37102
-
#25822 Durva!
Ilyen videókat szerintem nem kellene Youtubera engedni,eléggé felkavaró lehet kisebbek számára.. -
#25821 VIDEÓ
Szinte semmi nem maradt a Matizból. -
2 felnőtt és egy 1 éves gyerek halt meg. -
#25819 Képet vagy hazudsz. -
#25818 ma egy német rendszámú autóval egy román nő szlovákiai lakcímkártyával átment a záróvonalon, majd a piroson és meg sem állt, míg a kocsim bal hátulját el nem kapta... agyfasz kerülgetett, de amikor összeraktam ezt a három országot egy személyben elkapott a röhögő görcs... -
#25817 Akkor nem lattal meg boncolast... Igazit, nem filmben, sorozatban, tvben! -
RealCián #25816 Minimális tisztelet lehetne bennük, csak egy kicsit kellene arrébb rakni a holttesteket, mindenki úgy mászkál és ugrál közöttük, mintha csak szalmabálák volnának. -
#25815 Mennyi halott jó Isten
Azok a civilek mi a brantot nézelődnek ott,vagy talán azok ott mind szemtanú lehet ?! -
#25814 -
#25813 A túlzott sebesség miatt út menti fának és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi csütörtökön reggel hét óra után néhány perccel a marosvásárhelyi Szabadság utcában. Amint a megyei rendőrség szóvivője, Sabin Marian Bobei rendőr-főfelügyelő portálunknak elmondta, egy mezőbándi 47 éves gépkocsivezető elvesztette uralmát a személygépjármű felett, s beleütközött egy út menti fába, majd belecsapódott egy vaskerítésbe. A balesetben a járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett, a fa, amelybe beleütközött kidőlt, a kerítés pedig megrongálódott. A helyszínre kiszálltak a marosvásárhelyi rohammentősök is, ők szállították el a sérült gépkocsivezetőt.
-
#25812 Románia -
#25811 Jól alákapott a szele :O -
RealCián #25810 3:40-től a gondos apuka is megér egy misét, aki a 6 éves forma kisfiúval nézi a hulla zsákolását, hadd szokja az életet a gyerek. -
Coral Springs #25809 -
Stockbauer33 #25808 Nem néztem végig csak gondoltam az első képek láttán -
#25807 persze hogy annyi, ott zsákolják befelé zsebátkutatás után. Csodálom, hogy ilyet kiraktak a netre, nem szoktak hulla motozást így mutogatni. -
Stockbauer33 #25806 Annak sztem annyi -
#25805 Rosszul lett, áthajtott a körforgalom közepén, majd a helyszínen életét vesztette -
#25804 Itt van egy fotó a házról -
#25803 1 képet találtam róla..
ez elég durva...
mész haza, és ház volt nincs...
-
#25802 A 3-as golfból semmi nem maradt :s -
#25801 Kamion ütközött -
#25800 Baleset Bihar megyében.
Megsemmisült a kisbusz
-
#25799 Autóstul rontott a házba a kamion -
#25798 Motoros rendőr halt meg egy motorbalesetben -
#25797 Halálos baleset a 8-as főúton
-
#25796 Bedugult az M3-as az esőben
Garami Zoltán írja a helyszínről:
áll a sor az autópályán, valami durva baleset lehetett Bagnál #M3
3:54 du. - 2014 Júl 8
http://www.idokep.hu/percrol-percre -
Stockbauer33 #25795 http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140707_Kettos_halal_Zalaban__felkavaro_fotokat#rss -
#25794 Na én meg Kótai Zoltán youtube-os videóján láttam "Staulandban" (Németország),hogy egyszer csak megszűnik a forgalom a szemközti 3 sávban,aztán nem sokkal megy elől egy rendőrautó egymagában bekapcsolt szirénával a középső sávban vagy 50-el,aztán a többi autós meg ment utána :D
De sem a közelben sem a távolban semmi sem volt az ég egy adta világon ?
Kérdem én ez szívatás volt a rendőrök részéről ?
Elég vicces volt az a helyzet,d nem tudom,hogy mi célt szolgált ?
Talán kis forgalomlassítás,hogy a német sztrádák jelentős részén nincs korlát a szgk-ra vagy nem tudom ?! :D -
#25793 Ez azért nem kicsi,hogy ne vedd észre.
Nő csoda,hogyha túléli. -
#25792 Reggel volt egy eset, hogy zöldön megyünk át a zebrán gyalog, majd a zebra kb negyedénél jártunk amikor is felkapcsolta egy balról érkező rendőr a szirénát kb 20 méterrel a zebra előtt, mi meg szívinfaktust kapunk, hogy mi a fasz van.
Ennek nem tudom mi értelme van, hogy ilyen későn kapcsolja be a szirénát (alapból úgy kéne mennie főleg reggel 8 óra fele), ijesztgetés vagy szivatás nem tudom. De, hogy nem siettek utána az is biztos. -
#25791 A vicces az, hogy ennek, vagy egy ugyanilyennek mi is nekimentunk mar. Bar akkor elfelejtette bekapcsolni, vagy meg epp nem kapcsolta bea dolgait. Atment a piroson, mi satu, miafasz. Intettek a tuzoltok, hogy bocsi es bekapcsoltak a fenyt meg a hangot. -
#25790 Vonuló tűzoltódaru elé hajtott egy személygépkocsi Győrött
mert egy motorost még nem veszel észre 200nál az egy dolog, de ezt a nagy vasat nem látni és persze hallani hát lol -
#25789 a városból kifelé vezető úton forgalom korlátozásra szükséges számítani. a 2-2 sáv 1-1 sávra szűkült. A 2m-nél szélesebb, és a 3m-nél magasabb gépjárműveknek kerülő útra számítsanak.... -
#25788 Párhuzamosan, de nem egy vonalban.. a kijelzőn pedig megjelenik a pályasík minden mai gépen, ráadásul a leszállást segítő 4-4 pötty is a kifutó mellett van, az út nem tud ilyet. -
#25787 A rádióban hallottam egy pár hónapja. Egy ferihegyi irányító(?) nyilatkozott, hogy előfordult ilyen eset. Egy éjszakai leszállásnál könnyen el lehet nézni, a pálya meg az út egy szakaszon párhuzamosan fut. -
#25786 de hogy a faszba nézheti annak, amikor a pályasíkról letérve a mai gépek egyből jelzik a hibát? Ezért nem értem ezt a mostani esetet sem. Ezek szerint be volt kapcsolva a be nem fejezett pálya jelzője és arra hangolta rá a pilóta. Másként a műszereken tisztán látszik a hiba. -
#25785 Erről bővebb infó? -
Coral Springs #25784 -
#25783 Az amúgy víz alatt fejlődő 737-esek párzási időszakának jellegzetességét láthatjuk. Az ivarérett Boeingek elhagyják a biztonságot nyújtó folyómedret és a parton próbálnak szerencsét. Azon kevesek, akik túlélik a procedúrát, már sosem térnek vissza szülőhelyükre, hanem szárnyakat növesztve az ég meghódítására törekednek...