37102
-
#24419 Vagy csak jól tudott ugrani. -
#24418 zasztarohadt :( -
#24417 Masinisztával mi lett? :/ -
#24416 http://imgur.com/a/s9bUr -
RealCián #24415 Őrangyalok igenis vannak.
-
#24414 Jól látom a logódon hogy neked is e90 van? -
#24413 Felüdülésképp egy kis nyelvóra
-
#24412 Az előzőnél, mikor előkeritik a volvó sofőrjét, látszik mennyire be van állva.
Kisodródó autó vs. busz
Autópálya-hóátfuvás-szalagkorlát
Kisodródás+kisteherautó=boom
igy kell megállni a másik mögött? -
#24411 http://amuzant.videomix.ro/motociclist-facut-praf-icirc-ntre-doua-tiruri-68726.htm
ezt megmutatnám a sok kis buzinak, akik már lámpánál is bújnak be a kocsik közé, hogy fél méterrel előrébb legyenek.
bírom a motorosokat, de az ilyen bújós rohadékokat (főleg mikor 150el elhúz melletted mikor szemből is jönnek ) beküldeném így a pót alá egyszer, hogy észrevegyék magukat -
#24410 Amiről szó lett volna:
A volvó részeg sofőrje 60km/h helyett 104km/h val tekert, majd egy jobbról előzésben átcsuszott a másik oldalba ahol egy Mitsubishi terepjárónak ütközött aminek 63 éves női sofőrje a helyszinen meghalt.A volvó sofőrje elmenekült a helyszinről. -
#24409 Na ezt jól belinkeltem, kérem törölni! :D -
Sietség -
#24407 http://index.hu/kulfold/2014/01/23/mi_a_fene_tortenik_braziliaban/ -
#24406 nem szabad trollkodni -
#24405 de azért padlófék XXXD hagyd már abba mert nem tudok vacsizni XD -
W aWaW Wah #24404 nem szabad blokkolni -
#24403 egyértelműen megcsúszásnál a legjobb blokkolni a kerekeket XD -
#24402 Mé igaza van. Én is így csináltam egyszer télen. Kanyarodtam jobbra kis ívben, és padlóféket nyomtam. S járda sziget meg is állított volna, csak elém ugrott egy tűzcsap, az gyorsabb volt. -
#24401 jó jó persze XXD -
W aWaW Wah #24400 próbáld ki... :D nem olyan vészes az, persze 100 nál igen ott már felesleges de ha 10-20 nál csúszol meg akkor van értelme..értsétek jol :DD -
#24399 ezt már ki nem magyarázod XXD megcsúszás esetén padlófék XXD agyam eldobom XXXD -
W aWaW Wah #24398 lehet úgy is hogy bal lábbal a féken állsz teljesen és padlógáz, csak pár perc után eléggé büdös lesz a fék... de csak akkor kell ha nagyon csúszós az út és nem lehet tempóval autózni. -
#24397 na de csúszás esetén padlófék? apám.... -
W aWaW Wah #24396 folyamatosan machinálni kell a kormánykerékkel és a pedálokkal -
#24395 ha megcsúszik akkor padlófék??? te tényleg óriási mesterpilóta vagy XXD -
W aWaW Wah #24394 nem én mondtam, tehát így van ;) -
#24393 Igen, ezt gondoltam. Aki akkor kocka, hogy szilveszterkor is az SG-t figyeli, hogy ővé legyen az év első hsz-e, csakis profi versenypilóta lehet, semmi kétségem efelől. -
W aWaW Wah #24392 hát Schumachert nem, ő al egjobb a világon, viszont M.o-on én vagyok az egyik legjobb sófőr. -
#24391 És gondolom Scumachert is megelőzted kóma közben ezzel a manőverrel. -
W aWaW Wah #24390 ugy volt mentem kicsit megcsúsztam kicsit megperdítettem a kormánykereket egyből helyreállt a rend, nem idéztem elő közúti veszélyeztetés fennálássának fennforgását. -
W aWaW Wah #24389 ugy kell nyomogatni a gázpedált közbe a kormányt mozogtatni jobbra balra ha meg megcsúszik padlófék és ak ormánnyal kell machinálni -
#24388 ék magyarország, sz-sz-b megye :D
amúgy nem a bmw-sekkel van bajom, sőt tegnap is egy jó 30 körüli csávó körforgalomban ment ott szépen keresztbe pár kört, aztán még megálltam hagy menjen még vagy kettőt, mert jó volt látni, hogy ügyesen, szépen csinálta, nem csak dobálta ide-oda :D csak azon szoktam nevetni, mikor a 18 éves kisfiú kiviszi az első havon apuka bmwjét és már 400 méter után tetőn van :D -
#24387 A mocsok média megint megkezdte a cirkuszt a hóval kapcsolatbsn, nekik 1cm hó katasztrófa 20cm világvége. :D -
#24386 Kép nincs, de állitom a sáros,vizes út(Mulkori ködös, szitálós idő + a felhordott sár) veszályesebb mint a hó. :D -
#24385 kép? vagy a lánglovagokon is fent van? XD -
#24384 az este kihasználtam a havat :D -
#24383 ez több, mint kínos -
#24382 Merre laksz hogy ott már havazik? :) Mert akkor viszem az én bömösöm is,csak nem az árokba -
#24381 ebbe a swift ócsárlásba ne menjünk már bele!
rohadt idegesítő, hogy mindenhol azt olvasni, hogy milyen szar. igen, papír autó (volt az a széria), DE.. ismerősömnek reanult van, thalia, clio..egy évjárat azzal a swiftel, ugyanúgy törik, mint az, ugyanolyan papír mint az! rátenyereltem a motorháztetőre és egy az egybe behorpadt, és nem ráugrottam vagy valami, csak normálisan rátenyereltem.
másik ismerősömnek a fiát csinálta ugyanezt, szóval nem kell ott mindig ócsárolni.. ugyanabban az árkategóriában szinte minden autó úgy viselkedik. egyébként meg televerted a tankot és a világból kimentél vele, amíg más kocsiknál nem mondható ez el ( ez az "igénytelenség" )
más: itt már esett vagy 5 cm hó, fél óra alatt 3 bmw-t láttam az árokban -
#24380 Ez a nagy baj :/