37130
-
mclaren 650s -
Link? izé YT videjó?
Jaaa, nincs carcamerád? Oh my god! 
-
Szaros 5 perc alatt ^^
- Kikanyarodok cégtől 1 percen belül egy nagyon bizonytalanul vezető Matiz mögé kerülök, aki nem sokkal később nyom egy satut, hogy akkor ő leáll. INDEX bmg???
- 30 mp múlva rákanyarodok fő útra, ahol éppen road rage van ^^ Egy kivörösödött fejű ürge ököllel üti a terepjárós üvegét, az meg bent RÖHÖG(!) és persze elhajt. Az történt, hogy a blfsz városatyák, úgy alkották meg azt a rohadt kereszteződést, hogy egyszerre engedik el a gyalogosokat és a nagy lendülettel a főútról érkező jobbra kanyarodókat. Ennek eredményeképpen ha csak picit is nem figyelsz, könnyen jobbról (ahol nem igazán látod) kaphatsz biciklist/gyalogost az oldaladba.
- Éppen csak kiérek a városból, látom egy kanyar előtt kint a rendőrség "baleset" feliratú útjelzője. És valóban... azt látom, hogy áll egy busz elakadásjelzővel és a tűzoltók éppen most fordítják vissza a csúnyán megtört Reanult-ot. A buszsofőr feje erősen komor, a személyautó tulaját nem igazán láttam, talán meg is sérült. -
Oszt' még csak nem is orosz
-
ki a 4 gumi szőnyeg be a kerekek alá. Adsz gázt megvan a lendület azt hello szia hó... Kb fél perc.. -
Rev Hard #27740 Szerintem az usa-ban ahol egy nálunk 9 milliós Prius annyit ér hogy baseball ütőkkel szétverik mert fun, nem egy nagy durranás hogy valakinek ilyen autója van, lehetne több esze is. Ezek futószalagon így születnek, akárcsak az oroszok. -
Ja, előre amennyire tud, aztán lendületből vissza hátra az út közepe felé húzva...ha nem megy akkor olyan szégyen lett volna ellapátolni valamivel a havat az útból hogy egy kicsit több tapadás is legyen? Oh, sorry, ilyen autóban ülő ember esélyesen soha nem tenne olyat... 
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.02.22. 13:47:09 -
Rev Hard #27738 Nem is értem ezt az idiótát, nem lett volna egyszerűbb kicsit hátrébb tolatni ahol kevesebb a hó, és nem a full havas részt erőltetni ? 
-
Blyad time !
-
Road Rage 19 -
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/02/19/kilenc_autot_zuzott_le_az_idos_sofor/ -
Ha nincs féknyom, akkor más az elbírálás, pl akár szándékos emberölés...
-
Faterom főnöke:nyílván megfelelő sebességgel hajtott... -
Hát ezt nem nagyon értem... miért fékezett a sofőr? A srác láthatóan meg akarta magát ölni, kvázi ez egy passzív eutanázia lett volna, erre a sofőr belefékez. Gyerekek... aki meg akar halni, az meg akar halni, felesleges neki keresztbe tenni holmi satufékkel :-( -
TomBond #27731 Nem kicsit hülye!
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2015.02.18. 19:55:06 -
ja, nekem is a Taxi jutott eszembe -
Féket nem nyomta senki az biztos. -
Én az első forgalmi vizsgámon drifteltem egyet véletlenül:) De nem amiatt húztak meg legalább. -
Az RTL híradóban már 16 évesra fiatalodott...mindenesetre az elütött srác nyilatkozta, hogy a szerencsétlen kétszersült 'driftelni' próbált, vagizott az autóban ülő még fiatalabb haverok előtt, aztán amint kiderült nem volt egy Ken Block...imádom, amikor a lakhelyem csak ilyen idióták miatt kerül időnként a hírekbe...
-
Mit csinált az oktató, aludt??? 
A merci? Index minek?! Kötelező haladási irány? Ja, az reá NEM vonatkozik ám... (FAKK)
-
Emilien! Te vagy az? :D -
Ez elég oroszosra sikerült. :D -
-
http://index.hu/belfold/2015/02/17/boltba_hajtott_egy_tanulovezeto_sopronban/ -
ahol nemrég meghalt a két rendőr mert kék lámpa nélkül száguldoztak, az előbb két audi rendőrautó cikázgatott nagy tempóval kéklámpa nélkül, pirosnál legalább sikerült 5mp-re felnyomni a kék lámpát amíg átért.. -
Esetleg ha visszaolvasnál, tudnád miért írtam... -
Rev Hard #27719 Bírom amikor egy vita aláfagy, valaki meg kényszert érez hogy még megmondja a magáét azt hozzászól egy aktualitását vesztett dologhoz.
Legalább olvasnád tovább a topikot ember.
-
Stockbauer33 #27718
-
Csodálatos ami itt megy! :D -
StrikeFor #27716 értelmesen? egy 5 éves LÁNY jobban ért a kocsikhoz mint te b+! ha meg trollkodsz akkor meg "ne tedd a hülyét légyszives, vagy húzz egy autós topicból a bús rákba" -
"Csak semmi buzulás!"
Torrente... -
Olyba tunik! :-) -
Szerintem hót' egyértelmű volt, hogy ironizálsz, lehet még talán Mr. Wolf szelleme is kísértett :-) -
Latom nem ismersz! Ellenben Tinman-el! Kezeld helyen a dolgokat... :-) -
Tudod, ha belátom, hogy hibáztam, akkor van bennem annyi gerinc, hogy kiállok, és bocsánatot kérek miatta. Gerinc, tudod, ami sok emberből hiányzik, valószínű belőled is. -
LoL -
Ez akár mehetne az aláírásodba is :-D -
Lama vagyok! En sem ismertem fel es nekem sem mondott semmit a 3as vagy 4es megnevezes! -
Ugy szeretem amikor elkezdidek egymas farkat szopni! :-) -
Amúgy, Weed (szerintem) jogosan hi(he)tte, hogy trollkodni akarsz (a reakciója most egy dolog). Már, ha TÉNYLEG nem ismerted fel egyből az autó márkáját. Ide hívtam a monitorhoz a gyerekemet, megkértem, hogy mondja meg, milyen autót látni a képen. Ránézett a képre, és egyből nyomta a márkát. Négy és fél éves gyerek...
Persze, ettől függetlenül, lehet, hogy tényleg nem ismerted fel egyből. 
De az dicséretes, hogy így lerendeztétek, KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek, jó érzés.