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(A feltöltõ viszont hülyeségeket irkál, a csávó kimászott az ablakon és lábon hagyta el a verdát sérülés nélkül mielõtt letartóztatták.)
Per Aspera Ad Inferi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Havon megtudna állni? 😄
Az apa meg remélhetõen egy életre megtanulta, hogy egy gyereket bekötni!
a pilóta nagyon jól látta õket, a gép egy mûrepülõgép, és a füstbõl saccolva nem is felszállás volt, hanem alacsony áthúzás.
tehát egy profi pilóta befosatott két idiótát.
CASE CLOSED.
Per Aspera Ad Inferi.
Az olaj befecskendezésbõl kiindulva valami tökös mutatványt akart bemutatni. Végül is sikerült.
Az engedély elvételérõl meg annyit, hogy nem gondol rá vagy szarik bele. Rengeteg hasonló videó van, nem egyedi az eset. Nyáron elég volt kinéznem a házam ablakán az elsõ emeletrõl. Konkrétan feljebb voltam, mint a helikopter pilótafülkéje.
Egy biztos: Fõfele nem. Meghúzza a botot és föléjük megy.
youtube.com/user/icetihiii22

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Nem lehetett kellemes egy szál pólóban futni több kilométert a -40 fokos hidegben. Leesett a vonatról. <#smile>#smile>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
tarkólövéssel díjaznám 😞 elõbb olvassátok el a szöveget
okoskák fát vágnak
kivel szórakozz 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egy kis összeállítás, hogy baleset is legyen<#zavart1>#zavart1>
youtube.com/user/icetihiii22
Értelmét nem látom, nem tudom mi igaz belõle, nekem nem tûnik biztonságosnak: DDDD