Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amúgy nem a bmw-sekkel van bajom, sõt tegnap is egy jó 30 körüli csávó körforgalomban ment ott szépen keresztbe pár kört, aztán még megálltam hagy menjen még vagy kettõt, mert jó volt látni, hogy ügyesen, szépen csinálta, nem csak dobálta ide-oda 😄 csak azon szoktam nevetni, mikor a 18 éves kisfiú kiviszi az elsõ havon apuka bmwjét és már 400 méter után tetõn van 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
I'll Be Back
I'll Be Back
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
rohadt idegesítõ, hogy mindenhol azt olvasni, hogy milyen szar. igen, papír autó (volt az a széria), DE.. ismerõsömnek reanult van, thalia, clio..egy évjárat azzal a swiftel, ugyanúgy törik, mint az, ugyanolyan papír mint az! rátenyereltem a motorháztetõre és egy az egybe behorpadt, és nem ráugrottam vagy valami, csak normálisan rátenyereltem.
másik ismerõsömnek a fiát csinálta ugyanezt, szóval nem kell ott mindig ócsárolni.. ugyanabban az árkategóriában szinte minden autó úgy viselkedik. egyébként meg televerted a tankot és a világból kimentél vele, amíg más kocsiknál nem mondható ez el ( ez az "igénytelenség" )
más: itt már esett vagy 5 cm hó, fél óra alatt 3 bmw-t láttam az árokban <#eplus2>#eplus2>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Most meg milyen a Swift? 7 légzsák minden biztonság kütyü, szép, jó, csillog, minõségi és kurvadrága. Nem is veszik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hát ezen jót nevettem 😄
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"