37102
-
#25100 Lehet, hogy ez a cikk(i)
Dátum: 2009. április 18???
-
#25099 Sebességkorlátot betartva haladt a motoros. -
#25098 Személyautóba csapódott és kettészakadt egy motor Salgótarjánban
úú bakker -
#25097 impreza -
#25096 Maguktól nem. -
#25095 Jebáty !
-
#25094 Az jól felkenődött az oszlopra. Kiszállni ebből sem biztos, hogy fognak. -
#25093 -
#25092 Ú basszameg,szerencsétlen motorost jól elkapta -
#25091 Jogos :-( -
#25090 Szerintem nem lesz legközelebb. -
#25089 + legközelebb becsatolja a sisakot, nem csak a fejére teszi. -
Nyiri #25088 A motoros túlságosan előre ment. -
#25087 Ezért tartom hülyeségnek a plató alá tett pótkereket. Könnyen lehet, hogy ütközéskor kilő, mint egy puskagolyó :-/
Ürgének szvsz tört amúgy a gerince/nyaka/feje :-( -
#25086 -
Coral Springs #25085 Közbe találtam infókat, megfejtettétek a választ. -
#25084 ha nem vágták volna ki széndákosan az érdekesebb részeket, akkor valószínűleg látszódna.. így csak egy szándékosan manipulált videó, azt látjuk amit a tüntetők akarnak hogy lássunk..
diáktüntetés volt, gondolom nem tetszett a tüntetőknek, hogy kikerülhető a barikádjuk ezért elkezdtek beszólogatni, talán dobálózni, a dodge-os kiszállt megnézni hogy mifene bajuk van, erre rátámadtak.. a rövid gatyás barom biztos meglepődött volna ha a rúgása után egy lyuk került volna az arcába.. a téglával dobáló is.. azért is kijárna pár hónap gondolkodási idő hogy embert téglával megdob..
utána ismét vágás, nehogy véletlenül lássuk hogy mi történt még..
majd emberke bekattan (érthető okokból) és rossz döntést hoz.. esélytelen volt hogy azokat találja el akik ténylegesen őt bántották.. :(
-
#25083 Ahogy én látom:
Tüntetés volt, a faszikámnak meg a töke kivolt attól, hogy lezárták az utcát, erősen úgy fest, hogy nem rendőri támogatással, nem bejelentve, csak úgy gerilla módra.
Próbált velük dumálni --> Megrúgták, megdobták. Ilyenkor az emberben valami azért elszakad... beült a verdába és megmutatta, hogy ő is letud menni állatba. Ez persze már nem tetszett a csürhének és most gondolom ő lett az "enemy of the state".
Pedig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25082 ez valami tüntetés volt?
-
Coral Springs #25081 Egy kicsit kompenzálta a túlerőt. Érdekelne hogy ez az egész miért történt.
-
Coral Springs #25080 Camaro ZL1 Takes a Wild Ride to the Bottom of a Pool -
Blum #25079 Loszart gondolkodnak el rajta. Ha a sofor szemmel lathatoan gatya reszeg akkoris beulnek melle.
Lehet,hogy tisztaban vannak vele,hogy veszelyes de ok ugy erzik,hogy veluk nem tortenhet ilyen. -
#25078 Sajnos átéltem én is...
és soha nem is tenném meg azt, hogy részegen, de még meg se engedném...
remélem a hiradóban leadják, és sok fiatal elgondolkodik....
ja, hogy a fiatalok nem néznek hiradót :/ -
#25077 Nem, mert ilyen korban az ember még általában bátor, felelőtlen és buta. A többség. Sajnos én egyik legjobb barátomat veszítettem el, hasonló balesetet szenvedett (hátul ült vezető részeg volt). Igaz ő 18 volt én 15 de egyből másképp láttam a világot és felértékelődött a biztonság érzet. -
#25076 pont most olvastam az indexen.
Szörnyű...
ha ez nem tántorítja el a fiatalokat..részegen nem hogy ennyien, de hogy autóba sem ülünk! -
#25075 Hét tinédzser halt meg egy 16 éves fiú autójában Lengyelországban -
#25074 Car Crash Compilation # 275
2:15-nél
3:15-nél. a tipikus barom autós,csak leveszi a gázról a lábát és beengedi, inkább a duda és a kocc.
-
#25073 Volt már itt nemrég a full videó, pár oldalnyit szerintem visszanézel, ott lesz valahol.
-
#25072 2:45-né mikor húzatni akarja magát a csávó az nincs meg végig? kiváncsi vagyok a rendőr mit csinál mikor odaér. -
#25071 -
#25070 Végén az indiai:
"Láttam egy embert, aki a saját végtermékét ette meg, mert éhes volt.... Kiléptem a munkámból és elkezdtem ezeket az embereket etetni."
Mindig is tudtam, hogy Bear Grylls nagyon tudja motiválni az embereket. -
#25069 kicsit off videó. de egy megnézést mindenképp megér
RESTORING FAITH IN HUMANITY 2013 -
#25068 Később csak elkapják,azért azt a Mercit csak nem olyan nehéz eltéveszteni +börtön+kár rendezés a kisköcsögnek -
#25067 a kis rohadék csak meglógott -
Stockbauer33 #25066 https://www.facebook.com/photo.php?v=10152453516925348&set=vb.120090920347&type=2&theater -
Stockbauer33 #25065 -
#25064 Ajánlom a 271-est, némelyiken sírva röhögtem, főleg az utolsón. BLYAAAD :DDDD
-
#25063 igen ez a legjobb csatorna, tényleg majdnem minden nap van új videó
Asian compilations:
https://www.youtube.com/watch?v=Y0CX77Ub1vg
https://www.youtube.com/watch?v=yncYCr8JQuQ -
-
#25061 srácok, nem látom mostanság az oroszokat....történt valami, hogy nincsenek új videók? :)