Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rohaggyak meg az a fekete szerintem kék...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/06/01/amokfuto_zuzott_autokat_a_vaci_uton/
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Pözso607 <#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ráadásul aki elõre akar menni és rükvercbe vágja, arról amúgy se vagyok túl jó véleménnyel :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Suzuki nem gyártott felesleget. Amikor van megrendelés akkor két mûszak, amikor nincs akkor 1 mûszak. Mindig változik, h éppen mennyit tudtunk eladni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
jó képességû egyén xD
A háromezer forintot bûnügyi költségként kellett megtérítenie.A gyár kártérítésérõl semmit sem írnak.
Suzuki-ba dolgozok, 1 perc sor állás már katasztrófa szint, ha 1 percre megáll a gyár az sok sok millió forint kieés, hisz 1 percenként jön le egy kész autó a sorról, ami már el van adva, tehát ha megáll nem tervezetten a gyár órákra, akkor azt pl szombaton, vagy hosszabított mûszakban be kell hozni valamikor...
( konkrétan a mi üzemünkben 1 perc / mûszak a MEGENGEDETT napi sorállás )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy jah, saját mobilról... szõke-e vót?
Egy telefon, és leáll a Mercedes
én kurvára nem értem ezt az országot. 3000ft!!!!!!!
Merci helyet ráverném a csajra a mûszak kiesést.
most az nem derül ki, hogy egyet csinált a csaj vagy mind a 3at. de basszus saját mobilról????
ON:
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
RIP
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
langlovagok.hu
"Nulla tenaci invia est via"

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Per Aspera Ad Inferi.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ