37102
  • Norbi1990
    Úristen! Mák, hogy nem talált el senkit.
  • bertino
    basszus, amikor éjjel a biciklis elesik és kis híján áthajt rajta az autós, aki még éppen, hogy nem nyírta ki teljesen...

VALAMI LÁTHATÓSÁG NEM KÉNE A BRINGÁN, EMBER ???? MAJDNEM MEGHALTÁL!
  • Stockbauer33 #26755
    Azért a mentősnél lazán van jobbra-ballra 50-70 méter tiszta látotávolság.Látnia kellett vna a mentőt de extra telibe qja a sötét gyökér.A menekülő 1500as ladás ua Ennyi sok tömény baleset után azt mondja az ember hogy ezt a sok barmot zavarja a kanyar. De nem.Az egyenes út is zavarja őket.Megbüntette ezt az egész nemzetet az élet örökre. 3-4 v 15-20 év múlva is ezt csinálják majd.

Ja most jön a tél ott is (hó,jég) :DDD
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.05. 21:37:17
  • Roger6
    Amúgy ami kint van kezdőképernyőn baleset szerintem elkerülhető lett volna, ha nem nyom satuféket ijedtségből a nő, csak át kellett volna menni a szemközti sávba. Persze utólag könnyen okos az ember, tudom...
  • TG Gida
    Ezek egyre durvábbak.
  • Tuvok #26752
    Legújabb. Csak nagykorúaknak.

• Nyiri
    Az első kanyarnál, hogy gyűlnek már az autók az egyenesben :)
  • cement
    finnek ha rallyznak :)
  • Roger6
    Milyen érdekes, mi? Nem jött össze a sodrós bal biztos.
  • Blum
    Fának csapódott a Suzuki: életveszélyesen sérült a sofőr

• mcmoha
    A tűz már hét éve történt, tavaly viszont a szuezi cstornában a gépházát 18 méter magasságig árasztotta el a víz. Atomokra kellett szedni a főgépet, hogy tisztességesen megjavíthassák.
  • Blum
    Azért ez egy busszal nem rossz teljesímény! :D
  • Roger6
    Ha már balesetek (amúgy 187.000 tonna az össztömege rakománnyal ennek a konténerszállító hajónak), itt van ahogy ég szegény:

• Tuvok #26744
    Egy második világháborús repülőgép-anyahajó 30-35ezer tonnás volt :)
  • TomBond
    Az eddigi nyertes! Ő jutott legtovább! :-)
  • Szabi #26742
    -.-
  • Roger6
    Nem kap rohamot? Nem látod a hetente megjelenő orosz street rage videókat? Egy dudálásért szétverik egymást.
  • w77d
    Elé nem tudott volna dőlni, mert nem előtte haladtak. Másik sávba nem eshettek volna, mert a legszélsőben voltak. Legrosszabb eset lehetett volna, hogy úgy esnek a padkára, hogy eltörik vagy kezük vagy lábuk. Az sem kellemes, de ha egy ilyenen így kiakad a csaj, akkor nagyon remélem ő maga nem vezet semmit sem, mert az ilyen szintű félelem nem vezet semmi jóra. Egy nap az átlag közlekedő durvábbakat él át és senki nem kap rohamot.
  • Norbi1990
    Oszt mivan, ha eldőlnek az autó elé mert nekimegy és a faszi ijedtében azt se tudja mit csináljon és átmegy rajtuk? Vagy átesnek a másik sávba ahol jön egy teherautó?

Joggal vannak felháborodva. A csaj meg többet biztos nem ül motorra.
  • w77d
    Persze ott van az a 0.01 % esély, mint mindig, legyen szó motorról vagy autóról. Pár éve egy csávó 20-al koccant és meghalt mert ijedtségében lenyelt asszem egy fogpiszkálót. De ezt nem lehet életveszélyes helyzetnek nevezni. Lassan mentek és a kocsi is lassan szorította le őket.
  • Szabi #26737
    "A versenyzésre átalakított, rendszám nélküli Suzuki Swiftre az út menti erdőben bukkantak rá. A tűzoltók a környéket átvizsgálták, de a sofőrnek nem találták nyomát."

• mcmoha
    Mind a kettő kicsivel több mint százezer tonnás.
  • SötétBarom
    So what?
  • Tinman #26734
    Férfi volt a sofőr nem?
  • SötétBarom
    VAgy meghalnak, mert ez egy kurva motor, és 30-al is meg lehet dögleni. Fasztarisznyát tuti kiszedtem volna az autóból.
  • w77d
    Egy az hogy napi szintű, a másik pedig, hogy ez az eset sehol sem tartalmazta az "almost died" kategóriát. Még ha le is koccolja a kocsi, akkor is csak eldőlnek max, leporolják magukat és mennek tovább.
  • Nyiri
    Én sokat járok motorral és szerintem is napi szintű eset történt. Bár a csaj valószínűleg nem gyakorlott utas azért ijedt meg.
  • Tinman #26730
    Az almost died vicc, a video meg olyan, amiből sajna hetente lehetne 1.

Nem adnak elsőbbséget az emberek se autónak, se motornak, se tanknak. Ilyenek.
  • w77d
    Egyet értek, közel sem volt nagy a kaland...
  • RealCián
    A szegény csaj a sírógörccsel kissé túlreagálta a dolgot, mint ahogy a faszi is az artikulátlan üvöltözéssel.
    A cím is túlzó, "almost died", na ne vicceljünk már, mehettek vagy 30-al, a legrosszabb, ami történhetett volna, hogy a kocsi elsodorja őket és szereznek pár zúzódást.
    A városban főleg robogóval közlekedek, nap mint nap kerülök hasonló szituációba.
  • Blum
    Szegény csaj hogy megijedt :(

• Rev Hard
  • Alien69
    Me jobbról előzött.
  • Tuvok #26724
    Hajó, ha nem jó, koppantak.

• Master91
    pénteken forgalmas Monor-Vecsési elkerülő közt, amúgy szerintem korrekt
  • Blum
    Én egyszer a 4-es főúton jártam úgy, hogy fél óráig jött mögöttem pár száz méterrel a mentő. Olyan eszeveszett gyorsan pedig nem mentem, talán 100-110 környékén kocoghattam.

Mondjuk tény, hogy akkoriban igencsak szar minőségű volt a 4-es (vagy még most is az? Nem jártam arra mostanában) és még személyautóval is kalandos volt 120-130-cal menni. 90-nel menni pedig lehetetlen volt mert a román/ukrán kamionos ledudált, hogy menjek már...:D
  • Norbi1990
    Pesten nem nagyon van ilyen járdázós. Bár egyszer láttam ilyet a Kerepesi úton a Hungária fele ment egy kispolski a járdán. Ilyen nagy SUV-ot még nem láttam járdán kerülni a dugót.

Elakadásjelzős parkolás annál inkább :)

• StrikeFor
    vannak jók :) nálunk is kéne egy ilyen csapat!
  • Norbi1990
    ja
    Nem tudom. Régen csak a parkolós videókat csinálták, nem tudom a járdázós matricára más van-e írva.
    De valami olyasmire emlékszem, hogy "... oda parkolok ahova csak akarok..."
  • SimaSuna #26718
    mármint a levonóra vagy matricára :D