37102
  • sovatalevi
    Durva!
    Ilyen videókat szerintem nem kellene Youtubera engedni,eléggé felkavaró lehet kisebbek számára..
  • sovatalevi
    VIDEÓ

Szinte semmi nem maradt a Matizból.
  • sovatalevi

2 felnőtt és egy 1 éves gyerek halt meg.
  • milk4
    Képet vagy hazudsz.
  • w77d
    ma egy német rendszámú autóval egy román nő szlovákiai lakcímkártyával átment a záróvonalon, majd a piroson és meg sem állt, míg a kocsim bal hátulját el nem kapta... agyfasz kerülgetett, de amikor összeraktam ezt a három országot egy személyben elkapott a röhögő görcs...
  • Carlos
    Akkor nem lattal meg boncolast... Igazit, nem filmben, sorozatban, tvben!
  • RealCián
    Minimális tisztelet lehetne bennük, csak egy kicsit kellene arrébb rakni a holttesteket, mindenki úgy mászkál és ugrál közöttük, mintha csak szalmabálák volnának.
  • Misuka963
    Mennyi halott jó Isten
    Azok a civilek mi a brantot nézelődnek ott,vagy talán azok ott mind szemtanú lehet ?!
  • sovatalevi
  • sovatalevi
    A túlzott sebesség miatt út menti fának és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi csütörtökön reggel hét óra után néhány perccel a marosvásárhelyi Szabadság utcában. Amint a megyei rendőrség szóvivője, Sabin Marian Bobei rendőr-főfelügyelő portálunknak elmondta, egy mezőbándi 47 éves gépkocsivezető elvesztette uralmát a személygépjármű felett, s beleütközött egy út menti fába, majd belecsapódott egy vaskerítésbe. A balesetben a járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett, a fa, amelybe beleütközött kidőlt, a kerítés pedig megrongálódott. A helyszínre kiszálltak a marosvásárhelyi rohammentősök is, ők szállították el a sérült gépkocsivezetőt.

• sovatalevi
    Románia
  • Misuka963
    Jól alákapott a szele :O
  • RealCián
    3:40-től a gondos apuka is megér egy misét, aki a 6 éves forma kisfiúval nézi a hulla zsákolását, hadd szokja az életet a gyerek.
  • Coral Springs
  • Stockbauer33 #25808
    Nem néztem végig csak gondoltam az első képek láttán
  • w77d
    persze hogy annyi, ott zsákolják befelé zsebátkutatás után. Csodálom, hogy ilyet kiraktak a netre, nem szoktak hulla motozást így mutogatni.
  • Stockbauer33 #25806
    Annak sztem annyi
  • Tuvok #25805
    Rosszul lett, áthajtott a körforgalom közepén, majd a helyszínen életét vesztette
  • sovatalevi
    Itt van egy fotó a házról
  • SimaSuna #25803
    1 képet találtam róla..

ez elég durva...
    mész haza, és ház volt nincs...
  • sovatalevi
    A 3-as golfból semmi nem maradt :s
  • sovatalevi
    Kamion ütközött
  • sovatalevi
    Baleset Bihar megyében.
    Megsemmisült a kisbusz
  • pedobear
    Autóstul rontott a házba a kamion
  • pedobear
    Motoros rendőr halt meg egy motorbalesetben
  • pedobear
    Halálos baleset a 8-as főúton

• pedobear
    Bedugult az M3-as az esőben
    Garami Zoltán írja a helyszínről:
    áll a sor az autópályán, valami durva baleset lehetett Bagnál #M3
    3:54 du. - 2014 Júl 8

http://www.idokep.hu/percrol-percre
  • Stockbauer33 #25795
    http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140707_Kettos_halal_Zalaban__felkavaro_fotokat#rss
  • Misuka963
    Na én meg Kótai Zoltán youtube-os videóján láttam "Staulandban" (Németország),hogy egyszer csak megszűnik a forgalom a szemközti 3 sávban,aztán nem sokkal megy elől egy rendőrautó egymagában bekapcsolt szirénával a középső sávban vagy 50-el,aztán a többi autós meg ment utána :D
    De sem a közelben sem a távolban semmi sem volt az ég egy adta világon ?
    Kérdem én ez szívatás volt a rendőrök részéről ?
    Elég vicces volt az a helyzet,d nem tudom,hogy mi célt szolgált ?
    Talán kis forgalomlassítás,hogy a német sztrádák jelentős részén nincs korlát a szgk-ra vagy nem tudom ?! :D
  • desigo
    Ez azért nem kicsi,hogy ne vedd észre.
    Nő csoda,hogyha túléli.
  • Norbi1990
    Reggel volt egy eset, hogy zöldön megyünk át a zebrán gyalog, majd a zebra kb negyedénél jártunk amikor is felkapcsolta egy balról érkező rendőr a szirénát kb 20 méterrel a zebra előtt, mi meg szívinfaktust kapunk, hogy mi a fasz van.

Ennek nem tudom mi értelme van, hogy ilyen későn kapcsolja be a szirénát (alapból úgy kéne mennie főleg reggel 8 óra fele), ijesztgetés vagy szivatás nem tudom. De, hogy nem siettek utána az is biztos.
  • Carlos
    A vicces az, hogy ennek, vagy egy ugyanilyennek mi is nekimentunk mar. Bar akkor elfelejtette bekapcsolni, vagy meg epp nem kapcsolta bea dolgait. Atment a piroson, mi satu, miafasz. Intettek a tuzoltok, hogy bocsi es bekapcsoltak a fenyt meg a hangot.
  • z0ty4
    Vonuló tűzoltódaru elé hajtott egy személygépkocsi Győrött

mert egy motorost még nem veszel észre 200nál az egy dolog, de ezt a nagy vasat nem látni és persze hallani hát lol
  • SimaSuna #25789
    a városból kifelé vezető úton forgalom korlátozásra szükséges számítani. a 2-2 sáv 1-1 sávra szűkült. A 2m-nél szélesebb, és a 3m-nél magasabb gépjárműveknek kerülő útra számítsanak....
  • w77d
    Párhuzamosan, de nem egy vonalban.. a kijelzőn pedig megjelenik a pályasík minden mai gépen, ráadásul a leszállást segítő 4-4 pötty is a kifutó mellett van, az út nem tud ilyet.
  • TG Gida
    A rádióban hallottam egy pár hónapja. Egy ferihegyi irányító(?) nyilatkozott, hogy előfordult ilyen eset. Egy éjszakai leszállásnál könnyen el lehet nézni, a pálya meg az út egy szakaszon párhuzamosan fut.
  • w77d
    de hogy a faszba nézheti annak, amikor a pályasíkról letérve a mai gépek egyből jelzik a hibát? Ezért nem értem ezt a mostani esetet sem. Ezek szerint be volt kapcsolva a be nem fejezett pálya jelzője és arra hangolta rá a pilóta. Másként a műszereken tisztán látszik a hiba.
  • desigo
    Erről bővebb infó?
  • Coral Springs
  • w77d
    Az amúgy víz alatt fejlődő 737-esek párzási időszakának jellegzetességét láthatjuk. Az ivarérett Boeingek elhagyják a biztonságot nyújtó folyómedret és a parton próbálnak szerencsét. Azon kevesek, akik túlélik a procedúrát, már sosem térnek vissza szülőhelyükre, hanem szárnyakat növesztve az ég meghódítására törekednek...