37102
-
#27197 Ez az én kocsim volt, nem hasonló, hanem ugyan az. -
#27196 Csak annyit mondott, hogy "nem lesz többé olyan, mint volt" ebben meg maximálisan igaza van.. Ha cserés meg fényezett az már nem "gyári" De hát ez van.. Nincs olyan autó ami nem kap egy-egy pofont az élete során..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2014.12.17. 21:21:30 -
#27195 abban a Q5-7-ben tényleg olyan kár keletkezett, ami soha nem javítható?
nem mintha totálkár lenne...még a Volvoba tényleg.. -
TomBond #27194 Van eredetvizsga, de sokszor nem fújják, hanem másik autó(k)ról lebontott cuccokkal "javítják". Ott pedig "gyári" fényezés van!
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2014.12.17. 17:47:27 -
#27193 Az eredetiség vizsgálat pár helyen vicc kategória... Több olyan eset is volt már, hogy több kézen és több "vizsgálaton" átment autóról valahol a végén derült ki, hogy mégis lopott volt, már kezdettől fogva. Nem olyan rég a TC is foglalkozott egy ilyen esettel.
Amúgy simán lehet az is, hogy w77d autóját csak donornak használták egy nagyon hasonló felszereltségű, de külföldön lopott autó itthoni legalizálásához. Neki kéne látnia a belsejét, hogy ugyanaz-e, biztosan felismerne kis, egyedi azonosítókat, kopásnyomokat, karcolásokat.
-
#27192 Van, és általában szólnak is, ha az adott elem amit vizsgál, vastagabb, tehát már fújva lett. -
#27191 Csak kérdezem de eredetvizsgálatnál nincs festékvastagság mérés? Mert azon egy ilyen kocsi egyből elbukna. Márpedig ilyen nagy értékű kocsi vásárlásakor az lenne a minimum, hogy ezt kérje a vásárló. -
#27190 Milyen szimpatikus fiatalember.
not -
#27189 -
zsgaby #27188 Ezeket a köröket már sokszor sokan megfutották, és ami számomra végképp felháborító hogy az importőr teljesen jogszerűen eltitkolhatja a javítást, ha mondjuk fejreáll egy teli tréler az autópályán. A bíróság és törvényhozó elfogadta azt az érvet hogy a márkaszervízben a gyárival megegyező minőségben tudják javítani..
Mondjuk megnézném valamelyik márkaszervíz galvanizáló merítőkádját..
Egy magánszemély ellen azért lehet esélyed.. nekik nincs pénzük annyi és olyan jogászra mint a nagy cégeknek. -
#27187 -
Blum #27186 Nem kell puncinak lenni...mégis mit csinálna velem? FB-on irogatna "kurvaanyád" üzeneteket vagy mi?
btw, nincs FB-om :D -
#27185 Azért Te se vagy képbe, szerintem. De, önjelölt öngyílkosnak yo leszel. Lehet próbálkozni, de szerintem ha ilyenbe kezdesz, jó lesz, ha elölre törlöd a facebookos profilodat... -
#27184 mekkora sunyi szarbaszó rohadék emberek vannak, ezen mindig kiakadok pedig már nem kéne... naiv vásárló aki meg nem ért hozzá simán megveszi és évekkel később mikor el akarja adni egy hozzáértő embernek majd szembesítik vele, hogy ez egy rommá tört autó és egy forintot nem fog kapni a kocsiért. nem beszélve arról, hogy ha kókányul rakták össze, egy esetleges balesetnél már nem fog úgy ellenállni az ütközésnek, mint ahogy kellene... -
Blum #27183 Foghatnátok egy kamerát és elmehetnétek az eladóhoz...aztán a pofájába vágni kamera előtt, hogy te ültél benne amikor összetört.
Vagy ha ti nem is, akkor írj a TC-nak. -
#27182 Komoly szerkezeti sérülés volt, az eleje kompletten elmászott balra. A motor is lefittyent, az első merevítő a hűtő mögé csúszott. Az utastérben a légzsák pukkon kívül még a középbox is kimozdult a helyéről, a nyitott panoráma tető pedig kitört a helyéről és előbbre csúszott. A futómű is eltört elég szépen. -
#27181 Bocsi, hogy belepofázok annyira nem értek hozzá és éppen ezért tényleg csak kérdezem. Ez az 5 milla nem azért volt 5 milla mert ez egy luxus verda? Mármint nem lehetséges, hogy komoly szerkezeti sérülése nem volt csak a karosszéria elemeket kellett kicserélni? Egy ilyen verdánál azért egy lökhárító is minimum fél millió nem? Javíts ki ha tévedek végül is tiéd volt a kocsi jobban tudhatod milyen elemi sérültek. -
#27180 -
#27179 Az,hogy a márkaszerviz mekkora összeget ír ki helyreállítási költség ként egy dolog,elég vastagon fog a cerkájuk ilyen esetekben. Pontosabban a biztosító. De a szerviznek nem kerül ennyibe a megjavítása,hanem kb a felébe. Ők is túlnyomó részt utángyártott alkatrészekből dolgoznak,tuti,hogy ha meg is csinálták volna pl a lökhárító,gépháztető sőt lehet a lámpák is utángyártottak lettek volna. Még akár a hűtő is. Anyagárban. Aztán persze a munkadíj stb...de a fennmaradó összeg szín tiszta haszon. Az már más dolog,hogy aki megvette és helyre pofozta gerinctelen módon nem vallja be az autó előéletét. Csak az a probléma,hogy biztos huzatva lett a padlólemez,illetve a hossz merevítők,ha nem vágva és heggesztve. A következő hasonló csattnál (mert benne van a pakliban) lehet legrosszabb esetben meg is hal az illető. Arra kiváncsi lennék,hogy ha rádugnák a számítógépre az autót hány oldalas lenne a tárolt hibák listája. Nem beszélve arról,pár év múlva sunyi helyeken fog rozsdásodni.... -
#27178 Tegnap lemostam az autót és a mellettem állt traileren egy újszerű A4 Avant.
Eleje teljesen összetörve (sokkal jobban mint Lujó Mercije)
Akkor hozhatták be külföldről a szimpatikus fiatalemberek mert nagy örömmel beszéltek róla,hogy mi lesz a sorsa.
Hát nem alkatrésznek fogják elbontani azt se... -
Blum #27177 +100 -
#27176 +1
-
#27175 autós műsornál dolgozol... használjátok végre valami hasznosra a kamerát.. :D -
#27174 Szép ^^
Amúgy a kocsidról készült törött kép innentől min. 2 milliót ér... ha telne rá simán meglépném, hogy lecsapnék rá, kezemben a fotóval, hogy na akkor vagy viszem 4milkáért és akkor k. rendi vagyok, vagy megyünk a yarda ;-) -
raptor22 #27173 Én, miután az autóról kifaggatnám az eladót és ha meg se említi, hogy törött volt a kocsi, "szembesíteném" vele, hogy márpedig az volt, mivel az ominózus napon te vezetted, a te tulajdonodban volt. Kíváncsi lennék a reakciójára, valamint arra a varázslatra, hogy a több mint 5 milliós javítást, hogy faragta kb. felére. Én mindenképp meglépném ezt, már csak azért hátha odaírná ezek után, hogy törött volt (kicsi rá az esély). Ha pedig eltünteti a hirdetést, akkor egyértelmű, hogy átbaszni akarja a vevőt. Meg mondhatjuk azt is, hogy a te károdon akar nyerészkedni. -
#27172 Hát az! Ezért mondom, írja oda, hogy törött volt és adja olcsóbban. Ha így tenné tudod mit csinálsz. De így eladja annyiért amennyit ér, egy szó nélkül. Ez a szemétség.. -
#27171 ha rendesen helyre van állítva, akkor tényleg nincs baj. Na de a több, mint 5 milliós kárt fele annyiból normálisan megoldani nem lehet. Ez egy átverés. -
#27170 Egyébként én azt mondom, hogy nem lenne ezzel baj. Csak írná oda, hogy sérült volt. Mert nekem is volt ismerősöm aki porrá tört egy autót, rendbe rakták azóta azt használja. Szóval nem kell ezeket feltétlenűl bezúzni, csak ne bassza át azt akinek eladja. Ennyi..
Az egy leon cupra volt egyébként. Elütött egy motorost elment a kereke a levesbe irányíthatatlanul telibe vert egy másik autót majd kidöntött 3 Demszky karót. Tehát el tudod képzelni hogy nézett ki. Megcsinálták és a mai napig autóként üzemel, ráadásul mondom annál aki megtörte.. -
#27169 igen, évjárat, kilométer, alvázszám, felszereltség stimm -
#27168 tuti hogy ez volt a tiéd ? :D -
#27167 Mondtuk mi, hogy meg lehet azt csinálni :-)))
hasonló stori:
Jetta
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2014.12.15. 19:16:11 -
#27166 mellesleg elképzelitek milyen fasza alkatrészekkel van összarakva, ha a roncsot tőlem 3 millióért vették meg és a Pappas felmérése szerint a rendes helyreállítás 5,8 millió forintot igényelt volna. Tehát ezek 5,8 milla helyett kb 2ből oldották meg, hogy még a haszon is megmaradjon rajta. -
#27165 Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen módon hozták rendbe? Életveszélyes-e vagy azért odafigyeltek rá, hogy mindent rendbe hozzanak ami sérült. -
#27164 gondoltam, de egy kicsit azért reménykedtem, hogy ilyen nincs a világban... a súlyos, hogy haver felhívta, hogy mondjon már pár dolgot a kocsiról, mire az volt a válasz, hogy veszélyes helyzetben sem volt a kocsi, nem hogy törve... na ez egy ilyen nem veszélyes helyzet:
-
#27163 Büntetni kellene... -
#27162 Ezt már akkor megjósoltad amikor összetörted. -
#27161 Gyerekek az mennyire durva, hogy a júliusban TKra tört Merci kupém fent van a használtautón sosem törött megkíméltként? :D
kupé hirdetés
-
Blum #27160 Nem tanulnak ezek semmiből... -
#27159 04.50 annyira tudtam, hogy női vezetőőőőő.
nem értem a ruszki zsarukat, ha eddig menekült a faszi előled, elé állsz és abba hagyja vagy mi? -
#27158 Komolyan mondom ennyi agyhalott vezető egy rakáson sehol a világon nincsen csak az oroszoknál.