37102
  • w77d
    Még anno egyszer be volt baszva a bal oldali ablak, aminek a cseréjekor nem végeztek túl precíz munkát és beázott. Nem egyszer, hanem hosszú időn keresztül történt mindez, csak most mondta a kocsi, hogy ebből elég volt.
  • Misuka963
    Fedélzeti computer hibájából esetleg ?!
  • SimaSuna #25339
    A navigátort ki kellett vágni és mentőhelikopterrel vitték kórházba...
  • Tinman #25338
    Fizessünk érte vagy free is megmondod végre mi volt a baja?
  • w77d
    hol itt, hol ott

nem értem hogy az miért lenne jó nekem, ha rámgyújtanád az autót... akkor büdös füstszagú lenne utána a ruhám nem? És az szar lenne...
  • milk4
    Hol laksz? Rádgyújtom az autót :D
  • w77d
    Nagyon kedves vagy, hogy együtt érzel velem, de mint kiderült hála az égnek kisebb volt a probléma, mint gondoltam. A kocsi azóta hibátlanul működik és qvára élvezem, szóval te is megnyugodhatsz végre.

na kitartást az élethez a továbbiakban ;)
  • Coral Springs
  • Frank99
    hú, de sajnállak, kis pöcsöm!!!!
  • desigo
    tanuló villamosvezető benézett valamit...
  • pinnacle
  • pinnacle
  • pajti
    ez is egy megoldás:
  • Effe88
    :/
    mi a fene lett vele?
  • Stockbauer33 #25327
    Amióta leugatták a szt3v3t h túl sok a videó azóta nincs is .Jók ezek is :D Rakjálbe 1000 videót szt3v3
  • KaBuTo666
    Mondjuk ja, akit nem érdekel a fogyasztás...pl bmw x6 305 lóval 650 Nm-val 11 l városban, városon kívül 10-10.5 l. Erő, nyomaték, kényelem, minden megvan benne, én meg ebből indultam ki, de persze nincs egyforma ízlésünk, ismerősöm kocsija 20 litert bezabál városban, és vígan elvan.
  • Adaaam
    Milyen a bömbi? Én is tervezem hogy lesz egyszer e46-om, csak ahogy eddig olvasgattam kicsit húzósak az alkatrészárak.. Milyen motor van a tiédben? Eddig volt valami gondod vele?
  • SötétBarom
    Szerintem amúgy az enyém is bevág városban 12-t simán..
  • SötétBarom
    So what? Városban lehet bringázni, taxizni.. Kinti a lényeg..
  • Totti5
    Az ember vérnyomása nem csoda hogy 200 amikor melóból eljön és 10 perc alatt az utcán is felbaffák az agyát.

Megyek be a teszkóba, lefordulok az útról erre a parkolóba vezető egyenesben ami a bejárat előtt van két autó áll egymással párhuzamosan. Term. közötte nem lehetett elmenni, hacsak nem viszem el a tükröket, vagy nem szállok ki és mind a 3 autóét behajtomagom. Egyikben sem ültek. Mikor éreztem hogy ez nem megy, visszatolattam s amint kikanyarodtam a főútra hogy a másik oldalról jöjjek be, látom a tükörben, hogy nagy kényelmes beül az autóba az aki ott állt végig a bejárat mellett és végignézte a dolgot. Eszébe nem jutott volna hogy félreálljon. Egy szerencséje volt hogy mire másik oldalon bevetődtem már elhajtott a bunkója. Egy kb 50 éves nő volt.
  • Tinman #25321
    Városban ez elég baráti, kívül 8-ból elvagy.

Gondolhatod, hogy nem teszkóba járós városi verdának veszik ezeket a kocsikat a 423 lóval. No meg aki 20 millás verdát vesz, az kb. telibeszékeli a fogyasztást.
  • Tinman #25320
    Semmi gond nem lesz szerintem...

Lehet, hogy csak egy apró zárlat és a biztonsági rendszer inkább letiltott mindent, nehogy baj legyen. Durván túl vannak biztosítva már ezek a komolyabb vasak SZERENCSÉRE. Persze kínos trélert hívni, de még kínosabb lenne milliós kárt elszenvedni, csak mert nem tiltott le a rendszer.

Tájékoztass majd minket pls, hogy mi lett.
  • z0ty4
    túl könnyű lenne a kárörvendés...majd a számla után

de látom a forgalmat nem tartottad fel :) anyázás volt rendesen?
  • KaBuTo666
    Fogyasztás
    Város (l/100 km) 16,8

BAZ+
  • cement
    az előttem szólóhoz annyiban csatlakoznék, hogy a lexust tényleg megfontolhatnád. de mivel te nem egy nyugdíjas bácsi vagy, ne is nyugdíjas lexust vegyél, hanem egy IS-F-et. mostanra lement annyira az ára, hogy megfizethető legyen, szívó v8, 423 loerő, hátul hajt, megy mint a geci, de közben kényelmes és azért presztízse is van. nyilván nem annyi mint egy mergának, de a mergás vagány befogja majd a száját mikor a lámpánál lealázod. ráadásul egyedi, mert ritka jószág, én eddig talán 1-et láttam MO-n utcán. megbízható, viszont nem olcsó fenntartani azt el kell ismerni. adók, biztosítás, benzinköltség nem alacsony. én biztos, hogy IS-F-et fogok fenni ha meglesz egyszer rá a lehetőségem.
  • Héeder
    Vagy vadja alább azt vegyen egy első generációs kocka e classt, amibe van egy 3 literes szívó D és elmegy 1 milliót vagy többet, anélkül hogy meg kéne bontani a fél autót!
  • Ulvar
    Elárulnád ennyi pénzzel mi a jó büdös faszért veszel új Mernyót, mikor majd mindenki tudja, hogy direkte vannak elbaszva a Mernyók, hogy te szépen fizessél érte, ha megkotlik. Add el ezt a kupac fost és vegyél egy Lexust, vagy BMWt, vagy Audit, de ne a legmegbízhatatlanabb autómárkát válaszd :D.
  • Roger6
    Azért érdekes, hogy május 2014, aztán van pár olyan felvétel, ahol 2012-es a felvétel.
  • Carlos
    Biztos tisztesseges vallalkozo! ;-)
  • SimaSuna #25312
  • RatBaG #25311
    http://www.liveleak.com/view?i=90d_1400170618
  • w77d
  • milk4
    Igazad van, boccs. Majd a következő fogadásod nyereménye fizeti.
  • w77d
    köszönöm az építő jellegű, ám elég hülye hozzászólást. Nem, nem fizeti ki sajnos, ráadásul nem vagyok elég modern ahhoz sem, hogy a férfiakat részesítsem előnyben :S
  • milk4
    Apuci kifizeti te homokos.
  • w77d
    remélem megúszom valami hasonlóval, mert ehhez a szarházihoz minden egyes cucc néhányszázezres tétel
  • Norbi1990
    hát pff, biztos valami a komputerével van lehet csak resetelni kell :D
  • w77d
    Nem baleset, hanem annál rosszabb. Mert ha baleset lenne, akkor legalább magamra vagy másra tudnék haragudni, nem a kocsira. Nemes egyszerűséggel megdöglött a szemétláda. Sorra írta ki, hogy meghaltak a rendszerek (ABS, ESP, Sávtartó, Flat Indicator, stb...), majd nem hogy a rendszerek de az ablak és a zár sem működött tovább. Nemes egyszerűséggel szusszant egyet, kilehelte a lelkét és kihűlt a rohadék. Most a Pappas szervízműhelyében van, holnap tudom meg, hogy millió alatt, vagy felett lesz a javítás...
  • Norbi1990
    mi történt?
  • w77d
    lehet kárörvendeni :(