37102
-
#26192 Igaza van, de mit keres a belső sávban kamionnal? :D
Ausztráliába máshogy van a kresz (akcentus alapján ausztrál az úriember)? :D -
#26191 Mit össze magyaráz utána -
Coral Springs #26190 Kivan a kamionos. Mondjuk megértem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #26188 No comment.
#26186 jó sok baleset van minden nap
reggel fotóztam az M6-oson :
-
Stockbauer33 #26185 Volt az esti hírdóba.Hát a Rönoból nem maradt semmi amivel ütközött.
Vajon ez az a hír? -
#26184 Ukrán ricer Lada vs becsapódó rakéta @ Donetsk
-
#26183 o, shit :| 3-as út
-
#26182 -
#26180 -
#26179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#26178 Ennél sokkal szarabb helyen nehéz eltalálni egy autót, instant TK. :/ -
Coral Springs #26177 Rendőrségi igazoltatás. Lényeg 3:40 -től, szépen lezúzta a Mustang oldalát.
#26176 -
#26175 Kabin rendesen leamortizálódott
nem akarom tudni mi folyik ott... -
#26174 OFF:
aztán találkozott egy kamionnal... :/
(jövőre jön az új rész - MadMax) -
#26173 a szaguldas istene volt akinek benzin folyik az ereiben -
#26172 Hidraulika folyadék+vér szerintem. -
#26171 úúúú ott minimum kettészakadt egy ember, ha ennyi lé kiömlött :S -
Coral Springs #26170 Alleged Street Racing Leads to 5th Gen Camaro vs. Starbucks Crash -
#26169 Van az úgy amikor az ember átgondolja, hogy biztos ezt akarod csinálni?..
Nyiri #26168 Azért mert ÁMERIKA a szabadság országa. -
#26167 -
#26166 -
#26165 -
#26164 A szerencse pont addig tart ki amíg nem okoznak tragédiát. Ugyan úgy az ő hibája is, mert mint ahogy ő a társa aki vezetett. Aki beül egy közveszélyes street racer mellé, mögé az ugyan olyan bűnös és részese mindennek ami történik. Utakon vannak szabályok, sokkal keményebben kellene fellépni ezek ellen, mert itthon nem tartják be elég csak Budapestre menni, ahol 70es táblánál 90-100+al cikázva a sávok közt mennek el melletted, ők "értik a dolgukat". -
Susarc #26163 nem is az gáz ha ő hibáz hanem az,hogy a többi résztvevő a forgalomban hogyan viselkedik egy ilyen őrült láttán! megijed,befékez,elrántja a kormányt stb stb! sajnálom,hogy meghalt mint ember,de ön és közveszélyes volt! -
#26162 A BMW-s egy tajparaszt volt, cseppet sem értette a dolgát. Ha értette volna, akkor pályán ment volna. Lehet, hogy tudott driftelni, de közúton ilyen sebességgel vagánykodni elmebetegség. Nem is kell hogy te hibázz, elég ha valaki megijed és nem arra fordul, mint amire számít. -
Coral Springs #26161 Baszott nagy mák hogy pont volt előttük egy másik kamion.
-
SNICKER #26160 szerintem a bmw-s is értette a dolgát, nem ütött el senkit. amikor meghalt az se az ő hibája volt, nem ő vezetett -
Coral Springs #26159 Ez az üldözés van olyan minőségű mint az amerikai verziók. -
Susarc #26158 5:03 nél köveket vág a szélvédőhöz? nagyon brutális videó! elmebeteg az a kamionos! -
#26157 Közúton nem driftelünk, nem égetünk gumit. -
#26156 hát nekem nem úgy tűnik mintha bárkit is veszélyeztetett volna, nem volt forgalom abszolút. ha a grúz bmw-sre gondolsz az forgalmas utcán az autók között szlamomozva vagánykodott, teljesen más kategória. -
SNICKER #26155 ott helyben le kellett volna lőni. ha jön egy autó egy benne utazó családdal ez a faszkalap meg pont ki driftel eléjük, és meghalnak akkor mivan? idióták
volt az a bmw-s akinek volt pár driftes videója aztán meghalt mert rádőlt a fa, na ez is ugyan ilyen, annak ezt kívántátok. -
#26154 -
#26153 ezért miét kell pisztolyt fogni a sofőrre, és bilincsben elvinni??? -
Susarc #26152 már elnézést,de miért száll ki b+ pisztollyal emberre irányzékozva az autóból? nem erős ez egy csöppet egy kis driftért?? -
#26151 -
#26150 dettó ugyanez csak én fűtést,szellőzést szervizelek...