37102
-
#25180 csak hogy ha a seggfejt elütöm a zebrán így legalább jogilag én vagyok az áldozat, tehát ki fogja perkálni a káromat. Ha nem lenne a tiltás akkor pedig a zebrán 40-el átvágtázó biciklist elbaszva én lennék a hibás és még a hülye gyermeküket nem tanító szüleit is vigasztalhatnám amellett, hogy senki nem fizeti ki az összebarmolt kocsim. Érted már? Kell a jogi alap ahhoz, hogy ne a szerencsétlen autós szívjon aki elé váratlanul kiugrat egy hülye. -
#25179 Szerintem ha valaki seggfej a zebrán, nem a KRESZ könyvből fog tanulni, hanem abból ha elütik egyszer.
Aki beleszarik, tiltás ellenére beleszarik.
Viszont aki ésszel csinálja, azt megbüntetik. És ez számomra nem 100%-ban logikus. -
#25178 Tudom-tudom-tudom... direkt nem akartam sztorikba menni, tudnék ilyet is, olyat is. Aki hülye úgyis állat módjára közlekedik tiltás ide, tiltás oda. Aki meg óvatos, figyelmes, az úgyis szétnéz, nem üt el senkit (semmivel), az ha átteker a zebrán ugyanott van, mintha tolná. Szinte... Szóval van értelme tiltani ? Érted a logikámat ? -
raptor22 #25177 Én sokat bicajozom és vezetek is. Bringázás közben is igyekszem autós fejjel gondolkodni, közlekedni. Szerintem kellő körültekintéssel, óvatossággal és megfelelő sebesség megválasztásával a bicajos áttekerhet a zebrán, úgyanúgy mint mikor autóval közelítesz meg egy kereszteződést. Az alapvető gond azzal van, hogy a biciklisek nagy része ebbe beleszarik. Megy lehajtott fejjel, teker mint a hülye, nem néz még oldalra sem. Simán átmegy a piroson, a zebrán, mert pont nem jön autó. Én az ilyennek a nyakán tekerném körbe a biciklit.
Én amerre járok bicajjal ismerem a lámpás kereszteződéseket. Néhány szituációban bicajjal hamarabb átérek a túloldalra, így pl. a kanyarodó autóst sem tartom fel, nem nézi végig a szeánszot meg lemászom a bicóról és áttolom. De ezt is helyismerettel érdemes csinálni. Ahol én sem ismerem a járást, ott bicóról le és áttolom.
Amúgy meg ezen a zebrán áttolós témán rugóznak az autósok. De pl. telefonálni sem lehetne a KRESZ szerint az autóban, a készüléket kézben tartva. Mégis egymást érik az ilyenek. -
#25176 Ha túl is élte, biztos nem ül többet motorra. -
#25175 Volt már hogy majdnem elcsapta egy előttem menő a sprintelő öngyilkost aki nemes egyszerűséggel átvágtatott a zebrán, bármiféle szándék vagy előjel nélkül. Ez pl multkor volt és nekem is satut kellett nyomnom, ráadásul ez 70es táblánál volt, mert városon kívül. Feltételezem az hogy leszáll és zebránál tolja szándékot jelzi hogy át akar kelni, de az hogy jön a semmiből és 20-30al átszáguld, az már igen veszélyes tud lenni. -
#25174 Csak egy ártatlan kérdés: oké, hogy KRESZ meg zebrán toljuk, de alapvetően HA nem zavar senkit és semmit, akkor miért baj, ha valaki teker a zebrán ?
Nem akarok belemenni, tényleg csak a metódus érdekel, hogy mi lenne, ha nem lenne előírva, hogy toljuk zebrán ? -
raptor22 #25173 Egyel kevesebb... -
#25172 Aha igen a rólóponyva is sérült de könnyen cserélhető/javíthatóak a sérülések + a pótkocsi tengelyeinél is van kis sérülés. -
#25171 sérült azért még ott sok más is, de még bőven javíthatónak tűnik :D -
#25170 Gyönyörű Iveco Stralis Hi-way,hála Istennek csak a Krone (az is vadiúj lehet) aláfutásgátlója rongálódott + kisebb sérülések ha jól láttam. -
#25169 2 idióta :D
Az X6-os az gyönyörű -
#25168 széééép -
#25167 -.-" -
#25166 Azért ebben megint benne van ám kicsit a szűzoltók munkája is... ha valakiket kivágnak egy kocsiból akkor ott bizony vágják az A oszlopot, meg ajtót, meg amit érnek. -
#25165 Kamion szerencsére alig sérült jó helyen volt jó időben, mert ha személyautóba mennek bele a barmok... -
#25164 úúú egy E kupé... még ha fehér is, akkor is rossz nézni, mintha az enyém lenne tk :S -
Zséé #25163 Merci
Itt szálltak meg a szállodában ahol dolgozok. Már itt is eléggé be voltak állva állítólag... -
#25162 Szvsz spray-s flakon.
Anno régi cégnél, egyik kolléga a műszerfal mellett hagyott egy levegőspary-s flakont. Az autót bezárta.
Mikor legközelebb arra járt, a szélvédő és a műszerfal már romokban, és a bezárt HÁTSÓ ajtót is kinyomta a légnyomás. Hihetetlen volt. ^^ -
#25161 http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2014/04/26/spontan_robbant_a_lada_a_forgalomban/ -
#25160 1. ugyanazt a videót nézzük ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2. ja mert hogy az úgy indult, hogy a bringás megállt a zebrán..
Az autós ott hibázott, hogy bement a busz elé, hogy rálóghasson a zebrára, nem kell ezt túlmagyarázni, egyszerűen csak leszrja a kreszt.
Egyébként a videó alapján az a 20centi kb egy méter, a másfél méteres zebrán.. ;-)
Egy a lényeg, egyik se volt szabályos, de az autós örülhet hogy nem lett megfejelve a bukóval amikor hozzáért a bringáshoz.. -
#25159 1. a videó elején lehet látni, hogy a bringások a zebra közepén állnak
2. a videón könnyen kivehető hogy az arcoskodást és az agresszív karlendítést a bringás kezdi meg.
Nem kell túlmagyarázni, egy agresszív kisparaszt volt a bringás és kapott egy maflást. Ok, az autós is hibázott, hogy egy 20 centit rálógott a zebrára, de hát na bumm, mindenki kényelmesen elfért tőle. Hát akkor? -
#25158 Szétszaladt a ménes? -
-
#25156 ja az nem troli volt hanem busz. ( mielőtt megszólja valaki ) -
#25155 a többi autós meg tudta várni a trolit ő nem. a troli és a zebra között nincs valami sok hely. de lehet át akart még menni a gyalogosok előtt a zebrán.
kár, hogy nem látszik mennyivel állt meg a biciklis előtt. -
#25154 a kerékpáros meg a zebra szélén ment át (ha már nincs kerékpárút ott), hogy ne zavarja a gyalogosokat
viszont amelyik autós a zebrán áll meg azt szivemszerint ott helyben gyújtanám fel, leszrom hogy 10centit vagy 5 métert foglal el belőle, de NE ÁLLJON MEG RAJTA!
a kerékpáros gondolom azt jegyezte meg neki, hogy a zebra nem parkoló, erre kipattant az autós.. na most akkor ki is a kisbíró ? ;) -
#25153 Pesten ennyi idő alatt elviszik az autót ha nem figyelsz :)
zebrán meg toljuk a bringát -
#25152 faszt pampog a biciklis... a zebrának csak kis részét foglalta el az autós, de azért be kell szólni mert köcsög az autós és kész... az ilyen biciklis majmoktól hányok, ahelyett, hogy menne dolgára, játssza az önjelölt kis bírót -
#25151 Az ilyesmi sosem a szabályosságon múlik, hanem hogy ki mennyire tartja fel a másikat, és ki mennyire lesz idegbeteg ettől.
Ha biciklizek, legszivesebben leköpném sok autós szélvédőjét, ha meg autózok, legszivesebben áthajtanék sok kerékpároson. :D -
#25150 Skodás hova sietett? Nem tudott volna átmenni még a gyalogos előtt sem.
Biciklivel meg nem tekerünk gyalogos zebrán szabályok szerint, de én szerintem az nem gond, ha a gyalogosokkal egy tempóba mennek. -
#25149 Nem, ez most nem Ruszkiország
-
#25148 1:36-nál jól bevakít . -
#25147 truck driver sleep. baszki.....
a zsarus üldözés is jó volt :) -
Stockbauer33 #25146 http://www.f1-live.hu/erdekessegek/leallosavban-elozni-290-nel-egy-tipikus-ne-csinald-utana-video/
-
#25145 6:30tól
Úristen
-
Nyiri #25144 Ha hátra se néz akkor főleg.
Amúgy tényleg kicsit gyorsan jött. -
#25143 gyorsan jött, szerintem nem látta... -
#25142 tuti kiszedném ezt a rohadékot és megtaposnám.
sosem értettem miért nyitják rá szerencsétlen motorosokra. -