Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Szerintem is valami egyszerű malőrről van szó, mint inkább hamisításról.
Ha találgathatok akkor, valószínűleg a gyorshajtást intéző kolléga lehet csak kitakarva küldheti tovább a képet (személyiségi jogok és ect) a sajtós kollégának, aki utólag írta rá a sebességet és az valamiért tévesen sikerült.
Alexease
A weboldalon (elvileg) mar egy elmaszatolt, es utolag feliratozott kep szerepel. Lazan elofordulhatott, hogy egyszeruen elgepelte a joember, aki a kepet csinalta a net-re (erosen ketlem, hogy poenbol tobbet irt oda, szandekosan meg tuti nem). Reflexbol irta, tudat alatt keves volt a 136km/h:D
Ez a "szandekos csalas/hamisitas, minden szar es meghalunk", inkabb csak a szokasos bulvarszar felkapasa.
Majd kap egy tockost az ember aki csinalta, aztan maskor odafigyel;)
PetruZ
A rendőrség levette a hírt és vizsgálatot indított az ügyben.

Érdekes ez azért, mert egy - elvileg - hiteles és nem hamisítható képet manipulált valaki, szóval a szerveren tárolt, biztonsági bélyeges kép másolata lett manipulálva és kirakva. Mivel a fickó az eredeti képet látta (és fizette be a büntetést), a szerveren jó kép van, csak utána, akiknek a kezén átment a másolat, lesznek elővéve. De a hírhamisítás itthon már megszokott, köztévés híradóban is manipuláltak már felvételeket...
PetruZ
Na, ez érdekes: a police.hu-n (és onnan átvéve mindenhol máshol is) olyan fotó jelenhetett meg a 236-tal repesztő Ford Mustangról, ami lehet, hogy nem valós.
Caliph
nekünk kettes golfunk volt,amikor 17 évesen behúztam a jogsit. fater fél évig nem engedett egyedül sehova,még városon belül sem,és az első dolga volt,hogy a felnire felmenő legszélesebb gumit megvette..mondanom se kell,hogy szegény 1.6 szívódízelnek mennyire jól esett a széles gumi.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

desigo
Ez a fiú vezette az autót

//www.youtube.com/embed/G0Oc-LJW-C8

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Brutális videó.Azt az oszlopot akár egy törésteszthez is használhatnák annyira masszív.
Szerencse,hogy nem sérült meg más.Nem érdemelt ilyen halált az a 17 éves fiú.
Én is azonnal megszereztem a jogsit 17 évesen.Szüleim autójával én is gyorsan,bátran mentem de nem ész nélkül.
Most 1 millió kilométer után már csak nevetek az idiótákon és azonnal elveszem a gázt még ha nagy teljesítményű autóban is ülök.Inkább a fékre lépek de ne legyen senkinek se baja...
Alexease
Talan ez a legjobb, ami ezzel a nyomoronccal tortenhetett, jobb, mintha kesobb embereket ol meg.
cement
bazmeg.... hát erre nem lehet mit mondani.

respect to the man in the ice cream van

Caliph
szar műszaki állapot,tükörsíma gumi,gyorshatjtás,piros lámpa,no jogsi,ide már kevés lehet a szerencse,és pont az oszlopot. tarolhatott volna a villamosmegállóban vagy a járdán is. szerencsére sehol senki

//www.youtube.com/embed/y-FpZo_dF-Y
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.03. 13:19:04

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ximix
Rotterdami metró végállomáson túlszaladt egy szerelvény, szerencse a szerencsétlenségben,
hogy az pilléreken álló pályaszakasz végén a bálafarok szobron megtámaszkodott a szerelvény, és nem zuhan le.
//www.youtube.com/embed/o9YdCmt2JCQ
Alexease
//www.youtube.com/embed/IE_EeaYHjQE

"Egy órán belül kétszer szűrték ki a rendőrök a forgalomból az ittas sofőrt." ?!

Ezert sem artana megreformalni (szigoritani) az egesz rendszert. Ilyen esetben minnel kevesebb dontest engedni az idiotakak. Mert addig OK, hogy a rendszer mindenben arra alapoz, hogy az egyen torvenytisztelo, jogkoveto stb.; de ez ma mar nagyon nem mukodik.
Ilyen esetben azonnal jogositvany kuka, auto lefoglal es elvontat. A buntetes es egyeb koltsegek kifizetese utan a csalad/rokon/ararki visszakapja.
cement
így van. tinédzserként az emberben dolgoznak a hormonok, a bizonyítási vágy, és a félelemérzete teljes más, ha van egyáltalán. vagyok elég önkritikus, hogy tudjam és bevalljam, hogy egy fasz voltam. szerintem senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat az élete során, amiket azonnal megbán és visszacsinálna, de ha van elég szerencséje ahhoz -mint nekem-, hogy tanulhasson belőle, akkor az egy életre szóló lecke kell, hogy legyen.
a vezetéstechnikai tréning és egyéb plusz képzések hozzáadását a jogsiszerzéshez én is támogatom, nagyon kevés felkészültséggel engednek ki az utcára mindenkit, és ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy nincs semmilyen szabályozáshoz kötve, hogy 80 lóerős autót veszel, vagy 600 lóerőset, akkor könnyen látható, hogy az ilyenek bele vannak kódolva a rendszerbe. most ez épp egy 1.5 vagy 1.6 szívóbenzin lancer lehetett a képek alapján, de láttunk már sok képet és videót az évek során ahol amg mercik, porschék és hasonlók jutottak ugyanilyen sorsra a vezető tapasztalatlansága miatt

cement
nyilván nem 50-nel ment, de ez önmagában nem biztos, hogy balesetet okoz. szerintem ne helyszínelősködjünk egy rövid videó alapján a monitor előtt, mert nem nekünk kell megírni a jegyzőkönyvet.

Jó masszív az az oszlop.

★★★★★

Alien69
De, már megbocsáss, ezek szerint Te is hasonló voltál, mint a balesetet szenvedő! Érdekes, nekem nem jutott eszembe friss jogsival száguldozni! Az igaz, hogy nem is taknyos kölökként raktam le. <#idiota> (már senki meg ne bántódjon ezért a szóhasználatért)
De, akkor se vágytam a száguldozás ilyen formályára. Vonzott a veszély, a határ feszegetése, pl szerettem felgyorsulni az autóval 50-55-ig. Feljebb sose mertem igaziból, mert nem hiányzott a következményei (az esetleges következményei). Szerencsére, nem oly régen elmehettem vezetéstechnikai tréningre, ahol megtapasztalhattam a saját, és (céges) autóm határait! Valszeg, ez hiányzik a fiataloknak is, pedig, azért ez ma már naggyon is elérhető! 21 év alatt kötelező is lenne, felette meg elkerülhetetlennek kellene lennie. :-) <#vigyor1>

"nem tudjuk mi volt a baleset oka".....akkor nézd meg a képet az autóról
cement
nem tudjuk még, hogy mi volt a baleset oka és milyen ember volt a sofőr, ki fia borja, felesleges találgatni. igen, lehet, hogy a szülei is hibásak, valószínű, hogy a szar gumik sem segítettek. de az is lehet, hogy csak a haverja nem volt éppen a legmegfontoltabb srác és uszította, hogy menjen gyorsabban, ő meg hallgatott rá és nem adta ki.
én is voltam suhanc 17 éves, és törtem össze autót. nem voltam részeg, nem jöttem szar családból és még csak a kocsi sem volt rossz állapotú, én voltam hülye. tapasztalatlan voltam, túlvállaltam magam, de nagyon sokat tanultam belőle. máig hálás vagyok a sorsnak, hogy csak anyagi kár lett belőle, és senki nem sérült meg. srácnak nem volt ilyen szerencséje.
Utoljára szerkesztette: cement, 2020.11.01. 16:21:23

na végre valaki látja a lényeget! Igen itt súlyos problémák voltak a nevelés alatt, nem véletlen,hogy én vagy te vagy ez a kötekedő srác nem száguldozik egy szar műszaki állapotos autóval a belvárosban vagy akárhol
Alexease
Ja, valszeg "jo helyen" szocializalodott. Nem csodalkoznek, ha nem lett volna jogsija es nem lenne muszaki az auton. Elnezve a kepeken az agyon kopott gumikat, egy romhalmaz az auto. Valszeg valami videki/ork suttyo volt, esetleg meg reszeg is.
A lenyeg, nem olt meg senkit.

Es ez nem "baleset". Ilyen torest 40-50-nel nem lehet eloadni. Minden ilyen szintu gyorshajtas buncselekmenykent vizsgalnek, foleg lakott teruleteken, es legfokepp varosban.
Szar lehet várni a tűzoltókat, hogy vágjanak ki, miközben a halott haverod ott fekszik rajtad.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2020.11.01. 14:58:45

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ez a neveltetés felelőssége
szülőknek pofon
desigo
gyorshajtás - oszlop - 17 éves fiú RIP

//www.youtube.com/embed/pz_5QQROY1M
Szabi
off ? :D

//www.youtube.com/embed/SbcYOQgBhU8

"Nulla tenaci invia est via"

cement
ricsikével egy vonalba kéne állítani, hogy egy lövedékkel meglegyen mindkettő mert még az is kár beléjük

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Caliph
a toyotás kimeríti a segítségnyújtás elmulasztását

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

FrezeR
//www.youtube.com/embed/SMAJcjIfSPI

Alien69
Me a köcsögöknek is van személyiségi jogaik, pedig nem kellene...

vizes
Miért is kell kitakarni a rendszámot és az arcot?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ximix
//www.youtube.com/embed/tddV8aHfo_A
” Pátyról haladtam Biatorbágy felé a 81106-os úton. Sebességhatár 90 km/h, előzést nem tiltja tábla.

Egy kényelmesen haladó autó mögött mentem, mely többször érintette a felezővonalat, bal oldali kerekeivel néha át is tért a szembejövő sávba.
Gyermekekért siettem, az adott szakaszon biztonságosnak tartottam megkezdeni az előzést. 60-65 helyett 80 km/h sebességgel terveztem továbbhaladni, ismerem az útszakaszt.

Indult az előzés, de hirtelen rámhúzta a kormányt a Ford sofőrje, miáltal hangjelzést adtam és fékeztem, mert veszélyesnek találtam a szituációt.
Sikerült visszamennem mögé, mert jelentősen vesztettem a sebességemből és messzebb szemből is feltűntek.

Talán a videón nem tűnik annyira hiretelennek – némi gyorsítás után, mellyel a dudálás hatására próbálta gátolni az előzésemet – intenzíven fékezett és megállt.

ABS is rázott, de sikerült nekem is megállnom mögötte.

Ekkor belém szaladt a mögöttem jövő személyautó. Jól látszik a felvételen a döccenés.
Kiszállt a gépjárműből a Ford sofőrje, néhány keresetlen szóval illetett és jelezte, hogy véleménye szerint tilos volt az előzés az adott útszakaszon (ezzel nem értek egyet).

A mögöttem érkező gépjármű vezetője is kiszállt és

kérte a “büntetőfékező” vezetőt, hogy ne hagyja el a helyszínt, mert balesetet okozott. Hősünk továbbhajtott.
Pátyról nagyon gyorsan kiért a rendőr és kérte tőlem a felvételt, miáltal információim szerint a Budaörsi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult a főszereplő ellen.”

US
face link
desigo
Urus vs Rolls Royce Ghost

Utoljára szerkesztette: desigo, 2020.10.22. 19:18:10
Benel
Itt meg 5:25-nél...

https://youtu.be/-2bxdqnuUPc

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

cement
uhh. régen sokat jártunk erre, elég nehéz kikanyarodni kerekegyháza felől... de ha ez megállás nélkül át akart menni egyenesen izsák felé akkor nem tudom mit nézett be, elég nagy tábla jelzi, hogy kereszteződés van, sőt 50 méterrel fentebb van egy tábla ami jelzi, hogy elsőbbségadás kötelező lesz 50 méter múlva.
lehet, hogy rosszul lett, vagy öngyilkos akart lenni..

PetruZ
AP-1351: Az utolsó... :O
A 4-es főúton a szajoli kereszteződésnél szoktak olyat csinálni, hogy kiáll a civil rendőrautó, és figyeli a piroson áthajtókat!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

hmm végülis igazad van de én egyetértek Alex-l csak kiraknék egy kamerát azt az összes piroson áthaladót halálba büntetném

Utoljára szerkesztette: n003, 2020.10.17. 09:38:41

Alexease
Igen, tudom, es emiatt sem lesznek minden autoban (gyarilag) kamerak, ami minden adatot rogzit. Pedig a balesetekor sokkal egyszerubb lenne az elet, nem kellene kretaval rajzolgatni es utana honapokig pereskedni.
Alien69
Ilyet TILOS!!! Ugyanis, a sok-sok szabálytalankodó jelentős része ugye politikus, vagy csemetéje, rendőr, vagy csemetéje, vagy maffiózó, és csemetéje... :-) A maradékért meg nem éri meg...még akkor se, ha bele deglik....<#nemtudom>

FrezeR
Van videó is...<#wow2>

//www.youtube.com/embed/1Txhyh36Ggc
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.10.16. 17:19:29

cement
részben igen, mert túl gyorsan vált zöldre a keresztutca lámpája. a vácin az utazótempó sokaknál 70, és a sárgára nem az a reakciójuk, hogy fékeznek, hanem belelépnek a gázba. így előáll az, amit a videón is látunk, hogy a zöldre elindulók kihajtanak a piroson áthajtók elé.
természetesen az lenne a legjobb, ha nem mennének át a piroson, de ha az megelőzi a balesetet, hogy a lámpát áthangoljuk, és 2 másodperccel később adunk zöldet, akkor azt igen is meg kell lépni

Alexease
En meg azt, miert nem lehet elkezdeni lecserelni a jelzolampakat olyanokra, amiben van kamera es trafipax. Egy "izgalmasabb" keresztezodesben gyorsan visszahozna az arat, aztan a kovetkezoet, es igy tovabb.
Persze nem pirosra festeni, kitablazni elotte es hasonlo agyrem. Szep csendben, kitelepiteni ide-oda.
Alexease
Ilyen gyakran elofordul, mindenhol van szutyok cigany vagy narkos hajlektalan. Mar tobbszor volt hir az is, hogy a helyszinre erkezo mentobol loptak el a cuccokat.