37102
  • st3v3
    mint aki az utlsókat fujja :D
  • st3v3
    az komoly.
  • RatBaG #24457
    ez beszart :D

http://www.liveleak.com/view?i=12c_1391015033
  • sztanko15
    A helyzet az volt, hogy egy elég drága hardvert vettem, ami meghibásodott. Ekkor én megrendeltem a garanciafutárt bla bla.. jött is érte 2 hete, átadtam neki a terméket. Ezután én ma jóhiszeműen írok a cégnek, akitől vásároltam a termékemet, hogy mizu van a garanciával, erre közlik hogy hozzájuk nem érkezett meg a termék, aztán szinte rögtön hívtak a futárcégtől hogy milyen csomagolásban volt stb stb stb szóval most keresik..
  • gordon 24
    Nem tudok nyilatkozni, mert 1 én nálam nem igazán tűnnek el dolgok. Olyan van, hogy mitudomén erdei gyümölcs tea helyett sima gyümölcsöst viszek :-) De eltűnni nem szokott.

Eltűnni csak úgy tud, ha lenyúlja valaki, vagy elkeverik. Ez alatt azt értem, hogy megvan csak mondjuk a cégnél, és valami oknál fogva nem kerül a futárhoz.

Ha hozzám, vagy írhatom úgy hozzánk kerül egyrészt le van papírozva, tehát nem tudjuk letagadni, hogy nálunk van. Amikor átadom Neked te aláírod, és ezzel kerül le rólam amit másnap leszámolok bent a cégnél, befizetem a pénzt stb stb.... Szóval elég valószínűtlen, hogy a futár nyúlja le. Több mint valószínű, hogy ő nem kapja meg..
  • Carlos
    Ellopják valahol...
  • sztanko15
    Sziasztok!
    off:
    régóta követem a topikot és olvastam hogy vannak itt köztetek többen is futárok, azt szeretném kérdezni tőlük, hogy az hogy történhet, hogy egy értékes csomag eltűnik, nem ér oda a címzetthez?
  • Misuka963
    A Braziloknál mindig van valami különleges esemény
  • z0ty4
    ismét győzött az alkohol

de a csávó is segítőkész
  • st3v3
    azt láttam, hogy mit csinált, de hogy hogy gondolta a hülye liba azt nem tudom, arra gondoltam én is hogy potyázni akart.
  • Blum
    Hat hogy felugrik a vonatra aztan o utazik. Csak azzal nem szamolt a baromarcu,hogy elfog esni mikor felugrik,amitol aztan a ket kocsi kozotti resen at a sinekre esik.

Dobbenet,hogy mennyire hulye emberek vannak.
  • st3v3
    Az mit akart?
  • RatBaG #24447
    http://www.liveleak.com/view?i=056_1390941610
  • Tuvok #24446
    Úgy látom megmaradt mindene, ügyetlen volt.
  • pajti

• Misuka963
    Mit tesz a vagánykodás :/
  • Szabi #24443

• desigo
    pár gyalogos majdnem palacsinta lett...
  • st3v3
  • z0ty4

ez egy nagyon jó válogatás. a címe lehet a húúú ba**meg.....
  • KaBuTo666
    Én azért káromkodtam, mert nagy nehezen a sok út széli szutykos koszos fekete nehéz havat ellapátoltam (előtte vagy 1 órán át lapátoltam a tiszta havat) hogy kitudjak menni a bejáróból az autóval, aztán rá 1 perc múlva egy nagy erős hangra lettem figyelmes...megjött a hókotró.

Kezdhettem újra az egészet. :D Még végig is néztem ahogy pont a lábam elé baszta a sok fekete hót, támasztott lapáttal a kezemben nagy sóhajjal.
  • milk4
    Csávó kivan egy kicsit.
  • Blum
    Azt tudom,hogy reggel fater kurvara karomkodott mikor ment meloba mert befagyott a kezifek :D
  • matyi0323
    Na hányan zúzták ma le ország szerte a vasat ebben a "hihetetlen" (legalábbis a híradósok szerint az..) időben? :D
  • Misuka963
    Ha az angol is azt mondja,hogy "ohh shit !" akkor szerintem a létező összes káromkodást egyszerre mondja :D
  • desigo
    Botrány,hogy nem kötelező a téli gumi...
  • Tuvok #24433
    Aki tanult oroszul, annak sajnos igen. Nem véletlen utálta mindenki, pont olyan többértelmű, mint a magyar. Ahogy a cyka jelent a magyarba átvéve szukát, úgy a Szuka kommunyiszt szóösszetétel (k*rva k*mmunista) gyakrabban volt használaton. És így ragadt rá a k*rvákra pejoratív értelemben a szukázás. De ahogy a magyar, úgy az orosz is nőstény kutyát mond normál értelemben.
    A bljad már bonyolultabb téma (betűfordításban bjad), mivel az képzett szó, klasszikus értelemben vett szótárban nem nagyon talákozni vele, inkább "urban dictionary" a jobb megoldás. Legjobb fordítása talán a "picsa", és ahogy a magyarban használjuk önmagában, vagy hülye picsa, picsába !, menj a picsába ! alakban is, úgy az orosz is. Az angol jobban ki tudja fejezni az "ohh shit !" alakkal.
    Pont ezért utáltuk az oroszt, sok értelmű, és tükörfordításban semmi értelme. Választékos, mint a magyar, minden nézőpontból.
  • st3v3
    A tegnapi nap érdekes volt, mindenki tudta, hogy jön a hó, mindenki várta, csak épp nm készült rá.A normálisabbja lassan ment, azt a jo pár barmot lszámitva, pedig elég szar volt az ut, összesen láttam 1 db hótolóót. ::D Nyári gumi nagy arányban, ott tologatták egymást. Dudálgattak, gondolom ilyenkor ment a "blyát" magyar báltozata is :D:D Egy alkalom volt mikor be voltam szarva ,jött velem szembe 1 Volswagen ezerrel nagyon instabilan, meg láttam cigányokat, azok is tolták neki. :D A tegnapi nap dióhéjban,

http://www.szon.hu/halalos-baleset-tortent-a-45-os-uton/2464721
  • st3v3
    Online szótárakna igy van, direkt azért néztem utána mert a szuka egyértelmü :D
  • Szabi #24430
  • z0ty4
    rosszkor rossz helyen

az ilyet nem tudod kikerülni, ha jön akkor jön.....
  • Tuvok #24428
    ??
    Blyat=picsába
    Cyka=kurva
  • st3v3
    Inkáb igy mert nem jelenik meg a cirill betü
  • st3v3
    bljáty = Блядь - kurva
    szúká = сука - szuka
  • st3v3
  • st3v3
    ó blájt :D az előzős

• st3v3

http://index.hu/kulfold/2014/01/24/igy_karamboloznak_erdelyben/
  • Misuka963
    Én sem vagyok egy öreg,lehet,hogy bennem van a hiba,de eszembe sem jutna ilyen ökörség
  • Coral Springs
    Videón, ahogy lezuhan egy lift.

Az idióta barom. Biztos az is fun lett volna, ha a hülyegyerek is leesik a picsába.
  • st3v3