Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versace26
Szerintem meg ez egy marha nagy hülyeség,Bmw-m van attól még nem vagyok paraszt,sõt,hamarabb megállok a zebránál,vagy inkább elengedem olyan helyzetbe is az idõsebbeket,akiknek nem olyan jó a reflexe,mint akármelyik suzukis,lada,opel stb... nem tesz meg...

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Magnumrolcsi
Elhiszem,hogy van napi 50-60 cím/minimum/, ettõl még nem kell császárkodni az utakon, sem játszani. Mindenki szeretne idõben oda érni a céljához. Nem egymást szopatjátok hanem az átlag autóst. Õk rendesen "társasoznak", Ti pedig csaltok, hogy elõrébb legyetek. : ))
Talán majd egyszer egy atyai pofon elveszi a kedvet tõle, csodálkozni nem kell, sem feljelenteni/ ilyen egy körbõl kimaradsz fíling, mert rosszat dobtál/. Ha egyszer játéknak fogjátok fel, benne van. : )

Ahogy olvasom a külföldiek kommentjét a BMW-s vidi alatt, többen hasonló véleményen vannak, mint amit pár nappal írt ide az egyik fórumtársunk. Hogy a BMW-sek egy külön állatfaj, de abból is a legrosszabb:) Úgyhogy ez a "jelenség" nincs országhoz szabva:)

Totti5
<#wilting><#wilting><#wilting>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gordon 24
Ezt az nem tudja aki nem csinálja. De nézd meg azt, hogy akik szintén futárok, hogy összedolgoznak az utakon. Nem igen van olyan, hogy két kistehergép egymást szopatja. Mi azért játsszuk rendesen ezt a nagy társasjátékot.

Igen néha gyorsan, néha agresszívan, de játsszuk:-)

A személy autósok nincsenek így. Nem igazán értik miért vagyunk szerintük "hülyék" az utakon. 1-2 hétig csinálná, már tudná is :-))

Downhill!!

st3v3
sajnos ilyen ez a futár szakma, sietni kell nincs mese persze nem ész nélkül...

Alien69
Azért egy pitbull hamarabb neked ugrik (és harap meg életveszélyesen), mint egy vizsla, vagy uszkár. Ilyen a természete, tény. A gazdi persze sokat számít. De, pitbullt sem azért tartanak, hogy a gyerekek majd jól játszanak vele. Legalábbis, 99%-ban TUTI. A BMW is hasonló. Nem elérhetetlen , és kevés olyan ember van (ez most márka független), aki mondjuk elmegy valamiféle "továbbképzésre", vagy kresz felfrissítésre, mondjuk oktatóhoz, vezetéstechnikai centrumba, stb...
Elfogult vagyok, ez TÉNY, mert az a feltûnõ, ha egy BMW-s irányjelzõt használ, vagy megköszöni, ha lemondok az elsõbbségemrõl a javára. Természetes, hogy a hülyeség márka független. <#worship>
Lásd, "kedvenc" futtatott focistánk, meg a kölcsön autó. Nincsen agya hozzá, hogy elmenjen TANULNI. Eddig vezetett egy rollert, oszt rá ül egy sport verdára, persze, hogy össze töri, fõleg, ha ehhez mondjuk egy "enyhe" beképzeltség is párosul. Shimán lehet, hogy semmiben sincsen igazam, ez engem NEM zavar, és irigy se vagyok ezekre az "emberekre". Egyszerûen csak dühít, hogy nem nyugat felé haladunk, hanem balkán felé...<#zavart2>

Magnumrolcsi
Jobb ha az iskola padját koptatod az aszfalt helyett! Ugye olvasod amit írsz/és ahogy közlekedsz/?

gordon 24
És egy Mondeo!! Neeeeeeeeeee!! A hülye barom... Azzal a rakat hulladékkal...

Downhill!!

http://www.youtube.com/v/pX3z05ro69s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát

gordon 24
Hát mögöttem is van már egy 500-600 ezer km ha nem több. 3 új autót használtam el a cégnél:-)

Napi 200km simán benne van az ügyben. Én azt mondom, hogy jól tudok bánni a szerkezettel, sokat is vezetek tapasztalt vagyok. Jól vezetek-e? Az majd kiderül idõvel.

Az vezet jól aki mindig épségben haza ér, ezt meg majd 80 évesen komában fogom megtudni. Majd akkor nyilatkozom :-))

Downhill!!

Carlos
Negyszer megnezve is rohogok a barmon! Kar hogynem egy scania taposta el.

Þór vígi þessi rúnar

FÚ, hát ha ezt velem csinálja meg a gazdag paraszt, az biztos hogy kiszállok és úgy megverem hogy elkezd sírni!

desigo
Végülis az lett amit akart.
Átengedték <#nyes>
facepalm
Ezt a hulyet...:DDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tuvok
Negyed órája röhögök, no comment :D

Norbi1990
Szabi
"Háromféle ismerõsöm van. 1: akit nem érdekelnek az autók egyáltalán. Ezek gyûlölnének egy Porschéért, akkor is, ha fele annyiba kerül, mint az Astrájuk. 2: akit érdekelnek az autók, de nem értenek hozzá. Ezek gyûlölnének egy Porschéért, mert azt hinnék, 36 évesen egy ellenszenves barom lettem, aki felvág egy drága sportautóval. 3: akit érdekelnek az autók, és értenek hozzá, ezek gyûlölnének ezért a Porschéért, mert azt hinnék, 36 évesen egy ellenszenves barom lettem, akinek egy szakadt, vízhûtéses, mûanyag Porsche kellett, hogy villanthasson az 1-es és 2-es típusú ismerõsei elõtt. Logikailag létezik egy olyan csoport is, akik szemében a beérkezettség, a menõség és a jó ízlés szimbóluma egy 911-es, de ilyen emberekkel nem barátkozom. Összességében elmondhatjuk, hogy a Porschém egy szociális öngyilkosság. Ettõl rögtön kicsit jobb kedvem lett." Karotta

"Nulla tenaci invia est via"

milk4
Ez a kocsi márkája alapon embert megítélni eléggé nagy hülyeség. Nem a kocsi márkája dönti el hogyan vezet valaki, hanem az ember aki éppen az autót vezeti.
Ilyen alapon a pitbull azért harapja le a töködet mert õ egy pitbull és nem azért mert a gazdája így nevelte.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tuzfal3
4.35-nél vajon mi történhetett?
http://www.youtube.com/v/o2sa8WkenwA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Opel Movano 2.8DTi

matyi0323
tanulok még, és mellette futár vagyok

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sovatalevi
Mi a foglalkozásod,ha szabad érdeklõdni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

matyi0323
de ettõl függetlenül én sem vezetek jól!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
:)

sõt, nem is kell másik jármûbe ülni, elég ha az idõjárás változik.
én alapból viszonylag gyorsan megyek, minden (idõjárási) körülmények között, foglalkozási ártalom/megszokás, aztán érdekes, hogy jó idõben például azért a "vagányabbak" is nyomják neki, mint a hülye, viszont ha már köd van, esõ van, hó van, akkor ott megáll a "tudományuk", vagy õk az árokban. valahogy én nem félek ezektõl, kocsiba ülök bármikor, és ködben is hajtok ha kell elég gyorsan, nem beállok 30-ra és egyszer úgyis odaérek alapon megyek.

gordon 24
Maximálisan egyet értek! Én még az F1 es versenyzõkre sem mondanám. Addig jó mindenki amíg azt történik amire számít. Ha nem az van, a 80-90% szerencsén és a maradék tudáson múlik az, hogy mi lesz...

Downhill!!

matyi0323
senki nem tud jól vezetni.
érzem ebbõl most hatalmas vita lesz és gyökér is leszek, hogy ezt mondtam :)

talán egy forma1-es versenyzõre már mondhatjuk, hogy jól vezet és jók a reflexei, stb..

nagyon sokan azt hiszik, hogy jól vezetnek, amíg be nem ülnek egy olyan jármûbe (maradjunk úton járóknál), amit még nem vezettek :)
na meg mi számít jó vezetésnek? hogy nem törted még a vasat? ez is sok mindentõl függ.. évente megy az ember 100km-t vagy 100 ezer km-t például

Alien69
Természetesen, NEM minden gazdag és/vagy BMW-sre írtam, amit írtam. De az TÉNY, hogy ha w77d igaza lenne (pl velem kapcsolatban), akkor jó pár BMW-st (meg egyébb kecseg, márka függetlenül) autóst lazán össze törhettem volna (meg néha-néha engem is persze mások). Azaz, ha nem karamboloztál (még), az NEM azt jelenti, hogy jól is vezetsz. Lehet, csak eddig mások "vigyáztak" Rád. :-D
Félre ne érts, NEM személyeskedés akar lenni. :-P

w77d
felárasan XXD

Willi Betz
jah...tele rakod légnemû anyaggal az ülést és eladod. :D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
nah de mire az annyi lesz, már rég nem az én tulajdonomat képezi XXD

Versace26
Én is egy pár éves bmw tulaja vagyok,és ezzel nem volt balesetem,de volt 2007ben egy suzukim,azzal okoztam viszont balesetet,úgy hogy nem a kocsi teszi...

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

bboyatty
Még így monitoron keresztül is beszartam...<#ijedt>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Misuka963
<#wow2>

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem van egy 96-os Audim amit 340-ért vettem és haverokkal két kezûleg javítgatjuk/építgetjük. Akkor most én is köcsög új gazdag hülye gyerek vagyok? Nem 1 ismerõsöm van akinek BMW-je Merci-je van és futárkodásból él ahogy én is,mégis ilyen autókkal mászkálnak mert egyszerûen szeretik a márkát, és több száz ezer km-rel a hátuk mögött se okoztak nagyobb bajt (lekopogom, hiába a luxus kategória, pedig a 140 ló-tól 250-300 pacis kategóriáról beszélek :)

Willi Betz
Hát vegyél olyan használtat amit szeretsz. Nekem is 13 éves a kocsim,de baromira hidegen hagy,hogy ha egy 20-on éves kölök egy drága autóban ül. Õ az aki soha nem fogja tudni milyen érzés az amikor egy "roncsból" autót épít a két kezével és szerszámokal. Szóval emiatt kár idegbetegnek lenni. W77d is egy köcsög,de nem érdekel,mert az õ kocsija is lesz 13-14 éves és ugyanúgy semmit nem fog érni. :-D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
amúgy még azt fejtsd ki légyszives, hogy a gyorshajtás miért a tehetõsek szórakozása? több 1 milla alatti autót látok naponta repkedni alacsonyan, mint drága autót... amúgy meg ez az egész vita felesleges, mert az "utáljuk azt akinek jobb" stílus a világ leggusztustalanabb emberi jelleme, és itt bizony semmi másról nincs szó.

Alien69
A jellem rajzokat hagyjuk. Én is a saját káromon jövök/jöttem rá, hogy efajta (nagy arcú kecsegekkel) nem érdemes kezdenem, még ha igazam is van/lenne. Õ van elõnyben, mert hiába van elsõbbségem, vagy mittoménmi, helyzeti elõnyben van.
Az irigységbõl elkövetett gyorshajtásról meg nem sûrûn hallani. :-D Biztos van olyan, hogy csak azért is bele megy a másikba, mert meg van gyõzõdve arról, hogy Neki van elsõbbsége (vagy mittoménmi), de jellemzõen ezek max koccanások, nem halálos balesetek, mert egy Suzuki v. BMW csattanásból TUDJUK, hogy melyik kerül ki ÉLVE! Ergo, az irigység jellemzõen kisebb bajt okozó tényezõ. Az valszeg nagyon sok emberben ott lapul, még a gazdagabbakban is.

w77d
ha már belekezdtünk a gazdag-szegény viszonylatba, akkor azért azt is érdemes kiemelni, hogy pont az irigység szüli a legbrutálisabb végkifejleteket. Lehet, hogy a gazdag BMW-s el van szállva magától, de az irigységtõl szinte már megkattanó és a továbbiakban értelmetlenül és szélsõségesen a dolgokhoz álló kisember mellett eltörpül az a jellem.

Alien69
Mé, nem mindegy??? Hiszen MOST sem jobb a helyzet. A gazdag akkor is azt csinál, amit akar, punktum. Kár ragozni. Ha Budapesten közlekedsz (nem CSAK metrón persze, akkor láthatod. A suzikisok sokan vannak, ezért természetes, hogy ott is van béna. Részben természetes is (hogy egyesek bénák), mert ugye a benzin árak rontják a statisztikát is, mivel, akinek kevés a pénze, ritkábban ül autóba. Ez meg egyenesen halálos is tud lenni, mert párosul a bénaság a rutintalansággal is.
Míg a gazdagabbak, ha ráadásul kecseg féle, akkor ugyan ez még aroganciával is párosul. Azaz, nem adja meg a jobbkezet/elsõbbséget, irányjelzõ használata esetleges (külön élmény, ha egy BMW-st látok indexelni), stb.

w77d
isten mentse meg a világot a hozzád hasonló gondolkodásúaktól, mert az ilyen mentalitás csak nyomort és nem kis bûnözési hullámot szül...

én mondjuk az összes ilyen gazdag parasztnak megkarcolnám a kocsiját. múltkor is láttam egy kis nyivászta 20 éves kölyköt egy 30 millió Maserati-ba, legszívesebben kirángattam volna, én meg ülök a 14 éves használt szaromba amit utálok.
nem kell sajnálni az ilyen gazdag szemeteket, ah meghalnak akkor egy gazdag köcsöggel kevesebb, ennyi.

én mindenkit börtönbe zárnék aki 150 lóerõnél nagyobb teljesítményû személyautóval közlekedik!!!
Aki pedig a 130-cat túllépi azt kivégezném másnapi hatállyal.
Hidjétek el jobb lenne a világ, de hát mit vár az ember amíg az országot majmok irányítják

gordon 24
Autómárkára nem sarkították ki régebben sem, de egyébként ne hidd, hogy nincs statisztika.

Ugyanakkor amíg az unio nem törölte el nem véletlenül volt drágább a piros autó, budapesti lakos 25 év alatti emberek kötelezõje. Minden ilyen dolog bekerül egy nyilvántartásba, és 100% ra biztos lehetsz abban, hogy ez a márka top 5 ben van.

Downhill!!

w77d
Ilyen erõvel a Suzukisokat egyenesen írtani kéne, mert a sok alja fasz raccsingbetyárnak csak arra van pénze oszt azzal tolja kilinccsel elõre a városban...

Autómárka alapján dönteni ilyen esetben nem csak hogy elvakultságra és "gyûlölöm a gazdagokat" begyepesedett nézetre vall, hanem valahol már az egészséges gondolkodás határait feszegeti...

Alien69
Ezt ki kérem, magamnak! Még hogy csak MOST?!?! <#eplus2>
De az részben TÉNY, hogy az új gazdag paraszt legények, és lánykák elõszeretettel választják AZT a márkát, mert most éppen az a menõ. Természetesen, NEM az összes BMW-s kecseg, csak túl sok ilyennel találkozni az utakon, ennyi.<#wow2>