Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azert faszan leparkolta az a Peti!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szabi
pár napja repülõ fotós oldalon

alatta nemsokkal egy komment hozzá:
Ezt csak is a ***** Peti csinálhatta, más nem képes ilyen fordulókra. Elég beteg módon viszi ezeket az Ancsákat!

ma...

így utólag elég érdekesen hangzik az a hozzászólás.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
BKK Facebook oldaláról:

"Tegnap este a 7E vonalon az egyik autóbusz hirtelen fékezésre kényszerült egy elé bevágó személygépkocsi miatt a Ferenciek terénél. A buszon nyolc utasunk könnyû sérülést szenvedett, jellemzõen elesés miatt. A szabálytalanul, irányjelzõ használta nélkül, hirtelen a busz elé kanyarodó személyautó elhagyta a helyszínt. Mivel a balesetben egy új Citaro volt érintett, az esetet videókamera rögzítette, a felvételeket természetesen a rendõrségnek is átadtuk. Kérjük minden utasunkat, hogy figyelmesen utazzanak, mindig kapaszkodjanak és az utazók minden helyzetben és körülmények között adják át az ülõhelyüket a kismamáknak, valamint idõs utasoknak, akik egy ilyen helyzetben védettebben utazhatnak ülve."

elvileg jó lesz a link a vidirõl.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Pluskast
A villamosvezetõ felháborodása a jogos, a problémára adott válasza már kevésbé. Nyilván már nem teljesen százas az öreg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pedobear

A türelem véges fõleg az oroszoknál.

Az elõzõ hsz-t pls del!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

A türelem véges fõleg az oroszoknál.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
megérdemelte a csaj

pedobear

Pluskast
A debreceni motor balesetnél nem lehet tudni esetleg, hogy férfi vagy nõ volt a motor vezetõje? Van egy debreceni csajszi ismerõsöm akinek nagyon hasonló suzuki motorja van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Regebbi swift attol is behorpad ha nekirepul egy legy...😄

A két azonos cim ne tévesszen meg senkit, az egyik szarvasi a másik kikunfélegyházi eset.

RatBaG
régi suzukid van? akkor igazuk van.

Per Aspera Ad Inferi.

Ez hogy sikerült?A busznak fel kellett pattania az opelra.

Jó idõ van:

daf xf
Jó, nem beszólni akartam, csak nekem is suzukim van és nem szeretem mikor mondják hogy áá így szar a suzuki megy úgy törik. Nem maradsz életben, stb.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Roger6
Egy busz alatt minden törik vazeg... <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

daf xf
Nocsak, a sok suzuki ellenzõnek és lenézõ remélem látja ezt a képet, az opel is ugyan úgy törik mint egy suzuki....

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

desigo
Aztapicsa <#ijedt>
<#wow1><#wow3>

Leginkább az az idegesítõ, amikor a jaszkarizó motorosok azzal védekeznek, hogy a saját kockázatukra csinálják. Ja, amikor az én szélvédõmbe hajítja a sportmotorját.

A tegnap velem szembe jön egy kocsi azt elkezdte elõzni egy motoros,hogy hogy nem látta hogy jövök szembõl azon már meg sem lepõdök.Le se szarjáka szabályokat, mennek mint az állat.Nehezen lehet észrevenni õket,fõleg mikor 200km/H fölött tépnek,sok ilyen eset van mikor ki kanyarodnak eléjük, szabály szerint nem kaptakelsõbbséget a motorosak, de nagy százalékban õk hibáznak, az elõzéssekkel és a féktelen száguldással.

A másik,jelenleg szomoruan tapasztalom, hogy az utak mellet nincs levágva gaz, behajlik az utra és 2m magas, sok helyen a táblák se látszanak, az utak állapotáról ne is beszéljünk, elkeztek kátyuzni is 1 honapja, csinálták egy darabig azután felszivódtak.

Norbi1990
Pénteken reggel a dugóban a Hungárián jöttek rendõrmotorosok 4-en, majd mögöttük még plusz 5-6an robival, chopperral, meg sportmotorral. Középsõ sávban jobbról balról elõzgettek, azt se tudjam hova nézzek.

Elég nagy sebességgel mentek. Véletlen valaki autóval vagy teherautóval úgy vált sávot, hogy nem nézi a motorosokat akkor kész is a baleset.
Õk nem motorosok, hanem donor motorosok. 😊
matyi0323
Az nagyon alpári és paraszt dolog, ha nem tudom õket sajnálni?! Mármint aki így közlekedik..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Botrányos,hogyan közlekednek a sportmotorosok.
Most jöttem haza kerepesi úton kifelé és össze vissza elõzgetve,utolsó pillanatban autók elõtt visszaérve száguldanak.
Tisztelet a kivételnek de hullani fognak ezek folyamatosan.
Szabi
<#ijedt>

Szabi

Ulvar
Szép példa mutatás...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Rendõr halt meg a tegnapi motoros balesetben.

A motoros facebookja, akit érdekel

PetruZ
Júniusi gyûjtemények: elsõ - második.
Legalabb torte volna ossze magat ez a nagypofaju fosbojler.

pedobear

Szabi
<#ijedt>

pedobear
Elõbb utóbb az lesz a vége vagy elüt valakit, csak arról nem lesz videó szerintem

pedobear

YOLO!

anti hero

Én már csak azon csodálkozom, hogy ha valaki meghal egy bmw-ben...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A végén az ablaktörlõ <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Szabi

pajti