37102
-
#25943 Nem baleset,de az Audi az nagyon bika :O
-
#25942 Gondolom szállít valakit, csak bent már nem fért el -
#25941 Car Crash Compilation # 338
legutolsó videó? -
#25940 A hatodik perc vége felé a frontálisnál mi lett a vége,szegények jókorát csattantak ? :( -
#25939 haverom régi kombi F astrával olyan 60-al csapódott beton kerítésbe (tipikus házi kerítés, elemekből), rommá tört 1 beton karót, és olyan 3 beton elemet, meg vagy kettőt felezett
CSODA volt, alá írom, azt hittem jobban meg törik majd a kocsi, de nem!
motorháztető gyűrődött
bal sárvédő csere
lökhárító vassal együtt csere
ÉS ENNYI oO
inkább szerencse volt mint autó, de nem lényeg az életkor
szerintem az a lényeg, hogy milyen márka
valszeg régi Swiftel ő törik meg és nem a karó -
#25938 Háát....fától nem tud megvédeni semmilyen autó...
-
#25937 Semmi köze ennek a márkához. Új autó,egyértelmű,hogy egyben marad az utascella. 10+ éves autó,nem deformálódott az utastér...
-
Susarc #25936 a legtöbb teherautósnál még a baleset után is megy tovább a gép! szerintem azoknál 99% hogy elaludt sofőrök ütköznek!
ezeknek a keleti népeknek én nem adnák jogsit ,botrányos ahogyan vezetnek! -
#25935 Nem sokon múlott, hogy én is ott legyek a mentésnél :) Még pont nem voltunk szolgálatban. (Zugló ÖTE) Jobbulást! -
#25934 Egy forró kipufogó vagy egy üveg simán begyújthatta?
Eléggé szopó amikor mászol ki a vízből és ez a látvány fogad. -
#25933 Van egy két szuperfasz. -
Stockbauer33 #25932 http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/52_auto_egett_szenne_a_termalfurdo_parkolojaban/2390884/ -
#25931 Újak, van pár kemény is, csak faját felelősségre !
-
Nyiri #25930 Azért butaságot ne írj légyszi.
Oké fasza a Merci, de ne mondd már hogy egy Opelnál az öledbe kerül a motor. 20 éve minden autó úgy van tervezve, hogy a motor a kaszni alá csúszik az ütközésnél.
Hidd el ennél a sebességnél gond nélkül szállsz ki bármilyen mai autóból.
Egyébként a képek alapján a kocsi javítható. -
#25929 imádom mikor ilyen magas lóról beszéltek tök tudatlanul
nem kellene kinyílnia, sőt képzeld akkor sem, ha ül ott valaki de az öve nincs bekötve. mindkét esetben azért, mert több kárt csinálna a légzsák, mint hasznot.
remélem tudsz angolul zotya. -
#25928 ezt biztos csak a nagy meleg miatt írtad ugye? -
#25927 ült melletted valaki? ha nem, akkor mi a fasznak nyílt ki az utas oldali légzsák? -
Sittkupacon hagyta Ferrariját a cseh sofőr.. -
Blum #25925 jaj
-
Blum #25924 Akkor mar Shooting Brake-et vegyel. :P <3
http://images.autospeed.pics/automobile/www.contracthireandleasing.com/cms-images/Mercedes-Benz-CLS-Shooting-Brake-rear_2.jpg -
#25923 -
#25922 én az M3 irányából a csaj meg a Bosnyák tér felől -
Wicked Belzebub #25921 Amindenit...:(
Pont ma olvastam a hírekben, pár sarokkal lakom csak odébb. Merről jöttél Te és merről a Seat, mert a képekről nem tudom összerakni... -
#25920 inkább CLS-re tervezek de meglátjuk -
#25919 Beruházol egy CLA-ra?
-
#25918 meglátogattam a roncsot... hát bammeg maradok a Mercinél, amilyen szépen megfogott egy ilyen tempós frontált az előtt le a kalappal. Igaz, hogy a komplett eleje kihajlott balra, a merevítő bement a hűtő mögé a futómű pedig szanaszét tört (az egyik kerék kanyarodó pozícióban van, a másik nem), de egy Opel vagy hasonlónál még a motort is az ölembe kapom, de gyanítom az utascella is roncsolódik. Elég megnézni, hogy a Seat eleje eltűnt gyakorlatilag teljesen :S
-
#25917 Ezek automaták, vagy manuális váltósok? -
#25916 és mindig vétlen vagyok!! el vagyok átkozva :( -
Stockbauer33 #25915 http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/07/20/orakig-osszezarva-egy-halottal-a-vizbe-csuszott-kocsiban/ -
#25914 örülök hogy mindenki jól van és nem történt nagyobb baj, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet, hogy veled mindig történik valami baleset? -
#25913 lol, csóka egyből bilincsben? az kéne ide is... -
Coral Springs #25912 Az idei Mustang Week -en is volt pár leégés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25911 Woman Driver Accidents
+fav kötelező -
#25910 Ezek barbárok,te Jó Isten :D :O -
#25909 az kemény :D -
#25908 -
#25907 Ez durva. -
#25906 És még a buzinak állt feljebb? Ott helyben le kellett volna lőni az ilyet... -
#25905 Jobbulást komám ! -
Coral Springs #25904 Nem baleset csak egy majom.