Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Talán majd egyszer egy atyai pofon elveszi a kedvet tõle, csodálkozni nem kell, sem feljelenteni/ ilyen egy körbõl kimaradsz fíling, mert rosszat dobtál/. Ha egyszer játéknak fogjátok fel, benne van. : )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igen néha gyorsan, néha agresszívan, de játsszuk:-)
A személy autósok nincsenek így. Nem igazán értik miért vagyunk szerintük "hülyék" az utakon. 1-2 hétig csinálná, már tudná is :-))
Downhill!!
Elfogult vagyok, ez TÉNY, mert az a feltûnõ, ha egy BMW-s irányjelzõt használ, vagy megköszöni, ha lemondok az elsõbbségemrõl a javára. Természetes, hogy a hülyeség márka független. <#worship>#worship>
Lásd, "kedvenc" futtatott focistánk, meg a kölcsön autó. Nincsen agya hozzá, hogy elmenjen TANULNI. Eddig vezetett egy rollert, oszt rá ül egy sport verdára, persze, hogy össze töri, fõleg, ha ehhez mondjuk egy "enyhe" beképzeltség is párosul. Shimán lehet, hogy semmiben sincsen igazam, ez engem NEM zavar, és irigy se vagyok ezekre az "emberekre". Egyszerûen csak dühít, hogy nem nyugat felé haladunk, hanem balkán felé...<#zavart2>#zavart2>
Downhill!!
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
Napi 200km simán benne van az ügyben. Én azt mondom, hogy jól tudok bánni a szerkezettel, sokat is vezetek tapasztalt vagyok. Jól vezetek-e? Az majd kiderül idõvel.
Az vezet jól aki mindig épségben haza ér, ezt meg majd 80 évesen komában fogom megtudni. Majd akkor nyilatkozom :-))
Downhill!!
Þór vígi þessi rúnar
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Nulla tenaci invia est via"
Ilyen alapon a pitbull azért harapja le a töködet mert õ egy pitbull és nem azért mert a gazdája így nevelte.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Opel Movano 2.8DTi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
sõt, nem is kell másik jármûbe ülni, elég ha az idõjárás változik.
én alapból viszonylag gyorsan megyek, minden (idõjárási) körülmények között, foglalkozási ártalom/megszokás, aztán érdekes, hogy jó idõben például azért a "vagányabbak" is nyomják neki, mint a hülye, viszont ha már köd van, esõ van, hó van, akkor ott megáll a "tudományuk", vagy õk az árokban. valahogy én nem félek ezektõl, kocsiba ülök bármikor, és ködben is hajtok ha kell elég gyorsan, nem beállok 30-ra és egyszer úgyis odaérek alapon megyek.
Downhill!!
érzem ebbõl most hatalmas vita lesz és gyökér is leszek, hogy ezt mondtam :)
talán egy forma1-es versenyzõre már mondhatjuk, hogy jól vezet és jók a reflexei, stb..
nagyon sokan azt hiszik, hogy jól vezetnek, amíg be nem ülnek egy olyan jármûbe (maradjunk úton járóknál), amit még nem vezettek :)
na meg mi számít jó vezetésnek? hogy nem törted még a vasat? ez is sok mindentõl függ.. évente megy az ember 100km-t vagy 100 ezer km-t például
Félre ne érts, NEM személyeskedés akar lenni. :-P
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az irigységbõl elkövetett gyorshajtásról meg nem sûrûn hallani. :-D Biztos van olyan, hogy csak azért is bele megy a másikba, mert meg van gyõzõdve arról, hogy Neki van elsõbbsége (vagy mittoménmi), de jellemzõen ezek max koccanások, nem halálos balesetek, mert egy Suzuki v. BMW csattanásból TUDJUK, hogy melyik kerül ki ÉLVE! Ergo, az irigység jellemzõen kisebb bajt okozó tényezõ. Az valszeg nagyon sok emberben ott lapul, még a gazdagabbakban is.
Míg a gazdagabbak, ha ráadásul kecseg féle, akkor ugyan ez még aroganciával is párosul. Azaz, nem adja meg a jobbkezet/elsõbbséget, irányjelzõ használata esetleges (külön élmény, ha egy BMW-st látok indexelni), stb.
nem kell sajnálni az ilyen gazdag szemeteket, ah meghalnak akkor egy gazdag köcsöggel kevesebb, ennyi.
Aki pedig a 130-cat túllépi azt kivégezném másnapi hatállyal.
Hidjétek el jobb lenne a világ, de hát mit vár az ember amíg az országot majmok irányítják
Ugyanakkor amíg az unio nem törölte el nem véletlenül volt drágább a piros autó, budapesti lakos 25 év alatti emberek kötelezõje. Minden ilyen dolog bekerül egy nyilvántartásba, és 100% ra biztos lehetsz abban, hogy ez a márka top 5 ben van.
Downhill!!
Autómárka alapján dönteni ilyen esetben nem csak hogy elvakultságra és "gyûlölöm a gazdagokat" begyepesedett nézetre vall, hanem valahol már az egészséges gondolkodás határait feszegeti...
De az részben TÉNY, hogy az új gazdag paraszt legények, és lánykák elõszeretettel választják AZT a márkát, mert most éppen az a menõ. Természetesen, NEM az összes BMW-s kecseg, csak túl sok ilyennel találkozni az utakon, ennyi.<#wow2>#wow2>