Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
bevágott a teherautó elé, hogy szándékosan lassítsa, majd utána vissza ment a középõs sávba és felvette a többiek lassabb tempóját...

"Nulla tenaci invia est via"

Nem vitatatom, az autós sem éppen hófehér, de egy bevágás mégsem ér fel egy szándékos balesetbe hajszolással. Meg is halhattak volna.
Ráadásul az a elévágás sem volt valami nagy szám, komoly sebességkülönbség van a két autó között a személyautó javára.

Szabi
a kamerás autó vágott be elég durván a teherautó elé.. tehát nem a teherautós volt a rohadék, csak "igazságosztó".. 😄

Egy extra rohadék teherautós.

Szabi

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pajti
desigo
Mintha filmforgatás lenne kaszkadõrökkel olyan látványos.
w77d
vajon miért ment be full gázzal egy hajtûkanyarba?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi

<#wow2>

desigo
Tavaly az ismerõsi körömben is elõfordult hasonló.
Akkor a tízezres címlet lett felcserélve az ezressel.
Pórul is járt egy tanár aki 140 ezer helyett csak 14 ezret kapott.
Mehetett reklamálni a bankjába.
Egyébként az automata felismeri a kazettákat akárhogy van betöltve.De a kazettában a címletet már nem is meri fel.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi

Magnumrolcsi
Csütörtökön reggel fél hatkor ott mentem el mellettük, mondani se kell, román volt mind..
http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/m1-es_kocsisorba_rohant_egy_autos_-_fotok/2350161/

Roger6
Azért a faszinak sem kellett volna ott fetrengenie, tisztára mint a focisták, aztán sípszóra felpattannak. Mindkét fél vétkez, tisztel Bíró Úr! <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pedobear
durva :/

Adaaam

everything's better with music

pedobear

pajti
random pic.: <#wow3>

PetruZ
Megkülönböztetõ fény- és hangjelzést használó jármû - többek között - megszegheti a villamospályára vonatkozó szabályokat, számára minden jármûvel elsõbbséget kell biztosítani. Villamossal is.

Ha a rendõr beborít az árokba, bíróság dönti el, hogy észlelted-e és mindent megtettél a baleset elkerülésére, vagy a rendõr volt túl erõszakos és nem gyõzõdött meg róla, hogy megkapta-e az elsõbbséget.
Itt nem ez történt. A szemtanúk szerint a rendõr már jóideje jött a villamos síneken vijjogva, és a megállóban álló villamos mellett járt, amikor az elindult és szembõl is jött a másik. A rendõr belehajthatott volna a tömegbe is, persze, és akkor nem a villamosok között akad el és nem töri össze a milliós járgányokat...
matyi0323
😄
csak tudod mi zavar leginkább ezekbe a "vicces" képekben mindig, amikor törik zúzzák a rendõrautókat?! hogy ezt mind a Te és az én pénzembõl vették illetve csináltatják, aztán szarnak az egészre.. de arra képtelenek a traffizáson kívül, hogy egy komolyabb ügyet megoldjanak ( pár kivétellel)
mert mikor szerenscétlen 80 éves öreganyámnak a cigányok ellopták a krumpliját, öregapámat meg addig verték amíg bele nem halt, mert meg akarta védeni a földjét, akkor annyit mondtak a rendõrök, hogy sajnáljuk..nincs semmi nyom.
csak ez az egy ami miatt "nevetek" rajtuk és rohadtul zavar ez az egész, meg hogy hetente zúznak le x milliós autókat. lehet jönni azzal, hogy rendõr és minden ellenes vagyok😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
fasza, ennek szívbõl örülök 😄

matyi0323
én nem irigyellek, mielõtt jönnél ezzel 😄
bár nincs mercim és valószínû soha nem is lesz, de akkor sem😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
nna itt a másik

matyi0323
hagyd rá, buzi XDDDDDDDDDDd

w77d
na nemmáááár, tényleg ne nézz senkit hülyének, ott van, hogy válasz w77d üzenetére.. az üzenet nyelvtani szerkezete még csak nem is félre érthetõ apci 😄

Honnan gondolod, hogy Rád gondoltam? Nekem nem lehet Mercedesem? XD
Mindenesetre én nem hülyéztem le senkit és nem bazdmegoltam csak mert más a véleménye.
Köszi a tartalmas beszélgetést! 😄

w77d
ejjjj bazdmeg de tudtam hogy megint arról van szó, hogy rugjunk bele a másikba mert annak van és ezért nekünk szar meg egyébként is a rendõrség is szar meg minden ember szar meg fújj na XXD

Tudjuk, a Mercis csak okos lehet!

w77d
nincs, finn jégkorong eredményekkel kapcsolatban hülyeségeket beszéltem havernak XD

w77d
de a vezetõ csak ellát párszáz méterre, hogy nicsak egy rendõrautó, talán lehet hogy itt akarja kerülni az autótengert... ne legyünk már ennyire hülyék gyerekek na 😄

Igen, mindenben igazad van!

Igen, tökéletesen megértetted a lényeget 😊 .
Gondolom a villamos nem tud úgy megállni mint egy személyautó.

w77d
amúgy még szabálytalanságot sem követtek el, ugyanis a villamos pályán megkülönböztetõ jelzéssel ellátott gépjármûvek és a BKK jármûvei bármikor közlekedhetnek, más állami és segélyszervezetek jármûvei pedig engedély kiváltása után tehetik ezt... tehát inkább a BKK emberei vakarhatják a fejüket hogy rendbe tegyék azt az Opelt...

w77d
mert a villamosnak árokba kellett volna hajtani? XXD meg kellett volna állni, ezt viszont a kresz kimondja...

matyi0323
Azt is kinézem, hogy így kerülték ki a dugót 😊😄
Igazából részben mindkét hszel egyetértek.. de vicces ilyet látni, még ha használták a megkülönböztetõt akkor is

A megkülönböztetõ jelzés használata nem menti fel a rendõrautót a szabálytalanságból eredõ károk megtérítése alól. A KRESZ ettõl még ugyanúgy vonatkozik rá.
És adott esetben nem vagy köteles például árokba hajtani csak hogy elférjen a villogó, szirénázó rendõrautó.

w77d
Igazság szerint miért is hibás a rendõr? Többen mondták, hogy megkülönböztetõ jelzéssel távolról jól halhatóan és láthatóan érkezett a rendõrautó és a dugó miatt érthetõen a villamos sínen szeretett volna tovább haladni, de a villamosok csesztek megállni. Így tehát javítanám a híreket: béna villamosvezetõk bénították meg a körutat. Vagy a villamosra nem vonatkozik a megkülönböztetõ jelzés? De.

matyi0323

Szabi

Norbi1990
Úristen.
A söfõrnek instant kill volt.
pedobear
cigók...

RatBaG
Szerintem a bmw-s nem birt magával