Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Opel Movano 2.8DTi
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
hol van a majdnem baleset mert én nem találom.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha másképp teszed akkor lõni, ütni fognak, mert vaj van a füled mögött.
Amúgy a rendõr a kerekeket lõtte, az más kérdés, hogy mit talált el, de úgytûnik semmit.
Þór vígi þessi rúnar
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://www.facebook.com/photo.php?v=848645591819411
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A gyereknevelésbe inkább nem mennék bele...
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
De persze azon is át lehet menni ha valaki nagyon akar! Majd egyszer lefotózom azt a sorompót ahol minden van amit el lehet képzelni, és belinkelem ide érdekességnek, hogy ilyen is van!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Egyébként tudtommal a sorompó mûködött, de mivel 13 éves gyerekrõl van szó lehet nem nézett körül eléggé. Ha lett volna sorompó azon már csak nem mászik át!
Nem akarok errõl vitát nyitni, tudom mindenhova drága sorompó kéne gyalogosoknak is, csak az a véleményem, hogy egy iskola közelébe indokoltabb.
Ilyen helyen viszont a közúti forgalom veszélyének is ki van téve a gyalogos, buszok-teherautók sodorhatják el, takarhatják ki a rálátást a fénysorompóra (a linkeden ez elég jó megoldás), vagy épp a vonatra. Szerintem jobb, ha a járda el van szeparálva, külön annak szóló jelzõvel, kerítéssel, stb.
A legjobb megoldás mindig a felül/aluljáró, de a magyar mentalitást ismerve úgyis mindenki a sineken dzsasztázna át.
Mondhatnám úgy is, hogy nettó parasztság városban ezzel közlekedni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyanakkor ez sem mentette volna meg a gyereket. Mind a két irányban sokáig el lehet látni. A sorompó meghibásodása esetén is biztonságban át lehet kelni.
Nekem csak azért furcsa, mert iskolából ment haza, és a tanulók nagy többsége ott megy át (jó valakit kocsival hoznak-visznek), és az átkelõ nem éppen olyan, amit egy általános iskola környékén elvárnék! (link) Azt hittem jobban felfújják emiatt, de tévedtem.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Március 28.-án Érden egy vasúti átjáróban a vonat elütött egy kislányt. Részletek az iskola honlapján találhatóak, de annyit leírok, hogy nincs életveszélyben! Viszont én sehol az interneten nem találok róla semmi információt. Létezik, hogy egyik média sem írt róla semmit? 13 éves kislányt ütött el a vonat, és nem ír róla senki? Kisebb balesetekrõl is lehet olvasni, ezért furcsállom.
respect to the man in the ice cream van
Persze, nyilván az is benne van, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy egy különleges autóról van szó. Én pl. élõben még soha életemben nem láttam ilyen Porsche-t csak képen.
Persze a fenti mondatok irigy proli okok miatt keletkeztek, mert nekem nem panamerám 😊