37102
-
Coral Springs #26149 -
#26148 Én igazából nem csak futárkodom, hanem egyéb feladataim is vannak. Gépek karbantartása szervizelés, és ezen felül áru szállítás.. Dallmayr kávés cég. Szépen felmatricázott partnerek illetve expertek vannak nálunk. Bögre, kávé logok stb stb minden van rajtuk :-)
Én is szeretem jó, hogy magad vagy, meg hát az autó sem utsó szempont, mert se gps se semmi, és nem kell leadni :-)) -
#26147 Huszonnyolcan haltak meg pénteken, mikor Tajvanon, Kaohsziung városban berobbant egy gáz vagy vízvezeték
-
Coral Springs #26146 A csávó rémálma válhatott valóra amikor hirtelen megjelent a rendőr.
-
#26145 Nem volt egyenletes,a gép bal oldala lejjebb volt,na meg lehet a konténer sem volt üres és e benne lévő áru is megrántotta :(
Emberek vagyunk,hibázunk. -
#26144 Ezek a világ legveszélyesebb útjai
"Mi a helyzet itthon?
Magyarországon 2014 első negyedévében 13 százalékkal több személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mint az előző év hasonló időszakában. A halálos balesetek száma 39 százalékkal, a súlyos sérüléssel járóké 20 százalékkal volt több, mint 2013-ban, a könnyű sérüléssel járóké pedig 8,4 százalékkal növekedett." -
#26143 olyan, mintha a talaj sem lenne egyenletes... -
#26142 Szar érzés lehet így elbaszni valamit. =/ -
Coral Springs #26141 Szerintem ahogy kihozta a konténert le kellett volna engedni, hülyeség volt magas súlyponttal manőverezni. De nem vagyok darukezelő, nem értek hozzá.
-
#26140 Ugyanmindegy a biciklis volt a figyelmetlen :/ -
VJP #26139 Hát nem mondom, hogy nincs igazad, de nem hiszem, hogy 64 km/h-nál váltott kettesbe az elején. Nem pörgött túl magas fordulatszámon. -
#26138 USA = mph -
VJP #26137 Nekem 76 km/h-nak tűnt városon kívül... -
#26136 A fekete is rendesen leamortizálódott... -
#26135 Igen, hiszen 120 km/h a megengedett sebesség közúton ugye?
Elhiszem, hogy ekkora sebességnél nehéz észrevenni valakit... -
Coral Springs #26134 Ez csak egy erős majdnem, idióta gyökér bringás !
-
#26133 Ma engem is szinte elcsaptak. Állok a benzinkútnál ( ott dolgozom) épp tankoltam egy autót,és hallom keréknyikorgást és érkezik egy csajszi felém 3-as Golffal . Aztán végül nekiment a járdaszigetnek,ahol vannak a pompák jó 40 cm-s járda fel is szökött rá és a pompánál állt meg. Csak egy felni+gumija bánja az egészet. -
#26132 Pff ezt a manővert jól elmérte csóri. -
#26131 https://www.youtube.com/watch?v=dY7ZD4lR6AA
https://www.youtube.com/watch?v=Thd7ZqjclZE -
#26130 -
#26129 Mindketten megúszták
több kép : link -
#26128 Szerintem ez fake -
#26127 erről bővebb info? -
#26126 -
#26125 Én ma emiatt a baleset miatt vártam jó pár órát a buszon, illetve a busz mellett. -
Gheorghe Filip, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, munkatársai a helyszínelés során nem állapítottak meg semmilyen törvénysértést, a balesetnek nem voltak súlyos sérültjei, sem jelentős anyagi kár nem keletkezett. A teherautó egyébként valószínűleg elvesztette egyensúlyát, ezért borulhatott az árokba.
-
#26123 Ha volt pályabejárás a verseny előtt akkor láthatták a navigátorok az oszlopot... -
#26122 Baromi jó vidi :-)
Amúgy a szervezőknek meg a jó k. anyját, hogy nem biztosították azt a részt... mitomén' szalmabálák, kis elterelés, mesterséges lassító előtte, etc. -
#26121 Elég kemény,hogy annyira összetört,hogy alig tudjuk felismerni... -
#26120 A 14:24-nél látható jelenetről tud valaki valamit? Volt róla valami hír a neten? (Azért a 16:33-nál lévő jelenet is szép.)
-
#26119 -
#26118 -
#26117 -
#26116 Lerobbant, Felemelték, leejtették hát ez gáz...
-
#26115 Nem semmi gond,én kevertem össze,te csak helyesen kijavítottál,nem történt semmi :)
Az biztos,de élvezetes munka is egyben :)
Melyik futárcégnél dolgozol ha szabad kérdeznem ? -
#26114 Nem para. Nem leoltás vagy valami, csak gondoltam beírom.. Rossz látni ilyet. Én is egész nap megyek vezetem, szar ez... Brrr Vigyázni kell magunkra... -
#26113 Uhh elnézést,igen,most nézem,ez az újabbik Partner,bocsánat hirtelen rápillantásra VW Caddy-nek láttam :) -
#26112 Ez egy Partner... 100x
Én is ilyet vezetek. Nézd meg a tolóajtó kilincsét, illetve a hátsórészénél a doboz tetején az ívet.
Vagy az első sárvldő lámpa részét..
Ez egy Peugeot Partner.. Szépen szétesett szegény...
-
#26111 Ilyennel közlekedek minden nap :( -
#26110 Volt a kis Caddy :(