Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ugráló majmok meg nagyon tehetségesen kezdenek ki vétlen csajokkal.. remélem egyszer találkoznak olyannal is aki válaszol is nekik...
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Sulibol jövet tértem volna be az utcán,de jött szembõl,ezért megálltam a felezõvonalhoz közel,hogy még férjenek el jobboldalt.Egy X5-ös el is fért,viszont a háta mögött jött egy Astra,ami nem látta hogy ott vagyok.Nézem a tükörbe valami igen jön felém,aztán elindultam elõre,hogy a kedves Opeles ne törje össze az autómat.
Szerdán meg megyek ki a kapun,és egy 316 Coupe érkezik felém kilincsel elõre... Jött visszafele beintettem neki,és még neki állt fennebb,hogy "valami gond van baratom?"
Vasárnap is hallok egy óriási csattanást,nézem nekimentek egy parkoló autónak,kitõrt a kereke...grat..
Ez Románia -,-
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
akkoriban mikor volt a film, meg azt mondtam oke az ilyesmi, de ez azert mar sok.
egy nap ugyis bele szaladnak a kesbe es kocc lesz 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ird be googleba:giorgi tevzazde, ha találok crasht rola linkelem.
A napi stresszt valahogy le kell vezetni, ami sajnos itt Magyarországon iszonyatosan sok. Van aki iszik, van aki drogozik, a nagy többség dohányzik... a stressz levezetéséhez használt tevékenységek nagy része idõ elõtti halálhoz vezet.
youtube.com/user/icetihiii22
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Nulla tenaci invia est via"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ