Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindkét oldalon 2 kamera ( 1 a villanyoszlopon - 1 állványon ) plusz a furgon tetején 2. Egész nap ott van, már napok óta.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

"Nulla tenaci invia est via"
Egy teljesen átlagos elõzés lett volna... igaz picit neccesebb, de SEMMI gond nem lett volna, ha a szembe jövõ a másik sávban nem pánikolt volna be!
Mert mit csinált? Meglátta, hogy vele szemben valaki elõz, erre fogta elrántotta a havas, csúszós úton a kormányt és onnantól aztán tényleg a szembe sávba volt + szalagkorlát. Valószínûleg meg is ölte az elõzõ ürgét, aki SIMÁN és gond nélkül betudta volna fejezni az elõzést.
Bár más felállás, de pár éve én is hasonoló ostoba fasz miatt miatt törtem meg az akkori autóm elejét.
40-50-el mentem egy Suzuki Swift után. NEKÜNK nem volt AKADÁLY!
A SZEMBEJÖVÕNEK volt.
Mi történt? A Suzukis akinek NEM volt akadálya lemondott az elsõbbségérõl, de úgy, hogy nyomott egy satut, pedig a szembejövõ szépen meg is állt. Az út picit csúszott, hiába fékeztem az ABS szépen nekiengedte a kocsit a Suzukis farának.
Ha nem mondd le az elsõbbségérõl, semmi gond nem lett volna. De most komolyan? Ilyenre ki a fax számít? És itt kapcsolódok a videóhoz a sztori, ugyanis ha elõzök qrvára nem arra számítok, hogy szembejövõ rángatni fogja a kormányt az ÉN sávom felé, hanem arra számítok max, hogy lassít és a legvégsõ esetben(!) rántja a kormányt el a SAJÁT oldala felé.
A sztorim eredménye: 2 összetört kocsi, a szembejövõ meg elhúzott a faxba onnan, röhögött egy jót a markába. A rendõrök meg engem hoztak ki hibásnak a követési táv be nem tartása miatt. Ha-ha-ha.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az elõbb a Hírekben még azt mondták,hogy magától ugrott ki,mert elaludt a leszállójánál :/
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Egyébként ma majdnem telibe vertem oldalról egy mercit. Megelõzött (mert neki az a 120-as tempó nem elég, mindegy a gyorshajtás témába pont én nem megyek bele.😄D ), aztán számomra érthetetlen módon akkor lépett oda neki mikor az út közepén járt, ami még teljesen havas, latyakos volt. Egybõl keresztbe vágta magát elõttem, két lábbal tapostam a féket, hogy ne küldjem bele oldalról magam 😄 Aztán megúszta annyival, hogy árokból ki kellett rángatnom, mer' még annyi emberség is volt bennem, hogy megálltam megnézni él-e a birka 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Nálunk úgy megy, hogy minden terméknek van egy kódja, ami megvan nálam, bent a cégnél és amit odaadok az illetõnek papírt azon. Plusz a telefonszámunk és ugye az összeg. Ahogy hozom el ott kódszám alapján gép rögzíti mi van nálam, nálam is van egy kódolvasó és mikor leadom az törli is a listáról. Ha esetleg valami megmaradna azt vinni kell másnap vissza a raktárba. De olyan sose volt, az a gyakoribb, hogy valahogy ( ezt sose fogom megérteni, hogy hogyan😄 ) a raktárba is megvan egy kód, plusz nekem is "kicímkézik", de a raktár terméket/csomagot nem kap hozzá. Ergo már ahol pakoljuk meg a kocsit ott sincs. Ezek postán szoktak eltûnni, vagy rontott a kódszám és nem is létezik olyan csomag egyáltalán.
Mi ellopni egy csomagot sem tudunk, esélyünk nincs rá. Max olyat tudnánk kamuzni, hogy a keresett személy nem volt elérhetõ, de azt másnap vagy az nap este még rakjuk is le a cégnél és a cég addig zaklatja telefonon amíg új idõpontot nem egyeztetnek vele, arra meg már nem biztos, hogy pl én viszem. Na meg olyan ellenõrzések vannak, hogy a borravalóval is az utolsó forintig el kell számolni ( ez persze mellékes 😄 )
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Papírt adott ?
Downhill!!
I'll Be Back