37099
-
#36015 -
#36014 Hasonlót gyanítok, de ha már nem férek be, inkább a terelőoszlop mint az út széle.. -
#36013 barom volt a nissanos de a kamionos sem volt teljesen vétlen. szerintem elbambult és későn vette észre az érkező ken blockot. bár nem vagyok tisztában az amerikai kresz minden paragrafusával de ahogy a terelőnyilakból látom az ő sávja szűnik meg, tehát neki kellett volna elsőbbséget adnia, ha meg későn vette észre, kiengedhette volna a vasat a záróvonalon kívülre, hogy a racsing mátyás biztonságosan elférjen. -
n003 #36012 de így legalább alapos munkát végzett -
#36011 Ha a terelő oszlopoknak megy, egy lökhárító hegesztéssel megúszta volna....szerintem.
-
#36010 -
nordan #36009 gondolom zenét hallgatott a szerencsétlen -
kamionosjoe #36008 Elektromos rollerrel közlekedő fiatalembert gázolt a vonat Pápánál, a helyszínen életét vesztette.
https://www.kisalfold.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tragedia-elektromos-rollert-hajto-24-eves-fiatalembert-gazolt-a-vonat-papan-fotok-10937008/ -
#36007 Sajnos, így van! Ezek a rendőrök semmit se érnek.. Csak utólagos takarításra, maximum.
Hozzá teszem, ezen az útszakaszon RENDSZERESEN látni ilyen köcsögöket. 2x2 sávból csinálnak random sávokat, qrvára telibeszarják a kresz, és egyéb szabályokat. Átmennek a 3. sávba is, mert MEGTEHETIK!
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2021.05.07. 15:42:33 -
#36006 kap egy ejnye bejnyét...berki kapott már valamit,vagy kimossák? -
#36005 Az embert elnezve, eppen ahogy bilincselik, egy tarko loves megfelelo buntetes lenne. -
#36004 "A férfi a gyanú szerint eltiltás hatálya alatt, bódult állapotban vezetett"
de mit fog kapni ezért? -
#36003 Ma elég sok csúnya baleset volt.
Két ember meghalt, tizenketten megsérültek a celldömölki buszbalesetben
Egy ember meghalt, négy megsérült a Ferihegyi úti tömegkarambolban
Durva karambol Ferencvárosban: ripityára törtek az autók, az egyik sofőrt bilincsben vitték el a zsaruk
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.05.06. 20:10:50 -
nordan #36002 kamionos elalszik
https://cdn.itemfix.com/2021/May/3/fix.608fceec3aa7e.mp4?secure=B2Lrp_i6wW6eGti_5PLKJg==,1620218011
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.05.05. 14:09:35 -
#36001 Nincs kifuttatva a video, de ranezesre a vegen (elvileg) megallt; a sebesseg sokkal nagyob volt (mint a buszos-gyerekes vidoban), es azt sem tudni, mennyire voltak puposra pakolva, es ranezesre a kamion-technika sem ugyanaz. Persze a kornyek, a kultura es az orszag is mas, ami befolyasolja a "reakcio idot":))) -
#36000 Vácon, a Damjanich téren egy Audi A3-as rendőrautó egy Renault Thalia gépkocsival karambolozott
-
nordan #35999 ne nézzetek már hülyének pls....az egy faxxopó gyökér aki direkt nem fékez
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.04.30. 21:07:38 -
#35998 Nem is értem, hol itt a gond? Itt egy előre NEM látható esemény van. A kamionos max akkor veheti észre, amikor neki csapódik a köcsög... Utána meg ugye nem fél méter a fék út. Nem tricikli ez! -
#35997 Igen van olyan állam, ezért írtam ~90-et...
100 körül még több a fékút... -
kamionosjoe #35996 Nem tudom mennyi Kínában a megengedett, USA-ban például mehetnek a kamionok ~100km/h-val is. -
#35995 fékez az,amikor még nincs ütközés nem világít rajta semmi,amint nekikoccan a kocsi látni hogy a kamesz meg a pót féklámpája is világít...csak ugye 40 tonna 90ről nem 10 méter hogy megáll -
#35994 0:07 és 0:09-nél látni hogy világít, de hogy ez most csak a helyzetjelző vagy fék lámpa sajnos nem tudni.
Gyanítom megtett még jónéhány métert mire lassított / megállt.. -
nordan #35993 ok sure, de nem is nagyon látszik hogy egyáltalán lasítana -
#35992 ~90ről megállni....hirtelen ő se fékezhet, mert ha becsuklik mégszarabb lesz a helyzet.. -
nordan #35991 kamionos mondjuk faszért nem fékezett??? -
#35990 -
nordan #35989 80-90re saccolnék -
#35988 A becsapódás ereje nekem nagynak tűnik.Mekkora sebességgel mehett?
Aa következő ami érdekel,hogy mennyi idő lesz az ítélethozás? Csak hetek vagy hónapok vagy évek? -
#35987 Forrás
https://bpiautosok.hu/videon-hogy-mi-okozta-a-hatalmas-balesetet-az-arpad-hidon-aprilis-2-an
FRISSÍTÉS:
A kommentekre reagálva ezt fűzte hozzá olvasónk, Krisztián a történtekhez:
” Miután sokan szidtak a veszélyhelyzet nem megfelelő elhárításáért, így elmondanám azt, hogy én mire emlékszek, mit mondtam a helyszínen a rendőröknek és megmagyaráznám mi indokolta azt ahogy cselekedtem az adott helyzetben.
Amikor az autó kijött elém, ami a reakcióidőm késleltette, hogy a fékezés közben én nem voltam biztos abban, hogy ez elég lesz az ütközés elkerüléséhez ezért csak az utolsó pillanatban született meg a döntés hogy kitérek.
Rövid idő alatt tekertem aránytalanul nagy mértékben a kormányon, aminek következtében már az első balra kormányzásnál elvesztettem az autó fellett a biztos irányítást.
Ekkor megijedtem és hasonló kormánymozdulattal próbáltam korrigálni visszahúzva jobbra az autót.
A külső sávba én nem visszatértem a másik autó elé hanem túlkormányoztam az autót és ha a másik autó hamarabb felgyorsít és abban a pillanatban ott van akkor esélyes, hogy ütköztünk volna.
A második kormánymozdulatnál már oldalirányban csúszni kezdett az autó illetve hatalmas lendületet vett. A harmadik kormányzásnál balra irányba próbáltam ellenkormányozni, hogy ne menjek neki az útszéli korlátnak amit sikeresen el is kerültem viszont itt a súlypontja teljesen átkerült előre és végleg elvesztettem az irányítást az autó fellett.
Bennem csak az volt, hogy az elém került autót biztosan elkerüljem, erre ez láttam az egyetlen biztos megoldásnak és sikerült is. Ott hibáztam, hogy túlvállaltam magam illetve hirtelen ijedtségből cselekedtem.
"
Hát nem tudom érzésre az első manővernél, amikor a középső sávba vált, stabilnak tűnik az autó,
de majd kiderül az ügyészek mit hoznak ki ebből. -
#35986 -
#35985 -
#35984 Most kamionos rohant bele közútkezelőkbe reggel az M1-esen, megúszták sérülés nélkül. -
#35983 legyen öngyilkos,szive joga,de lehetőleg úgy hogy más azért ne haljon bele,se sérüljön meg. -
KaBuTo666 #35982 Pedig simán lehet figyelmetlenség miatt is vagy telefon nyomkodás. :D
Egyszer a bátyám ment át a piros jelzésen, én szóltam rá...másodszor a haverom. Egyszer sem döglöttünk meg...a vissza válasz a tipikus...tényleg? :D Sorompó egyiknél se volt. :D -
#35981 De lehet, csak öngyilkos volt, vagy KÖCSÖG! Me ez NEM hiba! Ez köcsögség. Tilos jelzés ellenére behajtani, az nem hiba! -
#35980 Nagyott hibázott a traktoros :(
RIP -
#35979 Újabb fotók az utóbbi évek legsúlyosabb vasúti balesetéről -
Kisiklott szerelvények, sérültek – Halálos vasúti baleset Újfehértónál
A legfrissebb információk szerint egy traktor előbb egy személyvonattal, majd egy szemből érkező másik szerelvénnyel is ütközött. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben lefutott a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt.
-
#35977 Újfehértónál egy traktoros a sínekre hajtott, két vonattal is ütközött, több kocsi kisiklott. A traktoros meghalt, a vonaton utazók közül csak néhányan sérültek. -
#35976 ejj :-(
pilóta szerencsére jól van és talán a gép is menthető, kár lenne érte..
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.04.19. 07:47:39