37099
-
#36095 Ezek szerint.
Csak tippelek, de előfordul hogy a motoros sem volt mindenhol szabályos, ezért nem erőlteti, hogy önként szalad a rendőrségre a felvétellel, hátha róla is van pár kép a másiknál esetleg.
A felvételen amúgy ha jól látom ép 155km/h mutat a sebességmérője. -
gotchaaa #36094 "A rendőrség várja a motor vezetőjének jelentkezését, aki a felvételt rögzítette"
Jól értem, hogy a motorsnak nem az első dolga volt elmenni a rendőrségre a felvétellel? -
#36093 InfoPápa face poszt
https://www.facebook.com/infopapa/posts/4221521837936279?comment_id=4222102517878211
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha eladó lenne az Audi érdekelne. Köszönöm
- csak a 19.tulajdonos lennél biztos nagyon fasza kis autó, főleg hogy -100.000km van benne
Oké h idióta de vezetni lehet tanulni tőle
- Ha jo sofor lenne bele se kezdett volna a manoverbe. De ha igy is tett, akkor a veszelyhelyzet elol nem balra menekul az ellentetes iranyu forgalomba. De ha mar ezt is elbaszta, legalabb nem verte ugy neki a padkanak a kocsit, hogy elol 30 centit keskenyedett a nyomtav es a bal oldalon legalabb 10et a tengeytav. Vegulis, minden verbeli profi igy csinaja!
Jah! NEM!
Most okè mindenki elitèli többeköszt ènis jó magam is vezetek az mellett Dakar versenyző vagyok na de ez mindegy nagyot hibázott az biztos de ászt is meg kell hagyni hogy nagyon jó rutinnal rendelkezik sajnálom hogy így mutassa ki hogy jól vezet versenypályán lenne a helye nekem a forgalomba kisèrletezni másik èletèvel biztos megkapja a jutalmat èrte de kár hogy így járt!!!!!!
-
#36092 Szemtanúkat keres a rendőrség
https://www.infopapa.hu/hirek/olvas/szemtanukat-keres-a-rendorseg-2021-06-29-091639
Feladta magát az Audis, a 8-as főút ámokfutója
https://www.infopapa.hu/hirek/olvas/feladta-magat-az-audis-a-8-as-fout-amokfutoja-2021-06-29-164436
Őrizetben az ámokfutó
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/orizetben-az-amokfuto
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.30. 14:13:21 -
#36091 A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a személygépkocsi vezetője szándékosan hajtott neki az autóbusznak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.
Halálos közlekedési baleset Törökszentmiklósnál
-
#36090 "Tescos Toretto" :DD Ciganyokra ezt meg nem hallottam:)
Allitolag mar elkaptak, jogsit evettek (csoda hogy volt mit) es a feljelentes is megvolt. -
#36089 Nem sokon múlt -
#36088 Herend és Ajka között.
Itt dolgozom a környéken, akik ezen az úton járnak tudják, hogy ez a rész rendszeres problémákat okoz ezzel a sok idiótával.
Nagyon sok baleset van! -
#36087 azt a kurva. megfigyeltem én is hogy nyáron több a hülye különes idén, elképesztő hülyeségeket csinálnak az emberek -
#36086 Szerintem ez lehet az, 2018 képen még nincs dupla záróvonal.
google maps
Néhány centin múlt a tragédia! Elképesztő videó a 8-as útról
infopapa.hu/hirek -
kamionosjoe #36085 Ezt már láttam ma a Győrben közlekedünk facebook csoportban, de én tudom beazonosítani ezt a helyet ahol ez történik. Valaki tudja? -
#36084 -
#36083 Az autónak továbbra is csak részeit látni, valószínűleg a kamion alatt volt az árokban.
Halálos baleset Hajdúszoboszló és Kaba között – további fotók érkeztek a helyszínről
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.06.28. 18:03:09 -
TomBond #36082 Az RTL híradóban azt mondták, hogy az árokban van az autó, azért nem látszik. -
#36081 nem baleset, de mikor orkok felszabadulnak a pályára, nyilván öv egyiknek sincs bekötve...
https://rtl.hu/rtlklub/hirek/240-km-oraval-szaguldozhatott-egy-autos-az-m1-esen
"A rendőrség egyelőre nem indított eljárást, mert nem érkezett feljelentés."
-
#36080 Igen az lehet, ritkán látni ennyire eltűnni egy autót balesetben, brutális. -
#36079 A kamiont bal elől a csuklónál kapta el, az üzemanyag tartályoknál, ami rögtön belobbant, a fülke és a tréler is teljesen kiégett. Sztem az autó nagy része egyszerűen "elolvadt", hamuvá égett a hőtől. -
#36078 Sötét humorral élve "Pedig ott van mindenhol"
Munkába mehetett vagy diszkóból épp hazafelé tartott, mindenesetre nem ment lassan, mert rejtély hogy hol az autó, hacsaknem a kamion alatt?
Ui: jobban megnézve a képeket amit én lökhárítónak hittem az az autó oldala?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tornádó Csehországban
https://telex.hu/foto/2021/06/25/csehorszag-tornado-helyszini-fotok
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.28. 02:04:46 -
#36077 Valószínűleg nem így tervezte a hölgy, de baromi rosszul sült el olyannyira, hogy a rendőrség is keresi.
-
#36076 Nem is látom a képeken az autót -
#36075 Az autót nem is látni a képeken
"Ahogyan arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt vasárnap reggel 5 óra 15 perc körül a 4-es számú főút 192. kilométer szelvényében, Kaba és Hajdúszoboszló között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves nő közlekedett az általa vezetett személyautóval, amikor eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan nekiütközött egy vele szemben haladó kamionnak. A baleset következtében a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette."
Halálos karambol történt Kaba és Hajdúszoboszló között
-
nordan #36074 jézusom ez a video :S bent van még s sofőr full sokkos állapot a kiscsaj a hordágyon meg a haverjuk a hátsó ülésen szintén full shokkban -
#36073 Wiki szerint Honda Civic 7. gen 2001-2005
BM OKF Face videó
Szomorú, a sofőrt közvetlen nem érte el az ütközés és még is elhunyt, tippre oldalra nem sokat tart a 3 pontos öv, lehet össze fejelt az utassal passz.
Érdekes a Civic reklámjában hivatkoznak a biztonságra, 5 csillag..stb.
Gondolom amerikaiak helyre akarták rakni azt az 5 csillagot, miszerint ha amcsi nagy vassal ütközöl nem fog megmenteni.
Már félátfedésben sem túl acélos oldalról, meg lehet át is menne rajta némelyik.
Erős régi Civic fiataloknak nem ajánlott, max pályára becsövezve.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
#36072 Igen. Szemtanúk szerint a szürke autóval vitézkedett a sofőr, kisodródtak és akkor oldalról elkapta a VW. -
nordan #36071 ez race lehetett -
#36070 Rommá törtek az autók: ketten is meghaltak egy brutális balesetben Budapesten
-
#36069 Egy 1980-ban épült ház, amelynek esedékes volt a felülvizsgálata és javításra szorult. Tavaly egy jelentés megállapította, hogy a feltöltött talaj kb. 20 éve süllyed. (telex) -
nordan #36068 ez hogy az Istenbe dőlhetett így össze? -
nordan #36067 -
#36066 Nem tudom, de elég durván potyognak és még a szezon most indul el... -
#36065 RatBaG #36064
Twingo biztosítója, ha volt, most zárta kettőre az iroda ajtót és utazott el ismeretlen helyre
FrezeR #36062
Ezekkel a traktorossokkal idén mi van ?
A film
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.25. 12:51:54 -
#36064 -
#36063 Mór térségében történt halálos közlekedési baleset
-
#36062 Kettévágott egy traktort a vonat Kiskunmajsánál
-
Stockbauer33 #36061 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#36060 -
#36059 Mázlija volt a srácoknak.
-
#36058 "Karen" egy kicsit agresszívba nyomta és csak azt felejtette el, hogy nem egy súlycsoportban játszanak.
Sokan elfelejtik, hogy az állatok nem azért élnek, hogy állandóan a mi kívánságainkat, utasításainkat lessék van nekik is rossz napjuk és olyankor nem kell erőltetni a dolgokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még elég "jól megúszta", én 70%-ra tettem, hogy meghalt.
-
#36057 Ezzel egyetértek. Egyre nagyobb szükség lenne a biztosabb védelmekre, mert ebből az esetből is látszik milyen erők dolgoznak már. Itt is kisebb csoda, hogy egyikük sem halt meg. -
#36056 Azért kíváncsi lennék, hogy a Bömbibe milyen vezetés segítő technológiák voltak és azok közül mennyi működött.
Mert a felfestés az jónak tűnik, tehát sáv tartó biztos működött volna.
Én még mindig annak a pártján vagyok, hogy a sok segítő helyett inkább 1-2 re fókuszálnának, de azok legyenek profik.
pl egy ráfutásgátló és egy vészfék asszisztens kellene legyen kötelező az új autókba és ne ilyen keréknyomás szenzor és egyéb másodlagos dolgok.