37102
-
#25863 lepénnyé lapított Chevy. -
#25862 Azért írtam,hogy volt,látszanak a lökösön is a horpadások,azt meg gondolom nem ez a baleset okozta,új korában gondoltam,hogy szép volt :) -
#25861 Ez egy szakadt bmw volt! -
#25860 Halomjára van ha.hu-n ilyen roncstelepszökevény. -
#25859 Szépséges BMW :( (volt) -
#25858 Aha. Szóval mert több gázt adott, meg kellett volna rugdosni. Szerinted mennyi kára keletkezett a kereskedőnek? Így van, pont nulla, sőt, amit letarolt, azt is kifizettetik vele. Minek fejbe rugdosni? -
#25857 Nem lett annak sok baja... -
#25856 Hehe a kis kecsegláda. Végig kanyarod sávból gizdázott. Meg is kellett volna rugdosni a fejét. -
#25855 Ferrarit zúznak a tesztúton
hát, nem lennék a helyükben :D -
#25854 Tetőre vágódó BMW rombolt a rendőrség közelében
Szépet repült. Még jó, hogy nem sétált arra senki éppen. -
#25853 Azt én is láttam Pesten. Ma reggel is láttam egyet. -
#25852 néhány napja láttam egy Tesla-t. Bordó színü, TESLA - 1 rendszámmal.
egész jó gép lenne, mondjuk egy V8as motorral :) -
#25851 -.- -
Coral Springs #25850 Most zajlik a Costa Concordia kiemelése. Akit érdekel itt nézheti élőben, vagy itt. -
#25849 majd készítenek neki újat xD -
#25848 De sokat járt felénk ez a Celica :/
http://www.szon.hu/ket-toyota-tort-ossze-vajan-amikor-baleset-tortent-a-49-es-uton/2595982 -
#25847 csúnya baleset volt ma a DTM-en :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25846 Legalább mást nem nyírt ki. Többet nem fog száguldozni lakott területen. -
#25845 Halálos baleset Vecsésen
Nem sok maradt belőle :/ -
#25844 Nem szereti a jégkrémet? -
#25843 Az, hogy felelősséget vállal viszont nem jelenti azt, hogy nem fogják rásózni egy (nagy) részét, és mehet boldogan haza a parkolós csávó. -
#25842 -
#25841 A Lánchíd budai végénél vigyázzatok, egy félmeztelen, csinos csajszi mászkál arra, én is majdnem belehajtottam az előttem haladóba. :P
-
#25840 A munkáltató felelősséggel tartozik az alkalmazottja iránt.
Ha egy benzinkúton a kutas tankolás közben megkarcolja az autódat akkor nem a kútvezetőnél kezdesz el reklamálni,hogy térítsék meg a károd hanem a kutast zaklatod? -
#25839 LOL, de azé ezt TE sem gondolod komolyan. Vagy ha igen... Mégis, honnan a fenéből lehetne "tapasztalata"? Gondolom, hogy a saját garázsából hoz egy csere lambót. Jelenlegi tendencia az, hogy a "tapasztalatot" NEM akarják megfizetni, mert olcsóbb felvenni az utcáról egy embert, akinek van jogsija, azt ennyi. -
Coral Springs #25838 Valószínűleg a baleset abból eredt hogy rálépett a gázra, és az autó jobban meglódult mint a sofőr gondolta volna, majd jött a pánik. Azért aki egy öt csillagos szállodának sofőrként dolgozik több tapasztalata kéne legyen ennél.
Közbe erősen benéztem ezt a hárítás dolgot... -
#25836 nehogy már a hotel fizesse ki a keletkezett kárt...
csávókámnak nem lesz munkahelye, amit keres meg megy a Lambo javítására.. :/ -
#25835 "Az ötcsillagos hotel menedzsmentje minden felelősséget elhárított" -
Coral Springs #25834 Nem lennék a csávó helyében, valószínűleg az állása is ráment erre.
Rommá törte a hotelalkalmazott a luxuskocsit.
Videó -
#25833 barátom evo VI-ába bele szált egy részeg gyerek, de úgy, hogy TK lett az autó. A biztosító másfél évig! ült az ügyön. -
#25832 Én hasonlóan jártam októberben, csak nekem a bal elejét kapták el a verdának. Balos lámpa+index, a sárvédő és a futóművem is kapott -csonkállvány heló-...ez mind ment a levesbe. Emberünkről ott helyben levettem egy százast, mert mérlegeltem, hogyha nekiállunk kék-sárgázni, akkor pöcsölés a biztivel, az autó addig használhatatlan stb. Szinte pont nullára jöttem ki a költségekkel és az autót 4nap alatt helyreraktam. Szóval ha nem kapott a futóműved, akkor tutter jól jártál. ;) -
#25831 Ebben igazad van! -
#25830 Szerintem a végén a duplája fog kijönni ennek. Rendőrrel jobban jártál volna szerintem. -
Stockbauer33 #25829 -
Nyiri #25828 Én hívtam volna. Ilyen semmirekellő csaló senki német rendszám, román, szlovák papírokkal simán lehet hogy körözik. Takarodjon az ilyen innen. -
#25827 En meg ugy gondolom, hogy igenis kell.
Ha latja a gyoker hogy mit okoz egy baleset akkor lehet elgondolkozik, hogy 3 sor meg ket feles utan kocsival megy-e haza. -
#25826 nem baszakodtam, mivel szemlátomást be volt szarva attól, hogy rendőrt hívok, ezért felajánlottam, hogy kp ott helyben. Végül is 350 eurot sikerült kialkudni, ami azért jó, mert a kárérték ennek úgy kb a 60%-a. -
#25825 http://www.liveleak.com/view?i=dfe_1285508972
-
#25824 Majd amikor a biztosítójával megy a huzavona, akkor milyen agyfaszt fogsz kapni ;) -
#25823 meghúzta a felnit és a hátsó lököst, most erről tényleg képet akarsz?