Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#wow2>

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
ezt pofázom nekik ha kint vagyok rádiózni..de mikor rájuk szól az ember akkor hõbörögnek...

az ilyen megérdemli...
Ne menj Oda, NE állj Oda...Ne, neem baze, Te azértis...
desigo
Fú ez,hogy fordulhat elõ?

"a kettõs kordon ellenére a nézõk belógtak a lezárt területre
Egyikük a nem hivatalos információk szerint egy szolgálaton kívüli rendõr."

gratulálok...
Szabi

Szabi
itt már igen.... <#wow2>

Versace26

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Szabi
~tízen megsérültek (a csattanás nincs a videóban, de gondolom késõbb lesz majd arról is bõven videó)

Szabi
2009..

ma... 😄

Bakker.. ez... ez....

desigo
Laza,hogy Gmapsen bármi megkereshetõ...
Nohab
Ez pont a beszakadás átellenes oldalán van.

Meg ha jobban megnézed, nem is az út szakadt be, hanem a kapuhoz vezetõ aszfaltrész.
Nohab
Mondjuk nekik is sikerült megtalálni azt a pontot a talpalásra, ahol átmegy az árok az út alatt.
pajti
desigo
Ilyen jó minõségben aszfaltoznak.
Simán beszakadt ott ahol letalpalt.
SimaSuna
nemtudtam, azthittem régebbi.
TurboX
ugyanaz
Nohab
Innen már könnyû kitalálni.

pedobear
Itt állítólag meghalt aki balesetet sznvedett.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

SimaSuna
hasonló...
exTrem
pedobear

pedobear

desigo
Uhh ez nem néz ki jól...
SimaSuna
azthittem, hogy legalább berobban :/

csak a liveleak miatt...
Azt is olvastam, hogy hiába volt sorozatos összetüzése a rendõrséggel, soha nem vonták be a jogositványát.

pajti
<#szomoru1>

pedobear
Ezeket kéne vetíteni már általános iskolákban.

Ulvar
Megfogod. Lekapod. Felviszed magaddal, mikor indulsz el 1 perc alatt összedugod. Macerás, de így ha gáz történne akkor egybõl tudod a bíróságnak mutatni hogy ÁHÁ van felvételem köcsögök!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
akkor ne hagy bent, nem nehéz ezeket levenni a tartójukból 😄

Eddig halogattam, de félek tõle, hogy nem lehet majd benne hagyni, mert a cigányok kitörve az üveget kilopják, mint ahogy a gps- eseket szokták ellopni.

Ulvar

pajti
Parkolás közben halálra gázolta férjét, majd saját magát is
Korábban már olvastam ezt a cikket egy külföldi oldalon, ott voltak fényképek is..
Szerencsétlen kislány mit élhetett át a hátsó ülésrõl..

pajti

Na ja, az elõbb történt egy eset velem ami nagyon elgondolkodtatott hogy nekem sem ártana...

30-as korlátozás szûk úttest+zebra miatt, keresztezõdés feloldja, rögtön utána lámpás keresztezõdés. zöld a lámpa, gyorsítok fel hogy átérjek. Én a belsõben, az megy egyenesen, a külsõbõl meg csak jobbra lehet fordulni. Olyan 20-30 körül halad egy Twingo abban, közben én sárgát kapok, elveszem a gázt, kezdek finoman fékezni (és milyen jól tettem...), az én sávomban elõttem senki, a féktávot úgy mértem ki. Olyan 30-35 körül járhattam, lett volna még kb. 20-30 méterem megállni. A Twingo-s erre fogja magát, INDEX NÉLKÜL, ZÁRÓVONALON ÁT (a lámpa elõtt ugye amivé átalakul a szaggatott) egy mozdulattal áthúz be elém úgy 4-5 méternyire, fékezve ráadásul (olyan 15-20kph körüli sebességrõl, míg én ugye 30-35-el). SATU. Enyhén vizes aszfalt, vizes, koszos fékek, kerekek blokkolnak, a kocsi húz jobbra a szembesáv felé, izomból tépem a kormányt hogy egyenesbe tartsam... Megállok, maradt majdnem egy méter is szerencsére, meg én is a sávomban.

Semmi gáz nem lett tehát végül, de belegondoltam hogy ha nem kezdek már rögtön a sárgára lassítani vagy nincsenek ilyen jó reflexeim akkor lehetett volna bõven (az én szemszögembõl mondjuk a hûtõm is). Utána még az is átfutott az agyamon, hogy annak az ocsmány Twingonak van úgy 20 centi a hátsó ülés meg a csomagtérajtó között, hátul bent volt egy gyerekülés, ha ült benne gyerek és beleszállok abba belegondolni is rossz.

Nagyon felháborított a dolog, záróvonal, index, tükör az semmi, plusz ha baj történik simán rámkenhették volna hogy én nem tartottam követési távolságot (holott persze nem volt mit, hiszen a másik sávból vágott be elém, de ezt lehet letagadta volna). Kamerával viszont sima ügy lett volna, ha bizonygatnom kell bármit is.

Illetve ez nem az elsõ meg nem is a második kellemetlen élményem ilyen összenyomorított autókkal és a vizsgabiztost nem látott sofõrjeikkel (tisztelet a kivételnek!), szóval ha lett volna errõl felvétel pl. így is akár hogy nem történt semmi végül, elgondolkoztam volna hogy menjek a rendõrségre és bejelentést tegyek közúti veszélyeztetésért (mert ezt szerintem a legnagyobb jóindulattal sem lehet enyhébbnek minõsíteni...), hogy az ilyeneknek egy életre vonják be a jogosítványát mielõtt valakiben vagy magukban kárt tesznek.
Ulvar
Igazán elterjedhetne jobban ez a kamerás dolog itthon.

pedobear

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Hogy én ezen miért nem csodálkozom? Az elsõ videó után megmondtam, hogy ez lesz a vége. Tudom, hogy nem õ vezetett, de a haverjai is pont akkora hülyék.. Legalább túl vagyunk rajta, és nem vittek senkit magukkal. És az is jó, hogy a sok inernetes hülye aki esetleg követné eme hatalmas tettet, látja hova vezet.....

Downhill!!

Hol irtam hogy sajnálom?

Totti5
Mert? minden szabályt áthágva, mást veszélyeztetve garázdálkodott közúton? miért kellene sajnálni? mint ahogy w77d, szerencsére mást nem ölt meg. Egy közveszélyes õrültel kevesebb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10