37102
  • z0ty4
    a hírekben úgyis csak az lesz hogy a mercis köcsög. bocs a kifejezésért......
    a fejleményekről számolj már be légyszíves, rendőrség, biztosító stb.( média )
  • w77d
    ejj a langlovagokon is fent vagyunk :S mivel én is a mentőben voltam így nem láttam a mentést... kiráz a hideg :(

baleset
  • zotya10002
    Fuúú! Belőlem tuti kitolta volna a szuszt az a gép :-/
  • Stockbauer33 #25900
    Balkéz tuti eltört.Azt fájlalta nagyon
  • w77d
    nem mentem gyorsan, de fékezni sem volt időm ezért lett ekkora a csatt
  • z0ty4
    jobbulást

nem mentél gyorsan ugye? akkor jobban tört volna a verda is...

van ott kameraman is, kíváncsi vagyok a média hogy közli.
  • Alien69
    Múltkor majdnem én is így jártam. Mázlim volt éppen.
    Google maps
    Valószínűleg innen fordult ki egy BMW-s balra, a Keresztúri útra. De, ott ugye ismét lámpa, és pirosnak kellett lennie, ha ugye én a Ladányi utcán zöldre váltáskor indultam is. Ez meg balról jön. Még szerencse, hogy lassan jött, és nem lett semmise, de nem rajta múlott.
    Jobbulást.
  • zotya10002
    Szegény csaj! Mi lehet vele? Megúszta vajon ?
  • milk4
    Apámnak is hasonló frontálisa volt és csak a két ujja bánta a légzsák miatt (2011 Audi A3). Szerintem a passzív védelem itt nem működött valami jól és az ütközés erejét nem csillapította rendesen.

Véleményem szerint a biztosító neked majd fizet és magának meg megjavítvja és eladja az autót.
  • desigo
    uhh,kemény
    akkor te küldted be a patakba a nőt (lejjebb görgetsz,pont raktam egy képet)
    kocsit kb szarni le és örülj,hogy nem lett komolyabb bajod
  • w77d
    Mint utólag kiderült volt egy 5 perces szalag szakadásom, már csak akkor tértem magamhoz amikor az ajtót lefeszegették körülöttem.
    A hölgy minden előjel nélkül vágott be elém, mikor nekem zöld volt a lámpa. Nem tudtam fékezni se, de ő sem olyan hirtelen történt. Légzsák pofába, ütés aztán már csak a szirénák :(

• desigo
    huhh,nem hangzik jól
    jobbulást !
    (be voltál kötve?)
  • w77d
    Most értem haza a kórházból, volt egy igen komoly balesetem önhibámon kívül. Szétfejeltem a homlokom és a kezem is szét ment, de élek, hála az istennek a másik kocsiban is megúszták egy könnyebb és egy súlyosabb sérüléssel. A kocsimnak annyi :( képek hamarosan
  • Misuka963
    "Mentőautó felvezető",elnézést :)
  • Misuka963
    Pontosan,a rendőr nem hibázott jóval már a piros XF előtt kiállt az útra,simán észrevette a kamionos koma is,csak a sárga kisautós emberkének,meg muszáj volt azt a kibaszott sms-t megírni,aztán meg is lett a baj.
    Ja és persze az idiótája meg rá is húzta szerencsétlen rendőrre a kormányt
  • Szabi #25888
    elméletileg nem rendőr, hanem mentőautót felvezető, ez a dolga hogy felfogja a forgalmat a mentő előtt, hogy a mentő tiszta úton haladhasson ne kelljen lassítania, ha nem ő áll oda akkor a mentőautónak ment volna neki az az idióta autós..

kb egy hete találtam rá véletlenül egy ilyen yt csatornára, ahol az egyik motoros tölti fel a fejkamerája videót.. hát voltak durva pillanatok.. hihetetlen hogy mennyire nem figyelnek az emberek se a mentőre, se a felvezetőre.. de ha hozzá sietnek akkor már bezzeg türelmetlenül várja mentőt..
  • Misuka963
    Ő kegyelme balfasz volt,mert közben sms-t írt,szóval nem tudok mondani semmit,lett volna bőven hely kikerülni :(
    Na így egy ártatlan ember veszett el :(
  • milk4
    Igen, mert autópályán a sáv közepére kell állnia a rendőrnek. Mire észreveszed, feldolgozod és felismered a veszélyt, addigra már túl késő.
  • Stockbauer33 #25885
    Hihetetlen h az a vaksi nemlátja a megkülönböztetett színű motort meg ruhát
  • Misuka963
    Ez volt már ?

• Blum
    Miert? Vegulis le lett az mosva....most az, hogy kozben osszetort az auto mar mas dolog :D
  • desigo
    kocsimosás fail

• Misuka963
  • Szabi #25880
  • Szabi #25879
    ez darabokra szakadt és leesett egy mezőre a lakott terület szélén, elég sokan látták.. a másikkal meg kitudja mi lett.. és hol szálltak le a géppel és főként minek..
  • Tuvok #25878
    Rájár a rúd a malájokra, még az előzőt se találták meg.
  • desigo
    Szerencsétlen utasok,személyzet nem ártott senkinek...
    RIP
  • Misuka963
    Na ha egy MARS lett volna akkor megmondtam volna :(
  • KaBuTo666
    Szerintem meg csak egy gólya volt, beleszállt a hajtóműbe.
  • Ulvar
    Ha bebizonyítva megmondod hogy ki volt az, kapsz egy snickerst :D
  • Szabi #25873
    alakváltó gyíkemberek voltak
  • Ulvar
    Ez itt érjen is véget (mármint a vita erről). 1, politika 2, bárki lehetett....oroszok, ukránok, szakadár oroszok, amerikaiak...bárki, de sose tudjuk meg valószínűleg...)
  • Szabi #25871
    persze, mert az ukránok lőtték le a saját an26osukat tele a saját katonáikkal, a saját vadászgépüket, a saját helikoptereiket is.. ja és most poénból egy maláj utasszállító gépet is az ukrán-orosz határ előtt néhány kilométerrel..
  • Misuka963
    Ha nem a köcsög Izrael csinálja a tőle megszokott hülyeséget,akkor a dili ukránok :(
    Isten nyugosztalja őket!
  • Szabi #25869
    Nyugodjon békében az 295 ember aki a Maláj gépen volt.. akik pedig kiadták a tűzparancsot, és végrehajtották.. remélem megkapják a méltó büntetésüket.. :(

• lac coo
    A tükröm bammeg !

• w77d
    Azért szépet kapott, az autó orrán kívül (egyik fényszóró is oda lett). a felni is sérült. Egy másik honlapon írták, hogy több ezer eurós a kár. Egy Ferrarinál ez még kevés is.
  • z0ty4
    Seat és Toyota kéthalálos karambolja a 3-as főúton

jézusatyaúreisten. ez k*rva nagy crash lehetett
  • Alien69
    Látom, nem érted. "Végig kanyarod sávból gizdázott."
    Ehhez mi a frász köze van a gázadáshoz??? Nézd meg újra a videót, és láthatod, hogy két sávos úton haladt. A bal oldali sáv ott szinte végig balra kanyarodó volt, ez a köcsög meg ment tovább egyenesen (nem egyszer, folyamatosan). Ergo, a rugdosás simán jogos önvédelem lenne/lehetne. Láttam már nem 1 Ferrarit közúton, jelentős része tök normális volt. Egyetlen egyet láttam, amely totál béna volt, az egy irányú utcánál kereszteződésnél ballra nézett be, miközben jobbról érkezhettek volna autók, és így haladt végig a nyócker Bérkocsis utcán. Kész csoda, hogy ott nem történt semmi baj.
  • Misuka963
    Élvezet lehetett onnan kiszedni szerencsétleneket áhhh :(