37130
-
Ha már balesetek (amúgy 187.000 tonna az össztömege rakománnyal ennek a konténerszállító hajónak), itt van ahogy ég szegény:
-
Egy második világháborús repülőgép-anyahajó 30-35ezer tonnás volt :) -
TomBond #26743 Az eddigi nyertes! Ő jutott legtovább! :-)
-
-.-
-
Nem kap rohamot? Nem látod a hetente megjelenő orosz street rage videókat? Egy dudálásért szétverik egymást. -
Elé nem tudott volna dőlni, mert nem előtte haladtak. Másik sávba nem eshettek volna, mert a legszélsőben voltak. Legrosszabb eset lehetett volna, hogy úgy esnek a padkára, hogy eltörik vagy kezük vagy lábuk. Az sem kellemes, de ha egy ilyenen így kiakad a csaj, akkor nagyon remélem ő maga nem vezet semmit sem, mert az ilyen szintű félelem nem vezet semmi jóra. Egy nap az átlag közlekedő durvábbakat él át és senki nem kap rohamot. -
Oszt mivan, ha eldőlnek az autó elé mert nekimegy és a faszi ijedtében azt se tudja mit csináljon és átmegy rajtuk? Vagy átesnek a másik sávba ahol jön egy teherautó?
Joggal vannak felháborodva. A csaj meg többet biztos nem ül motorra. -
Persze ott van az a 0.01 % esély, mint mindig, legyen szó motorról vagy autóról. Pár éve egy csávó 20-al koccant és meghalt mert ijedtségében lenyelt asszem egy fogpiszkálót. De ezt nem lehet életveszélyes helyzetnek nevezni. Lassan mentek és a kocsi is lassan szorította le őket. -
"A versenyzésre átalakított, rendszám nélküli Suzuki Swiftre az út menti erdőben bukkantak rá. A tűzoltók a környéket átvizsgálták, de a sofőrnek nem találták nyomát."
-
Mind a kettő kicsivel több mint százezer tonnás.
-
So what? -
Férfi volt a sofőr nem? -
VAgy meghalnak, mert ez egy kurva motor, és 30-al is meg lehet dögleni. Fasztarisznyát tuti kiszedtem volna az autóból. -
Egy az hogy napi szintű, a másik pedig, hogy ez az eset sehol sem tartalmazta az "almost died" kategóriát. Még ha le is koccolja a kocsi, akkor is csak eldőlnek max, leporolják magukat és mennek tovább. -
Nyiri #26731 Én sokat járok motorral és szerintem is napi szintű eset történt. Bár a csaj valószínűleg nem gyakorlott utas azért ijedt meg. -
Az almost died vicc, a video meg olyan, amiből sajna hetente lehetne 1.
Nem adnak elsőbbséget az emberek se autónak, se motornak, se tanknak. Ilyenek. -
Egyet értek, közel sem volt nagy a kaland... -
RealCián #26728 A szegény csaj a sírógörccsel kissé túlreagálta a dolgot, mint ahogy a faszi is az artikulátlan üvöltözéssel.
A cím is túlzó, "almost died", na ne vicceljünk már, mehettek vagy 30-al, a legrosszabb, ami történhetett volna, hogy a kocsi elsodorja őket és szereznek pár zúzódást.
A városban főleg robogóval közlekedek, nap mint nap kerülök hasonló szituációba.
-
Blum #26727 Szegény csaj hogy megijedt :(
-
Rev Hard #26726 -
Me jobbról előzött.
-
Hajó, ha nem jó, koppantak.
-
pénteken forgalmas Monor-Vecsési elkerülő közt, amúgy szerintem korrekt
-
Blum #26722 Én egyszer a 4-es főúton jártam úgy, hogy fél óráig jött mögöttem pár száz méterrel a mentő. Olyan eszeveszett gyorsan pedig nem mentem, talán 100-110 környékén kocoghattam.
Mondjuk tény, hogy akkoriban igencsak szar minőségű volt a 4-es (vagy még most is az? Nem jártam arra mostanában) és még személyautóval is kalandos volt 120-130-cal menni. 90-nel menni pedig lehetetlen volt mert a román/ukrán kamionos ledudált, hogy menjek már...:D -
Pesten nem nagyon van ilyen járdázós. Bár egyszer láttam ilyet a Kerepesi úton a Hungária fele ment egy kispolski a járdán. Ilyen nagy SUV-ot még nem láttam járdán kerülni a dugót.
Elakadásjelzős parkolás annál inkább :)
-
StrikeFor #26720 vannak jók :) nálunk is kéne egy ilyen csapat! -
ja 
Nem tudom. Régen csak a parkolós videókat csinálták, nem tudom a járdázós matricára más van-e írva.
De valami olyasmire emlékszem, hogy "... oda parkolok ahova csak akarok..." -
mármint a levonóra vagy matricára :D -
?
Nincs youtubeos felirat hozzá (egyelőre). Mostanában nem is csinálnak angol feliratot (vagy igen, csak én mindig túl korán nézem a videókat és akkor még nincs). -
a feliraton mi található?
Régen mintha beszéltük volna, de a fasz se emlékszik rá..
-
Utolsó csávó rossz emberrel kezdett ki :D -
Rev Hard #26714 -
de ott van az is, hogy álló jármű, szóval mégse szabad :D -
Nemrég egy mentővel találkoztam, ami szirénázott ugyan, de 80-al cammogott két város között. Nem értettem, gondolom valami olyan beteg volt benne, akivel nem mehettek túl gyorsan, vagy fogalmam sincs. Hát én leelőztem, tuti nem fogom 10 km-t követni a városig 80-al.
Szerintem ha leelőzöd és elhúzol, a kutyának se ártasz vele. Elvégre feltartani se illik a másikat, függetlenül attól, hogy mentőben, tűzoltóban vagy a kutyaúristen autójában ülsz (Suzukisoknak felmentése van ez alól persze).
Ha ezért megbüntetne egy rendőr, amellett hogy elfogadom a büntetést, "baráti" alapon kérnék egy logikus magyarázatot tőle, hogy mire is volt jó (úgyse kapnék). -
Ezt találtam:
"Megkülönböztető fényjelzést használó, álló járművet megközelíteni, illetőleg mellette elhaladni csak fokozott óvatossággal szabad.
"Megkülönböztető jelzéseKET használó gépjárművet előzni tilos. "Megkülönböztető jelzésen a kék villogó fény ÉS A sziréna együttes használatát értjük."
Akkor elvileg nem gond...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.30. 16:43:32 -
Inkább azért nem kapott volna büntetést mert egyértelműen nem tartotta fel tűzoltót. -
VJP #26709 Valóban éjszaka lekapcsolják, meg biztos más esetben is, de a kérdés az volt az előzés miatt megbüntetheti-e a rendőr. Mivel hangjelzés nem volt szerintem nem. -
Hmmm... na ezért nekem sem volt egyértelmű. De amúgy tényleg röhejes helyzetet tud teremteni, hogy ott kínlódik miközben mögötte egy 30-as kocsisor várja, hogy felküzdje magát az emelkedőn. -
VJP #26707 Én mindenhol úgy olvasom, hogy: "a megkülönböztető jelzéseket használó jármű" vagy "megkülönböztető fény- és hangjelzést együttesen használó gépjármű". Nekem ebből az jön le, hogy mind a kettő kell. Egyedül az van, hogyha megáll olyan helyen ahol nem szabad, hogy a fényjelzés kell és a hangjelzést tilos használnia ebben az esetben.
(És KRESZ oktatáson is úgy emlékszem így tanították.) -
Nyiri #26706 Így van. Azért szokták lekapcsolni időnkénk, hogy ne őrüljenek meg. A folyamatos vinnyogástól.

-.-