37102
-
#25060 Már vártam..hogy valamelyik kamionos is beszáll ;D -
Nyiri #25059 A mini lóerő súly arányban elég fasza. -
#25058 Mé' ? 2 tonna 500 ló vs 1 tonna 200 ló.. Olyan radikális különbség nincs köztük szerintem. Az m5 gyorsabb, de nem annyival, mint szeretne :D -
#25057 Szimplán a vezetési stílus. Azért akkora nagy gázadás biztos nem volt ha a v10-es m5-el tudta tartani magát a Mini. -
T O M #25056 Isteni ez a V10 hang. -
#25055 Smart,biztos túl gyorsan akart megindulni :) -
Coral Springs #25054 Felborítalak kisköcsög.
Vandals flip Smart cars around San Francisco.
-
#25053 beszállt a Mini is a játékba XD
hol van a majdnem baleset mert én nem találom. -
#25052 Nem baleset, de könnyen az is lehetett volna.(1:40ig csak intro megy)
-
#25051 Az dirib-darabra esett szét :/ -
#25050 Egy másfajta "baleset"
-
#25049 http://www.szon.hu/sulyos-autobaleset-hodmezovasarhely-kozeleben/2523486
-
#25048 Sorompó csessze meg :/ -
#25047 +1 -
#25046 Öngyilkos akart e lenni? Mert kb. ez tűnik ki ebből. -
#25045 -
#25044 Az összes mehet a dutyiba egy jó időre és elgondolkozhat azon mit tett. Aki gondolkodás nélkül elkezd ütni egy rendőrt, az nem való a társadalomba. Legyen az hülye anyja, vagy a buta kölke. -
#25043 Teljesen jogos... Nem ütünk rendőrt, nem menekülünk.
Ha másképp teszed akkor lőni, ütni fognak, mert vaj van a füled mögött.
Amúgy a rendőr a kerekeket lőtte, az más kérdés, hogy mit talált el, de úgytűnik semmit. -
Stockbauer33 #25042 -
#25041 http://tv2.hu/musoraink/tenyek/147618_lenyelte_a_fogsorat_vezetes_kozben.html
-
#25040 Az a kacagás -
Coral Springs #25039 Mi lehetett az elképzelés, szerintem még ő se tudja. lol
https://www.facebook.com/photo.php?v=848645591819411 -
#25038 Bocsi a dupláért de itt van részletesebben.
-
#25037 http://www.baon.hu/galerialp/68407
-
VJP #25036 Ami még megoldás lenne, az a polgárőrök jelenléte a kritikus időpontokban. (7:00-8:00; 13:00-15:00) 2 iskola van forgalmas főút mellett közvetlen, és van lámpás zebra, mégis kint vannak a polgárőrök!
A gyereknevelésbe inkább nem mennék bele... -
#25035 Tudom miről beszélsz, de ez nálunk amennyire luxus, annyira sajnos felesleges is, mászókának meg limbólécnek használják. Az viszont nem lenne felesleges, hogy a szülő megtanítsa a gyereket a felelősségteljes közlekedésre. Sajnos még nem találtak ki hülyebiztos átjárót. -
VJP #25034 A gyerek lehet a telefonját nyomkodja menet közben és nem figyel, de egy sorompón már csak nem megy keresztül véletlenül. És mondom van olyan hely, ahol külön a gyalogosnak is van egy kis sorompója. Ebben az esetben lehet a gyereknek feltűnt volna a sorompó, és nincs baleset.
De persze azon is át lehet menni ha valaki nagyon akar! Majd egyszer lefotózom azt a sorompót ahol minden van amit el lehet képzelni, és belinkelem ide érdekességnek, hogy ilyen is van! -
#25033 Az általad linkelt átjáróban van külön fénysorompó a gyalogosoknak, nem dísznek. És ahogy Nohab is írta, jól belátható mindkét irányban. Ha hermetikusan lezársz egy átjárót, egyesek akkor is találnak módot, hogy a vonat elé kerüljenek. Hidd el, ennél csak rosszabb átjárók vannak. -
VJP #25032 Egy általános iskolától pár száz méterre? Olyat ahol a gyalogosoknak is van sorompója. Van ilyen Érden már, de ahol van szerintem felesleges, nincs ott akkora gyalogos forgalom, jobban kéne az iskolához szerintem.
Egyébként tudtommal a sorompó működött, de mivel 13 éves gyerekről van szó lehet nem nézett körül eléggé. Ha lett volna sorompó azon már csak nem mászik át!
Nem akarok erről vitát nyitni, tudom mindenhova drága sorompó kéne gyalogosoknak is, csak az a véleményem, hogy egy iskola közelébe indokoltabb. -
#25031 Ez az 1-es vonalon van ha jól sejtem.
Ilyen helyen viszont a közúti forgalom veszélyének is ki van téve a gyalogos, buszok-teherautók sodorhatják el, takarhatják ki a rálátást a fénysorompóra (a linkeden ez elég jó megoldás), vagy épp a vonatra. Szerintem jobb, ha a járda el van szeparálva, külön annak szóló jelzővel, kerítéssel, stb.
A legjobb megoldás mindig a felül/aluljáró, de a magyar mentalitást ismerve úgyis mindenki a sineken dzsasztázna át. -
#25030 Számomra ebből is csak az a tanulság, hogy ezek az Aventador szintű autók picit sem valók városi forgalomba. (Nem optimális hűtés, gondok a padkákkal, túl könnyen meglódul.)
Mondhatnám úgy is, hogy nettó parasztság városban ezzel közlekedni. -
Nyiri #25029 Fura hogy a legtöbb ultradrága autóból kiszáló arc marokra forgja a telót. zseb nincs? -
#25028 Ha a járdát az út mellett hozták volna el, akkor kapásból két jelzőt megspórolhattak volna, illetve azok jól látható helyen lennének. Valahogy így képzelem el.
Ugyanakkor ez sem mentette volna meg a gyereket. Mind a két irányban sokáig el lehet látni. A sorompó meghibásodása esetén is biztonságban át lehet kelni. -
#25027 Ez elég érdekesen sikerült nekik megoldani... -
#25026 Fény-, és félsorompóval biztosított átjáró. Milyet várnál el ? -
VJP #25025 Értem köszi a választ!
Nekem csak azért furcsa, mert iskolából ment haza, és a tanulók nagy többsége ott megy át (jó valakit kocsival hoznak-visznek), és az átkelő nem éppen olyan, amit egy általános iskola környékén elvárnék! (link) Azt hittem jobban felfújják emiatt, de tévedtem. -
#25024 Vajon mennyi időnként frissítik ? 17-e óta volt már halálos gázolás. -
#25023 jesszus. jó sok. -
#25022 Rengeteg embert gázolnak el vonattal. Itt gyűjtik őket. A mértéke miatt egyszerűen nincs hírértéke, illetve így is elég véres a híradó. Csak a kirívó eseteket szokták jóformán közölni. Túlélt gázolást még annyira se szoktak szétkürtölni. -
#25021 Nyomorult hogy lezúzta azt a szép BMW-t. :(