Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a "szandekos csalas/hamisitas, minden szar es meghalunk", inkabb csak a szokasos bulvarszar felkapasa.
Majd kap egy tockost az ember aki csinalta, aztan maskor odafigyel;)
Érdekes ez azért, mert egy - elvileg - hiteles és nem hamisítható képet manipulált valaki, szóval a szerveren tárolt, biztonsági bélyeges kép másolata lett manipulálva és kirakva. Mivel a fickó az eredeti képet látta (és fizette be a büntetést), a szerveren jó kép van, csak utána, akiknek a kezén átment a másolat, lesznek elővéve. De a hírhamisítás itthon már megszokott, köztévés híradóban is manipuláltak már felvételeket...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szerencse,hogy nem sérült meg más.Nem érdemelt ilyen halált az a 17 éves fiú.
Én is azonnal megszereztem a jogsit 17 évesen.Szüleim autójával én is gyorsan,bátran mentem de nem ész nélkül.
Most 1 millió kilométer után már csak nevetek az idiótákon és azonnal elveszem a gázt még ha nagy teljesítményű autóban is ülök.Inkább a fékre lépek de ne legyen senkinek se baja...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.03. 13:19:04
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
hogy az pilléreken álló pályaszakasz végén a bálafarok szobron megtámaszkodott a szerelvény, és nem zuhan le.
"Egy órán belül kétszer szűrték ki a rendőrök a forgalomból az ittas sofőrt." ?!
Ezert sem artana megreformalni (szigoritani) az egesz rendszert. Ilyen esetben minnel kevesebb dontest engedni az idiotakak. Mert addig OK, hogy a rendszer mindenben arra alapoz, hogy az egyen torvenytisztelo, jogkoveto stb.; de ez ma mar nagyon nem mukodik.
Ilyen esetben azonnal jogositvany kuka, auto lefoglal es elvontat. A buntetes es egyeb koltsegek kifizetese utan a csalad/rokon/ararki visszakapja.
a vezetéstechnikai tréning és egyéb plusz képzések hozzáadását a jogsiszerzéshez én is támogatom, nagyon kevés felkészültséggel engednek ki az utcára mindenkit, és ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy nincs semmilyen szabályozáshoz kötve, hogy 80 lóerős autót veszel, vagy 600 lóerőset, akkor könnyen látható, hogy az ilyenek bele vannak kódolva a rendszerbe. most ez épp egy 1.5 vagy 1.6 szívóbenzin lancer lehetett a képek alapján, de láttunk már sok képet és videót az évek során ahol amg mercik, porschék és hasonlók jutottak ugyanilyen sorsra a vezető tapasztalatlansága miatt
respect to the man in the ice cream van
★★★★★
De, akkor se vágytam a száguldozás ilyen formályára. Vonzott a veszély, a határ feszegetése, pl szerettem felgyorsulni az autóval 50-55-ig. Feljebb sose mertem igaziból, mert nem hiányzott a következményei (az esetleges következményei). Szerencsére, nem oly régen elmehettem vezetéstechnikai tréningre, ahol megtapasztalhattam a saját, és (céges) autóm határait! Valszeg, ez hiányzik a fiataloknak is, pedig, azért ez ma már naggyon is elérhető! 21 év alatt kötelező is lenne, felette meg elkerülhetetlennek kellene lennie. :-) <#vigyor1>#vigyor1>
én is voltam suhanc 17 éves, és törtem össze autót. nem voltam részeg, nem jöttem szar családból és még csak a kocsi sem volt rossz állapotú, én voltam hülye. tapasztalatlan voltam, túlvállaltam magam, de nagyon sokat tanultam belőle. máig hálás vagyok a sorsnak, hogy csak anyagi kár lett belőle, és senki nem sérült meg. srácnak nem volt ilyen szerencséje.
Utoljára szerkesztette: cement, 2020.11.01. 16:21:23
A lenyeg, nem olt meg senkit.
Es ez nem "baleset". Ilyen torest 40-50-nel nem lehet eloadni. Minden ilyen szintu gyorshajtas buncselekmenykent vizsgalnek, foleg lakott teruleteken, es legfokepp varosban.
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2020.11.01. 14:58:45
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Egy kényelmesen haladó autó mögött mentem, mely többször érintette a felezővonalat, bal oldali kerekeivel néha át is tért a szembejövő sávba.
Gyermekekért siettem, az adott szakaszon biztonságosnak tartottam megkezdeni az előzést. 60-65 helyett 80 km/h sebességgel terveztem továbbhaladni, ismerem az útszakaszt.
Indult az előzés, de hirtelen rámhúzta a kormányt a Ford sofőrje, miáltal hangjelzést adtam és fékeztem, mert veszélyesnek találtam a szituációt.
Sikerült visszamennem mögé, mert jelentősen vesztettem a sebességemből és messzebb szemből is feltűntek.
Talán a videón nem tűnik annyira hiretelennek – némi gyorsítás után, mellyel a dudálás hatására próbálta gátolni az előzésemet – intenzíven fékezett és megállt.
ABS is rázott, de sikerült nekem is megállnom mögötte.
Ekkor belém szaladt a mögöttem jövő személyautó. Jól látszik a felvételen a döccenés.
Kiszállt a gépjárműből a Ford sofőrje, néhány keresetlen szóval illetett és jelezte, hogy véleménye szerint tilos volt az előzés az adott útszakaszon (ezzel nem értek egyet).
A mögöttem érkező gépjármű vezetője is kiszállt és
kérte a “büntetőfékező” vezetőt, hogy ne hagyja el a helyszínt, mert balesetet okozott. Hősünk továbbhajtott.
Pátyról nagyon gyorsan kiért a rendőr és kérte tőlem a felvételt, miáltal információim szerint a Budaörsi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult a főszereplő ellen.”
US
face link
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
lehet, hogy rosszul lett, vagy öngyilkos akart lenni..
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Utoljára szerkesztette: n003, 2020.10.17. 09:38:41
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.10.16. 17:19:29
természetesen az lenne a legjobb, ha nem mennének át a piroson, de ha az megelőzi a balesetet, hogy a lámpát áthangoljuk, és 2 másodperccel később adunk zöldet, akkor azt igen is meg kell lépni
Persze nem pirosra festeni, kitablazni elotte es hasonlo agyrem. Szep csendben, kitelepiteni ide-oda.