37102
-
#25341 Még anno egyszer be volt baszva a bal oldali ablak, aminek a cseréjekor nem végeztek túl precíz munkát és beázott. Nem egyszer, hanem hosszú időn keresztül történt mindez, csak most mondta a kocsi, hogy ebből elég volt. -
#25340 Fedélzeti computer hibájából esetleg ?! -
#25339 A navigátort ki kellett vágni és mentőhelikopterrel vitték kórházba... -
#25338 Fizessünk érte vagy free is megmondod végre mi volt a baja? -
#25337 hol itt, hol ott
nem értem hogy az miért lenne jó nekem, ha rámgyújtanád az autót... akkor büdös füstszagú lenne utána a ruhám nem? És az szar lenne... -
#25336 Hol laksz? Rádgyújtom az autót :D -
#25335 Nagyon kedves vagy, hogy együtt érzel velem, de mint kiderült hála az égnek kisebb volt a probléma, mint gondoltam. A kocsi azóta hibátlanul működik és qvára élvezem, szóval te is megnyugodhatsz végre.
na kitartást az élethez a továbbiakban ;) -
Coral Springs #25334 -
#25333 hú, de sajnállak, kis pöcsöm!!!! -
#25332 tanuló villamosvezető benézett valamit... -
pinnacle #25331 -
pinnacle #25330 -
#25329 ez is egy megoldás:
-
#25328 :/
mi a fene lett vele? -
Stockbauer33 #25327 Amióta leugatták a szt3v3t h túl sok a videó azóta nincs is .Jók ezek is :D Rakjálbe 1000 videót szt3v3 -
KaBuTo666 #25326 Mondjuk ja, akit nem érdekel a fogyasztás...pl bmw x6 305 lóval 650 Nm-val 11 l városban, városon kívül 10-10.5 l. Erő, nyomaték, kényelem, minden megvan benne, én meg ebből indultam ki, de persze nincs egyforma ízlésünk, ismerősöm kocsija 20 litert bezabál városban, és vígan elvan. -
#25325 Milyen a bömbi? Én is tervezem hogy lesz egyszer e46-om, csak ahogy eddig olvasgattam kicsit húzósak az alkatrészárak.. Milyen motor van a tiédben? Eddig volt valami gondod vele? -
#25324 Szerintem amúgy az enyém is bevág városban 12-t simán.. -
#25323 So what? Városban lehet bringázni, taxizni.. Kinti a lényeg.. -
#25322 Az ember vérnyomása nem csoda hogy 200 amikor melóból eljön és 10 perc alatt az utcán is felbaffák az agyát.
Megyek be a teszkóba, lefordulok az útról erre a parkolóba vezető egyenesben ami a bejárat előtt van két autó áll egymással párhuzamosan. Term. közötte nem lehetett elmenni, hacsak nem viszem el a tükröket, vagy nem szállok ki és mind a 3 autóét behajtomagom. Egyikben sem ültek. Mikor éreztem hogy ez nem megy, visszatolattam s amint kikanyarodtam a főútra hogy a másik oldalról jöjjek be, látom a tükörben, hogy nagy kényelmes beül az autóba az aki ott állt végig a bejárat mellett és végignézte a dolgot. Eszébe nem jutott volna hogy félreálljon. Egy szerencséje volt hogy mire másik oldalon bevetődtem már elhajtott a bunkója. Egy kb 50 éves nő volt. -
#25321 Városban ez elég baráti, kívül 8-ból elvagy.
Gondolhatod, hogy nem teszkóba járós városi verdának veszik ezeket a kocsikat a 423 lóval. No meg aki 20 millás verdát vesz, az kb. telibeszékeli a fogyasztást. -
#25320 Semmi gond nem lesz szerintem...
Lehet, hogy csak egy apró zárlat és a biztonsági rendszer inkább letiltott mindent, nehogy baj legyen. Durván túl vannak biztosítva már ezek a komolyabb vasak SZERENCSÉRE. Persze kínos trélert hívni, de még kínosabb lenne milliós kárt elszenvedni, csak mert nem tiltott le a rendszer.
Tájékoztass majd minket pls, hogy mi lett. -
#25319 túl könnyű lenne a kárörvendés...majd a számla után
de látom a forgalmat nem tartottad fel :) anyázás volt rendesen? -
KaBuTo666 #25318 Fogyasztás
Város (l/100 km) 16,8
BAZ+ -
#25317 az előttem szólóhoz annyiban csatlakoznék, hogy a lexust tényleg megfontolhatnád. de mivel te nem egy nyugdíjas bácsi vagy, ne is nyugdíjas lexust vegyél, hanem egy IS-F-et. mostanra lement annyira az ára, hogy megfizethető legyen, szívó v8, 423 loerő, hátul hajt, megy mint a geci, de közben kényelmes és azért presztízse is van. nyilván nem annyi mint egy mergának, de a mergás vagány befogja majd a száját mikor a lámpánál lealázod. ráadásul egyedi, mert ritka jószág, én eddig talán 1-et láttam MO-n utcán. megbízható, viszont nem olcsó fenntartani azt el kell ismerni. adók, biztosítás, benzinköltség nem alacsony. én biztos, hogy IS-F-et fogok fenni ha meglesz egyszer rá a lehetőségem. -
Héeder #25316 Vagy vadja alább azt vegyen egy első generációs kocka e classt, amibe van egy 3 literes szívó D és elmegy 1 milliót vagy többet, anélkül hogy meg kéne bontani a fél autót! -
#25315 Elárulnád ennyi pénzzel mi a jó büdös faszért veszel új Mernyót, mikor majd mindenki tudja, hogy direkte vannak elbaszva a Mernyók, hogy te szépen fizessél érte, ha megkotlik. Add el ezt a kupac fost és vegyél egy Lexust, vagy BMWt, vagy Audit, de ne a legmegbízhatatlanabb autómárkát válaszd :D. -
#25314 Azért érdekes, hogy május 2014, aztán van pár olyan felvétel, ahol 2012-es a felvétel. -
#25313 Biztos tisztesseges vallalkozo! ;-) -
#25312 -
#25311 http://www.liveleak.com/view?i=90d_1400170618 -
#25310 -
#25309 Igazad van, boccs. Majd a következő fogadásod nyereménye fizeti. -
#25308 köszönöm az építő jellegű, ám elég hülye hozzászólást. Nem, nem fizeti ki sajnos, ráadásul nem vagyok elég modern ahhoz sem, hogy a férfiakat részesítsem előnyben :S -
#25307 Apuci kifizeti te homokos. -
#25306 remélem megúszom valami hasonlóval, mert ehhez a szarházihoz minden egyes cucc néhányszázezres tétel -
#25305 hát pff, biztos valami a komputerével van lehet csak resetelni kell :D -
#25304 Nem baleset, hanem annál rosszabb. Mert ha baleset lenne, akkor legalább magamra vagy másra tudnék haragudni, nem a kocsira. Nemes egyszerűséggel megdöglött a szemétláda. Sorra írta ki, hogy meghaltak a rendszerek (ABS, ESP, Sávtartó, Flat Indicator, stb...), majd nem hogy a rendszerek de az ablak és a zár sem működött tovább. Nemes egyszerűséggel szusszant egyet, kilehelte a lelkét és kihűlt a rohadék. Most a Pappas szervízműhelyében van, holnap tudom meg, hogy millió alatt, vagy felett lesz a javítás... -
#25303 mi történt? -
#25302 lehet kárörvendeni :(