37102
-
#27717 Csodálatos ami itt megy! :D -
StrikeFor #27716 értelmesen? egy 5 éves LÁNY jobban ért a kocsikhoz mint te b+! ha meg trollkodsz akkor meg "ne tedd a hülyét légyszives, vagy húzz egy autós topicból a bús rákba" -
#27715 "Csak semmi buzulás!"
Torrente... -
#27714 Olyba tunik! :-) -
#27713 Szerintem hót' egyértelmű volt, hogy ironizálsz, lehet még talán Mr. Wolf szelleme is kísértett :-) -
#27712 Latom nem ismersz! Ellenben Tinman-el! Kezeld helyen a dolgokat... :-) -
#27711 Tudod, ha belátom, hogy hibáztam, akkor van bennem annyi gerinc, hogy kiállok, és bocsánatot kérek miatta. Gerinc, tudod, ami sok emberből hiányzik, valószínű belőled is. -
#27710 LoL -
#27709 Ez akár mehetne az aláírásodba is :-D -
#27708 Lama vagyok! En sem ismertem fel es nekem sem mondott semmit a 3as vagy 4es megnevezes! -
#27707 Ugy szeretem amikor elkezdidek egymas farkat szopni! :-) -
#27706 Amúgy, Weed (szerintem) jogosan hi(he)tte, hogy trollkodni akarsz (a reakciója most egy dolog). Már, ha TÉNYLEG nem ismerted fel egyből az autó márkáját. Ide hívtam a monitorhoz a gyerekemet, megkértem, hogy mondja meg, milyen autót látni a képen. Ránézett a képre, és egyből nyomta a márkát. Négy és fél éves gyerek... Persze, ettől függetlenül, lehet, hogy tényleg nem ismerted fel egyből.
De az dicséretes, hogy így lerendeztétek, KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek, jó érzés. -
#27705 Én meg a gyökérért bocs, és sajnálom, ami történt. -
#27704 Belátom félre értettem a szándékaidat, ezért elnézést kérek. Azt hittem trollkodni akarsz. Elég zaklatott mostanság az életem (szüleim mozgáskorlátozottak lettek egyszerre, egy nagyon jó barátom pedig szombaton halt meg), ezért hamar ugrok. Nem tudtam, hogy csak a poén faktort akarod kihasználni, sorry. -
#27703 FunFact:
Én csak a saját szórakoztatásomra vezetek gyorsan. 50km-t utazom a munkahelyemre, meg vissza, volt időm tapasztalatot gyűjteni utazási idő tekintetében. Atom totyogósan (főút 90, pálya 110) 8 liter benzin, és durván 40 perc (37 talán, ha jól emlékszem), eszetlenül (út 130, pálya 180 körül) a forgalom és egyéb dolgok miatt kb 30 perc, és 13 liter benzin. Tehát 2000 forintért nyerek picit több mint 10 percet. Teljesen értelmetlen és felesleges sietni, mert 98%-ban úgyis a forgalomtól függ, hogy menni idő odaérni valahová, pénzben pedig semennyire sem éri meg.
Szerk.: ha meg el vagyok késve 10 perc ide vagy oda scheiss egal.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.02.16. 12:23:13 -
#27702 az egy 4es:) -
#27701 Véééégre,valaki legyökerezte rajtam kívül is Weed-et.
Más: Füredi úton csőtörés volt iccaka,plusz valami buzeráns nyitva hagyta a parkolóban lévő tűzcsapot,amiből dőlt ki a víz,elárasztva a parkolót. Konkrétan a kocsim küszöbéig ér a víz....remélem be is ázott... :/ -
#27700 Talán vissza kéne venni az arcból, nem gondolod? És ha értelmesen kérdeznek, értelmesen válaszolni, még ha meg kell erőltetned magad, akkor is. Ha pedig olvastad volna az előzményeket te gyökér, tudnád, hogy miért akarom kimondatni veled. Mondjuk látom visszaolvasni 5 hsz-t luxus, mint ahogy nagybetűt írni is. -
#27699 Én nem csípem a bmwseket, de ettől még a márkát igen. Remélem, a híd nem sérült meg nagyon, de ettől még kapásból ráismertem a márkára én is. Az tuti, hogy kanyarodást fejezte be így. -
#27698 há vazze örült volna inkább akkor, hogy lehagytam a BMW-t a megnevezésből :D -
#27697 #27667 :) -
Rev Hard #27696 LOL -
#27695 ne tedd a hülyét légyszives, vagy húzz egy autós topicból a bús rákba -
#27694 Milyen 3-as, milyen 4-es? Ez egy márka, hogy 3-as? -
#27693 ez egy 3-as vagy max egy 4-es -
#27692 Milyen 3-as? -
#27691 hopp az új 3ast szépen odabaszták -
StrikeFor #27690 -
#27689 17 éves srác saját udvarukból LOPTA el a kocsit...
17 ÉVES!!!
Hol tudja még, hogy mi a sebesség...ill a helyszínről elmenekült...
-
#27688 70es tábla van nagyon sok helyen ahol lehet menni! Nem 50, hanem 70. Ennek ellenére letoltnak az útról. Én nem akarok fennakadni a rendőrökön, eddig nem is volt velük gondom és nem is szeretném hogy legyen. Városban mindig annyival megyek ami a táblára van írva. Eddig mindenhova időben odaértem, nem történt világvége.... -
Rev Hard #27687 Ezeket a stressz is okozhatja, és egy akkora városban már mint Bp egy csomó stresszes és türelmetlen ember van. Mindenki siet, késésben van, azt nem bírják elviselni ha a másik totyog, ezen nem kell csodálkozni. -
KaBuTo666 #27686 hahaahhahahahahhahahahahha
azért a v6 tdi turbo dizel se rossz hangzású ám...
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.02.15. 20:09:39 -
#27685 Az a legnagyobb baj, hogy a házak között muzsikál a legszebben a sorhat. ;DD -
#27684 Oké, de nem városban, hanem olyan helyen ahol lehetőleg én meg a fa vagyok. -
Rev Hard #27683 Szerintem itt bárki beülne egy komolyabb vasba késztetést érezne hogy tolja neki, sőt nem is érezné hogy gyorsan megy, legalábbis én soha nem éreztem akárhányszor ültem BMW -ben még utasként sem. Nyilván ezen a dolgon erősíthetnek a személyiségi tényezők mert egyforma ember ugye nincsen, így vannak vadállatok is, de én úgy gondolom hogy a lóerők még egy nyugodt embert is ösztönözhetnek. -
#27682 Köszönöm a BMWsek nevében is. ;D -
#27681 Pont akartam írni,hogy a BMWsekből is vannak normálisak mikor szól a szomszéd,hogy a ház előtt a Caddynkbe belement hátulról egy BMWs és azonnal otthagyta.
Lefotózták/felírták a rendszámát ha akarom oda adják.
Fuck -
Stockbauer33 #27680 -
#27679 Jöhet az a p.ü., ez BAROMIRA tetszik! Atyaég!
Köszönöm!!! -
#27678 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De van olyan kupon kód, ami 70 dollár feletti vásárlásra ad 10 dollár kedvezményt. Az akció, ha jól látom, február 26-ig szól. linket priviben küldhetek.