Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A változó súlyosságú égési sérüléseket szenvedett kórházba szállították.
Az orvosoknak elmondta, hogy egyszerűen alkoholt hígított egy dobozban, hogy fagyállószert állítson elő a kocsijához.
A lifttel lefelé menet valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy ellenőrizem, meggyullad-e a folyadék vagy sem.
Ennek eredményeként - a testégések 30% -a saját hülyesége által kapott. "
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.24. 11:19:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Műszakilag nem ismerem a tankot, lehet van benne kézigáz is azzal nyúlt mellé, de fék ezen is kellene hogy legyen.
Mindenesetre jól megúszták, csak a sofőr ütötte meg magát.
IDF tank overturns during military drill
ynetnews link
respect to the man in the ice cream van
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Per Aspera Ad Inferi.
gif

Legalább van közös téma amíg várják az ellátást.
Őrizetben az ittasan halálos balesetet okozó férfi

gif

Ilyen forgalmas úton a teherautó sofőr tudott volna megállni kisebb kockázattal, elakadás jelzővel, majd kiszállva a jobb oldalon, elhajítani azt a vackot az útról, persze könnyen megesik, hogy akkor meg őt nem veszik időben észre és majdnem ugyan itt vagyunk.
Ui: közben meg is lett a probléma forrása, lehet tippelni honnan származik
link
Akkor mégis mi alapján hoztak ítéletet?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
--------------------------------------------------------------------------------
Valami rossz konstrukció vagy a kivitelezési probléma lehet ?
Én is meglepődtem hogy amilyen masszívnak néz ki a videón, pillanat alatt vége lett.
Egy egyszerűbb vasszerkezettel lehet jobban jártak volna,
mert ebből, most a videót nézve azt is kinéztem volna,
hogy simán egyszerű anyagfáradás miatt leszakad és agyoncsap valakit.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy utkozes, meg ha "egyszeru" is, es ha igazam is van, akkor is "kellemetlen". Autoval anyagi kar (amit gyalogostol, biciklistol "nem lehet" behajtani), es jo hosszu huzavona (ha szemelyi serules, akkor meg mindenkeppen cumi). Es persze ha az "aldozat" ork, akkor a helyszinen agyonveres es megkeseles esete forog fent.
Motorral, bonuszkent, velejar(hat) a zakozas is, ami meg allohelyzetben is lehet "fajdalmas".
én biciklizek és nagymotorozok is, mondjuk nem versenybringával de ilyet geci, hogy a piroson vagy 50-nel átrongyol... a motoros helyében meg messzire lemaradtam/elkerültem volna a bringást mert látszott hogy totál leszar mindent és öntörvényűleg közlekedik, ehelyett utánagyorsít és jobbról megelőzi, és persze h a baromja nekimegy. reméljük tanultak az esetből
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.14. 17:54:07