Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Eltûnni csak úgy tud, ha lenyúlja valaki, vagy elkeverik. Ez alatt azt értem, hogy megvan csak mondjuk a cégnél, és valami oknál fogva nem kerül a futárhoz.
Ha hozzám, vagy írhatom úgy hozzánk kerül egyrészt le van papírozva, tehát nem tudjuk letagadni, hogy nálunk van. Amikor átadom Neked te aláírod, és ezzel kerül le rólam amit másnap leszámolok bent a cégnél, befizetem a pénzt stb stb.... Szóval elég valószínûtlen, hogy a futár nyúlja le. Több mint valószínû, hogy õ nem kapja meg..
Downhill!!
off:
régóta követem a topikot és olvastam hogy vannak itt köztetek többen is futárok, azt szeretném kérdezni tõlük, hogy az hogy történhet, hogy egy értékes csomag eltûnik, nem ér oda a címzetthez?
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
de a csávó is segítõkész
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
I'll Be Back
Dobbenet,hogy mennyire hulye emberek vannak.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per Aspera Ad Inferi.
ez egy nagyon jó válogatás. a címe lehet a húúú ba**meg.....
Kezdhettem újra az egészet. 😄 Még végig is néztem ahogy pont a lábam elé baszta a sok fekete hót, támasztott lapáttal a kezemben nagy sóhajjal.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A bljad már bonyolultabb téma (betûfordításban bjad), mivel az képzett szó, klasszikus értelemben vett szótárban nem nagyon talákozni vele, inkább "urban dictionary" a jobb megoldás. Legjobb fordítása talán a "picsa", és ahogy a magyarban használjuk önmagában, vagy hülye picsa, picsába !, menj a picsába ! alakban is, úgy az orosz is. Az angol jobban ki tudja fejezni az "ohh shit !" alakkal.
Pont ezért utáltuk az oroszt, sok értelmû, és tükörfordításban semmi értelme. Választékos, mint a magyar, minden nézõpontból.
http://www.szon.hu/halalos-baleset-tortent-a-45-os-uton/2464721
I'll Be Back
Az idióta barom. Biztos az is fun lett volna, ha a hülyegyerek is leesik a picsába. <#levele>#levele>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Per Aspera Ad Inferi.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Kisodródó autó vs. busz
Autópálya-hóátfuvás-szalagkorlát
Kisodródás+kisteherautó=boom
igy kell megállni a másik mögött?
I'll Be Back
ezt megmutatnám a sok kis buzinak, akik már lámpánál is bújnak be a kocsik közé, hogy fél méterrel elõrébb legyenek.
bírom a motorosokat, de az ilyen bújós rohadékokat (fõleg mikor 150el elhúz melletted mikor szembõl is jönnek ) beküldeném így a pót alá egyszer, hogy észrevegyék magukat
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A volvó részeg sofõrje 60km/h helyett 104km/h val tekert, majd egy jobbról elõzésben átcsuszott a másik oldalba ahol egy Mitsubishi terepjárónak ütközött aminek 63 éves nõi sofõrje a helyszinen meghalt.A volvó sofõrje elmenekült a helyszinrõl.
I'll Be Back