37099
  • ximix #36055
    Megnéztem a galériát, mert kíváncsi voltam a Toyota másik oldalára

és igen a lehúzódó manőver segített annyit, hogy ne frontális ütközés legyen, mert akkor a BMW-s valószínűleg sértetlenül kiszállt volna míg a Toyotában utazóknál valószínűleg súlyos életveszélyes vagy halállal járó sérülések lettek volna.

A BMW-snek abban volt pechje, hogy ez egy olyan plató volt ami szélesebb fülkénél, így nem elcsúszott az oldalán hanem beleakadt a plató sarkába majd később a hátsótengelybe és ez felnyitotta Bömöst, mint a szardínia konzervet.

• FrezeR
    Brutális

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 55-ös főúton, Mélykút és Öregmajor között.

• PetruZ
    Őket nemigen, legfeljebb akkor, ha kiderül valami fenyegetőzés, vagy lefizetés (nem tudunk erről az esetről semmit, csak általánosságban mondtam). Ami a pályán történik, az teljesen az üzemeltető felelőssége.
  • nordan
    ezek nagyon beteg videók az oroszok kisiskolás ficsúrok ezekhez képest :D
  • nordan
    nem a szülőket?
  • PetruZ
    Ha nem volt sisak és egyéb védőfelszerelés, akkor a pálya üzemeltetőjét fogják elővenni. Ő ugyanis nem engedhet fel a pályára senkit ezek nélkül, még ha apuka hepciáskodik is.
  • Alien69
    Remek.... A nevelő apa már azzal kezd, hogy ne is szóljunk bele. Kussoljunk, mert nem ismerjük a részleteket. Na ja. Valszeg BMW-s nevelés. Egy 9 éves meg egy 14 éves edzésen ütköznek. Remek. Persze, nem írják le, hogy volt-e bukósisak, meg védő felszerelés rajta, mert ugye az se mellékes. Ugyanis, ha nem volt, akkor a nevelő apát go sittre.
  • desigo
    Meghalt a 9 éves motoros kisfiú, aki a monori krosszpályán szenvedett baleset
  • RatBaG #36047
    a felvonóbaleset... nsfw
    https://v.redd.it/ocfux52g2n571
  • FrezeR
    HALÁLOS BALESET A NYOLCASON VESZPRÉM KÖZELÉBEN

Egy kisteherautó és egy kamion ütközött a 8-as főút 47-es kilométerénél. Eddig tisztázatlan körülmények között a kisteherautó áttért a szemközti forgalmi sávba ahol összeütközött a kamionnal. A baleset olyan erejű volt, hogy a kisteherautó vezetőfülkéje leszakadt, a vezetője egy 45 éves férfi azonnal szörnyethalt. A kamion vezetője próbálta elkerülni az ütközést. A becsapódás után átszakította a szalagkorlátot és az árokba hajtott. Vezetőjét egy 55 év körüli férfit, Board hordágy segítségével emelték ki a veszprémi hivatásos tűzoltók a kamionból, majd a mentők könnyű sérüléssel szállították kórházba. A kamion mentéséhez a tűzoltók daru segítségét kérték. A baleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

• ximix #36045
    Dash Cam Owners Australia - Road Rage Compilation

"A figyelmetlen sofőr majdnem összetört egy kamion fő- és pótkocsija között a Park Ridge QLD-ben.
    Szerencsére nincs sérülés, 3 kisgyermek volt az autóban." - Sean

Dash Cam Owners Australia - Best of 2020

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.15. 13:23:48
  • RatBaG #36044
  • ximix #36043
    A figyelmetlen sofőr hátulról belement az álló sorba és beszorult a fülkébe szerencsére a sorban volt egy darus autómentő akit a tűzoltók leintettek, így segített kiszabadítani a sofőrt.
  • nordan
    megpróbálta kihúzni?
  • RatBaG #36041
  • ximix #36040
  • desigo
    80 éves papa

Forgalommal szemben hajtott fel az M85-re, baleset lett a vége
  • nordan
    aztasúlyos! de a segítség extra gyorsan odaért
  • RatBaG #36037
  • ximix #36036
    Korábban írtam már, anno engem is majdnem itt lapítottak ki, mert azt a ganyé aszfaltot minden évben képesek foltozni a csere helyett és félpályás lezárást csinálnak a hídon, én meg álltam a sorral és hátúról érkező meg majdnem felkent az előttem lévőre, szerencsére sasoltam hátrafelé és "beugrattam" az előttem álló és a szalagkorlát közé.
  • nordan
    ráfog baszni,mert ez most precedens lesz és bebasszák pár hónapra
  • desigo
    Két év hat hónapot kértek Berki Krisztiánra

• desigo
    Nem drónról kellene fotózgatni és büntetni hanem az ilyen kamionokat ellenőrizni.
    RIP
  • FrezeR

Brutális baleset: hárman meghaltak, tizenhárman megsérültek Szolnoknál

• ximix #36031
    Itt egy leírás,
    https://www.taiwannews.com.tw/en/news/4215494
    ha jól értem egy másik kikötőhelyre tartott, de valahogy rosszul sikerült a manőver, amit bár észleltek, de a hajó akkora lendületben volt, hogy már nem tudták megállítani időben.

Párszor kürtölhetett volna valami vész jelet, hogyha a kikötőhelynek esetleg nincs vész szirénája, akkor azok a melósok még időben fedezékbe tudjanak szaladni akik, ott dolgoznak, de épp nincs rálátásuk az eseményekre.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.04. 00:42:56
  • nordan
    ezt hogy a faszömba sikerült?
  • ximix #36029
  • desigo
  • ximix #36027
    Gondolom privátba tették a videót ezért nem jelenik meg, így rákeresve Jason Dupasquier-ről lehet szó aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján a Moto3-asok szombati kvalifikációjában súlyos balesetet szenvedett, majd később a sérülésébe belehalt.

HVG-t ha valaki akarja helyreigazíthassa, mert képzelet és a videó alapján írtak valami hasra ütés cikket.
    "A gyakorláson az előtte haladó japán Szaszaki Ajumu elcsúszott, a hátulról nagy sebeséggel érkező svájci versenyző motorja nekicsapódott a sodródó járműnek, majd felrepült a levegőbe. Dupasquier az aszfaltra zuhant, és eszméletlenül továbbcsúszott."

Index-nél már a helyes a sorrend.
    "Dupasquier a gyors körén elcsúszott, a mögötte haladó Szaszaki Ajumu pedig már nem tudta kikerülni, és áthajtott rajta. Szaszaki sérülés nélkül megúszta az esetet, Dupasquier-t viszont azonnal ellátásban kellett részesíteni."

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.05.30. 15:34:24
  • RatBaG #36026
    RIP.

• RatBaG #36025
  • n003
    jó ügyvédként már az ügyfélkörét védi..
  • Alien69
    Köcsög ügyvéd benyögi, hogy ez túlzás. Már akasztanám vonó horogra, és kb 100km után megnézném a maradványait... Meg a Családját is előtte elgázolnám kamionnal, mert arra nincs jogsim. Ok, velem van a baj. :-)
  • n003
    jogsi nélkül akár 3év
    Utoljára szerkesztette: n003, 2021.05.18. 21:53:05
  • cement
    biztos verette vagy 180-nal ha még a sok elektronikai asszisztens sem tudta neki megfogni
  • desigo
    Lezuhant egy autó az M1-es autópályáról Győrben

• Alexease
    En a het elejen majdnem elcsaptam egy ilyen rollerest, felig takarasbol, a mar tizenmasodperce piros zebran szaguldott at keresztbe elottem. De szerencse(je)re, eleve lassitok itt es hasonlo zebrak elott, mert rendszeresen poroszkalnak, futkosnak, gurulnak at a piroson.
    A problema az, hogy kamera nincs, szinte ures utca. Eleg macera mosakodas lett volna, hogy nem en vagyok a hibas. Az ilyen miatt (is) jo dolog a kamera; de nehany hete leszedtem, mert meguntam toltogetni (motor, nincs szivargyujto, ingyen kamera, amugy is szar minosegu), es a szaguldozo BMW-sek gyujtogetese mar uncsi volt:D

Mostanaban egy Hyundai i30N-cal (?!, valami tuning?! hangra durrogatos) szoktam osszefutni, es azt szamolni, hogy tizen perc alatt, amig korulottem poroszkal, mennyi felesleges gyorsulasa, savvaltasa es szabalytalansaga jon ossze:D
  • nordan
    leszaromhogypiros

• sorler
    Hogy rakhatták ilyen helyre egyáltalán ezt a korlátozót?
    Hogyha valaki véletlen leveri, akkor egy alatta lévő forgalmas útra essen.
    A kivitelező, tervező okozta a balesetet.
    Utoljára szerkesztette: sorler, 2021.05.12. 11:52:02
  • sorler
    Hatalmas vaskorlát zuhant egy kisbuszra Tarkőn, ketten meghaltak