Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
és mit keresett ott?
Per Aspera Ad Inferi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Óriási dugó az M7-esen..
Az Útinform tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán, a 17-es kilométernél. A rendõrség szerint jelentõs a torlódás ezen az útszakaszon. Sérültekrõl nem érkezett jelentés.
A pályán egy sávon lehet közlekedni az M0-ás autóút és az érdi csomópont között."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha nem fogod fel agyilag, hogy a LÁTVÁNY durva, szerintem inkább ne linkelj semmit. És ha azt hiszed, hogy ettõl aztán baromi menõ leszel, hogy eszméletlen, hiányzó fejû hullákat linkelsz videóban, elég hülye vagy, de legalábbis átlagon aluli intelligenciával bírsz.
tipitmi: neked meg no comment. Gyûjts bélyeget, vagy hangyákat, de mindenképpen nézesd meg magad egy orvossal. Ja, egy kérdés: sokat TV-zel? Mert akkor értem, hogy ennyire retardált vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am ha valakit érdekel tartok itthon balesetbõl származó roncsdarabokat a pincében, van olyan amelyiket még a vérfolt is rajta van egy halálesetbõl származó balesetbõl.
Joccaka!Holnap re!+
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A másik: honnan tudod, hogy a motoros nem 250-el jött, tehát már ELEVE õ követett el szabálysértést azzal, hogy utolérte a maximális megengedettel haladó személyautót? Hm? Mert hidd el,ezzel a motorral nem 130-al fog menni autópályán. Így pedig ismét a motoros a hibás. Problem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Downhill!!