Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tükröket nem nagyon használják
pl.ha õ balra akar menni akkor balra fog:D ráhúzza és kész:D
pl.ha õ balra akar menni akkor balra fog:D ráhúzza és kész:D
lehet hogy ténylegesen élt még, de hogy minden szerve odébb vándorolt az biztos...
"Winner of the сhampionship of Moscow in aerobatics crashed during a demonstration flight after competitions at Serpukhov airfield. Pilot died in hospital later."
"Winner of the сhampionship of Moscow in aerobatics crashed during a demonstration flight after competitions at Serpukhov airfield. Pilot died in hospital later."
"Nulla tenaci invia est via"
mivel tegnapelött láttam a járgánnyal, így az elsõ perctõl biztos voltam benne hogy õ ül benne.. :D
egy S merci vágta telibe hátulról, bár az még kérdéses hogy miért :D
Valószínûleg fékeznének, csak a lábuk nem engedelmeskedik a sokktól, vagy észrevették az érkezõt és pont gázadással akartak meglógni elõle, csal a sokk miatt tovább nyomják. Vagy beszorul a lábuk a fékpedál alá.
ez érdekes kérdés....
tudod mi jut eszembe?
10:43-tól...érdekes..
http://www.youtube.com/v/p8C8SZc5aSQ&version=3
tudod mi jut eszembe?
10:43-tól...érdekes..
én azt nem értem, hogy csatt után miért áll mindenki rá a gázra? a nagyobb károk akkor keletkeznek, amikor kocc után lepadlózzák és beleszáguldanak valamibe...
Hihetetlen, de ha ezekben a videókban feltûnik egy kockalada/szamara, akkor az _biztosan_ részese lesz a balesetnek :)
Az oroszknál eszméletlenül tragikus a helyzet közlekedés szempontjából <#wow3>#wow3>
ez is egy dél-afrikában készített hitelesített replika, vagy egy igazi, origi gt40? nekem az elõbbinek tûnik (attól még kár érte)
aki nem tudná mirõl beszélek, van egy cég aki ezekkel foglalkozik
aki nem tudná mirõl beszélek, van egy cég aki ezekkel foglalkozik
respect to the man in the ice cream van
az ADAC Bavaria Historic-ra ment, de a csúszós út mellet telibe kapott egy fát.. :-/

Új extra a gazdagoknak, csak túl hamar élesítõdött<#eplus2>#eplus2>. "A te sportkocsid még nem gyulladt ki??? De szaaaar...."
Hozzáteszem, a yt-n is sokkal nagyobb megtekintést hoz egy égõ sportkocsi, mint ami egyben van.
Hozzáteszem, a yt-n is sokkal nagyobb megtekintést hoz egy égõ sportkocsi, mint ami egyben van.
youtube.com/user/icetihiii22
Láthatóan nem történt nagy baleset, még csak nem is borult a szállítmány, akkor mi a fenétõl gyullad ki egy tréleren álló kocsi?!
Uh bakker mi értékû kár keletkezhetett. :D
...és ha belegondolunk, hogy a két gyökér feltehetõleg egyhamar nem fog kikászálódni a kocsiból, lévén minden ajtó rájuk szorult... hát, még a zabszem seggében is lehetett egy zabszem. :D
Ezek oroszok, náluk nem egészen úgy megy a dolog, hogy majd tanultak a dologból :) Ott kõkeményen bézbóz ütõ, stukker, balta elõ szokott kerülni ilyen helyzetekben, és a videó végén lévõ háttér hangokból, erre ad következtetést :)
azért ez erõs, mindenki csinál baromságokat fiatalon. biztos h tanultak belõle, és belátják hogy kurva nagy mákjuk van hogy se nekik se másnak nem esett komolyabb baja. az anyagi kár jelentõs, azt majd leverik a szülõkön, azok meg majd a gyereken oszt' kész. jó lecke ez a szülõknek is, hogy nem kell a 20 éves kölöknek odaadni egy 280 loeros subarut mert egyértelmû h jampizásra fogja csak használni.
respect to the man in the ice cream van
Nem gondolnám,hogy komoly bajuk lett.
Szépen elmentek a két sor autó között.
Pár tucat autót rendbe raktak...
Szépen elmentek a két sor autó között.
Pár tucat autót rendbe raktak...
Valaki a végén nagyon üvöltözött :D
folytatasra en is kivancsi lennek, hogy tuleltek-e egyaltalan... :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!