Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Carlos,Igen,iszik,be is vallja,mert Soltvadkerten van BMW találkozó ,ahova jöhet a breslauer is,és akkor ott megtudjuk beszélni a "Paraszt bmws témát"..
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
De ok, leülök, és kussolok, mint ahogy szoktam, és inkább beengedlek, félre állok. Részemrõl le is zárva a bmw-s mizéria. <#worship>#worship>
Nevelõfaterom nemzetközizik, szóval tudom mirõl beszélsz. Tudom milyen, amikor 70-el kell polgártól pestig menni a pályán, mert elõtted a wabisnak az megfelel. Itt mindig pályát zárnak meg baszogatják az embert, ahelyett, hogy kiküldenék a hókotrókat. Rohadtul nevettem, mikor Nyíregyházán szeptemberben mentek körbe-körbe a hótolók, mikor meg leesik majd az elsõ normálisabb hó, akkor megint megbénul az egész ország, mert rohadt váratlanul ért minket tél közepén a hó😄D Elõször is mindenhol a fejekben kellene rendet rakni, öltönyös és volán mögötti szinten..
Ám én kamionos nem akarok lenni, eleinte kisebb koromban mikor voltam pár útra kint, akkor tetszett meg minden, mint minden tizenévesnek, aztán beláttam, hogy ez nem élet 😊 Nekem ez így jelenleg tökéletes, míg nincs nyugisabb meló. Minden éjjel itthon alszok, reggel indulás. Szombat, vasárnap szabad 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"majdnem felhívtam a rendõrséget hogy kapcsolják le " na ez mindent elmond rólad. szájhõs only <#levele>#levele>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Rezesova 2-õ!!!
tegnap este is jöttem haza beállt mellém egy ilyen 20-szon éves suhanc egy X5-el és természetesen ahogy kell bömbölteti a zenét, rajta az óra meg minden, olyan vagányul fogja a kormányt mint az összes paraszt gazdag, és LÁTTAM RAJTA, hogy full részeg a csávó!
Át is dudáltam, és a mellényzsebembõl elõhúztam a középsõ újjam, felmutattam neki és rámosolyogtam.
erre összeráncolta a homlokát és nagy gázt adott és kilõtt a zöldre, majdnem elcsapott pár gyalogost!!!
majdnem felhívtam a rendõrséget hogy kapcsolják le csak olyan gyorsan elhúzott hogy nem maradt idõ leolvasni a rendszámát.
de ha nem a használt szaromba ültem volna az biztos hogy utánnamegyek és jól szétverem a részeg fejét!!!
az emberek életet nem veszélyeztetheti.
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az, hogy gyorsan megyek, még nem jelenti azt, hogy állat vagyok. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányszor nem használtam indexet amikor kellett.. Az, hogy gyorsan megyek egy másik dolog.. Ha kell a pénz, és uugye kell, akkor menni kell, de ezt nem neked kellene magyaráznom, ha teherautó sofõr vagy. Eddig fix napidíjam volt, így én se öltem meg magam, de egy ideje km pénz van, így meg hülye lennék nem menni, na meg a fõnök hajt is minket. Igen, tudom..mondanom kellene neki, hogy nem, de nem mondom mert kell a pénz. 13Ft/km meg nem egy világi összeg ahhoz, hogy milliomos legyél. Napi kétszer meg "kell" járnunk kv-bp utat, amit ha megnézed több, mint egy ezres, így igencsak szúrni kell neki..
Így is fél 8as indulással este 9-10-fél 11 mire hazaér az ember.
És még mindig azt mondom, hogy nem én vagyok a legveszélyesebb az utakon (és kolegáim). Lehet aki évente vezet 100km-t az sokkal nagyobb veszélyt jelent mindenkire..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
MIért kéne egy BMW-snek alaphangon másfeles szorzó?
Ennyi erõvel lehetne ugyan ezt mondani a hondás hülyegyerekre is aki csak azért pusztult meg 2 napja majdnem elõttem, mert neki nem tetszett, hogy egy bmw a picsájában van. Úgy ugrott ki elõzni, hogy 20 méterre szembe jöttek. Majdnem összetörte magát is, amit különösebben leszarok, de az, hogy a szutyok szarjával, meg a buzi gondolkodásával engem is veszélyeztetett az már nem tetszett. Elõzni meg ugye nem sikerült, de szerencsére még vissza fért elém. Ha igazi buzi BMW-s akartam volna lenni, amilyen a ti felfogásotokban egy BMW-s akkor nem fékezdtem volna, és szartam volna rá...
De oké, te okos vagy grat 😊
Az kimaradt, hogy 20 éves vagyok, és tudom mikor-hogyan-hol kell menni. Nem tolok mindenkit le, emrt nekem bmw-m van.. Ez csak embertípustól függ...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Aztán még dolgozom is,elég keményen,és rámegy sok pénz a kocsira.
Veszélyeztetni nem szoktam,csak ott nyomom meg,ahol semmilyen kárt nem okozhatok.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Downhill!!
everything's better with music
na itt a példa, látszik ez is egy nyikhaj suhanc volt, nem tudott bánni az autóval, ez lett a következménye
Ennyi. Ez így mûködik. Nem arról van szó, hogy nincs forgalom mész az úton jobbról megelõznek, majd indexeld hogy engedd vissza. Hanem arról amikor be van dugulva 3 sáv sehova nem tudsz menni, egy elfogy akkor miért ne engednéd be?
Plusz ha kreszt tanultál volna, tudnád, hogy benne van az úgy nevezett zip zár elv. Tudod mit jelent?
Na ezért!
Ha megfigyeled, ezzel az elvvel egyrészt sokkal gyorsabb a dolog, mivel szinte gurulva meg tudod oldani a dolgot. Ha keménykedsz és elõjön az a mentalitás amit írsz már ko is van. Mert akkor neki meg kell állnia, a következõ aki normális és mögötted van beengedi, de õ már áll tehát nem tud olyan gyorsan beslisszolni és kész a a dugó. Vagy jön a másik okos, hogy kb 3 kilométerrel elõbb bemegy abba a sávba ami neki jó lesz, és képes ott állni sorba 280000. mert hogy az ami egyébként tök üres egy hét múlva megszûnik.. Ha az emberek ezeket a dolgokat használnák a dugók fele megszûnne ezt hidd el!.
Ezért nevezik társasnak, mert mindenkin múlik az, hogy müködjön.
Downhill!!
fõleg ha kis gyökér nyikhaj gyerek vezeti a BMW-t na arra nagyon ugrok, még rá is húznám a kormányt ha keménykedne nekem, aztán sírás lenen a vége ha ki mer szállni.
de nem emrnek szerencsére látják rajtam hogy rossz emberrel kezdenének ki.
amúgy téged sem engednélek, be, miért kéne bárkit is beengednem ha nekem van elsõbbségem? oroszoknál meg más országba ez az alapvetõ, ott nincs integetés meg lámpázás, ott mész, ha be akarsz jönni taposod a gázt vagy fékezel, és húzod a kormányt, ennyi.
Társas játék az egész. Az is "tetszik" hogy siet, bevág elém, de lámpánál meg alszik, és rá kell dudáljak, hogy induljon már.
Amúgy, inkább azoktól félek, akik kalapban szemüvegesen, utcai viseletben (azaz pl télen nagykabátban) markolják a kormányt, és elmúltak jól láthatóan már 70 évesek.
Tudom, tudom, tele vagyok elõ ítéletekkel. <#vigyor3>#vigyor3>
Az indexelõs történet. Ugye beszéltünk itt arról mi hogy vezetünk,(futárok) meg mondjuk úgy ti hogy vezettek (mint autósok) Nahh most én és ezek szerint te is, mindig beengedem azt aki szorult helyzetben van (megszûnik a sáv, elõz nem férne be és sorolhatnám) még azt is aki paraszt és ezzel szerez "jogtalan" elõnyt.
Ezzel szemben a "jól vezetõ" átlag autósok mit tesznek? Megy a másikon 2 centire és akkor sem fog beengedni. Ahogy mozdúl a sor õ is megy elõre centiket, nehogy beférj.
Mondjuk ilyenkor jön jól a céges autó, mert ugye nem az enyém:-) Tehát én bemegyek. Nem igazán féltem.
De ezt az életbe nem fogom megérteni, hogy mire jó ez. És itt jön amit írtam ez egy társasjáték. Azt szeretem a legjobban amikor ezt megcsinálja velem, aztán 500 méter után meg tõlem várja, hogy engedjem be, na és ilyenkor kell felül emelkedni a suttyókon, gyere:-))
Downhill!!
én erre ugrom nagyon és nem egyszer beszéltem rá a mögöttem vadul dudálót,hogy kushadjon le a picsába és ne dudáljon,mert én akkor sem megyek át,hogy bennt szopódjak így a keresztezõdésben és mégnagyobb torlódást csináljak! Várok kultúráltan még 1 lámpát és mindenkinek jobb lesz! Sajnos sok Istenbarma nem így látja....
ui: ja és BMW-m van! és kienegedm a buszt,átengedem a gyalogost,beengedem az indexelõket és nem megyek bele a dugós keresztezõsésbe!
Lehet a BMW teszi. :c
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Downhill!!
Érdekes módon a BMW-sekkel az a tapasztalatom, hogy vigyáznak az autójukra, persze kihasználják a relatíve nagyobb teljesítmény adta lehetõségeket, de sose volt semmilyen problémám velük, elõz aztán hadd menjen... Audisba nem kötök bele, abban sose fehérember ül, a Ladás meg ugyanennek a pénztelen változata.
Na de a Suzukisok... kétfélével van örökké problémám. Az egyik a kalapos, pipázó nyugdíjas, aki csõlátással 60-al száguld a fõúton, görcsösen két kézzel kapaszkodik a kormányba és 20-30 autót tart fel egy olyan szakaszon, ahol nem lehet elõzni.
A másik a 18-20 körüli srác, aki elsõ néhány fizetésébõl egy egyszerû, nyüstölhetõ autót akart, de VTI Hondára nem futotta, ezért 1.3 GLX-el jár egy brutálnagy krómvéggel a kipufon optikai tuning gyanánt, de hangja csak azért van, mert ökölnyi luk van a végdobon. Õrült módjára csavarja a kanyarokban, majd eldõl, csikorognak a 13"-as kerekek, kiugrik sárgánál, ütött-kopott kasztni, több sebbõl vérzik szegény autó az idióta gazdája rutintalansága miatt. És az ilyennek a másé sem szent...
A Volvo-sokat viszont imádom, lehet 200 ló is a feneke alatt, mégis olyan birka türelmû mind, hogy elképesztõ 😄
(Természetesen ez mind általánosítás, a tapasztalatom írtam le nagyvonalakban.)