37102
  • Tinman #26109
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minden valaki másnak a nevén van... párommal nem vagyunk házasok, meg szülők nevén van csomó minden.
  • Tinman #26108
    Hoppá! Ez egy Autonet-es autó ^^
  • akyyy
    akkor hogyan oldjátok meg a dolgokat, rezsit stb? asszony,gyerek?szülő? testvér?
  • sovatalevi
    Összeroncsolódott személyautó és kisteherautó Gyömrőn, az Üllői úton 2014. július 30-án. Az autó vezetőjének életét a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni. A kisteherautó sofőrjét a monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a súlyos sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

• Misuka963
    Isten nyugosztalja :(
  • sovatalevi
    a 7217-es út 4-es kilométerénél a Balatonalmádi felől Veszprém irányába tartó BMW nem az időjárásnak megfelelő sebességet választott, és Szentkirályszabadjánál a jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, majd frontálisan ütközött a szemből érkező Audi A6-ossal
  • Misuka963

Durva,basszus :(
  • cement
    nem akarlak elkeseríteni, de én -igaz pár éve- csak rosszat hallottam a mabiszről. vannak, ők elviekben azok akik ilyenkor segítenek, de több olyat esetről hallottam, ahol halogatták a dolgokat, nem fizettek, vagy közel sem annyit amennyit kellett volna, stb stb. remélem veled nem így lesz, de szerintem ne hidd azt hogy a jövő héten felhívnak hogy "kedves uram hova utalhatjuk a pénzt"
  • sovatalevi
    Két gyerek halt meg a BMW-ben
    Egy német házaspár két gyermeke halt meg abban a szerda hajnali balesetben, amely Linz környékén történt. Egy 54 éves, ittas férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, ahol frontálisan ütközött a balesetben vétlen sofőr kocsijában

Cikk+videó
  • bmwcrash
    Pontosan, ezert hülyeség amit ő írt.
  • w77d
    ez esetben meg nem parázok, mert a kötelezőm állja ;)
  • w77d
    én a MABISZ-t kerestem meg egyenesen és ők mondták, hogy semmi esély nincs arra hogy ne fizetnének.. hogy behajtani hogy fogják azt már csak tippeltem..
  • bmwcrash
    Szerintem úgy értette, hogy te mész neki egy Lambonak:)
  • desigo
    Kizárt dolog,hogy behajtják rajta azt a 10 milliós kárt.
    Soha nem fogják elárverezni a lakását/házát és az utcára kirakni családostól (már ha van neki).
    A szándékosan nemfizető hiteleseket sem rakják ki mert egyből felháborodik ezer civil szervezet és odaláncolják magukat a lakás elé.

Hasonló esetekről mabiszos kárrendezés vannak történetek?
  • w77d
    amúgy ha most Lamboval vagyok, akkor nem 10-et hanem 30-40 milkát fizet a másik fél... miért akarsz ennyire rosszat neki? :D
  • bmwcrash
    Te komolyan ennyire hülye lennél? Befizeted a kötelezőt és semmit nem kell fizetnie...de maga a gondolatod is iszonyú nagy baromság.
  • w77d
    én kérek elnézést, hogy az utcára mertem menni és összetörtek :D
  • Tinman #26090
    Ez most valami vicc?
  • SNICKER
    azért jó nagy fasz vagy hogy ilyen kocsival mászkálsz, ha meg valaki véletlen nekedmegy azt milliókat kell fizetnie. remélem egyszer összetörsz egy lambót, mondjuk neked meg se kottyan kifizetni, de hátha megéreznéd
  • Blum
    Osszetorte a Mercedest. Jardan ment egy 15 eves srac picsagatyaban, Lujo pedig arra figyelt nem pedig az utra es egy szegeny Seat-ot belelokott az arokba. :D
  • Tinman #26087
    "mentés 2-3 millió"

K. anyjukat azért ám... nem sok ez egy kicsit? -.-

Nő meg nagy marha volt, most megtanulja. Nekem még kispolákom is volt, ami kb. szomszédba járós volt, de baz naná, hogy volt rá kötelező, alap dolog!
  • Carlos
    Errol lemaradtam. Mi tortent???
  • w77d
    nem bukó, mert a Mabisz fizet nekem, amit aztán ráterhel a nőre. Ha nem tudja rajta behajtani, akkor a fizetésre terheli, tehát évekig minimált fog kapni. Azt nem tudom, hogy az adósok börtöne ilyenkor életbe lép e.
    Ha pedig mondjuk van lakás a nevén, akkor a behajtó arra terheli rá. Ha nem fizeti ki az én kb 9 milliómat és a mentés kb 2-3 millióját, akkor elárverezik a lakást és abból fedezik. Nekem mindenképpen fizetnek, csak a nő baszott rá valószínűleg egy életre. Hülye volt tényleg és felelőtlen, de most azt mondom hogy rendesen "megfizetett" érte...
  • SimaSuna #26084
    nem sok maradt belőle...

• akyyy

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító tartálykocsi az M7-esen Fonyódnál, a sofőr azonnal meghalt, írja a Police.hu. Az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták lezárták a 157-es kilométer környékén.
  • Tinman #26082
    Nálam is így van... semmilyen tulajdonom nincs :-)
  • SötétBarom
    Na ja, shit happens. Mondjuk ha nincs semmi a nevén, az életben nem hajtják be rajta. Én így élem az életemet, papíron nincs semmim. Abszolút semmim. Talán az internet előfizetés van egyedül a nevemen.. (mondjuk az pont az achilles inam! SHIT)
  • Tinman #26080
    Értelek, de neked ez életszerű, mert év vége, biztosító váltás, szerződés módosítási időszak... na de ennek a nőnek júliusban az év közepén nincs KGFB, holott láthatóan telne rá... lett volna neki éves szinten a legrosszabb esetben 25k, most majd lehet, hogy az élete rámegy. Hát ez epic és nem, nem tudom sajnálni, mert nem azzal van a bajom, hogy lezúzta W77D mercijét (balesetek sajnos történnek, ez van), hanem azzal, hogy egy látszólag nem nyomorgó ember a kötelezőn spórol, vagy arra se veszi a fáradtságot, hogy odafigyeljen rá.
  • Nyiri
    w77d első hozzászólására írtam aztán olvastam a többit.
  • SötétBarom
    Fizetésre terhelés legrosszabb esetben. Elveszik a lakását, és kibasszák az utcára a gyerekeivel együtt. Hasonlók.
  • SötétBarom
    Én nem is olyan régen, kb novembertől január végéig kötelező nélkül mászkáltam a tudtomon kívül.. Elkevertem a csekket, értesítő levelet meg valami miatt nem kaptam a biztosítótól. Az egészet akkor vettem észre, mikor egyszer elgondolkodtam rajta, hogy gyanúsan rég fizettem kötelezőt. Bementem, mire mondták, hogy felmondták a szerződést.. A sztori innentől uncsi és bonyolódik, a lényeg, hogy egy kis karate után azért visszaadták a b10-emet, és minden rendben lett.. De ha jött volna egy ilyen merci, háttthh :/
  • Tinman #26076
    Miért a többesszám?

Nekem az nem tiszta, hogy a fenébe fogják behajtani a csajon a pénzt? Ezért ez nem 200k vagy 1-2 milla.
  • SötétBarom
    Ti olvastok is, vagy csak írkáltok bele a nagyvilágba? :DD
  • Nyiri
    Ilyenkor nem fizet a MABISZ? Ezért elvileg a fedezetlenségi díj
  • Tinman #26073
    Most azon gondolkodom, hogy ha totálkárra tör valaki egy ilyen verdát, mint amilyen W77D-nek van és nincs KGFB-je, akkor, hogy a csába fogja kifizetni a mennyit is? 10 milkát?

Ráadásul fogadni mernék, hogy a luvnyának nincs a nevén semmi, max a törött Seat volt... hogy a fenébe lesz ebből W77D-nek kártérítése? Vagy bukó fullra? ^^

OMG ^^
  • TG Gida
    Járulékos kárra fizet vajon a biztosító valamit? Arra gondolok pl., hogy a baleset miatt kiesel a munkából. Kórházi költségek sérülés esetén?
  • TG Gida
    Inkább Oroszország.
  • Tinman #26070
    Sajnálod????

Seat-ra van pénz, ráadásul nem is egy lepukkant ezer éves szarra, de fos/húgy összegű kötelezőre nincs??? Remélem úgy megbszk, hogy arról kódul! Hogy mernek egyáltalán kötelező nélkül vezetni egyesek??? Felháborító!
  • w77d
    persze, ilyen esetben a MABISZ átveszi az ügyet, a vétlennek térít a vétkesen pedig behajt
  • SötétBarom
    Rly? Az jó.