Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A helyzet az volt, hogy egy elég drága hardvert vettem, ami meghibásodott. Ekkor én megrendeltem a garanciafutárt bla bla.. jött is érte 2 hete, átadtam neki a terméket. Ezután én ma jóhiszemûen írok a cégnek, akitõl vásároltam a termékemet, hogy mizu van a garanciával, erre közlik hogy hozzájuk nem érkezett meg a termék, aztán szinte rögtön hívtak a futárcégtõl hogy milyen csomagolásban volt stb stb stb szóval most keresik..

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

gordon 24
Nem tudok nyilatkozni, mert 1 én nálam nem igazán tûnnek el dolgok. Olyan van, hogy mitudomén erdei gyümölcs tea helyett sima gyümölcsöst viszek :-) De eltûnni nem szokott.

Eltûnni csak úgy tud, ha lenyúlja valaki, vagy elkeverik. Ez alatt azt értem, hogy megvan csak mondjuk a cégnél, és valami oknál fogva nem kerül a futárhoz.

Ha hozzám, vagy írhatom úgy hozzánk kerül egyrészt le van papírozva, tehát nem tudjuk letagadni, hogy nálunk van. Amikor átadom Neked te aláírod, és ezzel kerül le rólam amit másnap leszámolok bent a cégnél, befizetem a pénzt stb stb.... Szóval elég valószínûtlen, hogy a futár nyúlja le. Több mint valószínû, hogy õ nem kapja meg..

Downhill!!

Carlos
Ellopják valahol...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
off:
régóta követem a topikot és olvastam hogy vannak itt köztetek többen is futárok, azt szeretném kérdezni tõlük, hogy az hogy történhet, hogy egy értékes csomag eltûnik, nem ér oda a címzetthez?

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Misuka963
A Braziloknál mindig van valami különleges esemény <#idiota>

z0ty4
ismét gyõzött az alkohol <#eplus2>

de a csávó is segítõkész

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

st3v3
azt láttam, hogy mit csinált, de hogy hogy gondolta a hülye liba azt nem tudom, arra gondoltam én is hogy potyázni akart.

I'll Be Back

Hat hogy felugrik a vonatra aztan o utazik. Csak azzal nem szamolt a baromarcu,hogy elfog esni mikor felugrik,amitol aztan a ket kocsi kozotti resen at a sinekre esik.

Dobbenet,hogy mennyire hulye emberek vannak.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

st3v3
Az mit akart?

I'll Be Back

RatBaG
Tuvok
Úgy látom megmaradt mindene, ügyetlen volt.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Misuka963
Mit tesz a vagánykodás :/ <#szomoru2>

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
pár gyalogos majdnem palacsinta lett...
st3v3

I'll Be Back

z0ty4

ez egy nagyon jó válogatás. a címe lehet a húúú ba**meg.....

Én azért káromkodtam, mert nagy nehezen a sok út széli szutykos koszos fekete nehéz havat ellapátoltam (elõtte vagy 1 órán át lapátoltam a tiszta havat) hogy kitudjak menni a bejáróból az autóval, aztán rá 1 perc múlva egy nagy erõs hangra lettem figyelmes...megjött a hókotró.

Kezdhettem újra az egészet. 😄 Még végig is néztem ahogy pont a lábam elé baszta a sok fekete hót, támasztott lapáttal a kezemben nagy sóhajjal.
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Azt tudom,hogy reggel fater kurvara karomkodott mikor ment meloba mert befagyott a kezifek 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

matyi0323
Na hányan zúzták ma le ország szerte a vasat ebben a "hihetetlen" (legalábbis a híradósok szerint az..) idõben? 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Misuka963
Ha az angol is azt mondja,hogy "ohh shit !" akkor szerintem a létezõ összes káromkodást egyszerre mondja 😄

desigo
Botrány,hogy nem kötelezõ a téli gumi...
Tuvok
Aki tanult oroszul, annak sajnos igen. Nem véletlen utálta mindenki, pont olyan többértelmû, mint a magyar. Ahogy a cyka jelent a magyarba átvéve szukát, úgy a Szuka kommunyiszt szóösszetétel (k*rva k*mmunista) gyakrabban volt használaton. És így ragadt rá a k*rvákra pejoratív értelemben a szukázás. De ahogy a magyar, úgy az orosz is nõstény kutyát mond normál értelemben.
A bljad már bonyolultabb téma (betûfordításban bjad), mivel az képzett szó, klasszikus értelemben vett szótárban nem nagyon talákozni vele, inkább "urban dictionary" a jobb megoldás. Legjobb fordítása talán a "picsa", és ahogy a magyarban használjuk önmagában, vagy hülye picsa, picsába !, menj a picsába ! alakban is, úgy az orosz is. Az angol jobban ki tudja fejezni az "ohh shit !" alakkal.
Pont ezért utáltuk az oroszt, sok értelmû, és tükörfordításban semmi értelme. Választékos, mint a magyar, minden nézõpontból.

st3v3
A tegnapi nap érdekes volt, mindenki tudta, hogy jön a hó, mindenki várta, csak épp nm készült rá.A normálisabbja lassan ment, azt a jo pár barmot lszámitva, pedig elég szar volt az ut, összesen láttam 1 db hótolóót. :😄 Nyári gumi nagy arányban, ott tologatták egymást. Dudálgattak, gondolom ilyenkor ment a "blyát" magyar báltozata is 😄😄 Egy alkalom volt mikor be voltam szarva ,jött velem szembe 1 Volswagen ezerrel nagyon instabilan, meg láttam cigányokat, azok is tolták neki. 😄 A tegnapi nap dióhéjban,

http://www.szon.hu/halalos-baleset-tortent-a-45-os-uton/2464721

I'll Be Back

st3v3
Online szótárakna igy van, direkt azért néztem utána mert a szuka egyértelmü 😄

I'll Be Back

Szabi
<#wow2>

"Nulla tenaci invia est via"

z0ty4
rosszkor rossz helyen

az ilyet nem tudod kikerülni, ha jön akkor jön.....

Tuvok
??
Blyat=picsába
Cyka=kurva

st3v3
Inkáb igy mert nem jelenik meg a cirill betü

I'll Be Back

st3v3
bljáty = Блядь - kurva
szúká = сука - szuka

I'll Be Back

st3v3

I'll Be Back

st3v3
ó blájt 😄 az elõzõs

I'll Be Back

Misuka963
Én sem vagyok egy öreg,lehet,hogy bennem van a hiba,de eszembe sem jutna ilyen ökörség <#wilting>

Coral Springs
Videón, ahogy lezuhan egy lift.

Az idióta barom. Biztos az is fun lett volna, ha a hülyegyerek is leesik a picsába. <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

st3v3

I'll Be Back

st3v3
Vagy csak jól tudott ugrani.

I'll Be Back

desigo
zasztarohadt 😞
Misuka963
Masinisztával mi lett? :/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Õrangyalok igenis vannak.

Versace26
Jól látom a logódon hogy neked is e90 van?<#awink>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Tuvok
Felüdülésképp egy kis nyelvóra

st3v3
Az elõzõnél, mikor elõkeritik a volvó sofõrjét, látszik mennyire be van állva.

Kisodródó autó vs. busz

Autópálya-hóátfuvás-szalagkorlát

Kisodródás+kisteherautó=boom

igy kell megállni a másik mögött?

I'll Be Back

matyi0323
http://amuzant.videomix.ro/motociclist-facut-praf-icirc-ntre-doua-tiruri-68726.htm
ezt megmutatnám a sok kis buzinak, akik már lámpánál is bújnak be a kocsik közé, hogy fél méterrel elõrébb legyenek.
bírom a motorosokat, de az ilyen bújós rohadékokat (fõleg mikor 150el elhúz melletted mikor szembõl is jönnek ) beküldeném így a pót alá egyszer, hogy észrevegyék magukat

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

st3v3
Amirõl szó lett volna:

A volvó részeg sofõrje 60km/h helyett 104km/h val tekert, majd egy jobbról elõzésben átcsuszott a másik oldalba ahol egy Mitsubishi terepjárónak ütközött aminek 63 éves nõi sofõrje a helyszinen meghalt.A volvó sofõrje elmenekült a helyszinrõl.

I'll Be Back

st3v3
Na ezt jól belinkeltem, kérem törölni! 😄

I'll Be Back

st3v3

Sietség

I'll Be Back