37102
-
KaBuTo666 #26067 Jahm. :) -
#26066 Igazából neked nem lesz olcsó :/ -
#26065 ezt már a MABISZ-al kell lejátszania, nekem mindenképpen fizet a biztosító szövetség. -
KaBuTo666 #26064 Már ha kitudja fizetni... :-o -
#26063 újabb fejlemény a balesetemhez: most szóltak rám a Pappasból, kiderült a csajnak nem volt érvényes kötelezője... Szegényt azért sajnálom, ez nem lesz olcsó neki :S -
Stockbauer33 #26062 7:45 -
Susarc #26061 Brazília? -
#26060 De jól tette remélem megdöglött a mocsadék bár kicsi rá az esély,csak megsebezte valahol :( -
#26059 ejj :D
-
#26058 végén a robogós :DDD -
#26057 4:20-tól -
#26056 Jogos önvédelem -
#26055 Elöntötte a víz Újpestet
-
#26054 Képet vagy hazucc -
SNICKER #26053 te meg az a tipikus savanyú irigykedős kötekedős kételkedős magyar vagy mint az átlag. tőled mást nem láttam még az sg-n, csak azt hogy fikázol valamit vagy valakit. -
#26052 Ennek örülök. -
#26051 Igazából kurva jó életem van. :D -
#26050 Nem tudom, mi kényszerít rá te szegény életű arra, hogy trollkodni járj egy fórumra. Jó szar életed lehet, ha ebben leled örömöd. -
#26049 Az, hogy miket írkálok fórumon a saját szórakozásomra, trollkodási/flémkeltési szándékkal nem feltétlenül tükrözi milyen ember vagyok az életben. Nem tudom te például mennyire tudsz komolyan venni egy "SötétBarom" nicket, de ha ennyire, akkor i have bad news. -
SNICKER #26048 te aztán igazi kém vagy -
#26047 Érdekes, a humoros topicban még meg akartál taposni mindenkit: "Én ezt pont leszarom. Max rámkenődik. Pech g'habt. Aztán ha sokallja a bömös motorháztető árát, még meg is taposom ;DDD" - by SötétBarom
-
#26046 Ha mondjuk valaki rommá törte a kocsidat, és még nem tudod, hogy van-e biztosítása, akkor egyből tehetetlen leszel te is. ;D
Engem meg nem fenyeget ilyen veszély, mert nem vagyok egy autóból kiugrálós verekedős típus, mindössze meg tudom érteni, ha valakit elragad a hév. -
Nyiri #26045 Te meg ne lepődj meg ha utána feljelent és még meg is basznak a bíróságon testi sértésért. Egy jó ügyvéd még azt is elintézi, hogy vezetni se vezethetsz egy laza pszichológiai szakvélemény után.
Csak a tehetetlen és buta ember verekszik. Van úgy hogy kiabálok és mérges vagyok de soha nem bántanék senkit.
Volt már úgy hogy összetörtem más kocsiját amikor nem volt ott. Névjegyet hagytam felhívott találkoztunk papíroztunk és mindenki ment tovább. A biztosító hiába akart rávenni, hogy vonjam vissza nem tettem. Növekedett pár száz forintot a kötelezőm. Na és? Erre van nem?
Itthon a bonus malus bűvöletében élő emberek azt hiszik hogy az érték hogy nem B10ben van és nem B8-ban. Akkor baszki fizesse ki kp-ban a kárt! -
#26044 Te súlyosan beteg vagy. Durván. -
#26043 Egyértelmű, hogy rossz helyre születtem.
Egyébként aki ennyire félti az autóját ne érje be a KGFB-vel, hanem kössön Casco-t, mert előbb-utóbb tuti kelleni fog. -
#26042 De mi az, hogy baszod össze???? ^^
Figyelmetlen vagy 1 mp-re és máris baleset történik. Semmi direkt vagy készakarva károkozás nem volt azon a videón sem, ahogy a balesetek jó részénél ez így van.
Egész más, ha direkt törik össze a verdád, de nehogy már egy BALESETNÉL még kiugrálj pofán baszkodni valakit?
Legalább hazudd azt, hogy nem, te nem ilyen vagy. -.- -
#26041 Az előző példámban én jártam a rendőrségre,mert súlyos sérülét okozott a részeg egy utastársában és jegyzőkönyvet vettek fel és persze ugy összetörték a kocsimat,hogy nem jött vissza az ára,mondhattam én bármit,hogy ezt és ezt cseréltem most...az akkori ára és ennyi -
#26040 Ha valakinek mondjuk 3 évnyi nettó munkabérét baszod össze, ne lepődj meg, ha pofánbasz. Szerintem.
Ráadásul a szuperkorrekt magyar biztosítósdi után simán lehet, hogy vétlenként is masszív mínuszban zársz. -
#26039 pontosan.Az én autómat ugy törték össze,hogy parkoltam az utcán és szó szerint benne állt egy felismerhetettlenségig összetört kocsi,mert a marhája részegen vezetett és nem adta meg a jobbost,szerencsétlenségére egy hütős kamionnak,az meg ugy felröpítette hogy a csomagtartómba landolt.Öröm volt nézni ahogy a munkahelyemről hazafelé mennék és a rendőrök csak néznek rám,hogy ezzel most sehova.Kellett egy kis nyugtató,főleg akkor amikor azt nézték,hogy én szabályosan parkoltam e,lemérték az 5 métert a kereszteződéstől...
-
#26038 Hát ha az én autómba beleszállna valami ordenáré idióta, lehet ordítanék egy ideig. Mert egyszerűen iszonyat bosszantó, ha valaki más hülyesége miatt megy tönkre az ember nem olcsó vagyontárgya. Lehet napi munkábajáráshoz kell, mert csak autóval tudod megoldani, és ezt vágja egy hülye gallyra. De már csak az érték miatt is... A magyar nem sűrűn autókázik poénból, csak ha szükséges, ilyen üa. árak mellett.
Verekedni nyilván nem állnék le, esetleg csak ha tényleg részeg :D -
#26037 én pedig vezetni akarok.Nem ugy,hogy mást veszélyeztetni,hanem ugy ahogy a forgalom engedi.De ettől függetlenül az sem megengedett,hogyha beszólnak akkor átmenjek a fején.Még jó hogy nem volt nála fegyver.S ehhez tényleg nem BMW kell,de valahogy aki ilyen szintű kocsit megenged magának az valahogy vesz a kocsihoz egy olyan jogsit is hogy nekem mindent szabad.Tisztelet a kivételnek! -
#26036 Baleset történik és verekedik azonnal... komolyan mondom elbújok egy barlangba :-(
Pár éve mikor kemény 30-al nekicsúsztam egy Swiftesnek az rögtön kiugrott és ordított, hogy részeg állat vagyok, dögöljek meg., etc. Válaszra sem méltattam, visszaültem a kocsiba és kihívtam a yardokat, utána kezesbárány volt, de követelte, hogy szondázzanak meg.
Tudni lehet rólam, hogy teljesen absztinens vagyok, szóval jól elmókáztunk a rendőrrel, aki azt mondta, hogy ilyen erővel még az életben nem fújtak szondát mióta ő a kötelékben van és jókat röhögött :-) -
#26035 Abban a világban, ahol olyan emberek kapnak jogsit, akik nem tudnak parkolni, 2 kocsi közé beállni, de van aki még előre se? Vagy éppen KÉT kézzel váltanak sebességet? Ebben a világban az agresszívek nagyon is könnyen kapnak jogsit, könnyebben, mint a kevésbé "ragadozók". Leáldozott. Google önjáró autókat akarok. -
#26034 Általánosítani nem túl jó dolog ezt tudjuk.
Mégis vannak sztereotip dolgok... például, hogy a "norvégok" szeretnek lopni, az oroszok agresszívek, a magyarok végtelenül pesszimisták és bizony aki BMW-t vesz, az nagy átlagban nem azért veszi, hogy 50/90/130-al haladjon. Persze, hogy vannak kivételek, de bárhogy is erőlködünk, ha meglátunk egy fekete BMW-t azért sok jóra nem számítunk, de a túlélési ösztönünk általában azt súgja, hogy a egy bármilyen BMW-nek nem szólunk be és nem mutogatunk, mert könnyen lehet, hogy 2 frissen leszerelt ukrán katona ül benne és akkor nagyon kínos percek következnek :-( -
#26033 Nem az a baj hogy valaki hamar felkapja a vizet, hanem hogy az ilyenek autóba ülnek. -
#26032 Nem... van, hogy rosszabbul, sőt van, hogy ennyi sem kell. Sokaknál nagyon vékony az a bizonyos gát :-( -
#26031 Ó verekszik a Suzukis féreg is, 1:00-tól
-
#26030 Mivelhogy BMW-t vezetett,ha Suzukit vezetett volna akkor Suzukis féregnek mondtam volna,látom kötekedhetnéked van. -
#26029 Azért remélem nem mindenki így reagál egy beszólásra. -
Nyiri #26028 Kommentek szerint csávót elkapták a zsaruk.