Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az ugráló majmok meg nagyon tehetségesen kezdenek ki vétlen csajokkal.. remélem egyszer találkoznak olyannal is aki válaszol is nekik...
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Sulibol jövet tértem volna be az utcán,de jött szembõl,ezért megálltam a felezõvonalhoz közel,hogy még férjenek el jobboldalt.Egy X5-ös el is fért,viszont a háta mögött jött egy Astra,ami nem látta hogy ott vagyok.Nézem a tükörbe valami igen jön felém,aztán elindultam elõre,hogy a kedves Opeles ne törje össze az autómat.
Szerdán meg megyek ki a kapun,és egy 316 Coupe érkezik felém kilincsel elõre... Jött visszafele beintettem neki,és még neki állt fennebb,hogy "valami gond van baratom?"
Vasárnap is hallok egy óriási csattanást,nézem nekimentek egy parkoló autónak,kitõrt a kereke...grat..
Ez Románia -,-
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
akkoriban mikor volt a film, meg azt mondtam oke az ilyesmi, de ez azert mar sok.
egy nap ugyis bele szaladnak a kesbe es kocc lesz 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ird be googleba:giorgi tevzazde, ha találok crasht rola linkelem.
A napi stresszt valahogy le kell vezetni, ami sajnos itt Magyarországon iszonyatosan sok. Van aki iszik, van aki drogozik, a nagy többség dohányzik... a stressz levezetéséhez használt tevékenységek nagy része idõ elõtti halálhoz vezet.
youtube.com/user/icetihiii22
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC