Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Ráadásul az a elévágás sem volt valami nagy szám, komoly sebességkülönbség van a két autó között a személyautó javára.
"Nulla tenaci invia est via"
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Akkor a tízezres címlet lett felcserélve az ezressel.
Pórul is járt egy tanár aki 140 ezer helyett csak 14 ezret kapott.
Mehetett reklamálni a bankjába.
Egyébként az automata felismeri a kazettákat akárhogy van betöltve.De a kazettában a címletet már nem is meri fel.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/m1-es_kocsisorba_rohant_egy_autos_-_fotok/2350161/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha a rendõr beborít az árokba, bíróság dönti el, hogy észlelted-e és mindent megtettél a baleset elkerülésére, vagy a rendõr volt túl erõszakos és nem gyõzõdött meg róla, hogy megkapta-e az elsõbbséget.
Itt nem ez történt. A szemtanúk szerint a rendõr már jóideje jött a villamos síneken vijjogva, és a megállóban álló villamos mellett járt, amikor az elindult és szembõl is jött a másik. A rendõr belehajthatott volna a tömegbe is, persze, és akkor nem a villamosok között akad el és nem töri össze a milliós járgányokat...
csak tudod mi zavar leginkább ezekbe a "vicces" képekben mindig, amikor törik zúzzák a rendõrautókat?! hogy ezt mind a Te és az én pénzembõl vették illetve csináltatják, aztán szarnak az egészre.. de arra képtelenek a traffizáson kívül, hogy egy komolyabb ügyet megoldjanak ( pár kivétellel)
mert mikor szerenscétlen 80 éves öreganyámnak a cigányok ellopták a krumpliját, öregapámat meg addig verték amíg bele nem halt, mert meg akarta védeni a földjét, akkor annyit mondtak a rendõrök, hogy sajnáljuk..nincs semmi nyom.
csak ez az egy ami miatt "nevetek" rajtuk és rohadtul zavar ez az egész, meg hogy hetente zúznak le x milliós autókat. lehet jönni azzal, hogy rendõr és minden ellenes vagyok😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
bár nincs mercim és valószínû soha nem is lesz, de akkor sem😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mindenesetre én nem hülyéztem le senkit és nem bazdmegoltam csak mert más a véleménye.
Köszi a tartalmas beszélgetést! 😄
Gondolom a villamos nem tud úgy megállni mint egy személyautó.
Igazából részben mindkét hszel egyetértek.. de vicces ilyet látni, még ha használták a megkülönböztetõt akkor is
És adott esetben nem vagy köteles például árokba hajtani csak hogy elférjen a villogó, szirénázó rendõrautó.
Per Aspera Ad Inferi.