Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sovatalevi
Mi lesz ott? Bmw tali?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Versace26
Komolyan,te retardált vagy szerintem,ne oltogasd a bmw-vel járó embereket,fáj neked? Irigy vagy?
Carlos,Igen,iszik,be is vallja,mert Soltvadkerten van BMW találkozó ,ahova jöhet a breslauer is,és akkor ott megtudjuk beszélni a "Paraszt bmws témát"..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Alien69
Aha, értem. Én bevállalom. Hülye vagyok, rendben van, sose tagadtam. <#eplus2> Le is ülök, esélytelen pl Veled vitába szállni. Hiszen Te tök korrekt voltál, vissza engedted, aki Téged amúgy veszélyeztetett azzal, hogy megunta, hogy a fenekébe robogsz (LOL). <#nevetes2>
De ok, leülök, és kussolok, mint ahogy szoktam, és inkább beengedlek, félre állok. Részemrõl le is zárva a bmw-s mizéria. <#worship>

Tuvok
A cyka-t (szuká) meg nyilván tudod, az hozzátartozik az általános mûveltséghez... 😄

matyi0323
Így megy ez 😊
Nevelõfaterom nemzetközizik, szóval tudom mirõl beszélsz. Tudom milyen, amikor 70-el kell polgártól pestig menni a pályán, mert elõtted a wabisnak az megfelel. Itt mindig pályát zárnak meg baszogatják az embert, ahelyett, hogy kiküldenék a hókotrókat. Rohadtul nevettem, mikor Nyíregyházán szeptemberben mentek körbe-körbe a hótolók, mikor meg leesik majd az elsõ normálisabb hó, akkor megint megbénul az egész ország, mert rohadt váratlanul ért minket tél közepén a hó😄D Elõször is mindenhol a fejekben kellene rendet rakni, öltönyös és volán mögötti szinten..

Ám én kamionos nem akarok lenni, eleinte kisebb koromban mikor voltam pár útra kint, akkor tetszett meg minden, mint minden tizenévesnek, aztán beláttam, hogy ez nem élet 😊 Nekem ez így jelenleg tökéletes, míg nincs nyugisabb meló. Minden éjjel itthon alszok, reggel indulás. Szombat, vasárnap szabad 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Magnumrolcsi
Annyit mi nem tudunk menni legálisan, max. 870-880km-t tíz órában, ha minden jól alakul. Indexet sokan használnak, kiteszik majd húzzák is befelé a autót, körbenézni luxus. Még ha látja is magasról tesznek rá. Sietünk mi is, fõleg akik nemzetköziben járnak. Késel a cégtõl, már 2 percnél is húzzák a szájukat, közlik, hogy majd holnap reggel folyt köv. Pályán! elõzni tilos Magyarországon. 😄D Viccc. Csodálkoznak a baleseteken? 😊 Nincs is tél, lezárják az M1-et elakadt kamionok miatt? 😄D

N o N a m e
óh köszönöm, mostantól ezekre fogok figyelni 😄
z0ty4
"Át is dudáltam, és a mellényzsebembõl elõhúztam a középsõ újjam, felmutattam neki és rámosolyogtam." ez igen. és ezzel most menõbb lettél?

"majdnem felhívtam a rendõrséget hogy kapcsolják le " na ez mindent elmond rólad. szájhõs only <#levele>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

SimaSuna
nem unjátok ezt a BMW kontra szar kocsim van témát?

még friss..
mert mit gondoltál a paraszt BMW-sekrõl, most komolyan? még csak nem is titkolják ezek a mai suhancok, anyuci apuci megveszi nekik a legújabb BMW-t aztán mennek inni, az hogy ki nyírnak ki részegen, az nem érdekli õket!
Rezesova 2-õ!!!
tegnap este is jöttem haza beállt mellém egy ilyen 20-szon éves suhanc egy X5-el és természetesen ahogy kell bömbölteti a zenét, rajta az óra meg minden, olyan vagányul fogja a kormányt mint az összes paraszt gazdag, és LÁTTAM RAJTA, hogy full részeg a csávó!
Át is dudáltam, és a mellényzsebembõl elõhúztam a középsõ újjam, felmutattam neki és rámosolyogtam.
erre összeráncolta a homlokát és nagy gázt adott és kilõtt a zöldre, majdnem elcsapott pár gyalogost!!!
majdnem felhívtam a rendõrséget hogy kapcsolják le csak olyan gyorsan elhúzott hogy nem maradt idõ leolvasni a rendszámát.
de ha nem a használt szaromba ültem volna az biztos hogy utánnamegyek és jól szétverem a részeg fejét!!!
az emberek életet nem veszélyeztetheti.

Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát

Tuvok
A blyat vagy blyad ilyen "a picsába" jellegû dolog. A bazdmeg az ebat (jebáty). A f*sz meg khuy (huj), az anyázás mat (máty, opdvájumáty).

Carlos
Kocsival mesz inni? Gratulalok!

Þór vígi þessi rúnar

N o N a m e
tudjátok mit jelent a "büleágy" vagy valami hasonló kiejtésû szó? Már annyiszor figyeltem, balesetes videóknál nagyon gyakran elhangzik (itt pl 3:16 körültõl többször is). Egy bazdmegre tippelnék de hátha tudja valaki közületek pontosabban.. 😊
matyi0323
Ambrus egyébként

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SötétBarom
Ez a breslauer gyerek tuti troll, ennyire nem lehet hülye valaki xDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

matyi0323
Én be szoktam engedni az embereket, még ha fékeznem kell akkor is. Tudod "milyen jó érzés", amikor villant egyet, hogy nem voltál paraszt, mint az elõzõ 20 ?! Na meg tudom milyen érzés, mikor perceket kell várnom valahol, hogy beengedjenek... Igaz néha elszakad a cérna, aztán tolom be az orrát, aztán mikor keresztbe áll elõtted egy Sprinter már sok lehetõséged nincs, hogy megállsz vagy sem 😊 De ilyen csak ritkán van.

matyi0323
Magnumrolcsi, gondolom akkor kamionos vagy, ha jól értelmezem amit írsz.
Az, hogy gyorsan megyek, még nem jelenti azt, hogy állat vagyok. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányszor nem használtam indexet amikor kellett.. Az, hogy gyorsan megyek egy másik dolog.. Ha kell a pénz, és uugye kell, akkor menni kell, de ezt nem neked kellene magyaráznom, ha teherautó sofõr vagy. Eddig fix napidíjam volt, így én se öltem meg magam, de egy ideje km pénz van, így meg hülye lennék nem menni, na meg a fõnök hajt is minket. Igen, tudom..mondanom kellene neki, hogy nem, de nem mondom mert kell a pénz. 13Ft/km meg nem egy világi összeg ahhoz, hogy milliomos legyél. Napi kétszer meg "kell" járnunk kv-bp utat, amit ha megnézed több, mint egy ezres, így igencsak szúrni kell neki..
Így is fél 8as indulással este 9-10-fél 11 mire hazaér az ember.
És még mindig azt mondom, hogy nem én vagyok a legveszélyesebb az utakon (és kolegáim). Lehet aki évente vezet 100km-t az sokkal nagyobb veszélyt jelent mindenkire..

Willi Betz
Calibrás p*csfej eldobta rendesen a vasat,mondjuk rábaszott,mert nem volt bekötve,különben nem repül ki.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

solo
Bizony: D így, hogy már van kocsim, megyek majd: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Versace26
Ennyi!!<#pias> SOltvadkerten találkozunk,és iszunk erre az okosra!<#nezze>

solo
Ülj le 1 es! Én is BMW vel járkálok, igaz egy régi e30-cal, de ez most felb@szott.

MIért kéne egy BMW-snek alaphangon másfeles szorzó?
Ennyi erõvel lehetne ugyan ezt mondani a hondás hülyegyerekre is aki csak azért pusztult meg 2 napja majdnem elõttem, mert neki nem tetszett, hogy egy bmw a picsájában van. Úgy ugrott ki elõzni, hogy 20 méterre szembe jöttek. Majdnem összetörte magát is, amit különösebben leszarok, de az, hogy a szutyok szarjával, meg a buzi gondolkodásával engem is veszélyeztetett az már nem tetszett. Elõzni meg ugye nem sikerült, de szerencsére még vissza fért elém. Ha igazi buzi BMW-s akartam volna lenni, amilyen a ti felfogásotokban egy BMW-s akkor nem fékezdtem volna, és szartam volna rá...

De oké, te okos vagy grat 😊

Az kimaradt, hogy 20 éves vagyok, és tudom mikor-hogyan-hol kell menni. Nem tolok mindenkit le, emrt nekem bmw-m van.. Ez csak embertípustól függ...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Magnumrolcsi
Elég nagy társasjátékon játszomEurópa, komoly teherrel a nyakamban. Mindenki tudja, hogy az idõ pénz a szállításban. Belekényszerítenek olyan szituációba ami neked ellenedre van, de csinálod mert dolgozni kell és szereted a munkádat. De mindenki próbáljon biztonságosan közlekedni. : ) És nem erre az oldalra felkerülni! : ))

SpeedXHUN
Amúgy meg az elején nagy rizikó aki elsõ autónak bmw-t vesz és ész nélkül nyomja neki,de nekem hatalmas tapasztalatot adott,fõleg hóban,és érdekes módon ha megcsúszik egy hátsókerekes autó sokkal jobban visszalehet szedni(ha tudod),mint egy elsõ kerekest,ami ha megindul valamerre,nem tudod gázfröccsel visszaegyenesíteni.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Teljes mértékben igazad van,pl én is fiatal bmw-s suhacnak számítok,de egy teljesen rendes ember,legalább is a visszajelzések szerint udvarias,vidám emberke vagyok.
Aztán még dolgozom is,elég keményen,és rámegy sok pénz a kocsira.
Veszélyeztetni nem szoktam,csak ott nyomom meg,ahol semmilyen kárt nem okozhatok.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

whiskeyman
Nem unjátok még?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Versace26
Arról hogy te munkanélküli segélybõl élsz,még az utakon az irigykedést szerintem mellõzni kéne,tök mindegy hány éves ember ül egy jó autóba,ha normális emberi morál benne van,akkor nem értem mi a bajod a fiatal bmw-s gyerekekkel,lehet hogy nem õ dolgozott meg érte,de attól még lehet hogy jobban vezet több okoskodónál..

gordon 24
Most ennek mi köze a közlekedéshez? Azért mert nincs munkád még nem kell hülyének lenned:-)

Downhill!!

Adaaam
Ezzel én is így vagyok, nagyon jó példa rá pesten, ha a rakpartról a roosevelt térre akarsz felhajtani, a sor végén a villamossíneknél mindig az szokott lenni, hogy bepofátlankodja magát pár paraszt a vadiúj suv-jával, ha tehetem elkerülöm ezt a szakaszt. Aki idõben akar bejönni elém, azt beengedem, de azt aki direkt kielõzi a sort és a legvégére akarja beszúrni a kocsiját azt soha. Ez, meg a korábban említett keresztezõdésbe beálló idióták tudnak felidegesíteni a közlekedésben..

everything's better with music

ja persze nektek könnyû futároknak, szórjátok a pénzt, borravalók világa, minden, én szerinted meg tudok élni a munkanélküli segélybõl?
na itt a példa, látszik ez is egy nyikhaj suhanc volt, nem tudott bánni az autóval, ez lett a következménye

w77d
én csak akkor nem engedem be a másikat, ha láttam, hogy pofátlanul elõzi a kilométeres sort, hogy majd az elejére beálljon. Pont múltkor egy Toyotás akarta ezt eljátszani aztán anyázott hogy nem engedem be. Aztán amikor erélyesebben kiszóltam én is és a mögöttem araszoló haverok, akkor inkább feladta a gyökér és más útvonalon ment. Senkinek, de senkinek nincs joga ahhoz, hogy más kárára elõnyt szerezzen akár közlekedésben akár bármiben.

gordon 24
Azért mert 2 utcával arrébb pedig arra leszel te rászorulva, hogy más engedjen be.

Ennyi. Ez így mûködik. Nem arról van szó, hogy nincs forgalom mész az úton jobbról megelõznek, majd indexeld hogy engedd vissza. Hanem arról amikor be van dugulva 3 sáv sehova nem tudsz menni, egy elfogy akkor miért ne engednéd be?

Plusz ha kreszt tanultál volna, tudnád, hogy benne van az úgy nevezett zip zár elv. Tudod mit jelent?

Na ezért!

Ha megfigyeled, ezzel az elvvel egyrészt sokkal gyorsabb a dolog, mivel szinte gurulva meg tudod oldani a dolgot. Ha keménykedsz és elõjön az a mentalitás amit írsz már ko is van. Mert akkor neki meg kell állnia, a következõ aki normális és mögötted van beengedi, de õ már áll tehát nem tud olyan gyorsan beslisszolni és kész a a dugó. Vagy jön a másik okos, hogy kb 3 kilométerrel elõbb bemegy abba a sávba ami neki jó lesz, és képes ott állni sorba 280000. mert hogy az ami egyébként tök üres egy hét múlva megszûnik.. Ha az emberek ezeket a dolgokat használnák a dugók fele megszûnne ezt hidd el!.

Ezért nevezik társasnak, mert mindenkin múlik az, hogy müködjön.

Downhill!!

hát én alapvetõen senkit nem engedek be magam elé, fõleg nem a büdös bunkó tabló paraszt gazdagokat akik jönnek a csili-vili kocsijukkal, én meg a 14 éves szaromba ülök már 2 éve, várják ki a sorukat, ha már loptak csaltak, hazudtak.
fõleg ha kis gyökér nyikhaj gyerek vezeti a BMW-t na arra nagyon ugrok, még rá is húznám a kormányt ha keménykedne nekem, aztán sírás lenen a vége ha ki mer szállni.
de nem emrnek szerencsére látják rajtam hogy rossz emberrel kezdenének ki.
amúgy téged sem engednélek, be, miért kéne bárkit is beengednem ha nekem van elsõbbségem? oroszoknál meg más országba ez az alapvetõ, ott nincs integetés meg lámpázás, ott mész, ha be akarsz jönni taposod a gázt vagy fékezel, és húzod a kormányt, ennyi.

Alien69
De az is suttyó, aki be akar furakodni elém. <#vigyor2> Csak azért, mert mögém gond nélkül beállhatna, de akkor hol a feeling, hogy Õ megelõz valakit legalább. Tud paraszt lenni, mert ez a sikk. Tehát, ha azt látom, hogy paraszt, akkor mé kellene segítenem Neki? Fõleg, hogy ha normálisan be is engedem, még meg se köszöni, max ha rá villantok/dudálok (céges az enyim is, látszik is rajta, matricás körbe).
Társas játék az egész. Az is "tetszik" hogy siet, bevág elém, de lámpánál meg alszik, és rá kell dudáljak, hogy induljon már.
Amúgy, inkább azoktól félek, akik kalapban szemüvegesen, utcai viseletben (azaz pl télen nagykabátban) markolják a kormányt, és elmúltak jól láthatóan már 70 évesek.
Tudom, tudom, tele vagyok elõ ítéletekkel. <#vigyor3>

gordon 24
Ezt soha senki nem fogja megérteni. Én is mindig ezt csinálom. Szinte soha nem ragadok a keresztezõdésbe. Mert fel tudom fogni agyilag 1 azt, hogy hiába állok be nekem sem lesz semmivel jobb, 2 még más is beszopja miattam:-)

Az indexelõs történet. Ugye beszéltünk itt arról mi hogy vezetünk,(futárok) meg mondjuk úgy ti hogy vezettek (mint autósok) Nahh most én és ezek szerint te is, mindig beengedem azt aki szorult helyzetben van (megszûnik a sáv, elõz nem férne be és sorolhatnám) még azt is aki paraszt és ezzel szerez "jogtalan" elõnyt.

Ezzel szemben a "jól vezetõ" átlag autósok mit tesznek? Megy a másikon 2 centire és akkor sem fog beengedni. Ahogy mozdúl a sor õ is megy elõre centiket, nehogy beférj.

Mondjuk ilyenkor jön jól a céges autó, mert ugye nem az enyém:-) Tehát én bemegyek. Nem igazán féltem.

De ezt az életbe nem fogom megérteni, hogy mire jó ez. És itt jön amit írtam ez egy társasjáték. Azt szeretem a legjobban amikor ezt megcsinálja velem, aztán 500 méter után meg tõlem várja, hogy engedjem be, na és ilyenkor kell felül emelkedni a suttyókon, gyere:-))

Downhill!!

Norbi1990
Már többször volt ilyen, hogy én is vártam, hogy ne akadályozzak senkit keresztbe. Aztán amikor lett egy hely, hogy átmenjek, elindultam, közbe a mellettem lévõ sávból elindult a gyökér be elém így én szoptam és nekem égett a pofámról a bõr. Persze ezt nagy dudaszóval jutalmaztam.
ez inkább nálunk jellemzõ.....átmegy akkor is ha látja,hogy benntfog ragadni a keresztezõsésben!
én erre ugrom nagyon és nem egyszer beszéltem rá a mögöttem vadul dudálót,hogy kushadjon le a picsába és ne dudáljon,mert én akkor sem megyek át,hogy bennt szopódjak így a keresztezõdésben és mégnagyobb torlódást csináljak! Várok kultúráltan még 1 lámpát és mindenkinek jobb lesz! Sajnos sok Istenbarma nem így látja....

ui: ja és BMW-m van! és kienegedm a buszt,átengedem a gyalogost,beengedem az indexelõket és nem megyek bele a dugós keresztezõsésbe!

SötétBarom
Mondjuk az ilyen kreténektõl, mint az az opel, ami csakazértis beáll a keresztezõdésbe én is agyfaszt tudok kapni..

Lehet a BMW teszi. :c

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gordon 24
Nem azt mondtam, hogy kátéknak fogom fel, hanem azt, hogy ez egy társas játék. Ami azt jelenti, hogy az önzõ barmok teszik tönkre. Igen ezt egy minimálisan játszani kell, mert így tudsz a másikkal együtt mûködni. Ha csak a saját elõre jutásod a cél akkor dobtál pont rosszat. Ezt lehet csinálni tempósan is:-) Nem csak tötymörögve.

Downhill!!

Bakker, most látom, vótmá, bocs.

Ha már a BMW-sek....

Nem fogok belõle rendszert csinálni ne aggódj😊 megteszi ezt más is helyettem😊 csak magas labda volt. Am is én inkább olvasatok, mint kommentelgetek már évek óta.

w77d
nnna akko szopjále XXD

Na mondjuk amit írtál a suzukis hülye gyerekekre az igaz. Bár vezetés közbe nem tapasztaltam, de sokszor hallottam innen onnan, hogy biza 2-be viszi a 90-100at, az 1,3-as és ez mennyire rendjén van és fasza. Na innentõl kezdve nekem már nincs több kérdésem az ilyenekhez...😊

Hát felénk mercivel a pohos cigányok járnak, azok is üres tankkal, szakadt kocsival. Na meg akik maffiózónak képzelik magukat vagy akarnak lenni, de nem megy😊 Ezt csak azért írom, mert téged "divat" oltogatni itt sg-n😊 meg talán mercid van?? szal én se maradhattam ki😛😊

Tuvok
Már akartam kérdezni, hogy a Suzukisokkal senkinek nincs baja, csak nem mertem 😄
Érdekes módon a BMW-sekkel az a tapasztalatom, hogy vigyáznak az autójukra, persze kihasználják a relatíve nagyobb teljesítmény adta lehetõségeket, de sose volt semmilyen problémám velük, elõz aztán hadd menjen... Audisba nem kötök bele, abban sose fehérember ül, a Ladás meg ugyanennek a pénztelen változata.

Na de a Suzukisok... kétfélével van örökké problémám. Az egyik a kalapos, pipázó nyugdíjas, aki csõlátással 60-al száguld a fõúton, görcsösen két kézzel kapaszkodik a kormányba és 20-30 autót tart fel egy olyan szakaszon, ahol nem lehet elõzni.
A másik a 18-20 körüli srác, aki elsõ néhány fizetésébõl egy egyszerû, nyüstölhetõ autót akart, de VTI Hondára nem futotta, ezért 1.3 GLX-el jár egy brutálnagy krómvéggel a kipufon optikai tuning gyanánt, de hangja csak azért van, mert ökölnyi luk van a végdobon. Õrült módjára csavarja a kanyarokban, majd eldõl, csikorognak a 13"-as kerekek, kiugrik sárgánál, ütött-kopott kasztni, több sebbõl vérzik szegény autó az idióta gazdája rutintalansága miatt. És az ilyennek a másé sem szent...

A Volvo-sokat viszont imádom, lehet 200 ló is a feneke alatt, mégis olyan birka türelmû mind, hogy elképesztõ 😄

(Természetesen ez mind általánosítás, a tapasztalatom írtam le nagyvonalakban.)

w77d
Mercisek persze nem esnek ide, aki Mercivel jár az alapvetõen csak intelligens lehet és így meg is van oldva a dolog 😄

Engem nagyon még nem találtak meg a suzukisok, meg ahogy figyelem a közlekedést magam körül, hogy ki milyen hülye éppen. Valahogy nálam a BMW-s kör alakult ki😊 a másik két márka a Merci meg az Audi valahogy nem, ott nincs annyi majom😊 de az is felmerült bennem, hogy akár az ország különbözõ pontjain más-más a mentalitás bmw-s és bmw-s között. Én nyíregyházi vagyok. Te pl?

ezek nem legendák , csak általánosítások, speciel én jobban rühellem a suzukisokat, fõleg azokat akik úgy jönnek ki elém hogy szét se néznek.

Na még a végén kiderül, hogy az összes BMW-s minta sofõr😊 fene egye meg ezeket a városi legendákat😊😊