37102
-
#24459 mint aki az utlsókat fujja :D -
#24458 az komoly. -
#24457 ez beszart :D
http://www.liveleak.com/view?i=12c_1391015033 -
sztanko15 #24456 A helyzet az volt, hogy egy elég drága hardvert vettem, ami meghibásodott. Ekkor én megrendeltem a garanciafutárt bla bla.. jött is érte 2 hete, átadtam neki a terméket. Ezután én ma jóhiszeműen írok a cégnek, akitől vásároltam a termékemet, hogy mizu van a garanciával, erre közlik hogy hozzájuk nem érkezett meg a termék, aztán szinte rögtön hívtak a futárcégtől hogy milyen csomagolásban volt stb stb stb szóval most keresik.. -
#24455 Nem tudok nyilatkozni, mert 1 én nálam nem igazán tűnnek el dolgok. Olyan van, hogy mitudomén erdei gyümölcs tea helyett sima gyümölcsöst viszek :-) De eltűnni nem szokott.
Eltűnni csak úgy tud, ha lenyúlja valaki, vagy elkeverik. Ez alatt azt értem, hogy megvan csak mondjuk a cégnél, és valami oknál fogva nem kerül a futárhoz.
Ha hozzám, vagy írhatom úgy hozzánk kerül egyrészt le van papírozva, tehát nem tudjuk letagadni, hogy nálunk van. Amikor átadom Neked te aláírod, és ezzel kerül le rólam amit másnap leszámolok bent a cégnél, befizetem a pénzt stb stb.... Szóval elég valószínűtlen, hogy a futár nyúlja le. Több mint valószínű, hogy ő nem kapja meg.. -
#24454 Ellopják valahol... -
sztanko15 #24453 Sziasztok!
off:
régóta követem a topikot és olvastam hogy vannak itt köztetek többen is futárok, azt szeretném kérdezni tőlük, hogy az hogy történhet, hogy egy értékes csomag eltűnik, nem ér oda a címzetthez? -
#24452 A Braziloknál mindig van valami különleges esemény -
#24451 ismét győzött az alkohol
de a csávó is segítőkész -
#24450 azt láttam, hogy mit csinált, de hogy hogy gondolta a hülye liba azt nem tudom, arra gondoltam én is hogy potyázni akart. -
Blum #24449 Hat hogy felugrik a vonatra aztan o utazik. Csak azzal nem szamolt a baromarcu,hogy elfog esni mikor felugrik,amitol aztan a ket kocsi kozotti resen at a sinekre esik.
Dobbenet,hogy mennyire hulye emberek vannak. -
#24448 Az mit akart? -
#24447 http://www.liveleak.com/view?i=056_1390941610 -
#24446 Úgy látom megmaradt mindene, ügyetlen volt. -
#24445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#24444 Mit tesz a vagánykodás :/ -
-
#24442 pár gyalogos majdnem palacsinta lett... -
#24441 -
ez egy nagyon jó válogatás. a címe lehet a húúú ba**meg..... -
KaBuTo666 #24439 Én azért káromkodtam, mert nagy nehezen a sok út széli szutykos koszos fekete nehéz havat ellapátoltam (előtte vagy 1 órán át lapátoltam a tiszta havat) hogy kitudjak menni a bejáróból az autóval, aztán rá 1 perc múlva egy nagy erős hangra lettem figyelmes...megjött a hókotró.
Kezdhettem újra az egészet. :D Még végig is néztem ahogy pont a lábam elé baszta a sok fekete hót, támasztott lapáttal a kezemben nagy sóhajjal. -
#24438 Csávó kivan egy kicsit. -
Blum #24437 Azt tudom,hogy reggel fater kurvara karomkodott mikor ment meloba mert befagyott a kezifek :D -
#24436 Na hányan zúzták ma le ország szerte a vasat ebben a "hihetetlen" (legalábbis a híradósok szerint az..) időben? :D -
#24435 Ha az angol is azt mondja,hogy "ohh shit !" akkor szerintem a létező összes káromkodást egyszerre mondja :D -
#24434 Botrány,hogy nem kötelező a téli gumi... -
#24433 Aki tanult oroszul, annak sajnos igen. Nem véletlen utálta mindenki, pont olyan többértelmű, mint a magyar. Ahogy a cyka jelent a magyarba átvéve szukát, úgy a Szuka kommunyiszt szóösszetétel (k*rva k*mmunista) gyakrabban volt használaton. És így ragadt rá a k*rvákra pejoratív értelemben a szukázás. De ahogy a magyar, úgy az orosz is nőstény kutyát mond normál értelemben.
A bljad már bonyolultabb téma (betűfordításban bjad), mivel az képzett szó, klasszikus értelemben vett szótárban nem nagyon talákozni vele, inkább "urban dictionary" a jobb megoldás. Legjobb fordítása talán a "picsa", és ahogy a magyarban használjuk önmagában, vagy hülye picsa, picsába !, menj a picsába ! alakban is, úgy az orosz is. Az angol jobban ki tudja fejezni az "ohh shit !" alakkal.
Pont ezért utáltuk az oroszt, sok értelmű, és tükörfordításban semmi értelme. Választékos, mint a magyar, minden nézőpontból. -
#24432 A tegnapi nap érdekes volt, mindenki tudta, hogy jön a hó, mindenki várta, csak épp nm készült rá.A normálisabbja lassan ment, azt a jo pár barmot lszámitva, pedig elég szar volt az ut, összesen láttam 1 db hótolóót. ::D Nyári gumi nagy arányban, ott tologatták egymást. Dudálgattak, gondolom ilyenkor ment a "blyát" magyar báltozata is :D:D Egy alkalom volt mikor be voltam szarva ,jött velem szembe 1 Volswagen ezerrel nagyon instabilan, meg láttam cigányokat, azok is tolták neki. :D A tegnapi nap dióhéjban,
http://www.szon.hu/halalos-baleset-tortent-a-45-os-uton/2464721 -
#24431 Online szótárakna igy van, direkt azért néztem utána mert a szuka egyértelmü :D -
#24430 -
#24429 rosszkor rossz helyen
az ilyet nem tudod kikerülni, ha jön akkor jön..... -
#24428 ??
Blyat=picsába
Cyka=kurva -
#24427 Inkáb igy mert nem jelenik meg a cirill betü
-
#24426 bljáty = Блядь - kurva
szúká = сука - szuka -
#24425 -
#24424 ó blájt :D az előzős
-
http://index.hu/kulfold/2014/01/24/igy_karamboloznak_erdelyben/ -
#24422 Én sem vagyok egy öreg,lehet,hogy bennem van a hiba,de eszembe sem jutna ilyen ökörség -
Coral Springs #24421 Videón, ahogy lezuhan egy lift.
Az idióta barom. Biztos az is fun lett volna, ha a hülyegyerek is leesik a picsába. -