37130
-
ok -
Én azért jelentettem a használtautónak hogy sérülésmentesnek hirdeti
-
kellemetlen.. :D -
Stockbauer33 #27222 -
Blum #27221 Vadbarom :DDD -
A vonat mindig erősebb nálad...
-
Miskolc, villamossal ütközött a Honda.
-
KaBuTo666 #27218 Akkor nem kell szolizni a farkad, amúgy is barna lesz. -
Jajj már kényeskedsz itt. a segglyuk a jövő p..nája,nem tudtad?? :D -
fujj a buzija XXD -
Blum #27215 De amikor lerobban, akkor is boldog lesz...mert Alfája van :)
Lujó, ha veszel egy V6 Brera-t, instant leszoplak. Ha 164 supert veszel akkor meg is dughatsz! :D -
bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
Nem én voltam! :D Egyébként nem is értem miért vesz magának egy friss jogsis egy 5 méteres autót....persze biztonságos meg minden,de akkor is. Ha sedán akkor fingja nincs hol a hátulja (tapasztalat),csak kb.
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.18. 08:53:10 -
-
Nem elég neki,hogy összetörnek az autói miért akarod,hogy úton útfélen le is robbanjon ?
-
Blum #27210 BMW meg Mercedes...f.szomat már!
Szerezz végre egy tisztességes Alfát és legyél: BOLDOG :) -
vagy.... karma. lehet, hogy sok rosszat tesz és így kapja vissza 
-
Héeder #27208 Szerintem nem vagy elátkozva! Direkt csinálják ezt veled :) Biztos sok az ellenséged :D -
ember legyen a talpán aki ezt követni tudja!!!! -
az eladó -
Nem fehér E mercit vettél? -
Botrány...
ezentúl Cascót már akkor köss amikor még el sem indultál a következő autóért... -
5km-t vezettem és már mehet a fényezőműhelybe -
Sokáig nem használtad :( -
Itt az ideje venni egy olyan autót IS, amit nem sajnálsz. Lásd #27143.
Igaz céges, de ha húzol rajta egy csíkot a kulcsoddal észre sem vesszük :-D -
holnap lövök képet -
Tényleg nagyon balszerencsés vagy autók terén...kép lesz?
Szerintem adj el minden 4 kerekűt a háztól és vegyél egy biciklit...
-
Viszont más.... El vagyok átkozva az már tuti. Vettem egy 3-as BMW-t. Örültem mint buzi a faszának, ma délután hozhattam el. Hazaértem vele, leparkoltam a ház előtt szabályosan. Kiszálltam, majd telefonon felszóltam a családnak hogy jöjjenek megcsodálni. Nem volt idejük leérni a lépcsőn, egy arra járó pár napos jogsis csávó egy Opel Omegával megtolatta.... most végeztem a papírmunkával... sírok... -
Ez az én kocsim volt, nem hasonló, hanem ugyan az. -
Csak annyit mondott, hogy "nem lesz többé olyan, mint volt" ebben meg maximálisan igaza van.. Ha cserés meg fényezett az már nem "gyári" De hát ez van.. Nincs olyan autó ami nem kap egy-egy pofont az élete során..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2014.12.17. 21:21:30 -
abban a Q5-7-ben tényleg olyan kár keletkezett, ami soha nem javítható?
nem mintha totálkár lenne...még a Volvoba tényleg.. -
TomBond #27194 Van eredetvizsga, de sokszor nem fújják, hanem másik autó(k)ról lebontott cuccokkal "javítják". Ott pedig "gyári" fényezés van!
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2014.12.17. 17:47:27 -
Az eredetiség vizsgálat pár helyen vicc kategória... Több olyan eset is volt már, hogy több kézen és több "vizsgálaton" átment autóról valahol a végén derült ki, hogy mégis lopott volt, már kezdettől fogva. Nem olyan rég a TC is foglalkozott egy ilyen esettel.
Amúgy simán lehet az is, hogy w77d autóját csak donornak használták egy nagyon hasonló felszereltségű, de külföldön lopott autó itthoni legalizálásához. Neki kéne látnia a belsejét, hogy ugyanaz-e, biztosan felismerne kis, egyedi azonosítókat, kopásnyomokat, karcolásokat.
-
Van, és általában szólnak is, ha az adott elem amit vizsgál, vastagabb, tehát már fújva lett. -
Csak kérdezem de eredetvizsgálatnál nincs festékvastagság mérés? Mert azon egy ilyen kocsi egyből elbukna. Márpedig ilyen nagy értékű kocsi vásárlásakor az lenne a minimum, hogy ezt kérje a vásárló. -
Milyen szimpatikus fiatalember.
not -

-
zsgaby #27188 Ezeket a köröket már sokszor sokan megfutották, és ami számomra végképp felháborító hogy az importőr teljesen jogszerűen eltitkolhatja a javítást, ha mondjuk fejreáll egy teli tréler az autópályán. A bíróság és törvényhozó elfogadta azt az érvet hogy a márkaszervízben a gyárival megegyező minőségben tudják javítani..
Mondjuk megnézném valamelyik márkaszervíz galvanizáló merítőkádját..
Egy magánszemély ellen azért lehet esélyed.. nekik nincs pénzük annyi és olyan jogászra mint a nagy cégeknek. -
-
Blum #27186 Nem kell puncinak lenni...mégis mit csinálna velem? FB-on irogatna "kurvaanyád" üzeneteket vagy mi?
btw, nincs FB-om :D