37102
  • Misuka963
  • milk4
  • SötétBarom
    A végén a mentősök miért bütykölik? Él még, vagy mi a fasz?
  • SötétBarom
    Durvi :)
  • desigo
    A legjobb indok a biztonsági öv használatára

• Carlos
    Mosogep jol attolta az ablakon.
  • sovatalevi
    18+!!!

Ezek csak akkor vették észre a sofőrt amikor vissza állitották a kerekeire az autót?
  • Forolto
    itt az a baj,hogy továbbhajtott és csak a következő megállóban szóltak az utasok...na ez a lol.Én nem védem egyiket se,de azért a puhatestűeket ne gázoljuk,s ha gázoljuk akkor nézzük meg,hogy pukkant e. :) Idézet Hadházi Lászlótól. :)
  • milk4
    Domináns pozícióban kellett volna mennie. Sáv közepére beteszi magát és akkor sokkal biztonságosabban tudna közlekedni, mert akkor a sok f@sz nem próbálja bepréselni magát a bringás és egy másik jármű között. Egy motoros sem az út szélén megy.
  • RatBaG #25975
    új nsx a nürburgringen

• raptor22
    Akkor a Citroen-es a hibás...
    A hátsó kamera nézetből egyértelműen kiderül, hogy több száz méteren keresztül ment a bicajos a busz előtt. Egyértelműen látnia kellett a sofőrnek. Vagy már akkor is mással volt elfoglalva - nyomkodta a telóját-. Vagy pedig látta, de azt hitte, hogy majd jól elférnek egymás mellett. Hát nem sikerült. A sofőrnek semmi más dolga nem lett volna, mint fékez és mikor tudja kikerüli a bicajost biztonságosan. Neki meglenne a munkája, bicajos épségben hazaér, mi meg nem beszélnénk erről.
  • Roger6
    "Kiderült, azért csak mától tiltják el a sofőrt, mert a BKV eddig sima biciklisgázolásként kezelte az ügyet, és csak a videóból jöttek rá, hogy mi is történt valójában. A busz több száz méteren át követte a biciklist, majd egy veszélytelennek tűnő forgalmi helyzetben, indokolatlanul közel hajtott el mellette. Miután fellöki a biciklist, fékezés nélkül elhajt. A sofőr állítása szerint nem vette észre a bringást."

Azt hiszem nincs miről beszélnünk tovább.
  • acsati
    http://hvg.hu/itthon/20140725_Kirugjak_a_kerekparsavon_gazolo_buszsofor
  • Roger6
    Akkor el kell baszni a bringást.
  • RealCián
    Nem fért el a busz, nem volt hova húzódnia, ott van balra szorosan a fekete Citroen.

• Roger6
    Érdekes, az autósoknál mindig a hátsó a hibás ha belemennek, nem? Persze egy bringásnak meg hátra kell néznie, mert ekkora gyökerek vannak az úton (mintha nem fért volna el simán a busz). De már megvan a sofőr is, feljelentés megtörtént.
  • RealCián
    Itt nem a jogokról van szó, hanem az ésszerűségről. Ha bringázom és szűkül előttem az út, akkor a legkevesebb, hogy meggyőződöm arról, hogy nem éppen egy 20 tonnás busz jön-e mögöttem 60-al.
  • Master91
    Igen, de szerintem is hátra nézhetett volna, tényleg befolyik (beljebb) a buszsávba

ettől függetlenül a buszos volt a nagyobb f.sz
  • SötétBarom
    "a fos autóját az én adómból fenntartott úton hajtja"

LoL ?
  • Roger6
    Amúgy itt Győrben tudod hány helyen van, hogy elfogy a bringaút, és összeolvad a úttal? Attól még van jogom használni, ráadásul a fos autóját az én adómból fenntartott úton hajtja. A gond az, hogy az emberek nagy részének fogalma sincs a KRESZ-ről, vagy jogsi nélkül vezetnek, és még lehetne sorolni.
  • Roger6
    Te, azt ugye tudod, hogy kerékpáros használhatja a buszsávot?
  • RealCián
    Nem akarom a buszsofőrt menteni, de a bringás is hátranézhetett volna, ha már egy szűkülő buszsávba hajt be, ugyanis a bringaút elfogyott előtte.
  • Szabi #25962
  • Stockbauer33 #25961
    http://www.autoguide.com/auto-news/2014/07/2016-acura-nsx-burns-ground-nurburgring.html
  • SötétBarom
    Ezek a soc vasak életveszélyesek. A compilationökben is felborulnak a leglazább szitukban is.
  • Misuka963
  • SötétBarom
    49 után 51 jön, és amit írtam az tűnt el xD
  • Tuvok #25957
    Na ezek szerint nem csak nekem volt szétesve az új dizájn óta ?
  • desigo
    Én nem töröltem egyet se csak a bannert szerkesztettem.
  • SötétBarom
    Tűnnek el HSZ-ek? :D
  • Ricsi234
    Ja..Ez meg már A1 Voorthuizen, Hollandia
    Ezt ismerősöm küldte.

• desigo
    Az keményen összejött...
  • Ricsi234
    Ausztria, A1 84-es exit...
  • milk4
    Szerintem a biztosító összerakja és eladja.
  • Coral Springs
    Én osztom azt az álláspontot hogy még javítható, szét kéne szedni nullára és egy jó karosszéria lakatos helyrerakná az elejét. Csak amennyibe ez és az új alkatrészek fájnának a legtöbb embernek (főleg akinek pénze is van) jobban megéri bontóban eladni, és venni egy új autót. A nagybátyám autószerelő jó ismerősökkel körbevéve, sok hozzá hasonló embernek megéri egy ilyen roncsot olcsón megvenni és helyrerakni, még ha nem is lesz ez már olyan mint újkorában.
  • Stockbauer33 #25948
  • Nyiri
    Szerintem ez nincs 300. Mást áttételt használ a moci.
  • Nyiri
    Rendben. Ha te mondod.
  • w77d
    megvolt a kárfelvétel, nem javítható, már rá is került a totálkár plecsni A komplett eleje elhúzódott balra, futómű is ripityára tört az egyik felnivel együtt, kormány is elmozdult a tengelyéből, az első merevítő beszánkázott a hűtő mögé, sőt a beltérben a légzsák káron kívül még a váltóbox is eltolódott.
    Továbbra is fenntartom, hogy ha egy gyengébb minőségű mai autóban ülök, összehasonlíthatatlanul durvábban nézne ki az összkép.
  • w77d
    nem ült mellettem senki, nem tudom miért nyílt a légzsák.. talán az ütés erejétől egy jeladó úgy jelzett be, mintha ültek volna ott.