Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már Jézusban sem lehet bízni....
"this is my ex car. is had a fia roll cage seat and belts. otherwise he wasn't so lucky"
"Nulla tenaci invia est via"
Ez be volt csövezve, ha jól érzem.. XD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt akartam 😄 Bányató tényleg hatásosabb lett volna.
Egy rögtön mélyülõ bányatóval nagyobb élmény lett volna... <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Meg is érdemlik 😊
lehet hogy ténylegesen élt még, de hogy minden szerve odébb vándorolt az biztos...
"Winner of the сhampionship of Moscow in aerobatics crashed during a demonstration flight after competitions at Serpukhov airfield. Pilot died in hospital later."
"Winner of the сhampionship of Moscow in aerobatics crashed during a demonstration flight after competitions at Serpukhov airfield. Pilot died in hospital later."
mivel tegnapelött láttam a járgánnyal, így az elsõ perctõl biztos voltam benne hogy õ ül benne.. 😄
Azt írja az NSO, hogy Balázska volt az.
egy S merci vágta telibe hátulról, bár az még kérdéses hogy miért 😄
Valószínûleg fékeznének, csak a lábuk nem engedelmeskedik a sokktól, vagy észrevették az érkezõt és pont gázadással akartak meglógni elõle, csal a sokk miatt tovább nyomják. Vagy beszorul a lábuk a fékpedál alá.
én azt nem értem, hogy csatt után miért áll mindenki rá a gázra? a nagyobb károk akkor keletkeznek, amikor kocc után lepadlózzák és beleszáguldanak valamibe...
Hihetetlen, de ha ezekben a videókban feltûnik egy kockalada/szamara, akkor az _biztosan_ részese lesz a balesetnek 😊
Az oroszknál eszméletlenül tragikus a helyzet közlekedés szempontjából <#wow3>#wow3>
ez is egy dél-afrikában készített hitelesített replika, vagy egy igazi, origi gt40? nekem az elõbbinek tûnik (attól még kár érte)
aki nem tudná mirõl beszélek, van egy cég aki ezekkel foglalkozik
aki nem tudná mirõl beszélek, van egy cég aki ezekkel foglalkozik
respect to the man in the ice cream van
OFF 😄 hasonló kategória 😄
az ADAC Bavaria Historic-ra ment, de a csúszós út mellet telibe kapott egy fát.. :-/

Új extra a gazdagoknak, csak túl hamar élesítõdött<#eplus2>#eplus2>. "A te sportkocsid még nem gyulladt ki??? De szaaaar...."
Hozzáteszem, a yt-n is sokkal nagyobb megtekintést hoz egy égõ sportkocsi, mint ami egyben van.
Hozzáteszem, a yt-n is sokkal nagyobb megtekintést hoz egy égõ sportkocsi, mint ami egyben van.
youtube.com/user/icetihiii22
Láthatóan nem történt nagy baleset, még csak nem is borult a szállítmány, akkor mi a fenétõl gyullad ki egy tréleren álló kocsi?!
Uh bakker mi értékû kár keletkezhetett. 😄