Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
I'll Be Back
Ezen mi a hir?
Újabb prostituáltat fogtak Baktalórántháza mellett
Bármikor látni ott nem egyet, nem kettõt.
I'll Be Back
///M I Love BMW. :)
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
az meg miért baj hogy segélyen élek? igen, felvállalom, nem szégyellem.
max úgy lenne ilyen kocsim, ha valaki adna nekem egyet, egy ilyen szuper kocsit, mondjuk egy 2006-os Sport Jaguárt.
Akkor fognám és nekivezetném a kocsmafalnak, aztán kiszállnék két sörrel a kezemben és jót nevetnénk a cimboráimmal a gazdag paraszton, hogy ideadott nekem egy luxusautót.
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
tulaj mind ekkora f... Itt mindegy milyen kocsiba ülsz,az számit milyen ember vezeti..
ˆ breslauer
Nem kezded még unni az irigységed? Kicsit gusztustalan ahogy rávagy állva arra hogy ha bmw,akkor az csak köcsög lehet,és azzal ki kell b*szni.. Szerintem vagy fogyatékos,vagy segélybõl élsz,aki irigy minden emberre akinek valamivel több lett az életedbe,de hid el ezek azok az emberek,akiknek annyi is fog maradni,mert nem magára öszpontosít,hogy valamire vigye,hanem a másikkal...Meg is érdemled..
Ugyanúgy lehet taigetosz pozitívnak lenni Swiftel, vagy akármivel, nem értem tényleg hogy miért mindig a BMW...
///M I Love BMW. :)
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
de ha látom, pl egy csóró suzukis jön akkor megvárom hogy elmenjen.
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
Gyalogosként ( ami az én hibám ) meg szétnézés nélkül lépek a zebrára, mert úgy vagyok vele, hogy "az az enyém". Rengeteg satufék volt már meg anyázás, de olyankor simán csak mondom, hogy zebra van haver.. Persze majd lehet egyszer a motorháztetõn végzem
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Pl megalltam a zebranal hogy atengedjem a gyalogost. Egyszercsak puff lendulok elore. Na mondom fasza. Kiszallok, semmi extra csak nekemjott 20al. Obegat, hogy mifaszer allok meg a fout kozepen. Mondom ember zebra! Erre o leszarja miert allok meg. Mondom ezt abba lehet fejezni ha nem akarja hogy rendort hivjak es akkor lehet fujkalni a szondat meg magyarazkodni hogy miert all ki az autom seggebol a szaros opelja. Erre megenyhult, hat o nem ugy gondolta oldjuk meg. Mondom oke, egy huszas es mehetunk a dolgunkra. Aszongya ok. Mentunk a dolgunkra, a szomszed karosszerias gyerek kikalapalta a dolgokat egy sorert es annyi. ;-)
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy még hozzátenném, hogy a legtöbb ember inkább saját magába nézzen. Én egy "audis köcsög" vagyok elvileg. Tempomat 140kmh-ra betéve, mögöttem senki és mégis féktávon belûl jön ki elém és még csodálkozik hogy a seggébe mászok. Ha van 3. sáv és látom hogy gyorsabb az elõtte lévõnél, akkor még azelõtt sávot váltok mielõtt õ még indexelne. Nálam az index, körülnézés és a megköszönés nem opcionális. Illetve zebránál általában én vagyok az elsõ aki megáll és én vagyok az aki megáll egy forgalmas úton, hogy beengedje azt a 1-5autót aki már 5perce vár.
#24145 :"Azért egy pitbull hamarabb neked ugrik (és harap meg életveszélyesen), mint egy vizsla, vagy uszkár. Ilyen a természete, tény."
Igen, de egy értelmes ember utána néz, hogy milyen faj milyen ösztönökkel rendelkezik és hogy hogyan lehet kinevelni ezeket az ösztönöket. Ezt ajánlom neked megnézni. Ugyanúgy amikor az ember vesz egy autót, utána néz hogy hány lóerõs, stb és amikor a volán mögé ül, akkor õ dönti el, hogy mit csinál a sok paripával.
(Tudom förtelmesen a fogalmazásom, már jó pár éve külföldön élek.)

Már nem zéró tolerancia van itt is? Én úgy tudtam.
Alapból jogsielvétellel és újravizsgázással büntetném.
Nem azokat baszogatnám, akik 90 helyett 100al mennek.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(és most lehet kurvaanyázni, meg minden, de megvan rá az okom, hogy igy gondoljak)
Þór vígi þessi rúnar