37129
-
Belátom félre értettem a szándékaidat, ezért elnézést kérek. Azt hittem trollkodni akarsz. Elég zaklatott mostanság az életem (szüleim mozgáskorlátozottak lettek egyszerre, egy nagyon jó barátom pedig szombaton halt meg), ezért hamar ugrok. Nem tudtam, hogy csak a poén faktort akarod kihasználni, sorry. -
FunFact:
Én csak a saját szórakoztatásomra vezetek gyorsan. 50km-t utazom a munkahelyemre, meg vissza, volt időm tapasztalatot gyűjteni utazási idő tekintetében. Atom totyogósan (főút 90, pálya 110) 8 liter benzin, és durván 40 perc (37 talán, ha jól emlékszem), eszetlenül (út 130, pálya 180 körül) a forgalom és egyéb dolgok miatt kb 30 perc, és 13 liter benzin. Tehát 2000 forintért nyerek picit több mint 10 percet. Teljesen értelmetlen és felesleges sietni, mert 98%-ban úgyis a forgalomtól függ, hogy menni idő odaérni valahová, pénzben pedig semennyire sem éri meg.
Szerk.: ha meg el vagyok késve 10 perc ide vagy oda scheiss egal.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.02.16. 12:23:13 -
az egy 4es:) -
Véééégre,valaki legyökerezte rajtam kívül is Weed-et. 
Más: Füredi úton csőtörés volt iccaka,plusz valami buzeráns nyitva hagyta a parkolóban lévő tűzcsapot,amiből dőlt ki a víz,elárasztva a parkolót. Konkrétan a kocsim küszöbéig ér a víz....remélem be is ázott... :/ -
Talán vissza kéne venni az arcból, nem gondolod? És ha értelmesen kérdeznek, értelmesen válaszolni, még ha meg kell erőltetned magad, akkor is. Ha pedig olvastad volna az előzményeket te gyökér, tudnád, hogy miért akarom kimondatni veled. Mondjuk látom visszaolvasni 5 hsz-t luxus, mint ahogy nagybetűt írni is. -
Én nem csípem a bmwseket, de ettől még a márkát igen.
Remélem, a híd nem sérült meg nagyon, de ettől még kapásból ráismertem a márkára én is.
Az tuti, hogy kanyarodást fejezte be így.
-
há vazze örült volna inkább akkor, hogy lehagytam a BMW-t a megnevezésből :D -
#27667 :) -
Rev Hard #27696 LOL -
ne tedd a hülyét légyszives, vagy húzz egy autós topicból a bús rákba -
Milyen 3-as, milyen 4-es? Ez egy márka, hogy 3-as? -
ez egy 3-as vagy max egy 4-es -
Milyen 3-as? -
hopp az új 3ast szépen odabaszták -
StrikeFor #27690 -
17 éves srác saját udvarukból LOPTA el a kocsit...
17 ÉVES!!!
Hol tudja még, hogy mi a sebesség...ill a helyszínről elmenekült...
-
70es tábla van nagyon sok helyen ahol lehet menni! Nem 50, hanem 70. Ennek ellenére letoltnak az útról. Én nem akarok fennakadni a rendőrökön, eddig nem is volt velük gondom és nem is szeretném hogy legyen. Városban mindig annyival megyek ami a táblára van írva. Eddig mindenhova időben odaértem, nem történt világvége.... -
Rev Hard #27687 Ezeket a stressz is okozhatja, és egy akkora városban már mint Bp egy csomó stresszes és türelmetlen ember van. Mindenki siet, késésben van, azt nem bírják elviselni ha a másik totyog, ezen nem kell csodálkozni. -
KaBuTo666 #27686 hahaahhahahahahhahahahahha
azért a v6 tdi turbo dizel se rossz hangzású ám...
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.02.15. 20:09:39 -
Az a legnagyobb baj, hogy a házak között muzsikál a legszebben a sorhat. ;DD -
Oké, de nem városban, hanem olyan helyen ahol lehetőleg én meg a fa vagyok. -
Rev Hard #27683 Szerintem itt bárki beülne egy komolyabb vasba késztetést érezne hogy tolja neki, sőt nem is érezné hogy gyorsan megy, legalábbis én soha nem éreztem akárhányszor ültem BMW -ben még utasként sem. Nyilván ezen a dolgon erősíthetnek a személyiségi tényezők mert egyforma ember ugye nincsen, így vannak vadállatok is, de én úgy gondolom hogy a lóerők még egy nyugodt embert is ösztönözhetnek. -
Köszönöm a BMWsek nevében is. ;D -
Pont akartam írni,hogy a BMWsekből is vannak normálisak mikor szól a szomszéd,hogy a ház előtt a Caddynkbe belement hátulról egy BMWs és azonnal otthagyta.
Lefotózták/felírták a rendszámát ha akarom oda adják.
Fuck -
Stockbauer33 #27680 -
Jöhet az a p.ü., ez BAROMIRA tetszik! Atyaég!
Köszönöm!!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De van olyan kupon kód, ami 70 dollár feletti vásárlásra ad 10 dollár kedvezményt. Az akció, ha jól látom, február 26-ig szól. linket priviben küldhetek. -
Nincs ötletem, mert nem utazom ebben a témában.
De, ha így nézzük, ennyi pénzért van sportkamera is, a méltán "híres" SJ4000 (76 dollár). Wifis verziója 98 dollár. Ráadásul, jelenleg van olyan akció, hogy minden termékből -6%.
Itt egy K6000 felvétel.
Amúgy, pont a szürkület az, ahol kevés kamera lesz jó. Esetleg egy fullframes dslr, amit azért nem nagyon használnál ilyen célra autóban.
-
Köszi a tippeket!
Ezzel a K6000-el az a bajom, hogy nagyon közel kell lenni ahhoz, hogy rendszám utólag jól kivehető legyen, meg az éjszakai felvételek nagyon gyatrák. Viszont az ember ha télen d.u. 5-6 után megy hazafelé, akkor már sötét van.
Olyan 20 max 25k körül van ötleted esetleg?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.15. 08:46:48 -
Sport kamerám van, néha-néha berakom. De, napi rendszerességgel kellene használnom, mert akkor én tölthetnék fel heti-havi rendszerességgel szabálytalankodókat (természetesen, a köcsög fajtából). A köcsögség nem márka függő, természetesen.
De más, amikor egy tata szemüvegben, kalappal/sapkával a fején bénázgat, és egy BMW-s (vagy ehhez hasonló adottságú) furakodik, nyomul, okoz balesetveszélyes körülményeket szándékosan. Mert LÁTSZIK a szándékosság! Ezen felül, vannak "normálisabb" fajta száguldozók, mert ugye, ha jól csinálja, azaz pl használja az irányjelzőt, nem szorít le senkit se, megköszöni/bocsizik, akkor teljesen más az ember düh faktora.
Én nem sajnáltam rá a pénzt, éppen akcióban vettek, kb 56 dollárért (sportkamera első sorban, van autós gombja is). De, sima mezei autós kamera vicc áron kapható. pl 16 dollárért házhoz szállítva (!!! 4300 forint kb ). Kicsit drágábbért népszerű K6000 (kb 7600 forint), ráadásul, ez már 1920X1080P 25 FPS, stb. -
Van már itt valakinek dashcamje?
Már nagyon érik. Nekem 2-3 naponta vannak eléggé látványos rögzíteni valóim, csak sajnálom rá a pénzt. -
"ismeretlen körülmények között megcsúszott"
Gyorsan hajtott, már pedig BMW-el lehet és ilyen autókkal szoktak is, na nem mintha egy ezres Fordal ne lehetne, de valjuk be amikor átmegy az ember Pesten melyik autóból lát többet ami szabálytalankodik, száguldozik, cikázok a tömegben, nem használja az indexet stb? nem a Suzukisból...
Természetesen sok a balfasz suzukis is akik más fajta dolgokat csinálnak. -
+1
Ugyan hiba általánosítani, de az ha valaki BMW-t vesz az többnyire nem azért veszi, mert 50-90-130-al szeretne vele közlekedni. Ráadásul suttyó kamaszok és kancigányok legfőbb vágya egy lefingott BMW ami kívülről azért jól néz ki, lehet vele "gizdázni".
...és pontosan innen ered az, ha azt olvasod egy hírben, hogy egy BMW-s elsodort egy gyalogost. Ha Fiat-os lett volna azt írják oda, de BMW-s volt. -
érdekes, én láttam már tapló Suzukist és Fiatost is...bezzeg róluk nincs hír...
-
Mondjuk egy ilyen statisztika érdekelne. Tudsz hozzá linket adni? -
StrikeFor #27669 statisztikát nézel rohadtul nem ezek okozzák a legtöbb balesetet........érdekes módon csak ezeket a márkákat említik az összes többi balesetben személyautóról van szó........szánalmas -
És az a személygépjármű egy BMW volt. Ki lehet a faszod fele, valahogy mégis a legnagyobb tuskók 3 nagy márkából szállnak ki, és a BMW az egyik. -
StrikeFor #27667 a faxom kivan már a BÉEMWÉZÉSSEL! egy SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ sodorta el őket! -
BMW-s sodort el egy beszélgető társaságot. 3 felnőtt 1 gyerek sérült... -
StrikeFor #27665 aztán majd jön a TASZ és ő lesz a rásszistánáci