Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"
Ami történt, az gyilkosság. Minden autó meg tud állni akár százas tempóról ca. 40 méteren belül. Egy úttesten fekvõ emberi alak - de akár bármilyen tárgy, vagy akadály - felismerhetõ 100 méterrõl. Ha tehát keresztül megy rajta, az szándékos. Azonnal börtönbe kell csukni."
Per Aspera Ad Inferi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de .lehet, hogy még eszméletüknél voltak, csak nem volt erejük kimászni vagy nem tudtak
ki tudja
de szar lehetett azértD:😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mikor pl. 90 évesen lefekszel és nem kell felsz reggel😊
de biztos jobb bent égni egy kocsiban-.-
még te is tartozhatsz majd közéjük..
apropó, ezek alapján pedig az okostelefont én IQhoz kötném...legalább 130ashoz...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
http://www.liveleak.com/view?i=17d_1364730168
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
Tudom, hogy kicsit off, de az mi már, hogy 7-es út fehérvár-dinnyés szakasz, M7 felhajtó után lejtõn lefelé épp hogy leérve 90-100km/h körül hirtelen 40-es tábla! (úthibák tábla társaságában)...
Az egy dolog, hogy lejtõ + enyhe kanyar után van kitéve tehát semmi idõ nincs elõre észlelni és felfogni hogy igen ez egy 40-es lakott területen kívül fõúton, max satuzással tudtam volna elkerülni a "gyorshajtást" (viszont simán tömegbalesetet okozni ha belémjön a sor lejtõnek hátulról, így is már 60 körülre lassítva rendesen tolták a picsámat, biztos volt náluk helyben felesleges 300k kp-ban...), de az meg egy másik dolog, hogy nincsenek semmiféle úthibák csak jónéhány kilóméterrel arrébb egy keskeny terelõtáblákkal lezárt része a sávnak 10-20 méteren, viszont addig a 40-es korlátozás úgy 6x meg van ismételve, illetve még utána is egészen a dinnyési felüljáróig.
A poén: dinnyési felüljárótól ugye újra szabadon 90, mire a dinnyési bekötõutat elhagyva semmi úthibák jelzés, semmi korlátozás de szét van fagyva kb 1 kilóméteren át az aszfalt (nem annyira mély kátyúk, de kurva sok)!
Még egy poén: visszafelé fehérvár irányában semmi korlátozás sehol (kivéve a szokásos 60-as abban a nagyobb kanyarban a két felüljáró között)...
SZÓVAL EZ ÍGY MÉGIS MICSODA ÉS HOGYAN? MI AZ, HOGY VAGY SATU+TÖMEGBALESET VAGY TÖBBSZÁZEZRES BÍRSÁG KOCKÁZATA TOTÁL INDOKOLATLAN ÉS ROSSZUL ÉSZLELHETÕ KORLÁTOZÓ TÁBLÁBA BELESZALADÁS (+UTÁNA FOLYAMATOS SOROZATA) MIATT?
http://www.szon.hu/motoros-ele-vagott-a-szlovak-gepkocsi-egy-ember-megserult-nyiregyhazan/2246771
Ma én is azt tapasztaltam, hogy megszaporodtak a versenymotorosok, lakott területen 100km/h-150km/h val repesztenek.Le se szarják a sok biciklist.Mi van ha a bringás épp lefordulna valahova?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Þór vígi þessi rúnar