37102
  • Tinman #24780
    Oka van annak, ha valaki úgy hagyja az oldalsó tükröt. Autópályán dugóba, miközben a motorosok melletted húznak el 60-al, te meg állsz, mint a cövek én is behajtom, mert letörik...
  • matyi0323
    Érdekes felfogásod van.
    Belőled sem nézném ki, hogy segítenél bárkinek.
  • RatBaG #24778
    http://www.liveleak.com/view?i=c17_1394379265
  • gordon 24
    Ez hülyeség. Pl parkolókban vagy olyan helyen ahol sérülést okoznék neki (ugye árut szállítok, tehát pakolok ki be a kocsiból) mindig behajtom azoknak az autóknak a tükrét amiknek útban van. Nem azért mert nem férek el, hanem azért hogy ne sértsem meg. Szóval ezzel pont, hogy elkerülöm a bajt.

Pont azért van így megoldva hogy nem csak te tudod behajtani. Az hogy elektromos egy dolog. Nyilván érzed enged-e vagy sem, ha nem enged nem fogsz tiszta izomból nekifeszülni :-)

• sovatalevi
    Akkor meg minek mész behajtott tükörrel? Lehet épp ezzel okozol balesetet.. :)
  • z0ty4
    nem beszélve a rémálmokról. mert ezt egy darabig tuti nem felejted el.

de a videózás az akkor is gerinctelen. akkor inkább húzzon onnan.
  • Tinman #24774
    Értelek, de ennyire durva balesetnél én baz lehet, hogy percekig le lennék sokkolva.
  • Tinman #24773
    Ahogy nem nyúlunk a másik ember orrába, úgy nem nyúlunk az autójához sem.
  • z0ty4
    a csávó aki videózik. Segítségnyújtás elmulasztása? ( vagy hogy mondja a Kresz)
  • w77d
    nem azt mondom, hogy műtsd meg ott a földön, hanem, hogy mondjuk egy picit segíts neki, hogy ne pofával a saját vérében fuldokoljon.
  • w77d
    erről beszéltem
  • z0ty4
    miután letörte megtudja
  • ocskoszilard
    és ezt ugyan a motoros honnan tudná, hogy neked motoros a tükröd, tán rá van írva?
  • Tuvok #24767
    Egy fecske nem csinál nyarat :D
  • Tinman #24766
    Aranyos, aranyos, de dicsérjem meg őket, hogy a macskát nem ütötték el a zebrán, hogy a 4 sávos úton földön fetrengőt felsegítik, a kamionos a totyogó kisfiút hazaterelgeti, a guruló babakocsisnak mutogatunk, hogy gáz van, etc.? Baxa meg ezek olyan alap dolgok, mint kimenni hugyozni.

Amúgy, ha az én behajtott tükröm a motoros ki akarná hajtani a kezét eltörném, ugyanis a középkonzolról gombnyomásra be és kihajtható. Ha kézzel akarod kihajtani letöröd!

A 4. percnél levő mamóka mitől táltosodik meg hirtelen? Addig alig tudott botorkálni. ^^
  • Pluskast
    Igen ezt a videót már láttam. Persze hiba lenne általánosítani, de sajna több az állat ott mint a az ember. A halálos közúti balesetek jó része azért van mert a vétkes sofőr matt részeg volt.
  • z0ty4
    ez azért nem teljesen igaz.
  • Pluskast
    Sajna az oroszoknál az emberélet semmit nem számít. Bár ezek a dolgok idehaza is hasonlóan működnek.
  • RealCián
    Azért az úton fekvőhöz, aki szemmel láthatóan magánál van, odamehetne valaki TARTANI BENNE A LELKET, beszélni hozzá, nyugtatni, hogy jön hamarosan a mentő, érezze, hogy mellette vannak, ez ilyenkor rengeteget számít.
    Nem szabad mozdítani ez igaz, de azt azért meg lehet nézni, hogy tud-e szabadon lélegezni, nincs-e tele vérrel az orra-szája...
  • SimaSuna #24761
    azt azért ne mondd, hogy 30-40-50m-rel messzebb nem tud megállni senki, nincs a kocsiban kötszer, vagy valami amivel talán megmenthetnénk 1 életet...

Már jártam úgy, hogy szemem előtt történt baleset, egy csomag zsepi sokat segít, illetve a beszélgetések is amíg a mentő a helyszínre ér.

Valószínű, hogy nem akartak belekeveredni a helyszínelésbe..
  • Nyiri
    Szerintem pont jó hogy mindenki megy tovább. Jobb az ha mindenki megáll aztán a mentő nem tud bejönni a nagy dugó miatt?
  • Szabi #24759

• Tinman #24758
    Engem kegyetlenül sokkolt a videó... cirka egy teljes napig a hatása alatt voltam :-(

Amit írsz: Nehéz ügy. Könnyen lehet, hogy egy szakszerűtlen beavatkozással többet ártasz, mint használsz, utána meg majd jól beperel, mert lebénult, mert te megmozdítottad.

Ilyen brutális sérüléseknél meg fogalmam sincs egy átlagember mit tehetne... nem is tudnék mit tenni, max a betonon fekvőnek valami kabátot/párnát a feje alá.

Az viszont betonkemény, hogy a forgalom nem áll le. Értem, hogy mindenki menne haza, de bassza meg ott haldokol előttem pár ember. ^^ KŐKEMÉNY!
  • Misuka963
    Sőt még az egyik roncsban is ad az egyik illető életjeleket de senki sem foglalkozik velük.
  • w77d
    egyik másik még mozgolódik, de oda nem menne a sok hülye hátha tud segíteni hogy mondjuk ne a saját vérében fuldokoljon, hanem tartani a fejét vagy stb.. az oroszok akárcsak a kínaiak állatok.
  • Misuka963
    A hülyeség nem ismer határokat főleg a ruszki barátainknál.
  • Pluskast
    Ezek az oroszok állatok. Ha jól értelmezem az Audi vezetője matt részeg volt és ő okozta a balesetet. Mármost a felvételen lehet látni, hogy az A4-es hátsó ülésén egy terhes nő is szörnyet halt. Az ilyen ember megérdemli, hogy megdöglött csak az a szomorú, hogy kb 6 másik embert is a halálba vitt. Bár a nő is egy barom lehetett, hogy beült terhesen egy részeg ember autójába.
  • z0ty4
    A vétkes Skodással szerintetek mi lesz?
  • Misuka963
    Hoppá egy lemaradt.Bocsi a dupláért .

http://www.liveleak.com/view?i=5c4_1198728641
  • Misuka963
    [URL=http://www.napiszar.hu/Thumbnails/334.w-346.h0.q100.jpg]Egy régebbi motoros baleset "maradványai". +18 csak saját felelőségre[/URL]

Nyiri: Én nem azt mondtam,hogy az autósok között nincsenek szabályszegők,de nézzük az arányokat.
  • Nyiri
    Én tegnap Sopronból hazajövet összesen egy autót láttam amely betartotta a sebességhatárt (tanuló). 60-s táblánál mind 90-100 vagy a fölött.
  • Misuka963
    Hát elég szomorú és csak gratulálni tudok az ilyeneknek
  • otisz111
    (Ez a KTM-re vonatkozik, ott az autós fordult a motor elé, a második balesetről nem tudok semmit.)
  • otisz111
    Jóbarátom a srác. Nem ment gyorsan! Mindig figyelmesen vezetett, hiába volt erős motorja.
    Az autós volt a hibás, nem vette észre a szemből jövő motorost (60 éves faszi), nem értem hogyan. És nekicsapódott a szélvédőnek. Biztosan szerencsésebben alakul a dolog, ha átrepül a kocsin.

Mindig mindenki egyből a motorosokat hibáztatja, pedig nem kéne általánosítani.
  • desigo
    Három motorost láttam ma.
    Mind a három kétszer annyival ment mint az autósok...
  • Misuka963
    Elég szomorú,hogy nem lehet betartani a szabályokat.
    Amúgy részvétem miatta :/
  • bakkerman
    a nyírbátori esetnél egy fiatal nyíregyházi srác halt meg,személyesen is ismertem...egy elég komoly KTM-je volt,tuti nem 50-el ment,az kurvaélet
  • Misuka963
    Kezdődik :/ Itt a tavasz
  • Misuka963
    Pedig a Superb-ek szerintem az egyik legszebb autók ;)
  • MerlinW
    Így kell 10 millióval játszani:)