Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk éppenséggel, tele van ez a fórum is hasonló esetekkel, ahol jellemzően Lengyel Országbéliek ilyet csináltak, és a rendőr meg ugye Őket bünteti... Tehát, óvatosan az ilyennel, mert a rend őrök a gyíkvédelemben dolgoznak ám!<#idiota>#idiota>
paRkolást írtam nem pakolást 😊 értem, hogy lassú a vasút, de sokkal hatékonyabb, környezetvédelmi szempontból is, és fuvarszervezési szempontból is, pláne, ha fejlesztenék az infrastruktúrát, és javítanának a menetidőkön. nem kib*szott elektromos kamionokra van szükség a teslától, van már elektromos kamion, úgy hívják vonat... aztán ha az állomástól a gyártelepig dízellel megy a kamion, hát na bumm, nem nagy kunszt, minden ki kibírja.
a közérdek azt diktálná, hogy az utak ne kamionokkal legyenek telítve. a teherszállítás nem kéne, hogy a személyszállítás rovására menjen.
hülye példa de ez olyan mintha nem lennének teherszállító gépek hanem a polgári repülőn a székek felén üdítőskartonok lennének, mert a fuvarozó cég ott szállítja őket mert ez a leggyorsabb... gyorsabb persze, de nem hatékony. drága és környezetszennyező, meg rohadtul kellemetlen a többi utasnak.
a közérdek a magánérdek felett áll, tehát a cégek nyeljék be amit a kormányok diktálnak, ha ez az emberek életminőségét javítja. és az igenis javítaná, ha nem kellene elalvó meg felelőtlen kamionosokkal csattaniuk a főúton. bezzeg amikor a közérdek azt diktálja hogy új autópályát kell építeni, minden további nélkül sajátítanak ki földeket és kényszerítik a gazdákat eladásra.
a közérdek azt diktálná, hogy az utak ne kamionokkal legyenek telítve. a teherszállítás nem kéne, hogy a személyszállítás rovására menjen.
hülye példa de ez olyan mintha nem lennének teherszállító gépek hanem a polgári repülőn a székek felén üdítőskartonok lennének, mert a fuvarozó cég ott szállítja őket mert ez a leggyorsabb... gyorsabb persze, de nem hatékony. drága és környezetszennyező, meg rohadtul kellemetlen a többi utasnak.
a közérdek a magánérdek felett áll, tehát a cégek nyeljék be amit a kormányok diktálnak, ha ez az emberek életminőségét javítja. és az igenis javítaná, ha nem kellene elalvó meg felelőtlen kamionosokkal csattaniuk a főúton. bezzeg amikor a közérdek azt diktálja hogy új autópályát kell építeni, minden további nélkül sajátítanak ki földeket és kényszerítik a gazdákat eladásra.
respect to the man in the ice cream van
Pedig már nem csak "felállok kamionostul a vasúti szerelvényre" változat létezik,a konténerekről nem is beszélve
Az autópályákra egy valag pénzt ellocsoltak gondolom, kell a bevétel meg a zsíros haszon.
A kamion és pótkocsi gyártok is örülnek a megnőtt forgalomnak.
Az EU-nak már rég ki kellett volna építenie, egy jól működő teherszállítási központokkal rendelkező vasúti rendszert.
Aztán szépen limitbe rakni a tranzit fuvarozást.
Az autópályákra egy valag pénzt ellocsoltak gondolom, kell a bevétel meg a zsíros haszon.
A kamion és pótkocsi gyártok is örülnek a megnőtt forgalomnak.
Az EU-nak már rég ki kellett volna építenie, egy jól működő teherszállítási központokkal rendelkező vasúti rendszert.
Aztán szépen limitbe rakni a tranzit fuvarozást.
Van vasúti fuvar, nem is kevés, és a pakolásnál már szervezettebb formában megy (konténereket raknak le/fel, de vannak egész kamionokat szállító szerelvények is). De egyrészt a romlandó árut nem lehet ott szállítani, másrészt nagyon lassú. Pár éve volt egy cikk róla, ha jól emlékszem, itthon az északnyugati határtól a déli átkelőkig 2-4 nap szokott lenni. Ezt egy kamion 6-8 óra alatt megfutja. Sok vonat megy kevés pályán, sok helyen csak egyvágányos, szervezésileg nem bírják. Erre (is) lenne a Bp - Belgrád - Trieszt vasútvonal, amit - nahát! - elvileg a kínaiak építenek majd.
Aa 7 éves kisfiú kirepült az autóból
RIP 😞
Rosszul rögzített gyerekülés miatt történhetett a tragédia
RIP 😞
Rosszul rögzített gyerekülés miatt történhetett a tragédia
éjszaka elvileg előzhetnek. de nappal is előznek, szarnak bele.
nem értem mi a retkes picsáért engedik egyáltalán, hogy közúton szállítsanak árut kamionnal országok közt.
ott van a tehervonat. németországban/olaszországban a gyárból elhozza a szajrét, odamegy a vasútállomásra, felparkol a vonatra, a vonat elviszi a kamiont mondjuk bukarestig vagy ahova megy, ott leparkol, és elviszi a szállítmányt a célhoz. nem lenne tele minden autópálya (és főút) a kontinensen 40 tonnás nyerges vontatókkal
nem értem mi a retkes picsáért engedik egyáltalán, hogy közúton szállítsanak árut kamionnal országok közt.
ott van a tehervonat. németországban/olaszországban a gyárból elhozza a szajrét, odamegy a vasútállomásra, felparkol a vonatra, a vonat elviszi a kamiont mondjuk bukarestig vagy ahova megy, ott leparkol, és elviszi a szállítmányt a célhoz. nem lenne tele minden autópálya (és főút) a kontinensen 40 tonnás nyerges vontatókkal
respect to the man in the ice cream van
Pénteken mentem ma jöttem Szegedről az M5-ösön.
Odafelé három kamion is előzőtt visszafelé meg öt.
Mennyi pénzbírság jár ezért?
Odafelé három kamion is előzőtt visszafelé meg öt.
Mennyi pénzbírság jár ezért?
Én azt várom,hogy mikor fogja elővenni azt a sok papírt,hang és videófelvételt amivel zsarolja a nagyobb szinten lévő embereket.
Sajnos ma is volt egy csúnya tűzesettel járó halálos baleset.
Halálos baleset történt Kecskemétnél: lángolt egy kamion
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.01.15. 18:18:25
Halálos baleset történt Kecskemétnél: lángolt egy kamion
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.01.15. 18:18:25
Végig akarta előzni a sort a BMW-s
Most látom, már volt itt.
Utoljára szerkesztette: sorler, 2021.01.14. 22:37:29
Most látom, már volt itt.
Utoljára szerkesztette: sorler, 2021.01.14. 22:37:29
Képek alapján már tudom hol történt, közel az M1-hez. Egy jól belátható, szinte egyenes, nagyon jó állapotú, nemrég épített útszakasz van ott két körforgalom között. Múlthét hétfőn jártam is arra, amikor Bőnybe vittem betont.
★★★★★
Uhhh.. na ez nagyon szerencsétlen helyzet. Részvétem a hozzátartozóknak.
★★★★★
<#szomoru1>#szomoru1>
Négy ember meghalt, miután személyautójuk összeütközött egy teherautóval Győr térségében csütörtökön kora délután.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.01.14. 19:43:52
Négy ember meghalt, miután személyautójuk összeütközött egy teherautóval Győr térségében csütörtökön kora délután.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.01.14. 19:43:52
Nem sok hianyzott. Mar a bunteto fekezgetes is eros, de ez mar gyilok kategoria.
"korábban egy előzési helyzet során": azert arra is kivancsi lennek, mi tortent korabban, milyen auto, milyen tipusu sofor. Persze, ez a kamionost nem menti fel.
"korábban egy előzési helyzet során": azert arra is kivancsi lennek, mi tortent korabban, milyen auto, milyen tipusu sofor. Persze, ez a kamionost nem menti fel.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
<#ijedt>#ijedt>
Hatalmas baleset: busz és kamion ütközött hajnalban Budapesten
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.12.23. 12:57:51
Hatalmas baleset: busz és kamion ütközött hajnalban Budapesten
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2020.12.23. 12:57:51
Én BOOSTER C7 -nek olvasom, de nem találok ilyet instán, lehet törölte magát inkább 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
★★★★★
Idő közben kiegészítették a cikket: Olvasónk tett egy jogos megfigyelést: "A nem jó minőségű felvételen úgy látom, hogy a keresztbeforduló autó jobb első kereke már a manőver alatt hiányzik. Ez magyarázhatja azt, hogy miért nem tud lassítani, majd amikor megpróbálja, akkor miért fordul balra. A bal első kerék fékezi a kocsit, jobb első kerék nélkül viszont a kocsi jobb oldala érdemben nem lassul."
★★★★★
idegállapotba került
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hercules 1 : Police 0 #SomewhereinSlovakia (hangos zene)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.12. 20:51:20
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.12. 20:51:20
Viccelsz??? Kb semmitse... Pszichológusok majd igazolják, hogy bepánikolt, vagy mindegy. Nem szokás komolyan büntetni. Lehet, nem nagyon volt balesete. Akár, még az is elképzelhető, hogy az elmúlt 10 évben semmise, mert pl lehet, nem is vezetett, ugyebár...<#whatever>#whatever>
Me olvastad? A rendőrség továbbra is semmit se tesz. Hol írták, hogy bevonták a jogsiját. autót működésképtelenné tették???? Mint ahogyan ricsikét (direkte kis betűvel) konditeremnél igazoltatták. Már vagy 50x, de, most kezdték csak, hogy lassan már bezárják...<#csodalk>#csodalk><#duma>#duma>
Tehát, tudta, hogy szarban van, mert szar az autója, de, minden majom tudja nyomni a gázpedált...
AP-1394: Az utolsó... A gázpisztoly ekkora lyukat tud ütni ilyen közelről? Vagy mi volt az?
"Villogott fékezés helyett" teljesen úgy tűnik hogy semmit nem lassul az első fázisban pedig észleli a problémát hisz villog
amúgy ami így keresztbe áll ott van némi gubanc a fékrendszerben-futóműben
amúgy ami így keresztbe áll ott van némi gubanc a fékrendszerben-futóműben
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szerintem, ezt az nézte be, aki a fejlécet írta. Ez nem berántás volt, inkább befarolás. Elég, ha csak műszakilag szar az autó... Padló fék, megcsúszik, keresztbe áll... Az elsődleges hiba, a padlófék... <#vigyor1>#vigyor1> Vagy fékezel, vagy kormányzol. Ha (padló)fékezel, akkor random megy, de semmiképpen se arra, amerre Te akarod...
miért? 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Végül is csak 2-en jelezték, hogy valami nem stimmel, de ilyenkor szarni kell bele és menni tovább..
Downhill!!