Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasatom szerint erre tippelnek kint is.

Coral Springs
http://www.youtube.com/v/wXJ_MfAnjgQ&version=3

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

2ik gondolatom nekem is ez volt, hogy a teher mozdult el. Jármûveket szállított?

szabii98
jaja valami ilyesmi lehetett
durva :SSS

I met God. She's black

Szabi
valószínûleg megmozdult az egyik kikötözött jármû a raktérben és megváltozott a gép súlypontja

"Nulla tenaci invia est via"

Effe88
na ez durva
kifogyott a szufla a hajtómûvekbõl?

még jó, hogy"csak" cargo plane volt nem a személyszálító mert akkor vagy 400 halott lett volna:/

bertino
uristen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Az úgy élõben nem gyenge látvány lehetett <#shakehead>
Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Attól még rájuk fogják :D. American logic.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ezt nem lelõtték, hanem szimplán lepottyant. Ahogy nézem mintha nagyon meredeken emelkedne, sebességét eldobta, átesett majd leesett.

Ulvar
Áhh... kihozzák belõle hogy a tálibok voltak.

Szabi
Lezuhant egy B747-es teherszállítógép Afganisztánban, kb 400méterrõl csak úgy visszaesett a földre :-/

(valószínû a katonai jármûvek amiket szállítottak elmozdulhattak..)

"Nulla tenaci invia est via"

Carlos
Úgy vagyok vele, hogy aki akar tud boldogulni magyarországon. Csak tanulni kell, dolgozni.
Egy kis szerencse se árt, de aki akar az meg tudja csinálni a szerencséjét... Egyszerûbb a vezetésre fogni, hogy miért vagy szar vagy miért nem boldogulsz.
Külföldön ugyanez van. Ott sem CEO leszel hanem egy kuli mosogató...Mert ugye ott te vagy a "nigger" és ilyen munkát is kapsz. (hacsak nem vagy olyan skilles amivel megcsípsz egy jó melót, de akkor olyat itthon is találnál).

Þór vígi þessi rúnar

Effe88
ma volt vmi a 31-esen
auto vs. motor
képeket vki?

Aki a kuruc infot leszarja az vagy álomvilágban él, vagy az elmut 23 év valamelyik vezetése, //bár egykutya mind//, jólétet adott az illetõnek és le se szarja az ország sorsát.Bár ennek az országnak már lõttek.

Felénk is van egy figura, mikor K..O..-n van és haza akar menni kiáll az utra és ha jön egy auto felugrik a motorháztetõre :DDD, igy stoppol.

Tigristank
Jah, mert az öngyilkosok többsége biztos teljesen ép, (lelkileg) egészséges ember... pszichiátriai betegségekrõl pedig még sose hallottál ezek szerint.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Totti5
Ha drogos volt, vagy úgy be volt baszva, akkor így járt. Sajnálni egy pillanatra sem fogom, mert nincs miért.

Ha rosszúl lett akkor sajnálatos.

Ha öngyilkos akkor pedig egy tevedék, mert másnak az életébe tett kárt, aki õt elütötte, ahelyett hogy úgy döglött volna meg, h senki sem látja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Effe88
most mi van?:D

pajti

zotya10002
ÉN itt melózok az esettõl nem messze és a helyiek ismerték a srácot.Mondták hogy eléggé szerette a piát+állítólag a drogot is.
De akkor sem szabad ilyent írni hogy megérdemelte!
Ha egy sorozatgyilkos lett volna vagy egy pedofil akkor oké :~)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

desigo
Megérdemelte?

Ha betegség vagy más ok miatt került a földre akkor mi van?
w77d
-.-

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Csak azt tudnám miért az oldal hibája ha idióta emberek írnak alá politikai hovatartozásuktól független? Mindenhol vannak idióták, még itt is, kezdve WEEDel <#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Nohab
"eddig csak képen látott mozgó tárgyat."

Wait, what?
Nohab
Nem tudom, valami jött-ment idióta, aki eddig csak képen látott mozgó tárgyat.

Itten: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=641257&referer_id=friss

Itt meg a kurucinfós kommentek: http://kuruc.info/r/1/111343/
Carlos
Én annó olvastam jókat röhögtem kidumáltuk kollégákkal, hogy mi a véleményünk és kábé azóta le se szarom azt az oldalt. Lehet, hogy azóta változott, de akkor amit alakítottak az jellemezte az oldalt.

Számomra a téma lezárva. :)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ok, persze ne politizáljunk, de agyfaszt kapok attól, amikor lehúznak az emberek valamit anélkül, hogy beleolvasnának vagy ránéznének.

Carlos
Ne politizáljunk. Még annó voltak érdekes cikkeik amikor volt az a tévészékházas balhé. Azóta nem kedvelem õket.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
Nem onnan van. A kuruc infoval pedig semmi baj nincsen, csak a ballibek húzzák le úgy, hogy bele sem olvasnak...

Carlos
Gondolom a nagyokos komment onnan van.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hol látsz te ilyet a kuruc infon?

Carlos
Mit vártok a kurucinfósoktól?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
valami önjelölt igazságosztó.. az ilyenektõl mentsen meg minket a jó isten, kártékonyabbak mint a bûnözõk, mert keltik a lincshangulatot és ártatlanokat veszélyeztetnek.

RatBaG
ezt az orbitális baromságot ki írta?

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
Én a gázolót nem csuknám börtönbe. Miért feküdt a srác keresztbe az úton? Valszeg segg részeg volt, megérdemelte.

Nohab
Egy hírhez kapcsolódó kommentet találtam:

" <2013.ápr.28. 13:37>
Ami történt, az gyilkosság. Minden autó meg tud állni akár százas tempóról ca. 40 méteren belül. Egy úttesten fekvõ emberi alak - de akár bármilyen tárgy, vagy akadály - felismerhetõ 100 méterrõl. Ha tehát keresztül megy rajta, az szándékos. Azonnal börtönbe kell csukni."
Effe88
hm
ennél ha akarta volna se tudott volna precízebben beékelõdni:/

Elõször azt hittem támaszkodik ott valaki :D

pajti
<#ijedt>

Coral Springs
http://www.youtube.com/v/FyG_fGpNgmU?hl=hu_HU&version=3&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FyG_fGpNgmU?hl=hu_HU&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bertino
bazki, pont a "66-os" uton :(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Effe88
lehetséges
de .lehet, hogy még eszméletüknél voltak, csak nem volt erejük kimászni vagy nem tudtak
ki tudja
de szar lehetett azértD::D