37102
-
#26757 Úristen! Mák, hogy nem talált el senkit.
-
#26756 basszus, amikor éjjel a biciklis elesik és kis híján áthajt rajta az autós, aki még éppen, hogy nem nyírta ki teljesen...
VALAMI LÁTHATÓSÁG NEM KÉNE A BRINGÁN, EMBER ???? MAJDNEM MEGHALTÁL! -
Stockbauer33 #26755 Azért a mentősnél lazán van jobbra-ballra 50-70 méter tiszta látotávolság.Látnia kellett vna a mentőt de extra telibe qja a sötét gyökér.A menekülő 1500as ladás ua Ennyi sok tömény baleset után azt mondja az ember hogy ezt a sok barmot zavarja a kanyar. De nem.Az egyenes út is zavarja őket.Megbüntette ezt az egész nemzetet az élet örökre. 3-4 v 15-20 év múlva is ezt csinálják majd.
Ja most jön a tél ott is (hó,jég) :DDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.05. 21:37:17 -
#26754 Amúgy ami kint van kezdőképernyőn baleset szerintem elkerülhető lett volna, ha nem nyom satuféket ijedtségből a nő, csak át kellett volna menni a szemközti sávba. Persze utólag könnyen okos az ember, tudom... -
#26753 Ezek egyre durvábbak. -
#26752 Legújabb. Csak nagykorúaknak.
-
Nyiri #26751 Az első kanyarnál, hogy gyűlnek már az autók az egyenesben :) -
#26750 finnek ha rallyznak :)
-
#26749 Milyen érdekes, mi? Nem jött össze a sodrós bal biztos. -
Blum #26748 Fának csapódott a Suzuki: életveszélyesen sérült a sofőr
-
#26747 A tűz már hét éve történt, tavaly viszont a szuezi cstornában a gépházát 18 méter magasságig árasztotta el a víz. Atomokra kellett szedni a főgépet, hogy tisztességesen megjavíthassák.
-
Blum #26746 Azért ez egy busszal nem rossz teljesímény! :D -
#26745 Ha már balesetek (amúgy 187.000 tonna az össztömege rakománnyal ennek a konténerszállító hajónak), itt van ahogy ég szegény:
-
#26744 Egy második világháborús repülőgép-anyahajó 30-35ezer tonnás volt :) -
TomBond #26743 Az eddigi nyertes! Ő jutott legtovább! :-)
-
#26742 -.- -
#26741 Nem kap rohamot? Nem látod a hetente megjelenő orosz street rage videókat? Egy dudálásért szétverik egymást. -
#26740 Elé nem tudott volna dőlni, mert nem előtte haladtak. Másik sávba nem eshettek volna, mert a legszélsőben voltak. Legrosszabb eset lehetett volna, hogy úgy esnek a padkára, hogy eltörik vagy kezük vagy lábuk. Az sem kellemes, de ha egy ilyenen így kiakad a csaj, akkor nagyon remélem ő maga nem vezet semmit sem, mert az ilyen szintű félelem nem vezet semmi jóra. Egy nap az átlag közlekedő durvábbakat él át és senki nem kap rohamot. -
#26739 Oszt mivan, ha eldőlnek az autó elé mert nekimegy és a faszi ijedtében azt se tudja mit csináljon és átmegy rajtuk? Vagy átesnek a másik sávba ahol jön egy teherautó?
Joggal vannak felháborodva. A csaj meg többet biztos nem ül motorra. -
#26738 Persze ott van az a 0.01 % esély, mint mindig, legyen szó motorról vagy autóról. Pár éve egy csávó 20-al koccant és meghalt mert ijedtségében lenyelt asszem egy fogpiszkálót. De ezt nem lehet életveszélyes helyzetnek nevezni. Lassan mentek és a kocsi is lassan szorította le őket. -
#26737 "A versenyzésre átalakított, rendszám nélküli Suzuki Swiftre az út menti erdőben bukkantak rá. A tűzoltók a környéket átvizsgálták, de a sofőrnek nem találták nyomát."
-
#26736 Mind a kettő kicsivel több mint százezer tonnás. -
#26735 So what? -
#26734 Férfi volt a sofőr nem? -
#26733 VAgy meghalnak, mert ez egy kurva motor, és 30-al is meg lehet dögleni. Fasztarisznyát tuti kiszedtem volna az autóból. -
#26732 Egy az hogy napi szintű, a másik pedig, hogy ez az eset sehol sem tartalmazta az "almost died" kategóriát. Még ha le is koccolja a kocsi, akkor is csak eldőlnek max, leporolják magukat és mennek tovább. -
Nyiri #26731 Én sokat járok motorral és szerintem is napi szintű eset történt. Bár a csaj valószínűleg nem gyakorlott utas azért ijedt meg. -
#26730 Az almost died vicc, a video meg olyan, amiből sajna hetente lehetne 1.
Nem adnak elsőbbséget az emberek se autónak, se motornak, se tanknak. Ilyenek. -
#26729 Egyet értek, közel sem volt nagy a kaland... -
RealCián #26728 A szegény csaj a sírógörccsel kissé túlreagálta a dolgot, mint ahogy a faszi is az artikulátlan üvöltözéssel.
A cím is túlzó, "almost died", na ne vicceljünk már, mehettek vagy 30-al, a legrosszabb, ami történhetett volna, hogy a kocsi elsodorja őket és szereznek pár zúzódást.
A városban főleg robogóval közlekedek, nap mint nap kerülök hasonló szituációba.
-
Blum #26727 Szegény csaj hogy megijedt :(
-
Rev Hard #26726 -
#26725 Me jobbról előzött. -
#26724 Hajó, ha nem jó, koppantak.
-
#26723 pénteken forgalmas Monor-Vecsési elkerülő közt, amúgy szerintem korrekt
-
Blum #26722 Én egyszer a 4-es főúton jártam úgy, hogy fél óráig jött mögöttem pár száz méterrel a mentő. Olyan eszeveszett gyorsan pedig nem mentem, talán 100-110 környékén kocoghattam.
Mondjuk tény, hogy akkoriban igencsak szar minőségű volt a 4-es (vagy még most is az? Nem jártam arra mostanában) és még személyautóval is kalandos volt 120-130-cal menni. 90-nel menni pedig lehetetlen volt mert a román/ukrán kamionos ledudált, hogy menjek már...:D -
#26721 Pesten nem nagyon van ilyen járdázós. Bár egyszer láttam ilyet a Kerepesi úton a Hungária fele ment egy kispolski a járdán. Ilyen nagy SUV-ot még nem láttam járdán kerülni a dugót.
Elakadásjelzős parkolás annál inkább :)
-
StrikeFor #26720 vannak jók :) nálunk is kéne egy ilyen csapat! -
#26719 ja
Nem tudom. Régen csak a parkolós videókat csinálták, nem tudom a járdázós matricára más van-e írva.
De valami olyasmire emlékszem, hogy "... oda parkolok ahova csak akarok..." -
#26718 mármint a levonóra vagy matricára :D