37102
-
#24860 -
#24859 Van egy olyan érzésem, hogy ha be volt hajtva a tükör, ha nem, elvitte magával -
Stockbauer33 #24858 Ez a motoros nagyon nagyot kapott: Durva -
#24857 én ma reggel így jártam:
Megyek munkahelyre fel Budára. Körforgalomba beérek, utána becsatlakozik nagy sebességgel egy Volvo és rám dudál. Gondoltam ez hülye, hiszen én már bent voltam a körforgalomba, mikor ő beért. Csak nem adta fel és dudált. Én a tetőablakon beintettem neki, erre utánam vágódott, elkezdett tolni, majd elém vágva leszorított. Megálltam. Szállok ki, mondom lesz ami lesz én neki megyek. Erre csikorogva elhajtott... Bátor kis faszkalap volt. -
#24856 Az lesz az ;D
http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/03/18/baleset-dunabogdanyban-sajat-autoja-gazolta-halalra-a-ferfit/ -
#24855 Birkaszellem.. -
#24854 Azt sosem fogom megérteni,hogy a videók elején egyes embereknek miért kell bemutatni a középső ujjukkal,ez örök rejtély marad számomra :/ -
#24853 Na persze a kérdés, hogy fake, vagy sem, de ha az is, attól kurvajó :D -
#24852 Nem igazán baleset, de érdemes meglesni, kamera lezúg egy repülőről...és egyben marad :)
-
#24851 Ha nyomja tovább a gázt és nem állnak meg a kerekei akkor lehet nem lett volna ilyen vége.
Amikor elhalkul a motor akkor kezd el lefele menni a kocsi orra. -
#24850 "Latest reports said he was not seriously injured."
Elsőre ránézésre azt hittem szanaszét szakadt a sofőr. -
#24849 -
#24848 Ja-ja!
Eddig 3 hasonló esetem volt (50-60k/év vezetek 10+ éve).
1. Egy 50-es éveiben járó, erősen garázsban tartott Renault Megane halad előttem lakott területen kívül 70km/h-val.
Céges leharcolt Combo-val voltam, kb. 1.5 perc alatt beértem. Kitettem az indexet, majd a fasz rálépett a gázra. Már 130 körül jártunk egymás mellett, amikor "jólvanbazdmegakkormenjél" morgással besoroltam vissza mögé... ahol is elkezdett büntető fékezni.
Kb. fél percig mentem így utána, majd nem bírtam a feszkót és lelassítottam, az is lelassított. Kigyorsítottam, újra padlógázra lépet, de ezúttal elbaxta, mert lenyomtam, pedig mondom egy szar sima dízel-el voltam.
Miután kezdtem tőle távolodni elkezdett dudálni kegyetlenül, villogott és k. anyázott.
Sokat gondolkodtunk az eseten párommal, mert ő is ott volt és arra jutottunk, hogy az zavarta, hogy egy ilyen öregebb autóval, megpróbáltuk megelőzni + amikor gyorsan mentünk mellette és ő is gyorsított bekapcsolt nála a megrendszabályozó reflex, hogy miért megy ez a paraszt 100 felett és jött ugye a büntetőfékezés.
Igazából a mai napig valami elképesztő düh van bennem az ürgével szemben. Kb. 2 éves ügy, de nagyon szívesen beverném a fejét, mert ZÉRÓ!!! okot adtunk arra, hogy ezt játssza.
2. A másik jó 10 éve történt, 1500-as Lada, ifjonti hév.
Gyorshajtottam. Elértem egy főútvonalra, ahol a távolban láttam egy Opel Astra valamit. Még gondoltam is magamban, hogy úgyis utolérem.
Az kopasz ürge (sztereotípia rlz) kb. 120-al ment én meg egyre közeledtem. Gyorsított kb. 140-ig. Én is, de én padlóztam.
Mikor beértem már 155 körül járt a mutató a Ladába, elég tisztességesen leelőztem, nyilván index és nagy ívű kikerülés megtörtént.
Ezen kegyetlenül felhúzta magát, személyes sértésnek vette. Azonnal elkezdett tolni. Előzéskor láttam, hogy hátul a gyerekülésbe OTT ÜL A KISFIA!!!!
Tudni kell rólam, hogy soha nem büntetőfékezek, mert annál mocskosabb dolog nem létezik.
Naiv voltam, lassítottam, azt hittem normális lesz. Durván elém vágott, kvázi keresztbe állt az úton. Feltépte az autója ajtaját, kiugrott és qrvára úgy jött, ökölbe szorított kézzel, mint aki el akar verni.
Én meg szépen kitettem az indexet, kikerültem, padlóztam.
Ami a csövön kifért toltam neki. Azonnal beugrott az autóba jött utánam.
Főútvonal, gyér forgalom, 160 volt a legvége amit tudott a Lada. Az ürge picit lemaradt, de tartotta, előzni viszont esélye sem volt. Néha mutogatott, villogtatott.
Beértünk a városba, végig vezettem, kegyetlenül mentünk, mindent előztünk mind a ketten. Figyeltem jön-e utánam. Jött keményen és látszott rajta, hogy verekedni akar, mert egy Lada-s ki merte előzni.
Ránéztem a benzinszintjelzőre, volt benne dögivel. Na mondom én ezzel verekedni nem fogok, feladom a célom, nehogy megtudja hová megyek... Bécsben úgysem jártam még (150 km-re volt onnan!) én kimegyek.
Aztán a városban a kis utcákba valahol elakadhatott én megy egy jó nagy kerülővel elértem a célom.
3. Céges autó. Piros lámpa. 4 sávos út. Ürge fekete terepjáróval jobb oldalt a külsőben én mellette bal oldalt a belső sávban. Távolról látszik, hogy az én sávom meg fog szűnni, mert útburkolat javítás tábla van. Piros-sárga-zöld, mind a ketten kilövünk... látom, hogy nem fog menni, kevés a vas alattam, fékezek állóra, index kint jobb oldalra.
Aztán döbbenek. Az ürge is lefékez jóval távolabb. Kiszáll az autójából fut felém? WTF? Fülbevalós, nagydarab, fekete terepjárós. Mindegy, én nem csináltam semmit, index kint, várom, hogy beengedjenek. Az ürge a terepjárójával TELJESEN megállította a forgalmat!
Odaér, és megint hülye voltam picit letekertem az ablakot. Egy k. szót nem szól, amennyire befér a keze az arcom felé kap. Egy simítós pofon ki is jön belőle. Majd mind aki jól végezte dolgát beül a fekete terepjáróba és cirka 130-ig kigyorsítva távozik.
Mind a 3 esetben ott és akkor nem értettem mi a baj. Ma már tudom.
Az utakon futkosnak olyan elmebeteg emberek, akik személyes sértésnek veszik, ha egy jóval gyengébb/öregebb konstrukció ki meri őket előzni, vagy MEGPRÓBÁLJA. Ezt kőkeményen torolják. -
http://www.szon.hu/egy-serult-es-jelentos-kar-a-bethlen-gabor-utcai-karambolban/2505291 -
#24846 Na ebben igazat adok neked és elszomorító,hogy vannak ilyen köcsög emberek :/ -
Nyiri #24845 Persze igazad van. De soha nem tudhatod kibe futsz bele. Sógorom egyszer rádudált egy idiótára az autópályán mert majdnem belejött. Utána a csávó 20 km-n keresztül üldözte leszorította és egy benzinkútnál kirángatta a kocsiból mindent a 2 kisgyereke szeme láttára. A csávót dobta a nője és megőrült.
Kell neked ilyen?
Inkább hagyd békén és lépj tovább. Rövid az élet ahhoz hogy minden fasszal foglalkozz. -
#24844 Még februárba :
Halálos kimenetelű motorbaleset történt ma Marosvásárhelyen, a Segesvári úton, a Business Hotel előtt.
Az információk szerint a motorkerékpár Koronka irányából tartott Marosvásárhely felé, jóval meghaladva a megengedett sebességet, körülbelül 200 km/h-val közlekedett, és nekiütközött a Marosvásárhelyen bejegyzett személygépkocsinak.
A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset helyszínén a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt és ideiglenesen átterelték a forgalmat az út Segesvárról Marosvásárhelyre vezető oldalára.
Persze az autós a hibás sokak szerint,mert nem adott elsőbbséget a 200-al haladó motorosnak. Kérdem én,hogy adjon,ha jóformán nem is láthatta... -
#24843 De ha véletlenül elvesztené az egyensúlyát és neki esne a kocsidnak és mittudomén letörné a visszapillantót,gondolom nem azt mondanád,hogy hagy menjen tovább igaza van.Igen van az autósoknál is van bunkó,tapló nem azt mondtam hogy ők a mintapáldák. -
#24842 -
Nyiri #24841 Így van. Az erkölcsi győzelem mit sem ér ha átvágják a torkod. -
#24840 Szerencsés vagy.
Ülhetett volna benne 2 ukrán nemrég leszerelt deszantos is.
A bosszúval qrvára óvatosan... -
KaBuTo666 #24839 Ez az utána dobom palack nálam is volt. :D Csak éppen ásványvizes palack volt. Szintúgy hőbörgött. Így visszagondolva röhögök is rajta. -
#24838 Én már basztam oldalba kocsit literes kólával a zebrán.
( most igen, jöhetnek a kommentek, hogy ha az enyém vagy a tied lett volna akkor már halott lennél, a tükrös esetből kiidulva:))
Leléptem a zebrára, ami olyan 4 méter hosszan ment át, kb a 3. vonalon jártam, mikor egy kocsi elment előttem mint az állat, szerencsére pont észrevettem így hátrébb léptem, amúgy elcsap. Aztán pont a kezemben volt egy tele üveg kóla és azzal a lendülettel utána basztam, puffant is egy rendeset. Csávó egyből kipattant hőbörögni. Mondom zebra haver és ne pofázz.. Aztán dörmögött még 1-2 sort és elment.
És ja, mikor kocsival vagyok mindig átengedem a gyalogost a zebrán, sőt kisebb utcáknál ha nincs zebra és látom, hogy menne át, akkor is átszoktam. -
#24837 a kulcsszó: némelyik
ők a donorok
viszont el ne feledkezz a pusztítóan intelligens autós társainkról, aki index- és tükörhasználat nélkül félreb.ssza a kormányt, mert h ő sávot vált
autóval is komoly fékezést igényel az ilyen jószág kivédése
ha motoros gurul éppen ott 20-30-cal, akkor őt épp ott küldte kórházba -
Nyiri #24836 Ez tilos volt ezer évig. Pár éve lett legal. Képzeld még a buszsávot is használhatjuk :)
Amúgy én autós is vagyok. Húzodok ha jön egy motoros és előzékeny vagyok. Ha el tud menni a dugóban miközben én ott rohadok, miért ne menne? Igaza van. -
#24835 Így van.A legtöbb motoros türelmetlen,ennyi.Én még azt is betiltanám,hogy az álló kocsik között elhaladjanak,mert némelyik,ott is megy,mint a hülye. -
#24834 Car Crashes Compilation # 255
első és az utolsó jelenet
2:10-nél a terepjárós? ez is libára vette az tuti.
-
KaBuTo666 #24833 Egyszer átmentem hajnalban olyan 5 óra fele piros gyalog átkelőlámpán gyalogosként, egy rendőr autóba megláthatta messziről oszt 5k-val megbüntetett helyből. (egy lélek nem volt sehol)
Mi ebből a tanulság?
Vigyél magaddal távcsövet, és messzire is nézzél el nem e áll valahol vagy jön egy rendőrautó/rendőr. -
#24832 Anno, az asszony nehezen értette meg, hogy én miért megyek át a zebrán, ha piros a lámpa (néhA). Hozzá teszem, hogy egy nagyon forgalmas úton (Kerepesi út külső része), éjszaka főleg. Nappal nagy a forgalom, nem erőltetem. De, késő este már más a helyzet. "Szerencsére" volt egy esemény, és rá jött, hogy van igazság abban, amit hangoztatok Neki. Azaz, sokkal jobb/biztonságosabb piroson átmenni (megfelelően körültekintve, ha belátható az útszakasz, stb), ha nem jön autó, mint ha zöld a lámpád, de JÖN egy/több autó. Ugyanis, egyszer egy köcsög száguldozó szintén satufékkel, de becsúszott a zebra közepéig. Ha amikor zöldre váltott a lámpa, és lelépünk, elgázol. -
#24831 valahogy éreztem hogy ez a helyzet... amúgy pont pár hete jártam úgy, hogy egy fekete Honda zebrán gázolt majdnem halálra a kutyámmal együtt. Gyakorlatilag satuzva csúszott keresztül a zebrán. Odaszóltam neki, mire a válasz: "Ne pofázzál hülyegyerek mert beviszlek" Szerintem ez alapján kitalálható a foglalkozása. -
Blum #24830 O bazz,akkor sorry -
#24829 "Információink szerint a teherautó balra nagy ívben akart lekanyarodni a főútról"
Annyiban lehetne max hibás a teherautó vezetője, hogy használta-e az irány jelzőt lekanyarodáshoz. De, ez amúgy ebben az esetben totál MELLÉKES, mert az idióta motoros MINDEN szabályt áthágott. Ad egy, kereszteződésnél NEM lehet előzni (ez alól van kivétel, ha ezt megfelelő tábla jelzi). De, a street view szerint itt ráadásul van előzni tilos tábla is. Ergo, teherautós vétlen, ENNYI! -
#24828 ő a motoros esetet mondja -
Blum #24827 Ja,a teherauto a hibas,mert a fakabatok 130-cal szaguldoznak lakott teruleten. A jobbrol elozesrol meg a szaguldozas elotti kocsmazasrol nem is beszelve.
Ertem. -
W aWaW Wah #24826 nem bizt. h a rendör a hibás, ha hamarabb emgkezdte az előzést, akkor bizony a teherautó sofőrje a vétkes.
Nekem is volt olyan, hogy szerenscétlenkedett egy thaliás előttem elkezdtem előzni és akkor rakta ki az indexet balra és jött volna belém de rádudáltam elég rendesen -
#24825 hullanak a rendőrök... lehet tanítani kéne nekik, hogy miként is kell viselkedni az utakon? -
#24824 http://promenad.hu/cikk/halalos-motorbaleset-az-51-esen-fotokkal-140667
-
#24823 Ittak, 130al száguldoztak ráadásul rendőrök és megöltek egy járókelőt is. Ehhez nem lehet mit hozzátenni... gyilkosok. -
#24822 na jó, maradjunk real life -
#24821 De legalább Semir és Ben a baleseteivel nem ölt meg még egy embert sem ;D