Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
youtube.com/user/icetihiii22
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha akkor történik a baleset tuti lekésem az érettségit.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per Aspera Ad Inferi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mondjuk lassan 20éve van jogsim, de ezt az "újítást" furcsállom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
öröm nézni a reggeli legnagyobb dugóban, mikor mindenki sietne, hogy az oktató magyarázza melyik a kuplung, gáz miközben próbál a delikvens betolatni jobbra hátra.. csak elõtte kb rádiót hallgatni ült autóban..
Mindenki volt tanuló és senki nem sumáhernek született, de ilyenkor(szerintem) elég jogos az anyázás 😊
Legalábbis felénk ez a divat, nem tudom máshol hogy megy ez.. 😊 Sose értettem, hogy ha már forgalom, akkor miért nem viszi ki õket a város szélére vagy bárhová ahol másodpercenként nem 30 autó akarna elmenni
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.