Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy én ezen miért nem csodálkozom? Az elsõ videó után megmondtam, hogy ez lesz a vége. Tudom, hogy nem õ vezetett, de a haverjai is pont akkora hülyék.. Legalább túl vagyunk rajta, és nem vittek senkit magukkal. És az is jó, hogy a sok inernetes hülye aki esetleg követné eme hatalmas tettet, látja hova vezet.....
Downhill!!
Hol irtam hogy sajnálom?
Mert? minden szabályt áthágva, mást veszélyeztetve garázdálkodott közúton? miért kellene sajnálni? mint ahogy w77d, szerencsére mást nem ölt meg. Egy közveszélyes õrültel kevesebb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg azt szerette volna, ha a filmgyártók is felfigyelnek rá.
Én csak leirtam mit irtak róla, még jo hogy a második lapon linkeltem mekkora ökrök.
Kár érte.😞
aki forgalomban ilyeneket csinál, az csak ne akarjon iskolát nyitni... elõbb utóbb úgyis csattant volna és lehet hogy akkor ártatlanokat öl meg. Nem volt normális és kész.
Meg, hogy az internetes közönséget sulyosan megrázta az eset.
Azt irják még, hogy szeretett volna egy autosiskolát, ahol a veszélyes közlekedési helyzetekre készithetik fel a sofõröket.
R.I.P.
durva, hogy nem is õ vezetett, :/
durva, hogy nem is õ vezetett, :/
De beszopta, Tevzadze az anyósülésen ült, egyik haverja vezetett, az tul is élte.

Na gyerekek, emlékeztek erre a muksóra? 😄 A részletekkel késõbb jövök, addig is kideritem mi lelte. 😄 De nagy a gyanum, hogy becsapodott valahova 😄 Vagy villanypozna 😄
high res képek, csak saját felelõsségre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Garázsbejáró kialakítva. <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez kisiklott.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
aha
a világ tetején ült
beszopta
a világ tetején ült
beszopta
Per Aspera Ad Inferi.
hát ha keresztülszúrta valami, akkor már érthetõ... maga az esés ereje és sebessége szinte mondhatni teljesen átlagos volt, ennél sokkalta brutálabb becsapódások után kászálódtak már ki maguktól pilóták :S
Valószínû a korlát befúródott az autóba, mert ezután még heggesztették a korlátot mert elszakadt, ezért volt 50 percig SC.
nem tûnt olyan óriási esésnek, hogy a faszba halt bele? Ma már a versenyzõket olyan aktív és passzív eszközök védik, amikkel sokan még egy full sebességes frontált is túlélnek...
Per Aspera Ad Inferi.
szépen beszopta a ki buzi
remélem jó kis büntit kap a parasztja
remélem jó kis büntit kap a parasztja