Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem is meggyõzõdésem volt, meg is lepõdtem, amikor beleszaladtam.. (a trafó mikor halódott az elején, azt hittem a kuplunggal van valami necc)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még szerencse, hogy a tiédben nincs kettõstömegû... 😊 A kuplungszett pedig megvan 45 ezerbõl(Forensis webshop). (Luk, gyári beszállító)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
everything's better with music

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://totalcarmagazine.com/features/2014/05/19/frontal_collision_during_the_mille_miglia/
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem értem hogy az miért lenne jó nekem, ha rámgyújtanád az autót... akkor büdös füstszagú lenne utána a ruhám nem? És az szar lenne...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
na kitartást az élethez a továbbiakban 😉
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
everything's better with music
Megyek be a teszkóba, lefordulok az útról erre a parkolóba vezetõ egyenesben ami a bejárat elõtt van két autó áll egymással párhuzamosan. Term. közötte nem lehetett elmenni, hacsak nem viszem el a tükröket, vagy nem szállok ki és mind a 3 autóét behajtomagom. Egyikben sem ültek. Mikor éreztem hogy ez nem megy, visszatolattam s amint kikanyarodtam a fõútra hogy a másik oldalról jöjjek be, látom a tükörben, hogy nagy kényelmes beül az autóba az aki ott állt végig a bejárat mellett és végignézte a dolgot. Eszébe nem jutott volna hogy félreálljon. Egy szerencséje volt hogy mire másik oldalon bevetõdtem már elhajtott a bunkója. Egy kb 50 éves nõ volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gondolhatod, hogy nem teszkóba járós városi verdának veszik ezeket a kocsikat a 423 lóval. No meg aki 20 millás verdát vesz, az kb. telibeszékeli a fogyasztást.
Lehet, hogy csak egy apró zárlat és a biztonsági rendszer inkább letiltott mindent, nehogy baj legyen. Durván túl vannak biztosítva már ezek a komolyabb vasak SZERENCSÉRE. Persze kínos trélert hívni, de még kínosabb lenne milliós kárt elszenvedni, csak mert nem tiltott le a rendszer.
Tájékoztass majd minket pls, hogy mi lett.
de látom a forgalmat nem tartottad fel 😊 anyázás volt rendesen? <#eplus2>#eplus2>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Város (l/100 km) 16,8
BAZ+
respect to the man in the ice cream van
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.