Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit írsz: Nehéz ügy. Könnyen lehet, hogy egy szakszerûtlen beavatkozással többet ártasz, mint használsz, utána meg majd jól beperel, mert lebénult, mert te megmozdítottad.
Ilyen brutális sérüléseknél meg fogalmam sincs egy átlagember mit tehetne... nem is tudnék mit tenni, max a betonon fekvõnek valami kabátot/párnát a feje alá.
Az viszont betonkemény, hogy a forgalom nem áll le. Értem, hogy mindenki menne haza, de bassza meg ott haldokol elõttem pár ember. ^^ KÕKEMÉNY!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nyiri: Én nem azt mondtam,hogy az autósok között nincsenek szabályszegõk,de nézzük az arányokat.
Az autós volt a hibás, nem vette észre a szembõl jövõ motorost (60 éves faszi), nem értem hogyan. És nekicsapódott a szélvédõnek. Biztosan szerencsésebben alakul a dolog, ha átrepül a kocsin.
Mindig mindenki egybõl a motorosokat hibáztatja, pedig nem kéne általánosítani.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ez meg egy régebbi random kép 😄

"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Halálfélelem garantált. A többség nagyon rendes, index, nagy ívben kerül, fékez, ha jön szembe valami, de mindig akad 1-2 órányi edzés alatt, olyan õrült aki szinte lesodor/észre sem vesz, de 1 olyan is akadt aki eskü szándékosan húzta rám a kormányt, pedig senki és semmi nem jött neki szembõl.
Kerékpározni max bicikli úton... máshol már nem vagyok hajlandó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Amerikában pl a streetracing autók ha elfogásra kerülnek ilyen véget érnek.
Valószínû, hogy lopott, vagy valamilyen okból nem többet fel nem használható autó volt.
Persze az ember nagyon sajnálja, mert azon kívül, hogy egy jó autó, baromi szép is.. Hát ez van... Kár érte.
Downhill!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//