37102
-
#24820 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24819 "A járművet vezető férfi a közlekedésrendészeti, a másik a közbiztonsági egységnél szolgált"
pofám leszakad... közlekedési rendőr és felkenődik az oszlopra... -
#24818 Három halottja és egy sérültje van annak a közúti balesetnek, amely a szombat reggeli órákban történt a csíkszeredai Brassói út és a Jégpálya utcák találkozásánál. A szerencsétlenségben két rendőr és egy vétlen gyalogos vesztette életét.
Bővebben ITT .
-
#24817 megint a drift bajnokok? -
Stockbauer33 #24816 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/photo.php?v=10152392270215348&set=vb.120090920347&type=2&theater -
#24815 A mellette ülő szépen eldobta magát -
#24814 Erős idegzetűeknek :O :/ +++18
-
#24813 http://www.liveleak.com/view?i=a9f_1394550526 -
#24812 Ultimate Close Call Compilation 2014
basszus 1-2 közel volt. -
#24811 Hát ez nem semmi. -
#24810 http://www.szon.hu/egy-savon-megindult-a-forgalom-az-m3-as-borsodi-szakaszan/2503748
-
#24809 Az elektromos tükröknek nem tesz jót a kézzel behajtás, hiszen a műanyag fogaskereket forgácsolod le vele. Vissza hajtani (az autó orrának az irányába)lehet őket gond nélkül.
Mindezek mellett igenis ügyeljünk arra, hogy ki legyen hajtva a tükör, hiszen azt használni KELL!! -
#24808 Gyúr-e? -
#24807 Apám 2 kézzel esett neki meg se mozdult, utána ordítottunk rá. -
#24806 Nem tudom milyen sufni tuning autód van, de a tükör akkor is szabadon hajtható / csukható, ha középkonzolról irányítható. -
#24805 A videón dugó van, kvázi állnak az autók. Horvát autópályán szoktam látni amikor hasonló dugó alakul ki, hogy páran DIREKT behajtják a tükröt, hogy a motorosok nehogy fennakadjanak benne/véletlenül letörjék.
Egy elektromosan állítgatható, fűthető, fényre sötétedő tükör nem 2000 Ft-os kár, szóval igen, eléggé érzékenyen érint a téma annál is inkább, mert a saját apám akarta kb. fél éve kihajtani a tükröt, amit azért hajtottam be, mert egy baromi szűk garázsba álltam be éppen. Ordítottunk rá mint a sakál, hogy hagyja abba... szerencsére nem lett baj.
Az autóm valóban nem egy nagy szám, de azért jobb, mint egy Lada:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S80-as
Ezen a képen láthatod, hogy azzal a középkonzolos gombbal lehet KIZÁRÓLAG ki és behajtani a tükröt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És ez nem csak pont ennél az autónál van ám így... szóval a pokolba vezető út is elhiszem, hogy jó szándékkal van kikövezve, de NEM nyúlunk a másik autójához, hanem finoman szólunk neki, ha valami nem tetszik. -
#24804 100 év börtönt a faszfejnek :/ -
#24803 Még friss :)
-
#24802 Fesztiválozó tömegbe hajtott, két halott -
#24801 Lehet hogy a magán tulajdonod az autót, csak ez senkit nem érdekel. :-)
Ugyanis magán tulajdonoddal sincs jogod kinyírni senkit. Ha be van hajtva a tükröd nem látsz rendesen, akármit mondasz.
Szóval bárkinek van joga kihajtani a te tükrödet is.
Ha meg olyan szar a kocsid, hogy ettől letörik az nem a motoros hibája :-)) Nyilván érzi, hogy nem enged és nem fog izomból neki feszülni senki.. -
#24800 Ez régebbi összeállítás,nem tudom,hogy volt-e már?
-
#24799 Gondolom te a sofőr felőli oldalról átnyúlsz,letöröd a kezét,és még a tükrét is.:)Mondjuk ő addig hol lesz? Érdekes felfogásod van.
Letőrtétek a tükrünköt.. :)
-
Nyiri #24798 Sok autósnak mekkora arca van hogy mit hogyan tör el... Mikor motorozok full protektor van rajtam. Akár baseball ütővel hátbaver meg sem érzem. (Próbáltuk). De ha visszaütnék merevprotis kesztyűmmel, akkor nem csak a tükre törne le. -
#24797 Elmentünk teljesen más irányba. (Egyébként engem még úgy tanítottak, hogy tükör és fejfordulás dupla vagy tripla check.)
Vissza: A videón az autó áll, a motoros(ok) a 2 sáv között húznak el.
Az autó a te magántulajdonod, senkinek semmi közé hozzá, ergo nincs jogod a motorodról lenyúlni és más tükrét baxtatni. Bekopogni, szólni azt lehet, az dicséretes, de nyúlkálni nem érdemes, mert lesz valaki, akinek letöröd egy ilyennel a tükrét, ő meg a kezed...
Ennyi a lényeg. -
#24796 sávváltáskor azért megnézném, hogy a középső tükörből mikor veszel észre egy kocsit, vagy tolatásnál akár -
#24795 Tiszavirágokkal nem beszélek ;-) -
Nyiri #24794 Stílusod alapján te se vagy való oda. Én motoros is vagyok és remélem nem találkozom veled. Ilyen mentalitással szerintem te mindenre képes vagy csak normális közlekedésre nem -
#24793 Semmi közöd hozzá, hacsak nem vagy rendőr. Nem kellene az utakra az önjelölt igazságosztók. -
#24792 Motorosok? Azok olyanok, mint a mosónők, korán halnak. Mosónőkkel sincs semmi gondom.
"nem béna a legtöbb"
Nem ezt tapasztalom.
Miért ne látnám? Van belső tükör is, nem dísznek tették oda.
Ne feledd: Személyautó szerepel a videóban. -
Nyiri #24791 Én meg annak a jogsiját törném darabokra aki behajtott tükörrel mászkál! -
#24790 Hidd el,hogy téged vennének elő és nem a motorost :/ -
#24789 Vélhetően gázszivárgás miatt felrobbant két, ötemeletes ház New Yorkban.
-
#24788 Ezt szerintem senki sem szereti, pedig én szeretem a motorosokat :-)
Azzal nincs bajom, ha elmegy azt, azt utálom ha húzza neki mint a hülye. Elmehetne lassan is.. -
#24787 Én csak azt nem bírom amikor 2 sáv közt mennek 10 centire tőlem ezerrel. Csak 1szer rántsam el egy picit mert ki kell kerülni gödröt máris nekem jön a baromja. Volt már ilyen hogy majdnem sikerült... -
#24786 Ha így nézem elfogadom. Viszont mégsem, mert csak gondold végig, be van hajtva a tükör.
1 pont nem látod a motorost. Nem tudom szereted vagy utálod őket ez mindegy (ebben az esetben) de így úgy hogy nem látod simán rátudod húzni a kormányt.
2 nem látod, ha pl egy mentő vagy rendőr stb stb jön, hogy engedd el.
Tehát az oldalsó tükör használata nem tetszik, nem tetszik kérdés hanem kötelező, ha közlekedsz.
Ha letöri a motoros? Felírod a rendszámát és feljelented. De azért ezek tudnak ám, nem béna a legtöbb. Nem fogja letörni.
Én kis teherautót vezetek akkora tükre van mint egy ház, és még is megmarad. Egyszer törték le róla, parkolás közben valami gyökér neki ment.. Persze se betét lap se semmi... -
Stockbauer33 #24785 18-Year-Old Totals Bentley Continental GT in LA -
#24784 Áááááá fájhatott -
SNICKER #24783 kellemetlen lehetett a póló nélkülinek főleg :D
-
#24782 Teljesen más ügy.
Azokban az autókban nincs ott senki, mikor behajtod a tükröt.
Képzeld el azt, hogy a videón látott motoros kihajtja a te tükröd, 2 perccel később egy arra száguldó meg letöri, mert elakad benne, mert szokás szerint 2 sáv között előznek középen. Mit szólsz? -
#24781 #24780