37130
  • Carlos
    mclaren 650s
  • Alien69
    Link? izé YT videjó? Jaaa, nincs carcamerád? Oh my god!
  • Tinman #27743
    Szaros 5 perc alatt ^^

- Kikanyarodok cégtől 1 percen belül egy nagyon bizonytalanul vezető Matiz mögé kerülök, aki nem sokkal később nyom egy satut, hogy akkor ő leáll. INDEX bmg???

- 30 mp múlva rákanyarodok fő útra, ahol éppen road rage van ^^ Egy kivörösödött fejű ürge ököllel üti a terepjárós üvegét, az meg bent RÖHÖG(!) és persze elhajt. Az történt, hogy a blfsz városatyák, úgy alkották meg azt a rohadt kereszteződést, hogy egyszerre engedik el a gyalogosokat és a nagy lendülettel a főútról érkező jobbra kanyarodókat. Ennek eredményeképpen ha csak picit is nem figyelsz, könnyen jobbról (ahol nem igazán látod) kaphatsz biciklist/gyalogost az oldaladba.

- Éppen csak kiérek a városból, látom egy kanyar előtt kint a rendőrség "baleset" feliratú útjelzője. És valóban... azt látom, hogy áll egy busz elakadásjelzővel és a tűzoltók éppen most fordítják vissza a csúnyán megtört Reanult-ot. A buszsofőr feje erősen komor, a személyautó tulaját nem igazán láttam, talán meg is sérült.
  • Tuvok #27742
    Oszt' még csak nem is orosz
  • gordon 24
    ki a 4 gumi szőnyeg be a kerekek alá. Adsz gázt megvan a lendület azt hello szia hó... Kb fél perc..
  • Rev Hard
    Szerintem az usa-ban ahol egy nálunk 9 milliós Prius annyit ér hogy baseball ütőkkel szétverik mert fun, nem egy nagy durranás hogy valakinek ilyen autója van, lehetne több esze is. Ezek futószalagon így születnek, akárcsak az oroszok.
  • broman191
    Ja, előre amennyire tud, aztán lendületből vissza hátra az út közepe felé húzva...ha nem megy akkor olyan szégyen lett volna ellapátolni valamivel a havat az útból hogy egy kicsit több tapadás is legyen? Oh, sorry, ilyen autóban ülő ember esélyesen soha nem tenne olyat...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.02.22. 13:47:09
  • Rev Hard
    Nem is értem ezt az idiótát, nem lett volna egyszerűbb kicsit hátrébb tolatni ahol kevesebb a hó, és nem a full havas részt erőltetni ?

• Tuvok #27737
    Blyad time !

• PetruZ
    Road Rage 19
  • RatBaG #27735
    http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/02/19/kilenc_autot_zuzott_le_az_idos_sofor/
  • Alien69
    Ha nincs féknyom, akkor más az elbírálás, pl akár szándékos emberölés...
  • tuzfal3
    Faterom főnöke:nyílván megfelelő sebességgel hajtott...
  • Tinman #27732
    Hát ezt nem nagyon értem... miért fékezett a sofőr? A srác láthatóan meg akarta magát ölni, kvázi ez egy passzív eutanázia lett volna, erre a sofőr belefékez. Gyerekek... aki meg akar halni, az meg akar halni, felesleges neki keresztbe tenni holmi satufékkel :-(
  • TomBond
    Nem kicsit hülye!

Utoljára szerkesztette: TomBond, 2015.02.18. 19:55:06
  • bertino
    ja, nekem is a Taxi jutott eszembe
  • Totti5
    Féket nem nyomta senki az biztos.
  • TG Gida
    Én az első forgalmi vizsgámon drifteltem egyet véletlenül:) De nem amiatt húztak meg legalább.
  • broman191
    Az RTL híradóban már 16 évesra fiatalodott...mindenesetre az elütött srác nyilatkozta, hogy a szerencsétlen kétszersült 'driftelni' próbált, vagizott az autóban ülő még fiatalabb haverok előtt, aztán amint kiderült nem volt egy Ken Block...imádom, amikor a lakhelyem csak ilyen idióták miatt kerül időnként a hírekbe...
  • Alien69
    Mit csinált az oktató, aludt???
    A merci? Index minek?! Kötelező haladási irány? Ja, az reá NEM vonatkozik ám... (FAKK)
  • SimaSuna #27725
    Emilien! Te vagy az? :D
  • Tuvok #27724
    Ez elég oroszosra sikerült. :D
  • Roger6
  • RatBaG #27722
    http://index.hu/belfold/2015/02/17/boltba_hajtott_egy_tanulovezeto_sopronban/
  • Szabi #27721
    ahol nemrég meghalt a két rendőr mert kék lámpa nélkül száguldoztak, az előbb két audi rendőrautó cikázgatott nagy tempóval kéklámpa nélkül, pirosnál legalább sikerült 5mp-re felnyomni a kék lámpát amíg átért..
  • Roger6
    Esetleg ha visszaolvasnál, tudnád miért írtam...
  • Rev Hard
    Bírom amikor egy vita aláfagy, valaki meg kényszert érez hogy még megmondja a magáét azt hozzászól egy aktualitását vesztett dologhoz. Legalább olvasnád tovább a topikot ember.
  • Stockbauer33 #27718
  • Varenga
    Csodálatos ami itt megy! :D
  • StrikeFor
    értelmesen? egy 5 éves LÁNY jobban ért a kocsikhoz mint te b+! ha meg trollkodsz akkor meg "ne tedd a hülyét légyszives, vagy húzz egy autós topicból a bús rákba"
  • Alien69
    "Csak semmi buzulás!"
    Torrente...
  • Carlos
    Olyba tunik! :-)
  • Tinman #27713
    Szerintem hót' egyértelmű volt, hogy ironizálsz, lehet még talán Mr. Wolf szelleme is kísértett :-)
  • Carlos
    Latom nem ismersz! Ellenben Tinman-el! Kezeld helyen a dolgokat... :-)
  • Roger6
    Tudod, ha belátom, hogy hibáztam, akkor van bennem annyi gerinc, hogy kiállok, és bocsánatot kérek miatta. Gerinc, tudod, ami sok emberből hiányzik, valószínű belőled is.
  • Carlos
    LoL
  • Tinman #27709
    Ez akár mehetne az aláírásodba is :-D
  • Carlos
    Lama vagyok! En sem ismertem fel es nekem sem mondott semmit a 3as vagy 4es megnevezes!
  • Carlos
    Ugy szeretem amikor elkezdidek egymas farkat szopni! :-)
  • Alien69
    Amúgy, Weed (szerintem) jogosan hi(he)tte, hogy trollkodni akarsz (a reakciója most egy dolog). Már, ha TÉNYLEG nem ismerted fel egyből az autó márkáját. Ide hívtam a monitorhoz a gyerekemet, megkértem, hogy mondja meg, milyen autót látni a képen. Ránézett a képre, és egyből nyomta a márkát. Négy és fél éves gyerek... Persze, ettől függetlenül, lehet, hogy tényleg nem ismerted fel egyből.
    De az dicséretes, hogy így lerendeztétek, KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek, jó érzés.