Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.szon.hu/athallatszott-a-keserves-orditasa/2532283
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Dátum: 2009. április 18???
<#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ürgének szvsz tört amúgy a gerince/nyaka/feje :-(
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
diáktüntetés volt, gondolom nem tetszett a tüntetõknek, hogy kikerülhetõ a barikádjuk ezért elkezdtek beszólogatni, talán dobálózni, a dodge-os kiszállt megnézni hogy mifene bajuk van, erre rátámadtak.. a rövid gatyás barom biztos meglepõdött volna ha a rúgása után egy lyuk került volna az arcába.. a téglával dobáló is.. azért is kijárna pár hónap gondolkodási idõ hogy embert téglával megdob..
utána ismét vágás, nehogy véletlenül lássuk hogy mi történt még..
majd emberke bekattan (érthetõ okokból) és rossz döntést hoz.. esélytelen volt hogy azokat találja el akik ténylegesen õt bántották.. :(
"Nulla tenaci invia est via"
Tüntetés volt, a faszikámnak meg a töke kivolt attól, hogy lezárták az utcát, erõsen úgy fest, hogy nem rendõri támogatással, nem bejelentve, csak úgy gerilla módra.
Próbált velük dumálni --> Megrúgták, megdobták. Ilyenkor az emberben valami azért elszakad... beült a verdába és megmutatta, hogy õ is letud menni állatba. Ez persze már nem tetszett a csürhének és most gondolom õ lett az "enemy of the state".
Pedig...

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lehet,hogy tisztaban vannak vele,hogy veszelyes de ok ugy erzik,hogy veluk nem tortenhet ilyen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
és soha nem is tenném meg azt, hogy részegen, de még meg se engedném...
remélem a hiradóban leadják, és sok fiatal elgondolkodik....
ja, hogy a fiatalok nem néznek hiradót :/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szörnyû...
ha ez nem tántorítja el a fiatalokat..részegen nem hogy ennyien, de hogy autóba sem ülünk!
2:15-nél <#fejvakaras>#fejvakaras>
3:15-nél. a tipikus barom autós,csak leveszi a gázról a lábát és beengedi, inkább a duda és a kocc.
"Láttam egy embert, aki a saját végtermékét ette meg, mert éhes volt.... Kiléptem a munkámból és elkezdtem ezeket az embereket etetni."
Mindig is tudtam, hogy Bear Grylls nagyon tudja motiválni az embereket.<#worship>#worship>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asian compilations:
https://www.youtube.com/watch?v=Y0CX77Ub1vg
https://www.youtube.com/watch?v=yncYCr8JQuQ
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Opel Movano 2.8DTi