37099
-
#35975 -
kamionosjoe #35974 Pázmándfalunál inkább nyírfák azok nem nyárfák. :)
-
#35972 -
#35971 Pénteken letért az útról és fáknak ütközött egy autó Bélmegyer közelében. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.
link
Halálra gázolták a forgalomirányítót
link
A TEK autója borult árokba, miután kamionnal ütközött az M0-son
link
"Ebben a csomópontban nem az első baleset történt a mai napon.
Hajnalban és délelőtt 1-1 kamion borult az autóút menti árokba.
Természetesen az ilyen balesetnek mindig vannak nézői.
Sajnos két nézelődő egy kisebb balesetet is összehozott a balesettől nem messze."
Gugli map
Valószínűleg a 3. segéd sáv okoz problémákat.
Az M0 azon szakaszán olyan kialakítást használtak, ahol a lehajtók és felhajtók egymásba érnek és néhol érzetre 3 teljes sávos lesz az M0-ás.
Ezt a szélső segédsávot sűrűbb felezővonal is jelöli, de a figyelmetlen, nem rutinos sofőrök valahogy ezt benézik és amikor látják, hogy ez nem arra megy amerre ők akarnak menni, akkor próbálnak menteni.
Ittas sofőr pattant le nyárfákról Pázmándfaluban
link
-
#35970 Egy kicsit felturbózhatnák azt a részt.
- lehetne egy kicsivel hosszabb a záróvonal mindkét irányba
- lehetne egyéb veszélyt jelző tábla balesetveszély kiegészítéssel
és
- 50km/h sebességkorlátozás arra a szakaszra
Az útburkolatra is jó volna felfesteni az adott szakaszra legalább két helyre egy-egy 50-es és esetleg egy egyéb veszély szimbólumot.
Móricka on
-
#35969 https://totalcar.hu/magazin/velemeny/2021/04/14/arpad_hidi_baleset_fekezni_mint_a_parasztok/ -
#35968 Ugye? Pont ezen gondolkoztam ma, valahogy eszembe jutott....Szóval, ahogy leírtad, pont így látom én is. -
#35967 Brazília déli részén Curitiba város mellett Campo Largo-nál a PR-423-as út egyik kereszteződésében volt a baleset.
Ha jól sikerült a beazonosítás,elvileg itt
gugli térkép
Egy halálos áldozat volt a Taxi sofőrje.
A Taxis nem figyelt és kikanyarodott a kátrányt szállító teherautó elé, ami fékezett és próbálta elkerülni az ütközést, de sikertelenül, végül a Taxit maga előtt tolva az árokba hajtott ahol maga alá gyűrte a Taxit.
A busz üresjáratban volt és végül teljesen kiégett.
A helyiek “Trevo da Morte” -nak "A halálos lóhere"-nek hívják a helyet, a lóhere a kereszteződés alakjára utal.
g1.globo.com
ricmais.com.br
-
#35966 Érdekes, van egy olyan érzésem, hogy az "igazságnak nincsen kibontva minden részlete"
"
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva
a balesetet fékezéssel, dudálással illetve balra kormányzással kerültem el,
aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
"
Érzésre inkább
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva
gázt adtam és balra kormányzással kerültem el, majd visszavágtam elé,
aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
-
#35965 -
#35964 kiderült, mi okozta a balesetet az Árpád hídon
-
#35963 Mégis hogy férjenek hozzá a sérülthöz a B oszloptól? -
kamionosjoe #35962 Hát az látszik, hogy dolgoztak a tűzoltók, nem csak a tetőt és az ajtókat, hanem még a B oszlopot is kivágták. -
#35961 Feszítővágóval szabadították ki az egyik utast a Mórahalom és Domaszék közötti balesetben.
-
nordan #35960 miért is? -
#35959 pszt -
#35958 Parkolas: hosszu video:D
-
nordan #35957 9:20 nál gecire szánalmas ,hogy a 32 rendőrből egyetlen egy sincs aki odamenne és a civil /szürke honda?/ nek segítene,vagy megnézné mi baja lett az ütközéstől........az összest azonnal beperelni! -
kamionosjoe #35956 Autósüldözések USA 2020
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2021.04.05. 11:43:43 -
#35955 Az ítélethozás még ami botrányos.
1 nap 1 hónap vagy 1 év vagy csak majd egyszer lesz valami? -
#35954 Az a baj, hogy már ahogy mondja a Herpy, már az egész kamu. Nem is vezethetne az a köcsög... Úgy ki fogják vakarni, ahogy csak lehet, SEMMI példa értékű izé nem lesz, már, pozitív értelemben, csak annyi, hogy a köcsögöknek mindent szabad, ennyi... -
#35953 Ó Berki mesterre kíváncsi leszek, mit hoznak ki a bírák . . . az ütközés után szinte még meg sem álltak a járművek, de már nyílt a Bently ajtaja . . .
-
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35951 -
forrás
Lengyelország, Január,
- területen belül gyorshajtás 108km/h,
- a rendőröknek nem állt meg
- piros sorompós Vasúti átjárón áthajtott
+ majdnem kinyírta magát a sorompóval
vád a szárazföldi közlekedési katasztrófa közvetlen veszélyének előidézésével e
a vezetői engedély elvesztésével és legfeljebb 8 év börtön vár rá
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.01. 19:36:18 -
#35949 Ez a baleset idén februárban volt Szlovákiában.
Az első kép alapján azt hittem nincs túlélő, de a cikk szerint a sofőr szondát fújt a rendőröknek.
gugli ford link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.30. 21:11:03 -
#35948 Ma delelott arra mentem, lattam valami komolyabb baleset lehetett, mert eleg szep hosszu rajzolgatasok voltak az aszfalton. Most mar tudom, mi volt ott:( -
nordan #35947 nem vagyok biztos benne ,de azthiszem Brasilban ezt simán meg is csinálhatod ilyen esetekben -
#35946 Három baleset történt az M3-ason
"az első balesetet rosszullét okozta, a másodiknál a vontató sofőrje a felboruló autó miatt rohant árokba, a harmadik pedig bámészkodás miatt"
-
#35945 Most legalább nem az ártatlanok szívták meg.
RIP -
#35944 én is motorozok nagymotorral, ezt látni elég nyomasztó, bakker... mennyire értelmetlen volt. nyugodjon békében.
ez a Wesselényi utca és Rottenbiller utca kereszteződése, tökre belváros. egyirányú utca, jobbra-balra parkoló autók, zebrák, kereszteződések mindenhol... -
kamionosjoe #35943 Hát ez a motoros nem ötvennel ment... -
Exkluzív: Megszereztük a sokkoló felvételt a motoros és mentőautó brutális ütközésének pillanatáról
-
#35941 "Volt rabló . . . . nincs rabló" . . . . magic
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
n003 #35940
volt már gond ezzel a ladikkal
Utoljára szerkesztette: n003, 2021.03.23. 23:14:50 -
nordan #35939 ezek ilyen elalvások? -
#35938 A biztosító biztos csuklott egyet az éjszaka.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021-03-20
"Halálra gázoltak egy 80 éves asszonyt Kecskeméten" eddig tart a cím ami még odafért volna, hogy a gyalogos-átkelőhelyen.
koroshircentrum.hu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021. 03. 18
"A helyszín közelében intézkedő kollégáink szolgálati autójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet és az azt megelőző pillanatokat."
-
#35937 egy személyautókat szállító nyergesvontató, ami Balatonendréd térségében szalagkorlátnak ütközött, majd felborult, szétterítve rakományát a sztráda határ felé tartó pályájának teljes szélességében.
-
#35936 Mi a problémád? Mindig is a PÉNZT védték a rendőrök!!! Ők is ebből élnek! Ne legyenek kétségeid, nincs a Föld-n olyan ország, ahol nem a pénzest védik, persze, egy bizonyos szintig... -
#35935 Ejtették a vádat a tavaly tavasszal Gemballa Mirage GT-jével több autót is összetörő milliomos ellen
"nem lehetett „minden kétséget kizáróan” bizonyítani"